اساتید محترم!
کسی هست به منظور پیدا کردن راه حل این مجهولات، با نیکون آشنایی کامل داشته باشه!؟
Printable View
اساتید محترم!
کسی هست به منظور پیدا کردن راه حل این مجهولات، با نیکون آشنایی کامل داشته باشه!؟
اگر نوردهی کمتری می خواهید چرا قدرت فلاشتون را کم نمیکنید؟ این کار که ساده تر هست؟
بله دوست من به اون صورت هم می شه، ولی من نیاز به سرعت زیاد دارم!
فرض کن شما در محیطی هستی که نور محیط خیلی زیاده و مناسب، با این حال نیاز به نور فلاش از جانب دوربین داری، به عنوان نور تکمیل کننده سایه ها. و البته سرعت بالای شاتر هم نیاز هست، مثل ساحل دریا، یا عکاسی از قطرات آب و ... در این حالت هست که عکاس نمی دونه باید چه کار کنه!
اصلا به نظرم این نوع عملکرد اشتباهه! حالت M یعنی تمام تنظیمات دوربین باید به صورت دستی باشه، همه شون! این معنی نداره وقتی فلاش فعال هست کنترل سرعت محدود باشه!
ان شالله که راهی باشه!
سلام دوست عزیز
به منو دوربین برید و این مسیری رو که میگم برید تغییر بدیم ببینیم تاثیری داره
به منو / custom setting menu / bracketing flash / flash sync speed / 1/250 auto fp
سلام بالاخره بعد از کلنجار رفتن با خودم که میخواستم تغییر برند بدم (یعنی 70Dمعروف رو بخرم)بازم دلم راضی نشد و 7100 رو گرفتم الان یه سوال برام پیش اومده قبلا که دی 90 داشتم تو ویزور نقاط فوکوس رو میدیدی و میخواستی تغیرش بدی با چهار جهت پشت دوربین تغییرش میدادی میخواستم بدونم چنین گزینه ای هست که بتونم فعال کنم یا نه؟؟؟
(یادش بخیر یه تاپیک بود همه تبریک میگفتن بعدش هم اون موقع که ارزونی بود حالا که شاخ قول رو باید بکشیم تا به یه لنز با دوربین برسیم. :mad::::happy::: )
دوست عزیز با سلام،
چنین امکانی هم در 7100 وجود دارد و نیازی به فعال کردنش نیست. فقط اگه اهرم پشت دوربین رو در حالت L یا همون Lock قرار بدید، دیگه نقطه فوکوس رو همونی که هست قفل میشه و دیگه با کلید جهت نما قابل تغییر نیست. با خارج شدن از وضعیت Lock دوباره می تونید نقطه فوکوس رو انتخاب کنید.
باسلام خدمت دوستان بلاخره بعد از کلی تحقیق دیروز دوربین دی 7100 خریداری شد به همراه 18-105 ولی متاسفانه الان که رفتم از ابر ها عکس بگیرم در f29 دو لکه در تصاویر مشخصه که حتما همون لکه هایی هست که دوستان در این دوربین روی سنسور مشاهده می کنن برای تمیز کردنش باید بفرستم گارانتی ؟؟؟ و بعد از تمیز کردن ممکنه دوباره لکه ظاهر شه ؟؟؟؟ خیلی خورد تو ذوقم فایل پیوست 56944
متاسفانه موضوع کثیفی سنسور در بدنه های جدید نیکون بسیار آزاردهنده شده
چندان روی این نقاط حساس نشوید تقریبا هر دوربین که ۲ ماه از عمرش گذشته باشد در دیافهای بسته دارای چنین نقاطی در عکس است!
عدسی پشتی لنز را هم بررسی کنید در دیافراگمهای بسته کثیفی عدسی پشتی هم در عکس ممکن است ثبت شود
درضمن پیشنهاد میکنم فعلا دوربین را گارانتی نبرید اگر تعداد گردوخاک بیشتر شد به گارانتی مراجعه کنید چراکه اگر قرار باشد سنسور را تمیز کنند وضعیت بدتر خواهد شد!
