دوستان این هم نمونه عکس های دیگر !
Nikon D7100 Sample
یک تست کامل
Printable View
دوستان این هم نمونه عکس های دیگر !
Nikon D7100 Sample
یک تست کامل
بله ممنون.
ولی اینا عکسهای عکاسان حرفه ای هست. ولی عکسی که خودمون میگیریم یه جورائی به واقعیت نزدیکتره
رنگ ها زنده تر و پر رنگ تر و نرم تر به نظر میرسه
به نظر دوستان همینجوره یا من اشتباه میکنم ؟ کنون رنگ هاش سرد تره ؟
سلام
هیچوقت برداشت کلی یا میانگین گیری نکنید.
مغز ما برای راحتی در تصمیم گیری دائم شروع به میانگین گرفتن میکند در نتیجه فقط کافیه شما در طول مدتی که دنبال دوربین میگردید
عکس هایی که در شرایط بهتری با یک برند مشخص گرفته شده باشند ببینید.
به طور مثال در تست هایی که در شبکه های ویدئویی مثل Youtube یا Vimeo قرار دارد
مواردی مثل شرایط نوری یا تنظیمات مشابه کمتر قابل توجه قرار میگیرند ، در صورتی که به کل میتوانند دچار تغییر در انتخاب شما بشوند.
چه برسد که بخوایم به پردازنده هایی که برای هر شرایط متفاوت برای برند های متفاوت برنامه ریزی شدند هم مقایسه کنیم.
من هم مثل خیلی از اشخاص شروع به مقایسه میکردم
ولی حالا که بعد از چند سال با چندین دوربین مختلف کار کردم میشه گفت نه قرمز کنون بنفشه و نه زرد نیکون نارنجیه.
ببینید با چه رابط کاربری ای راحت تر هستید ، نیاز هایتان را در کدام دوربین بیشتر میبینید
سیاست های کدام شرکت رو بیشتر میپسندید ، خدمات کدام شرکت در کشور ما بیشتر هست و در کل به سبک کدام یک علاقمندید.
تا وقتی عکاس بداند چکار میکند دوربین فقط اطاعت میکند ، خودتونو درگیر کیفیت عکس ها نکنید.;-)
یا حق
دوستان کسی یه نمونه عکس که خودش با این دوربین گرفته باشه نداره ؟!
لینک بسیار مفید در مورد معرفی کاربری و منو های این دوربین :
Digitutor Nikon D7100 | Nikon
ببخشید پست من چرا رفت به بخش بحث بی ربط به موضوع!!!!!
دوستان من d5100دارم
میخواستم بدونم خروجی تصویر 7100 با 5100 چقدر تفاوت داره؟
به امکانات و سایز تصاویر کاری ندارم منظورم اینه که اگه از یک منظره و با یک لنزمشابه عکس بگیریم کیفیت تصویر در کدوم بهتره؟
آیا ارزش داره من 5100 رو رد کنم و 7100 بگیرم؟
این پست اگه به اینجا ربط نداره به کجا ربط داره؟؟؟
اگه ربط نداره در پیام خصوصی قبل از حذف کردن بگید پست شما مربوط به فلان موضوع هست و اون رو به اونجا منتقل کنید نه اینکه به بخش بحث های بی ربط....
این کار شما واقعا توهین به کاربره....
مربوط ميشه با راهنمايي براي خريد دوربين dslr يا مقايسه دوربين ياحتي چه دوربيني بخرم ...
اين تاپيك ها مربوط ميشه به موضوعات ومسايل ومشكلات مربوط به خود دوربين، براي راهنمايي خريد تاپيكهاي زيادي هست دوست عزيز.
درمورد انتقال پستهاي خارج ازموضوع درقوانين سايت گفته شده.
اگه امکانات 7100 رو در نظر نگیریم و به فرض استفاده از یک لنز بر روی 7100 و 5100 از اونجایی که سنسور 5100 همون سنسور 16.2 مگا پیکسلی d7000 هست بله ارزش اینو داره که 7100 بگیرید که هم رزولوشون بالاتری داره(24 مگا پیکسل) هم از نظر امکانات غیر قابل مقایسه با 5100 هست و کلا یک Level از 5100 بالاتره.
