دوست گرامی
ریست دو دکمه ای ریست کامل دوربین نیست و فقط برخی تنظیمات سطحی را ریست میکند ...
برای ریست کامل و بازگشت به تنظیمات کارخانه به شیوه زیر عمل کنید :
menu
custom setting
reset custom setting
yes
دوست گرامی
ریست دو دکمه ای ریست کامل دوربین نیست و فقط برخی تنظیمات سطحی را ریست میکند ...
برای ریست کامل و بازگشت به تنظیمات کارخانه به شیوه زیر عمل کنید :
menu
custom setting
reset custom setting
yes
شما لطف کنین یکبار لنزتون از حالت اتوفوکوس در بیارین ببینین مشکل حل میشه یا نه. اون اوایل که من دی 7000 گرفتم با لنز 200 - 18 مشکلی مشابه مشکل شما داشتم که به محض گذاشتن لنز رو منوال فوکوس، راحت دوربین عکس میگرفت و فقط در موارد تاریکی زیاد که راحت فوکوس تشخیص نمیداد این مشکل بود. شایدم من در اشتباهم
سلام من یک مشکل دارم ولی فکر کنم از نا بلدی من باشه لنز کیت d7100 مگه 3.5-5.6 نیست پس من با F22 عکس گرفتم این یعنی چی ؟ یعنی ممکنه لنز non cpu باشه دوربین نتونه حداکثر / حداقل دیافراگمو تشخیص بده؟ با تشکر
وقتی گفته میشود که این لنز 3.5 تا 5.6 است منظور بازترین میزان دیافراگم یک لنز است که بسیار مهم است ، یعنی لنز شما در 18 میلیمتر دارای دیافراگم 3.5 است و هرچه فوکال را بالاتر ببرید دیاف کمی بسته تر میشود و تا در نهایت در 5.6 ثابت میماند
حال اختیار با شماست که دیافراگم را تا چه حد میخواهید ببنید و معمولاً تا 32 هم قابل بسته شدن است ( بسته به نوع لنز )
فراموش نکنید لنزهای زومی وجود دارد که دارای دیافراگم قابت هستن و با افزایش فوکال دیافراگم تغییر نمیکند.
با سلام خدمت دوستان .وقتی این دوربین و گرفتم cd و دفترچه راهنما نداشت.فروشنده گفت نداره.میخواستم بدون کسایی که این دوربین و گرفتن cd و دفترچه داشته یا نه و برای اتصال به موبایل یا دیگر لوازم به cd نیازه.