جناب شهبازی به نکته ای اشاره کردن که من چند هفته پیش مطرح کردم و مورد هجوم انتقاد های دوستان با تجربه تالار قرار گرفتم، به نظر من گرد و غبار عدسی پشتی لنز در دیاف های پایین هم می تونه تاثیر گذار باشه، ولی نمی دونم چرا بعضی از دوستان می فرماییند این لکه ها فقط و فقط به دلیل کثیفی سنسور هستن.
البته دوربین من هم همین لکه ها رو داره، تصمیم دارم در اسرع وقت به نمایندگی مراجعه کنم، چون بخش عظیمی از لذت عکاسی، ثبت عکس با دیاف های بسته ست!
البته به نظرم اگر در دیاف 29 همچین لکه های دیده شده، دوربین خیلی هم کثیف نیست، چون دوربین من در دیاف های 11-16 دو برابر این لکه ها رو نشون میده!
5dmII نزدیک به سه ساله داره کار میکنه ولی چنین نقاطی دیده نمیشه...نقل قول:
چندان روی این نقاط حساس نشوید تقریبا هر دوربین که ۲ ماه از عمرش گذشته باشد در دیافهای بسته دارای چنین نقاطی در عکس است!
این که خیلی خوبه ,حتی عالیهنقل قول:
البته به نظرم اگر در دیاف 29 همچین لکه های دیده شده، دوربین خیلی هم کثیف نیست
نقل قول:
باسلام خدمت دوستان بلاخره بعد از کلی تحقیق دیروز دوربین دی 7100 خریداری شد به همراه 18-105 ولی متاسفانه الان که رفتم از ابر ها عکس بگیرم در f29 دو لکه در تصاویر مشخصه که حتما همون لکه هایی هست که دوستان در این دوربین روی سنسور مشاهده می کنن برای تمیز کردنش باید بفرستم گارانتی ؟؟؟ و بعد از تمیز کردن ممکنه دوباره لکه ظاهر شه ؟؟؟؟ خیلی خورد تو ذوقم
چرا اف 29 ؟
پیشنهاد می کنم این مقاله رو بخونی :
http://www.akkasee.com/articles/8748
همچنین در حال حاظر سنسور شما هیچ مشکلی نداره و تمیز کردن سنسور زمانی تاثیر گذار هست که میزان غبار نشسته روی اون به حد غیر قابل قبولی بالا بره و دیگه نتونیم با ابزار های ویرایشی اونها رو برطرف کنیم.
این مورد مشکل همه ی عکاسان هست و تنها مختص به شما نیست، پس با خیال راحت به عکاسی بپردازید.
[QUOTE=Saadat;370853]5dmII نزدیک به سه ساله داره کار میکنه ولی چنین نقاطی دیده نمیشه...
من هم به تازگي اين دوربين را گرفتم ولي متاسفانه هم داراي چندين لكه است كه از ديافراگم 16 به بالا كاملا مشخص و آزار دهنده است و هم نمايشگر آن كاليبره نيست و تمايل به رنگهاي سبز و زرد دارد. در 7d و d90 كه قبلا داشتم عليرغم كار زياد حتي محيط هاي پر گرد و خاك هرگز چنين مواردي را نديدم.
با سپاس
فایل پیوست 57319
دوستان در خصوص این قطعه که ظاهرا محافظ ال سی دی هست سوالم اینه که بصورت فابریک روی دوربین هست یا باید بصورت جداگانه تهیه کردش
چون روی دوربین من نبود از فروشنده هم پرسیدم گفت اون فقط روی دی 7000 هست
برای دی 7100 آیا موجود هست ؟؟/
درود
بله همین حالا در سایت خود نیکون بخش accessories ( ملحقات ) دوربین D7100 را نگاه کردم ظاهرا D7100 چینین چیزی ندارد
حتی روی خود دوربین شیار مربوط به وصل شدن BM-14 LCD Monitor را هم ندارد.