دوستان كسي اين دوربين را با كيت وايرلس تست كرده ؟ عملكرد ؟ كارائي ؟ امكانات
من برنامه نيكون رو روي گوشي نصب كردم و ظاهرا امكانات خيلي خوبي هم داره.
قيمت كيت وايرسل wu-1a چنده ؟
سلام و عرض ادب
امروز فرصتی دست داد تا بالنزهای
14-24,24-70,70-200,105macro,85 1.8G,50 1.4G,18-105
تعدادی عکس با دوربین دوست عزیم جناب قنبری بگیرم .
نتیجه :
بهترین نتیجه روی سه پایه - سلف تایمر - تاخیر شاتر
استفاده از لنزهای با کیفیت باعث افزایش چشم گیر کیفیت می گردد .
فایل پیوست 51754
از چه نظر ؟
در مورد نويز خروجي هم بنويسيد
سلام یک راهنمایی می خواستم ، من تازه یک D7100 kit گرفتم این عکاسی پیاپی رو چه طوری می تونم تست بگیرم ، 6fps وقتی شاتر رو می زنم خیلی طول می کشه دوباره بتونم شاتر رو بزنم؟ ممنون
ممنون ولی دوربین من فقط انگلیسی و ژاپنی داره!
عجیبه دوربین من حداقل بیستا زبون داره که یکیشم فارسیه
ببرید نمایندگی شاید بتونن زبان فارسی رو براتون بریزن
به نظر من زبان فارسی برا کسایی که زبان انگلیسیشون خوب نیست خیلی کاربردیه.من خودم الان تنظیماتی نیست که بلد نباشم ودوربین عین موم تو دستمه به لطف همین منو فارسی
دوربین منم گارانتی ایده آل هست
دوربین تقلبی که نداریم.ممکنه که واسه منطقه خاورمیانه ساخته نشده باشه
من از قبل چون میدونستم این دوربین زبان فارسی داره، موقع خرید شرط کردم که زبان فارسی داشته باشه
اگه نشد فارسی روش بریزن حداقل میتونید دفترچه فارسی رو از نورنگار تهیه کنید
سلام.
دوستانی که این دوربین رو دارن...
من حدودا 20 روزه این دوربین رو خریدم.
امشب امتحان کردم و دیدم قسمت پایین سمت چپ وقتی از یه چیز سفید عکس میگیری یه لکه سیاه رنگ دیده میشه.
اصلا هم تو محیط های کثیف یا پر گرد و غبار استفاده نکردم و توی این 20 روز فقط 700 شات زدم.
یعنی به این زودی کثیف شده؟
یا چیز دیگه ای هست؟
لااقل عکسو بزار دوستان ببینن بتونن اظهار نظر کنن
خيلی از دوربين ها حتی وقتی از کارخونه بيرون ميان مقداری گرد و غبار روی سنسورشون هست (محيط توليد 100% ايزوله نيست و به قول يه نفر تو فروم های خارجی اگر قرار بود 100% ايزوله باشه قيمت دوربين ها خيلی بيشتر از اين ميشد )
با بلوور ساده مشکل حل ميشه
اگر نشد احتمالاً لکه روغن باشه که بايد ببريد نمايندگی براتون پاک کنه
از ديوار سفيد يا آسمان صاف با اف بالا مثلاً 16 عکس بگيريد اون موقع بهتر مشخص ميشه
خط توليد ژاپن از نظر ايزوله بودن بهتر نيست ؟
سلام من دفترچه انگلیسی d7100 رو دانلود کردم جایی دفترچه فاریسش پبدا می شه ؟
در ادامه توضیحات کیاوش عزیز، با یک سرچ ساده میتونین یک فیلم آموزشی در مورد کار با دوربین دی 7000 پیدا کنین که خیلی عالیه. من دانلود کردم و خیلی استفاده کردم. سرچ فارسی بکنین راحت پیدا میشه چون اینجا خلاف قوانینه در صورتی که پیدا نکردین پیغام خصوصی بدین براتون لینک بدم
ممنون.
فکر میکنم از سنسور باشه
لنز رو باز کردم و از هر دو طرف تمیز کردم.
فیلتر رو هم همینطور.
