و در مقایسه با کنون 650D و 700D چطور؟
و در مقایسه با کنون 650D و 700D چطور؟
منتظر نقد و بررسی کامل Digital Photography Review باشید. چون این دوربین هنوز وارد بازار نشده که بشه نظر داد. ولی دوربین ارزنده ای هست در کلاس خوش.
اطلاعاتی مختصر در مورد این دوربین به نقل از نیکون ایران :
http://www.ppec.ir/images/ap_D5300.pdf
سلام
مشخص نیست کی قرار هست این دوربین وارد بازار بشه ؟
دوربین جالبیه با آپگرید های جالب ، ولی این بدنه های رده پایین تر بعد از یه مدت دل آدمو میزنن ، اگه کسی قصد خرید داره میتونه با این پول d7000 بگیره به نظرم خیلی بدنه جالب تریه ! ) ولی لنز کیت 18-140 به نظرم خیلی خوب میاد
من فکر میکنم شما از کاه، کوه ساختی. مشکل لکه روغنی و D600 که نیست. نمیگم مشکل نیست ولی چیزی هم نیست که به خاطرش، از خریدش منصرف بشی. چه این دوربین، چه دوربین دی 7100 چه دوربین های کنون... گرد و خاک گرفتنشون طبیعیه که پاک کردنشون هم کار سختی نیست.
تاکید میکنم نباید اینطور باشه و مشکل هست ولی اون قدر مشکل بزرگی نیست که آدم از خیر خریدش بگذره. دی 600، خیلی ها با وجود دونستن اون ایرادش که به مراتب بزرگتر از گرد و خاک بود گرفتن، راضی هم بودن.
البته صادقانه نیکون هم ضعف هایی تو این سری تولیداتش داشت
درسته. من کمی حساسیت بیشتری دارم. البته همونطور که گفتم اگه این مشکل فقط در دیافهای بالا باشه و مقدار اون هم بیشتر نشه قابل چشم پوشی هستش. هرچند یکی از دوستان همین سایت گفتن که گارانتی هم نتونسته لکه ها رو برطرف کنه که اگه اینطور باشه یعنی باید متاسفانه با این مشکل کنار اومد. اما نکته ای که اینجا در انتخاب D5300 بعنوان جایگزینی برای خلاصی از مشکل مطرح میشه برتریهای این دوربین البته در کنار کاستی های یک رده پایین ترش هستش. مثل وای فای و جی پی اس و صفحه گردان و فیلمبرداری بهتر و حتی برتری اندک سنسورش (طبق آزمایشات دگزومارک) هست که شاید برای عده ای لازم و کاربردی باشن. همینطور وزن و قیمت کمتر هم مزیت محسوب میشه به نظر من. به همین دلایل خرید این دوربین بجای D7100 برای شخص من توجیهاتی داره.
کشف زیبایی چه زیباست...