در واقع این قطع پلاستیکی محافظ مانیتور دوربین در برابر ضربه بود ، اگر نه با فاصله که زیر آن وجود داشت غبار و خاک به راحتی میتوانست زیر آن نفوذ کند.
میتوانید یک محافظ LCD بدین برایتان وصل کنند از همین ها که شبیه عکس برگردان هستند. و بهتر است وصل کردنش را بندازید گردن خود فروشنده این کار دلایل خودش را دارد :::whistling:::
پاینده باشید
دی 7100 منم رو سنسور لکه داره که حس میکنم جدیدا درمقایسه با روزهای اول بیشتر دیده میشن
رو دوربین من گزینه بالابردن آیینه واسه تمیز کردن سنسور غیر فعاله/چجوری باید فعال بشه؟
در حالیکه قبلا امتحانش کرده بودم و بالا میرفت همچنین اچ دی ار هم غیر فعال بود که با ریست کردن تنظیمات درست شد و فعال اما واسه ایینه چرا فعال نیست؟
درود
زمانی که شارژ باتری زیر 50% باشد گزینه بالارفتن آینه در منو غیر فعال میشود چون اگر در حین کار باتری تمام شود و آینه پایین بیاید دوربین صدمه خواهد دید
و HDR مود هم تنها زمانی فعال میگردد که فرمت ذخیره سازی روی JPG باشد و اگر آنرا Raw کنید غیر فعال میگردد ( نیازی به ریست نبود ! )
موفق باشید
دوستانی که این دوربینو تهیه کردن کسی کیت با لنز 140-18 تهیه کرده یا همه 105-18 هستند؟ چون من قصد دارم با لنز جدید بگیرم اما ظاهرا فقط کیت 105-18 وارد ایران میشه! جایی در سایتهای خارجی دیدم که هر دو کیت رو با قیمت یکسان ارایه کرده بود. فکر می کنین در ایران هم اینطور باشه؟
اگه داخل سایت نیکون نگاهی بندازیم در حال حاضر save زدن که این جور موارد در قیمت بازار ایران تاثیر نداشته و نخواهد داشت.
فایل پیوست 57452
دوستان من واسه تمیز شدن سنسور گرفتن جاروبرقی و یا دمنده رو امتحان کردم اما بی تاثیر بود.راه دیگه ای هست؟ که نیاز به ارسال به تهران واسه تمیز کردن با پارو مخصوص نباشه؟
یاسایتی که فروشنده پارو مطلوبی داشته باشه و خرید اینترنتی کرد؟
نداشتن فبلتر لاو پس واسه اسیب پذیری موقع تمیز کردن میتونه دخیل باشه یا روی سنسور شیشه ای محافظ هست که اول اون خش میبینه؟
تو یکی از سایت های شناخته شده دیدم با کیتهای 140-18 و 140-18 و 300-55 نیز موجود دارند که اولی حدود 300 گرونتر از 105-18 بود.
دوستان دفترچه راهنمای فارسی این دوربین در بازار موجود نیست
هنوز نیومده یا چاپ شده گیر نمیاد ؟
درود
معمولا کار ترجمه و چاپ و انتشار یک کتابچه به صورت فارسی با یک تاخیری از زمان عرضه آن دوربین میتواند اتفاق بیفتد
که آنهم بسته به مقدار استقبال از آن دوربین خاص خواهد بود ناشر باید متقاعد شود که این سرمایه گذاری حداقل منجر به
برگشت سرمایه اولیه خواهد شد... که در مورد d7100 از آنجایی که دوربین پرفروشی خواهد شد شکی نیست که کتابچه آن
هم چاپ خواهد شد منتها شما زودتر از 6 ماه دیگر منتظر آن نباشید ، البته اگر خیلی عجله دارید میتوایند فعلا کتابچه نزدیک ترین
دوربین به آنرا تهیه بفرمایید شاید کتابچه d7000
پاینده باشید
دوستان یه سوال مبتدیانه دارم :::whistling::: برای نورسنجی نقطه ایی امکان تعیین نقطه نورسنجی داره؟ مثل نقطه فوکوس متحرک؟ یا میشه نورسنجی رو از نقطه فوکوس انجام بده؟
بله میشود نورسنجی روی نقطه فوکوس انجام شود اما خاطرم هست جایی خواندم که نقطه مرکزی همیشه در نورسنجی دخیل است طوری که اگر نورسنجی در نقطه کناری باشد باز هم نقطه مرکزی دخیل است در نتیجه دقیقترین نورسنجی در نقطه مرکزی انجام میشود
اگر اشتباه است لطفا دوستان تصحیح بفرمایید.