بردم تعمیرگاه مرکزی فقط توش اسپری باد زد ولی باز هم هست این لکه...
یه چیز دیگه هم اینکه توی ویزور هم یه لکه به چشم میاد. یه لکه سیاه رنگ. (غیر از اونی که مال سنسوره)
روی آینه رو فوت کردم چون فکر کردم ممکنه روی اون کثیف باشه ولی اون هم باز هست.
نظری ندارید دوستان؟
سلام
فقط توصیه میکنم خودتان دست بکار نشوید چون این موارد خیلی اعصاب خوردکن میشه و گاهی اوضاع وخیم تر میشه
به متخصص مراجعه کنید دوست عزیز.
سلام دوستان کسی میدونه سنسور دی 7100ساخت کدوم شرکته؟ وبه نظرتون قیمت این دوربین پایین میاد؟
من فکر نمی کنم دیگه پائین بیاد. چون خودم هم قصد خریدش رو دارم و مدتی شاهد افت قیمتش بودم الان 4.100 هست و دیگه تا حداقل 5-6 ماه دور از انتظاره که ارزون تر بشه.
دوربین فوق العاده ای است.
سنسور هم تقریبا نسل جدیده و با سنسور 7000 فرق میکنه. دوستان بیشتر راهنمائی میکنن
ارزش داره از d7000 کوچ کنیم به d7100?
تفاوت هاش اینقدری هست که حس کنی کامل یا نه ؟!!
در بسیاری از نقد ها نوشته اند که پیشرفت محسوس نسبت به 7000 داشته. حالا اینکه چقدر و چطور رو باید هر دو رو تست کردنقل قول:
تفاوت هاش اینقدری هست که حس کنی کامل یا نه ؟!!
ولی پشتیبانی از کیت وایرلس و کنترل از طریق گوشی موبایل+ ال سی دی بزرگ تر و بهتر + فوکوس بهتر+ تعداد نقاط فوکوس 51 نقطه ای+ فیلمبرداری بهتر + حذف فیلتر low pass + 24مگا پیکسل + سنسور و پردازنده جدید رو همراه داره نسبت به D7000
کمتر مدلی اینهمه تغییرات داره .
http://www.photographyblog.com/image...fficial_17.jpg
We are pleased to announce that the D7100 has been awarded the EISABest Product award for 2013-2014.
EISA is the association of 50 magazines in photo, video, audio, home theater, and mobile electronics, from 20 European countries. Each year,EISA chooses the best products released in Europe over the past year from a number of categories of imaging, audio and mobile devices.
The EISA judges commented: “The D7100 is the current flagship model in Nikon’s family of DX-format cameras, combining excellent image quality and advanced features. Its APS-C sensor is designed without an optical low-pass filter, which allows users to take full advantage of its 24.1-million-pixel resolution with no loss of sharpness. The fast 51-point AF system and high-speed continuous shooting are perfect for capturing action, while the reliable metering system delivers consistently accurate exposures. The bright optical viewfinder and crisp LCD monitor allow for both traditional viewfinder and ‘live view’ framing with shooting. Those who record movies will appreciate the clean, uncompressed HDMIoutput, which can be recorded directly to an external storage device.”
کسی اطلاع داره در حالت اتو براکتینگ کمترین میزان زمان تایمر تا چند ثانیه قابل تنظیم هست !؟
براکتینگ : کلاً 2 تا 5 فریم در استپ های 1/3, 1/2, 2/3, 1, 2 و 3
سلف تایمر:
فایل پیوست 52210
سلام.چند روزی میشه d7100 گرفتم.یه نقطه سیاه وسط ویزور هست که وقتی با دیاف بالا (22) عکس میگیرم توعکس هست که با پایین آوردن دیاف محو میشه .البته چند تا لکه سیاه هم تو دیاف بالا گوشه عکس سمت راست بالا ظاهر میشه.لطفا راهنمایی کنید.
