این تازه خوشرنگه.برای خانمها رو بی روح میکنه
مثلا صورت این پسر اینقدر پررنگ و سوخته نیست اما ببینید چه کرده
http://uupload.ir/files/i08u_3.jpg
این تازه خوشرنگه.برای خانمها رو بی روح میکنه
مثلا صورت این پسر اینقدر پررنگ و سوخته نیست اما ببینید چه کرده
http://uupload.ir/files/i08u_3.jpg
کاربر گرامی:
1- لطفن از پستگذاشتن پیدرپی خودداری کنید و مطالب را در یک پست بنویسید و برای ویرایش از کلید ویرایش همان پست استفاده کنید. پستهای اضافی پاک خواهند شد.
2- یک پست را در تاپیکهای پیدرپی نگذارید.
3- برای تنظیم وایتبالانس المانهای زیادی وجود دارد. مشکل میتواند از هرجایی باشد. از کلوین نادرست فلاش گرفته تا نور چندگانهی محیط تا اشکال دوربین تا تنظیمات نادرست یا حتی استفاده از لامپهای فلوئورسنت که نور ناپیوسته دارند.
پیشنهاد میکنم مطالب راجع به تنظیم وایت بالانس را بخوانید. ضمن اینکه به راحتی تکتک این رنگها قابل اصلاح هستند.
اما در مورد پرسش شما، و تشخیص مشکل، بدون بررسی دوربین و بررسی فلاش و کلیهی احتمالات یادشده، امکان راهنمایی و تشخیص مشکل وجود ندارد.
ویرایش توسط کوروش : Wednesday 13 September 2017 در ساعت 23:47
دوربین رو ریست فکتوری کردید؟
دوست عزیز این مواردی که جناب کوروش ذکر کردن همگی محتمل هستن و باید بررسیشون کنید.
اما عکسهای شما مشکل چندان حادی ندارن و با ادیت میتونید درستشون کنید. من با گوشی یه ادیت سریع انجام دادم فقط برای کم کردن قرمزی:
قرمزی تا حدودی از بین رفته که اگر بیشتر با لایتروم وقت بذارید قطعاً میتونید به نتیجهی دلخواه برسید. اینکه میگید ایدهآل و نیکونگرش هم گفتن که دوربین مشکلی نداره، میتونه نشون بده که تنظیمات دوربین اشتباه بوده. پیشنهاد میکنم موقع ثبت عکس بیشتر برای تنظیم وایت بالانس وقت بذارید.
ارادتمند
پست کوروش رو خوندم.اونا رو هم انجام دادم.فلاشها اینترفیت 300 ژوله.فلاش ایرانی هم دارم.با جفتشون تست زدم.در حالیکه با دو فلاش متنوع باز هم دی 90 بهتره و رنگ دقیقتری میده.اما 7100 ناهماهنگه و قرمز میده
هم خودم ریستش کردم هم ایده آل هم نیکو نگرش.برنامشم آپدیت کردن.اما انگار نه انگار
مهدی جان.قدم به قدم با انواع مد وایت بالانس عکس انداختم.رنگ هماهنگ رو نمیده.دقیقا یادداشت کردم و عکس انداختم.همون دیاف وآی اس ا رو هم در مد مختلف تو وایت بالانسای مختلف زدم.اما نشد.مدام قرمزی رو داره.گاهی اوقات میره بالاتر و سوخته تر میشه.مثل قهوه ای یا بنفش پررنگ.
حتی فلاش ها رو هم بالا پایین کردم.حتی عوض هم کردم.اما در هر دوحالت دی 90 بهتر بوده و رنگ بهتری داده و 7100 وا داده.
ایده ال حضوری میگه چیزیش نیست.اما تو پیامهای سایتش میگه فلاشها آبی داره یا اینگه سچوریشن دوربین هماهنگ نیست یا کلوین متر بزن یا اینکه سیستم کارخونه ایه دوربین اینجور قرمز اسمبل شده
در کل حرفاشون با هم مطابقت نداره!
کوروش جان تهرانید؟
اگه تهرانی میتونی زحمت بکشی بیای اتلیه.هزینشم هرچی شد از خجالتت در میام.بیا خودت با چشم ببین اوضاع چطوره..
من که دیگه مخم سوت کشیده.زده به سرم 7100 رو بفروشم یا فوجی بخرم یا ی دی 90 کهنه بخرم از شر این راحت شم
ویرایش توسط کوروش : Thursday 14 September 2017 در ساعت 11:07
کاربر گرامی:
۱- من برای آخرینبار تذکر میدهم پست پیاپی نگذارید. اینبار پستها را یکی کردم، در صورت تکرار کلن حذفخواهندشد یا با محرومیتهای جدیتری روبرو خواهیدشد . به قوانین فروم احترام بذارید،
۲- با مطالبی که گفتید، بهتراست به صورت بسبار جدیتری در مورد کار با دوربین و تنظیمات و وایتبالانس اطلاعات خود را تقویتکنید. وگرنه هر دوربینی بخرید، همین خواهد بود. بخصوص اینکه تعمیرکاران کاربلد هم به شما همین را گفتهاند.
۳- من برای کاری که گفتید وقت ندارم. به مواردی که پیشنهادشد و دوستان گفتند عمل کنید.
۴- میخواهید بفروشید بفروشید. دوربین فقط یک وسیلهاست. این عکاس است که با مهارت و دانش و تجربهی خود عکس میگیرد. دوربین حرفهای یعنی داشتن تنظیمات حرفهای. وکرنه شاید یک دوربین کامپکت برای کار راحتتر باشد.
دوستان من وقتی توی روز دارم عکس می گیرم نور لایو ویو برای عکس برداری کافیه و مشکلی در دیدن کادر ندارم
ولی موقع باز بینی عکس نور صفحه خیلی خیلی کمه
آیا تنظیمی برای بهتر کردن مور صفحه موقع مشاهده تصاویر وجود داره ؟
فرستاده شده از Moto Gِ من با Tapatalk