کاملا درست هست ، نقطه ی وسط همیشه دخیل هست و بعدا طبق حالت نورسنجی میانگین گرفته میشود با نقطه ای که در آن هستید.
http://forum.akkasee.com/attachments...heat_sheet.jpg
بحث اینجا صورت گرفته : http://forum.akkasee.com/f61/t5622-3.html
بالاخره دیروز یک دوربین d7100 گرفتم.
مموری من 16 گیگ فیلیپس هست که قبلا با d90 ازش استفاده می کردم.مموری رو که داخل اسلات 1 یا 2 میگذارم و مراحل فرمت رو انجام می دم موقع فرمت شدن با خطای memory err مواجه می شم و روی مونیتور می نویسه memory may be detective . از طریق منو هم که می خوام این کارو بکنم همین خطا رو می ده.
مموری رو با کامپیوتر هم فرمت کردم ولی تو دوربین جواب نمیده.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
نه دوست عزیز مموری من sd هست و در d90 و d7000 کار میکنه. این جور که تو سایتها خوندم ترنسند هم توسط d7100 پشتیبانی نمیشه.دوستان چه مدلی رو پیشنهاد می کنند؟ قیمت مهم نیست. ممنونم
فکر کنم میگه defective نه detective :-) مزاح البته. ترنسند از مموری های خوبه. اون چیزی هم که در منوال دوربین توصیه میشه به این معنا نیست که بقیه مموری ها مشکلی دارند ولی خوب ریسک برندهای معروف کمتره.
عذر خواهی من رو بپذیرید, کلمه defective صحیح هست .در مورد مموری ترنسند هم من با توجه به سرچی که در گوگل داشتم برای خطایی که ذکر کردم متوجه شدم اکثر کسانی که این مشکل رو داشتند از مموری ترنسند استفاده می کردند.البته نا گفته نماند که تعداد برندها زیاد است ولی چیپهایی که در فلشها استفاده می شود معمولا محدود به چند مدل خاص از شرکتهایی هست که تولید چیپ می کنند.پس صرفا نباید با توجه به برند مموری قضاوت کرد و یک مموری رو خوب یا بد دونست. از توجه و پاسخگویی دوستان کمال تشکر رو دارم.
اتفاقا برند مهم است. مثلا فرق سیگارهایی مثل وینستون و مارلبورو با سیگارهای درجه 3و 4 در همین است که آنها با وجود سختی فوق العاده ی این کار همیشه از مزارع ثابت برداشت می کنند و سعی می کنند کیفیت و طعم را در طول سالیان دراز ثابت نگه دارند. فرق سن دیسک و لکسار و حتا ترنسند با مموری های کمتر شناخته شده هم همین است که از جیپ های متفرقه استفاده نمی کنند و QC را رعایت می کنند و برای همین است که گارانتی مادام العمر می دهند.
و باز هم به نظر من بین شرکتهایی که فقط مموری تولید می کنند با شرکتهایی که همه چیز تولید می کنند و مموری از اجزای بی اهمیت تولیداتشان است فرق هست.
بابت آف تاپیک شرمنده (اینجا تاپیک مموری نیست).
یک مورد بابت نام گذاری مموری های SD.
اصولا SDHC یا XC بودن یک حافظه ی SD مربوط به زمان تولید نمیشود.
SDHC = SD (Secure Digital) High Capacity
SDXC = SD Xtended Capacity
There are different kinds of cards:
Those labeled SD, with capacities up to 2 GB
Those labeled SDHC, with capacities between 4GB and 32GB
Those labeled SDXC,which capacities of up to 2 TB.