سنسوز یا لنز کثیف نیست ؟ تمیز کاری کردید ؟
نقاطی که معمولا در f های بالا مثل 22 که اشاره کردید در عکس ظاهر میشن مربوط به گرد و غبار روی سنسور هستند. در f های بالایی مثل f22 که نور از یک دهانه تنگ به صورت یک باریکه نوری روی سنسور تابیده میشه، گرد و غبار که مانع رسیدن این باریکه نور به سنسور میشن سایه هاشون روی سنسور میفته و تو عکس معلوم میشه . این مساله در دوربین هایی که چگالی پیکسل بالایی دارند بیشتر دیده میشه چون تعداد پیکسلها زیاد و اندازه شون کوچیکه (مثل D7100) ولی در f های پایین مثلا در f4 که نور از یک دهانه گشاد و با شدت بیشتری به سنسور میرسه در این حالت شدت نور به حدی هستش که سایه گرد و غبار رو محور میکنه و در تصویر قابل رویت نیست.
نقاطی که در ویزور به شکل نقاط تیره دیده میشن به احتمال زیاد گرد و غبار روی آینه یا منشور هستند.
در هر دو حالت میشه با دمنده ها و سایر ابزارآلات مخصوص تنظیف، سنسور یا آینه رو پاک کرد ولی اگر تجربه و دانش کافی این کار رو ندارید کار رو بسپاریدش به یک کاردان تا خدای نکرده به سنسور دوربینتون هیچ آسیبی نرسه.
با سلام،
به نظر من شما اول سنسور رو با blower تمیز کنید و ببینید که آیا تغییری در تعداد و محل لکه ها ایجاد شده است یا نه. توجه کنید که در هر قسمتی از تصویر که لکه هست شما باید عکس اون قسمت رو در روی سنسور تمیز کنید و به عبارتی از قاعده نگاشت استفاده کنید. مثلا اگه لکه در سمت راست بالا باشه شما باید پایین سمت چپ سنسور رو تمیز کنید. اگه تغییری در تعداد و محل لکه ها ایجاد نشد اونوقت لنز رو تمیز کنید( که بعید می دونم لنز جدید این مشکل رو داشته باشه ) و باز هم همون تست رو انجام بدید و اگه باز هم تغییری حاصل نشد اونوقت باید focus screen تمیز بشه که حتما حتما باید یه متخصص انجام بده.
در مورد نحوه تشکیل گرد و غبارها طبق فرمایش دوست عزیزم نیاز، بله اینها در واقع سایه های اون گرد و غبار ها هستند نه خودشون اما بر خلاف گفته ایشون، هر چقدر که دیافراگم بسته تر باشه نور با شدت بیشتری روی سنسور تابش می کنه نه در دیافراگم های باز تر و این مساله ربطی به اندازه سنسور و چگالی پیکسل ها نداره، در واقع هر چقدر زاویه تابش تنگتر (عدد f بالا)، عمق میدان بیشتر و سایه لکه ها به آسانی دیده میشند و هر چقدر زاویه تابش بیشتر (عدد f پایین)، عمق میدان کمتر و سایه لکه ها محو میشند.
فایل پیوست 52463
فایل پیوست 52464
فایل پیوست 52465
نه عطا جان این مساله با چگالی پیکسل ها رابطه مستقیم داره، ببینید دوستان وقتی میگیم ذرات "گرد و غبار" لزوما معنی اش گرد و غباری نیست که با چشم قابل رویت باشه. اون گرد و غباری که وقتی فوت میکنید از روی اجسام بلند میشه تعداد خیلی زیادی از particle ها یا همون ذرات dust هستند که روی هم انباشته شدند. در سنسور دوربین قرار نیست گرد و غبار چند روز روی هم انباشته بشن تا با چشم هم قابل رویت باشند.
طبق تعاریف مختلفی از منابع علمی متفاوت dust particle ها دارای سایز های متفاوتی هستند، در حد µm 0.001 تا 10,000 µm
فایل پیوست 52466
و میدونید که در این مثال که دوربینمون نیکون D7100 هستش سایز های pixel pitch و pixel area مقادیر زیر هستند :
فایل پیوست 52467
میدونید که pixel pitch فاصله مرکز یک پیکسل تا مرکز پیکسل مجاورش هست
pixel area یعنی مساحت و اندازه هر پیکسل و به طور کلی فتوسایت و هرچقدر مساحت یک پیکسل بیشتر باشه میتونه نور بیشتری رو جذب کنه
و چگالی پیکسل یا همون pixel density نشانگر این هستش که در یک سانتیمتر مربع از یک سنسور چند میلیون پیکسل وجود دارند.