منبع +
در مورد کلاس مموری ها نیز مورد مهمی هست.
کلاس یک مموری SD به معنی سرعت آن نیست.
یک مموری کلاس 10 به این معنی هست که حداقل سرعت Read یا Write آن 10 مگابایت بر ثانیه هست.
و یک مموری کلاس 2 نیز به معنای سرعت حداقل خواندن یا نوشتن 2 مگابایت بر ثانیه.
ویرایش : بی زحمت به این تاپیک منتقل شود : http://forum.akkasee.com/f30/t723-135.html
سلام
جناب دانشمند فکر کنم همه ی ما فرق SD و SDHC و SDXC را می دانیم ولی تا چند سال پیش به دلیل پایین بودن تکنولوژی، فقط مموری های SD تولید می شدند و بعد از مدتی مموری های SDHC (بالای 2 گیگ) پا به بازار گذاشتند و این اواخر هم SDXC. شما مثلا می دانید که دوربینهای قدیمی تر و مشخصا Memory Reader های قدیمی و لپ تاپهای قدیمی فقط SD را می خوانند و از خواندن SDHC و بالاتر عاجزند. البته قرار بر این بوده که دستگاه های جدیدی که برای SDXC طراحی شده اند با SD هم کامپتیبل باشند ولی عملا اینگونه نیست.
SDHC host devices are required to accept older SD cards.[1] However, older host devices do not recognize SDHC or SDXC memory cards, although some devices can do so through a firmware upgrade.[7] Older Windows operating systems released before Windows 7 require patches or service packs to support access to SDHC cards.[8][9][10]
Secure Digital - Wikipedia, the free encyclopedia
متوجه منظور شما هستم جناب حسینی ، بابت لینک هم متشکر ظاهرا منبع کاملتری هست.
ولی بحثی که شما میفرمایید بنظر من با صورت مسئله مطابقت ندارد.
D7100 یک دستگاه با پشتیبانی SDXC هست.
کارتی که ایشون هم تست کرده اند 16 گیگابایت حجم دارد که در SDHC قرار میگرد.
احتمالا مشکل ایشون اگر با مموری دیگری هم جوابگو نیست چیز دیگری هست.
پیشنهاد بنده : اول از همه قفل نبودن مموری چک بشه ، از جایی که مموری روی هر دو جایگاه 1 و 2 تست شده احتمال خرابی جایگاه چندان زیاد نیست (بسته به اینکه اولین مموری ای نباشد که تست شده)
تنظیمات دوربین از داخل منو Reset شود ، باتری خارج شود ، از بابت فرمت مموری روی حالت FAT32 اطمینان حاصل شود و سپس مموری رو قرارداده و باتری نیز جایگذاری شود.
حالا اگر مموری قابل شناسایی بود با دوربین فرمت کنید.
اگر جوابگو نبود بنده از بابت اینکه برند های Silicon Power , Lexar , Sandisk جوابگو هستند مطمئن هستم.
اگر دنبال گزینه ی چندان گرانی نیستید سیلیکون پاور برند چندان بدی نیست (غیر سرعت انتقال پایین از Buffer) ، قیمت مناسب ، سرعت متوسط.
کلاس 10 رو تهیه کنید.
از همه دوستان کمال تشکر رو دارم.
یک مموری سیلیکون انداختم و جواب داد.همون مموری رو که مشکل داشت با سیستم فرمت کردم ولی فول فرمت و وقتی گذاشتم دوربین شناختش ولی وقتی خواستم با دوربین فرمت کنم دوباره خطا داد.
به هر حال فعلا از همین سیلیکون استفاده می کنم تا طی چند روز آینده یک مموری بهتر بخرم.
سلام دوستان یک سوال
در حالت دخیره تصویر با فرمت RAW+JPG
گزینه Long Exposure NR و High ISO NR برروی تصویر با فرمت RAW هم اعمال میشه یا فقط برروی JPG اعمال میشه
دوستان عزیز عذر میخوام که اینجا مطرح میکنم اما کسی از شما جای معتبری ( چه از لحاظ قیمت و مهمتر ازون از لحاظ دوربین ) میشناسه برای خرید 7100؟ یکم نگرانی دارم بابت اینکه دوربین مرجوعی به کارخونه باشه و اینکه کدوم لنز کیت بنظرتون مناسبتر میاد؟تا جاییکه خاطرم هست یکی 18 105 بود و دیگری 18 140
HP USB Disk Storage Format Tool Free Download
اين برنامه رو هم تست کنيد
من منوال دوربین رو خوندم ولی چیزی راجع به این موضوع ذکر نشده بود.ولی فکر می کنم از اونجایی که عملیات کاهش نویز پس از ثبت عکس انجام می گیره و به نوعی عملیات نرم افزاری روی عکس هست , باید فقط بر روی فایلهای jpg اعمال بشه . ولی باز هم بهتره که به صورت عملی تست کنید و نتیجه رو بعد از مقایسه دو تا فایل بدست آمده مشاهده کنید.
خوشحال می شم در صورت انجام این آزمایش , نتایج رو انجا هم قرار بدید.
با سپاس
تصور میکنم در راو بی تاثیر نویز گیری
ممنون
پس در این صورت انجام عمل کاهش نویز برروی فابل خام هم انجام میشه
یک سوال شاید دیگه به این تاپیک مربوط نشه ولی در ادامه همین بحثه
وقتی دوربین نویز رو کم میکنه کار معقولیه دوباره با فتوشاپ کاهش نویز رو انجام داد ؟؟؟؟ یا بهتر کلا کاهش نویز در دوربین حدف و در فتوشاپ انجام شه ؟؟؟
اگر امکانش باشد که از نویزگیری دوربین استفاده کنید به نظر من بهتر است که حتما روشن باشد.(در نوردهی های طولانی نویزگیری دقیقا معادل سرعت شاتر دوربین زمان میبرد و همیشه این زمان را در اختیار نداریم)
اگر بعد از نویز گیری دوربین نیازی به کاهش نویز در تصویر بازهم وجود داشت باید این کار به صورت نرم افزاری انجام شود.(در ایزوهای بالا حتما نیاز هست)
ببخشید دوستان
من دیدم در مورد انواع مموری صحبت می شد، که شاید خیلی به این موضوع مربوط نباشه،
به نظر بنده بین برند و مدل و قیمت مموری خیلی تفاوت ها می تونه باشه، ولی این موضوع که بخوایم بگیم یا بگن فلان دوربین فقط از مموری های شرکت X و Y پشتیبانی می کنه، حرف خیلی اصولی و فنی نیست، که البته اگر در واقعا اینطور باشه این یک ضعف برای شرکت سازنده دوربین هست،
من D7100 دارم، انواع مموری رو روش امتحان کردم، SD، SDHC، SDXC، MiniSD، MicroSD با خشاب بی خشاب، روی همه شون جواب داد، فقط تفاوت قابل مشاهده، در عکاسی پیاپی دیده می شد، در بعضی 6 فریم در ثانیه رو کامل می گرفت، و در بعضی ها فقط یک فریم در ثانیه بدون مشکل عکس رو ذخیره می کرد.
به نظرم هر عکاس باید بر اساس نوع نیاز و جیبش مموری مناسب رو انتخاب کنه، کسی که یه عکاس آماتور (شخصی) هست و فقط واسه دل خودش عکس می گیره به نظرم لزومی نداره، برترین برند جهان رو بگیره،
من الان حدود 7 سال هست دارم با مموری های سیلیکون پاور کار می کنم، روی دوربین جدیدم هم (D7100) دو تا مموری یکی 4 گیگ کلاس 10 معمولی + 16 گیگ سیلیکون پاور کلاس 10 SDXC-U1 میکرو با خشاب انداختم، که هر دوشون واقعا با حداکثر سرعت مورد نیاز من و فوق العاده دارن کار می کنن.