دوستان میدونید که در دوربین های کراپ و یا حتی سنسور های کوچکتر شرکت های تولید کننده سنسور برای اینکه در جنگ مگاپیکسل بازنده مسابقه نباشند مجبورند تعداد پیکسل های بیشتری رو در اون مساحت کوچک سنسور جا بدند و این یعنی اینکه سایز پیکسل ها کوچکتر میشه و در نتیجه تعداد بیشتری پیکسل روی همون فضای محدود جا میشن و در نتیجه چگالی پیکسل بیشتر میشه.
حالا با توجه به تعریفی که از سایز ذرات گرد و غبار داشتیم و با مقایسه اون با مساحت هر پیکسل در دوربینی با چگالی پیکسل بالا (مثل D7100) میشه با یک مثال ساده نتیجه گرفت که هر چقدر سایز پیکسل کوچکتر باشه اگر یک ذره غبار با سایز تقریبا یکسان با مساحت اون پیکسل روی پیکسل فوق قرار گرفته باشه اون پیکسل بیشتر در معرض در سایه بودن و تاریک شدن هست چون سطحش به طور کامل با یک ذره گرد و غبار پوشیده شده و نمیتونه نور دریافت کنه، در حالی که اگر سایز پیکسل بزرگتر بود سایه همون ذره dust نمیتونست مانع رسیدن کامل نور به پیکسل باشه.
مثلا اگر فرض کنیم یک ذره dust با مساحت 14 میکرون روی یک پیکسل 15 میکرونی این دوربین رو پوشونده باشه این یعنی اینکه تقریبا 94 درصد از اون پیکسل زیر سایه اون ذره میمونه و هیچ نوری بهش نمیرسه ولی اگر همین ذره 14 میکرونی روی یک پیکسل از دوربین مثلا نیکون D700 بشینه با توجه به اینکه مساحت هر پیکسل نیکون D700 برابر با 70.9 µm² هستش در حالی که این عدد در D7100 برابر با 15.21 µm² بود . همین ذره در این شرایطی که روی پیکسل D700 هست صرفا میتونه حدود 20 درصد از اون یک پیکسل رو پوشش بده و باز 80 درصد از اون پیکسل نور رو دریافت خواهد کرد.
فایل پیوست 52468
در نتیجه سایز پیکسل رابطه مستقیم داره با میزان جذب نور در شرایطی که یک پیکسل زیر سایه یک ذره گرد و غبار هست. :-)
البته این مثال بنده در شرایطی بود که یک ذره روی یک پیکسل قرار بگیره حالا اگر ذرات گرد و غبار به تعداد n تا چسبیده به هم باشند و طبق همون مثالی که عرض کردم روی n پیکسل مجاور رو بپوشونن باز هم همون شرایط وجود داره و هرچقدر سایز تک تک اون پیکسل ها بزرگتر باشند نور بیشتری دریافت خواهند کرد و تاثیر مخرب سایه ذرات غبار کمتر خواهد شد.
بله دوست عزیز، منظورم از شدت همون شدت intensity نور نبود، کلا نباید از واژه "شدت" استفاده میکردم، همونطور که در توضیحات اول اشاره کردم منظورم زاویه و جهت های تابش نور از طریق لنز به سنسور بود که شما هم در تصاویری که ضمیمه کردید همون توضیحات بنده رو نشون میده که عرض کردم:
منظورم ار باریکه نور و تفاوت زوایای تابش نور در حالت دیافراگم بسته و باز و تاثیرش بر سایه ذره dust دقیقا همون عمق میدان و تصویری هستش که شما ضمیمه کردید.نقل قول:
". در f های بالایی مثل f22 که نور از یک دهانه تنگ به صورت یک باریکه نوری روی سنسور تابیده میشه، گرد و غبار که مانع رسیدن این باریکه نور به سنسور میشن ... ولی در f های پایین مثلا در f4 که نور از یک دهانه گشاد ********* به سنسور میرسه در این ******** سایه گرد و غبار رو محور میکنه و در تصویر قابل رویت نیست."