البته در خصوص مموری من خودم خیلی تحقیق کردم ( و گزینه هزینه هم مد نظرم بود ) در دفتر چه راهنمای 7100 به عدم ساپورت نوع خاصی از مموری و یا ساپورت فلان مموری اشاره نشده فقط تا جاییکه یادم هست مموری های سندیسک ، لکسار ، توشیبا ذکر شده که برروی دستگاه تست شده و بدون مشکل کار میکنه و پیشنهاد شده از اینها استفاده شه
من خودم یه مموری PNY 16 گیگ کلاس 10 دارم که روی دوربین ها کلا ارور میده ولی روی سیستم کامپیوتر به خوبی کار میکنه و با تمامی فرمت های موجود فرمتش کردم ولی مشکل همچنان پا برجاست
سلام
دوستان 7100 ایزوی 50 داره ؟؟؟ در سایتی خوندم در حالت LO.1 ایزوی دوربین میره رو 50 ولی این حالت که موجود نیست و در تنظیمات دوربین هم برای فعال سازیش گزینه ای وجود نداره
اصلا این امکان در 7100 هست ؟؟
اگر مموری شما در کامپیوتر به طور صحیح کار می کنه، و روی دوربین خوب عمل نمی کنه، مشکل قابل حل هست،
البته به یه نکته باید توجه داشت کامپیوتر چون سیستم عامل قوی تری داره و طراحی شده که انواع فرمت رو بخونه، گاهی اوقات به مشکلات جزئی مموری توجه نداره و مموری رو سالم نشون میده.
یه راه ساده برای آزمایش مموری کارت! مموری کارت رو به تی وی یا رسیور یا گیرنده دیجیتال وصل کنید، و با حداکثر کیفیت شروع به ضبط کردن برنامه کنید، تا زمانی که مموری پر بشه، یا نزدیک به پر شدن باشه. اگر مموری سالم باشه و کوچکترین نقصی نداشته باشه بدون پیغام خطا باید ضبط کنه و بدون خطا و کامل فایل ضبط شده باید پخش بشه.
اگر هم مشکل داشت، می شه با برنامه های پارتیشن بندی، مثلا تمام 16 گیگ از یک مموری پارتیشن بندی نکنید، 10 یا 8 گیگ رو پارتیشن بندی کنید اون وقت آزمایش کنید ببینید که روی دوربین جواب میده یا نه، البته مابقی فضای مموری به هیچ عنوان نباید هیچ پارتیشنی داشته باشه. و به عنوان فضای غیر قابل تشخیص برای سیستم عامل باشه.
دیروز یک دستگاه بادی D7100 از پاساژ جمهوری خریداری شد ...
هنگام خرید ، با دقت کلیه موارد را چک کردم ...
هنوز فرصت تست عکس در شرایط مختلف نوری دست نداده ...
اما همون تکوتوک عکسهایی که برای تست گرفتم ، هم کیفیت نمایشگر بسیار بالاست و هم کیفیت خود عکسها ...
با این حال ، تاکید میکنم که فعلن فرصت تست در شرایط نوری مختلف پیش نیامده ...
هیچ اثری از لکههای غبار حتی در دیافراگمهای بالا نیست ...
بدنه بسیار خوشساخت ، نسبتا سبک ، خوشدست است و مواد قابل استفاده باعث شده که هم چسبندگی خوبی با دست داشته باشد و هم احساس خوشایندی در دست ایجاد کند ...
نسبت به D7000 ، به مراتب خوشدستتر است ...
طراحی آن از خطوط مواج بیشتر استفاده شده و به نظرم باز علیرغم اینکه فقط چند میلیمتر از D7000 بزرگتر است ، اما به خاطر همان خطوط مواج ، از آن به مراتب زیباتر به نظر میآید ...
منوی فارسی ، بسیار سلیس و روان ، است و باز برای نخستین بار ، ترجیح دادم که از منوی فارسی استفاده کنم ...
هیچ لغی یا تکان اضافی در دکمهها ، دکمه چهارجهته ، و یا گردون ها نیست ...