http://forum.akkasee.com/attachments...84643548-1.jpg
http://forum.akkasee.com/attachments...84643549-2.jpg
http://forum.akkasee.com/attachments...84643550-3.jpg
در این جا مثلا میخواستم همون عمق میدان و زاویه تابش نور رو توضیح بدم که از افعال و کلمات نامناسبی استفاده کردم که کل معنی جمله رو تغییر داده، باید زبان فارسی ام رو بیشتر تقویت کنم و علمی تر بنویسم :-D چند روز پیش در یک تاپیک دیگری هم همین عامیانه و غیر علمی نوشتن باعث شد یکی از دوستان صراحتا بگن که آقا علمی تر بگو :-D
خیلی ممنونم بابت تصحیح، تذکر و یادآوری . آموزنده بود.
دوست عزیز در مورد چگالی پیکسل رجوع کنید به پست قبلیم و در مورد عمق میدان بله حق با شماست البته منظور بنده هم همین بود که متاسفانه در تعریف و جمله بندی افعال و کلمات اشتباهی به کار بردم که معنی منظورم رو تغییر داده. عذر خواهی میکنم و ممنونم بابت تذکر و یادآوری.
الان این گرد و غباری که دوستان مشکل دارن کجا نشسته که این حالت بوجود اومده ؟ روی سنسور یا روی آینه ؟:think:;
برای من هم تعدادی لکه در سمت راست هست که قطعن مربوط به سنسور میشه چون در ویوفایندر نمیبینم. در اف/استاپ حدودن بالای ۸ هم دیده میشه (بر روی تصویر سفید). پیشنهاد اولیه دوستان برای برطرف کردنش چیه؟ ضمنن اونطور که من شنیدم لکهها روغنی نیست چون لکه روغنی داخلش نسبت به خارجش شفافتره که برای من اینطور نیست اما در انجمنها دیدم که این نگرانی وجود داره که اون باگ دی۶۰۰ اینجا هم حضور داشته باشه هر چند که گفته شده سیستم شاتر دی۷۱۰۰ متفاوت از دی۶۰۰ است و نباید اون باگ وجود داشته باشه.
فایل پیوست 52528 با سلام و تشکر از دوستان.اینها لکهای توی عکس هستن.البته توی حالت live view هم این لکها وجود دارن که اگه لکها روی آیینه یا منشور بودن نباید توی این حالت توی عکس بودن.حالا اگه این لکها روی سنسور باشن چطور میشه اونارو پاک کرد0
برای من هم همینطور بود یعنی از همان ابتدا که از کارتن درآوردم سه چهار تا لکه بود رو سنسور که بوسیله فوت فوتک برطرف شد.
برای شناسایی دقیق لکه ها میتونید یک کاغذ کاملا سفید به دیوار مثلا ,بچسبانید و دوربین را بر روی سه پایه نصف و با دیافهای خیلی بسته مانند 22 و بالاتر و فوکوس در کمترین فاصله در مد دستی ,از کاغذ سفید عکس بگیرید و در lcd خود دوربین با بزرگ نمایی مناسب لکه ها را شناسایی کنید
چیزی که برام جالب بود ,اینکه از نیکون بعیده چنین مواردی ,آن از مشکل روغن سوزی :-D دی 600 و این هم از....
جناب سعادت اگه فرصت تست وبررسی 7100 رو داشته اید ممنون میشم نظرتون رو بفرمایید مخصوصا در مقام مقایسه با دی 7000
ممنون
شاید به خاطر باز و بسته کردن لنز هست که گرد و غبار وارد دوربین شده روی سنسور نشسته.نقل قول:
چیزی که برام جالب بود ,اینکه از نیکون بعیده چنین مواردی ,آن از مشکل روغن سوزی:-Dدی 600 و این هم از....
دوستانی هستند که این مشکل رو نداشته باشن ؟
شما اقدام به تمیز کردن سنسور کردید ؟نقل قول:
با سلام و تشکر از دوستان.اینها لکهای توی عکس هستن.البته توی حالت live view هم این لکها وجود دارن که اگه لکها روی آیینه یا منشور بودن نباید توی این حالت توی عکس بودن.حالا اگه این لکها روی سنسور باشن چطور میشه اونارو پاک کرد
نه چون زیاد وارد نیستم ریسک نکردم .اگه روش خواصی داره ممنون میشم پیشنهاد کنید
مثل اینکه این مشکل وجود داره در مورد D7100 !
Re: D7100 dust or oil on sensor?: Nikon DX SLR (D40-D90, D3000-D7100) Talk Forum: Digital Photography Reviewنقل قول:
Interesting. I was goggling about this issue and got to this thread.I had a D90 for 3 and a half years, and did not get so much dust on my sensor, as I got now on the D7100 sensor, after only two weeks.
And I took the D90 to the desert, trip and where ever.
It seems like something is really not working well for the D7100 sensor remaining clean...
My Defective D7100? - FM Forums
ظاهرا سیستم تمیزکننده سنسور به درستی عمل نمیکنه و باید دستی سنسور رو تمیز کرد !
دوستان بنده در چند جا سرچ کردم و بیشتر کاربران اعلام کرده اند که این مشکل رو دارند .
آیا این دوربین هم به درد d600 دچار است ؟ منتها کمی خفیف تر و نوعی دیگر ؟!
اینجا کسی هست که این مشکل رو نداشته باشه ؟
اینهم نقل قول یکی از کاربران:
نقل قول:
After having issues with the D800 I sent it back and ordered these days a D7100. Can't wait to get it.
On the German Amazon website I was checking out some of the samples that people have uploaded. One D7100 owner is describing and showing heavy dust/oil issues. It is said that it is not dust and the auto-clean function is not working on those spots. The owner also mentioned that he already has taken about 1300 shots with the body.
It all sounds similar to the D600 issue.
نظر ایشون هم جالبهنقل قول:
had the same problem with my D7000.
I think it's just an issue with the design of all of the new Nikon cameras......where if the factory puts on just a little too much oil on the mirror assembly....it flicks onto the sensor surface and over time becomes spots. (Heard similar complaints about the D600 which is very similar design...except in full frame)
I got myself a sensor cleaning kit...and after about 3 or 4 cleanings.....I didn't see it happening anymore. (I'm assuming by that time all the excess oil was gone.)
Cleaning the sensor on a DSLR is just a fact of life....kind of like cleaning your lenses.....eventually it will need it.
Although it shouldn't need to be done after only 1,000 shots....and that's the issue with the D7000, D600, and possibly it appears the D7100 now.
I rarely shoot at apertures smaller than f/8 myself since you are losing sharpness to diffraction at that point anyway.....but if spots should start to develop.......I'm prepared to clean the sensor.
فایل پیوست 52551نقل قول:
Not oil spot. It is dust. 100% sure. Ask nikon if you need proof.
I select random one your image. D5000 eagle11 image have also dust spots, about 10, if pp levels. And 90% all flickers images have dust, if pp levels. And again no oil, dust.
Internet is full those topic: dust, I return, .... don't belev everything in net.
Have you never see professional sensors dust :) I have many times about ~1000 spots f8, and all dust. No big deal. I make money my photos, not test shot. Clean sensor your self or in nikon service.
Shutter Oil spot are different. Light in middle, dark around.
Camera oil is not brown or black, it is opacity.
If using zoom lens, you get dust your sensor soon or later. Ever body, every brand.
Allmost all new body, canon, nikon.... have dust in sensor out of the box. Don't look it, clean if it problem. Take more beautifull images :).
:) Markku
I have also D600, lot of oil, after couple clean , not anymore. I love all my body.
You have two choice:
1. Take your time and take every day test shot, never good photo !
2. Take lot of good photo and clean sensor then as it needed.
فایل پیوست 52552
شخصا ,تصور نمیکنم این لکه ها روغنی باشند یا از مشتقات آن از قبیل گازوییل :-D نفت ;-) و غیره
اولا نوع لکه ها حاکی از منفی بودن این فرضیه است دوما تعداد زیادی از این لکه ها در همان ابتدا و بوسیله فوت فوتک از میان رفتند و تعداد کمی هنوز هستند که اصولا باید با تمیز کاری سنسور از بین....(هر چند همین تعداد اندک هم مشکل خاصی در عمل ایجاد نخواهند کرد)
و البته فکر میکنم تمیز کردن سنسور 7100 چندان هم ساده نباشد,حداقل سخت تر از تمیز کردن سنسور مثلا D700 خواهد بود!!