نقاط فوکوس ، و پراکندگی آنها بسیار خوب ، هستند ، اما من طبق عادت همیشگی ، بلافاصله ، نقاط فوکوس مرکزی را انتخاب کردم ... و نسبت به D7000 میتوان ارتقای سرعت در فوکوس را شاهد بود ...
اولین دوربینی است که اصلن تمایلی به خرید گریپ برای آن ندارم !
چون وزن و تعادل بسیار مناسبی دارد ...
البته لازم است با لنزهای سنگینتر و تله هم تست کنم ...
در بیشتر دوربینها ، نقاط مرکزی فوکوس ، نقاط کراس هستند ...
نتیجه اینکه هم سرعت بیشتری در فوکوس کردن دارند و هم دقت بیشتری ...
این کار ، فقط یک کادربندی دوباره بعد از فوکوس کردن میخواهد ، که بعد از اینکه با این شیوه تمرین کنید ، به سرعت در آن ماهر خواهید شد ...
فوکوس همه نقاط را من فقط در عکاسی ورزشی یا پرندگان یا حیات وحش ( آنهم متحرک و پویا ) توصیه میکنم . نه برای موضوعات نسبتا ثابت و یا با تحرک کم ، که دوربین در قالب موارد ، تشخیص نخواهد داد که دقیقا باید کجا فوکوس کند ؟
بنابراین ، تغییری در سرعت فوکوس نخواهید داشت ...
دوست عزیز
پیشنهاد میکنم که این پرسشها رو در تاپیک ، سوالات عمومی عکاسی ، مطرح کنید ، چون این تاپیک ، در مورد گفتگو مختص به بدنه D7100 است ...
با این حال در مورد این پرسش ، باید بگویم که من در 90 درصد موارد در حالت A عکاسی میکنم ...
و در حالاتی که گفتید ، پیشنهاد من نیز همین مود است ...
اگر پرسش دیگری در این زمینه ها دارید ، در تاپیک مذکور در خدمت شما هستم...
سلام دوستان
یک موردی هست که ذهن منو در گیر خودش کرده در مقایسه تصاویر دوربین خودم که 7100 هست با دوربین یکی از دوستانم که دوربین canon 30d هست درهنگام زوم روی تصاویر عکس های 7100 یکم تار و حالت نویزی داره حتی در ایزو 100 و لی در 30 دی در هنگام زوم انگار که تصاویر شارپ تره و در زوم بالا نهایتا تصاویر پیکسل پیکسل میشه لنز های من 18-105 و 50فیکس اف 1.8 هست و لنز های دوستم 18-55 و 70-300 بدون لرزش گیر البته دوستم بیشتر نجومی عکاسی میکنه و دوربین رو رو تلسکوپ می بنده
من نویز گیر دوربین رو خاموش هم که میکن باز تصاویر ا در زوم بالا شارپ نیست یعنی ممکنه از تنظیمات باشه یا بخاطر مگا پیکسل بالاتر 7100 هست
درود
اون مقایسه رو که کلا فراموش کنید
باید ببینید آیا مطمئن هستید که از ابزار خروجی مناسب رو بیرون میکشید؟
مجموعه عواملی که میتوانسته در رسیدن یا نرسیدن به خروجی مناسب ، تاثیر مستقیم داشته باشند بدون شک زیادند.
بهتر است شما روی این بحث متمرکز شوید چه عواملی میتواند باعث شود که شما به خروجی بهتری برسید
چگونه عکسهای شارپ تری بگیریم ، خود همین فکر میکنم عنوان یک مقاله بود در بخش مقالات
کسی که به اینها مسلط باشد حتی اگر بخواهد میتواند با یک کامپکت هم به خروجی خوبی برسد
پاینده باشید
با عرض سلام خدمت دوستان . تاحالا کسی با این دوربین فیلمبرداری انجام داده؟منظورم ساختن کلیپ و این جور کارهاست. من میخوام این دوربین رو بخرم اما هم عکاسی برام مهمه هم فیلمبرداریش