این هم موردی است که باید مد نظر داشت
D600 در دسترس ندارم که تست کنم ولی D800 دوستمان کوچکترین مشکلی از این بابت (چه از لحاظ روغن سوزی ;-) و چه از لحاظ روغ پاشی :-D ندارد)
D800E هم انشاالله هفته آینده به دستمان خواهد رسید که پس از تست نتیجه را از همین جا اعلام خواهم کرد...
من چک کردم همچین موردی ندیدم
با blower روی سنسور، هوا پاشیدم :) تقریبن لکه های درشتی که حتی در f8 هم دیده میشدن از بین رفتن و لکه های بسیار ریز و اندکی که فقط در f16 به بالا دیده میشن باقی موندن که تقریبن دیگه مشکلی ایجاد نمیکنن.
واقعا برای کسانی که قصد خرید نیکون دارن نگران کننده شده که دو تا از بهترین محصولات حرفه ای این شرکت به نوعی مشکل فنی تولید دارند و این به خوشنامی و اطمینان محصولات نیکون صدمه جدی وارد میاره. ما چه کنیم که قصد خرید داریم؟! کاش زودتر برطرف بشه یا حداقل توضیح رسمی از طرف سازنده برای حل مساله داده بشه. و کار به D7100 II کشیده نشه.
کاملا درسته محسن خان
برای شرکت بزرگی چون نیکون باعث خجالت و شرمساری باید باشه بروز چنین مشکلاتی
..نیکون از دیرباز در امر سنسور مشکل داشته یک زمانی که سالها در 12 مگا پیکسل درجا میزد هی بدنه جدید سنسور مشابه....
اینبار هم زرت پرت بدنه جدید با سنسورهای متفاوت و معمولا مگاپیکسل(این یک وردش خوبه) بالا و البته مشکل دار :think:;
به نظر میرسه نیکون برای جبران مشکل خود از بابت سنسور که سالها از بابت آن سرکوفت خورده ,سر به هر دری زده و از هر نا کجا آبادی که چپیزی به نام سنسور تولید میکرده قرارداد بسته بدون توجه به مسایل مدیریتی کیفیت....
من هر دو این دوربین های یعنی دی 600 و دی 7100 رو دارم و الان که این مطلب رو خوندم یه عکس با دیافراگم 36 از یه پس زمینه سفید گرفتم و روی سنسور نقاط کوچیک و پراکنده ای دیده میشه ولی به هیچ عنوان مشابه با اون چیزی که روی دی 600 و در سمت چپ تصویر تمرکز داره نیست بلکه به صورت خیلی پراکنده و با فاصله هست و احتمال اینکه این ذرات ناشی از تعویض لنز باشه هم بعید نیست چون حدود یک ماه پیش در شرایط طوفان شن سمت کویر شهداد عکاسی میکردم با این بادی ... به نظرم خیلی بعیده دی 7100 مشکلی شبیه به دی 600 داشته باشه ...
باوجود عدم داشتن فیلتر lowpass دوستانی که این دوربین رودارند,مشکلی درعکسها نداشته اند؟ یااگه هست ازبین بردن مشکل عکسهااذیت نکرده است؟
درمجموع این دوربین ازاین نظر با D800E تفاوتی داره؟
بردیا جان سنسور مشکل دار که دیگه ندیدیم. کثیف بودن سنسور هم ارتباطی با ساخت سنسور نداره. در مورد دی600 هم داستان مکانیزم شاتر است نه سنسور. من گزارشی در مورد سنسورهای معیوب نیکون ندیدم. کنترل کیفیت شرکت باید از تمیز بودن سنسور قبل از ورود به بازار اطمینان حاصل کند و بعید میدونم که در پروسه اسمبل کردن قطعات بشود همه را سر هم کرد و به به تمیز بودن و بدون گرد و غبار بودن همه قطعات امده اطمینان کرد. یعنی یک چک و پاک سازی نهایی در کارخانه نیاز است.نقل قول:
اینبار هم زرت پرت بدنه جدید با سنسورهای متفاوت و معمولا مگاپیکسل(این یک وردش خوبه) بالا و البته مشکل دار