سلام
میخواستم بپرسم چرا تاپیک این دوربین جزو موضوعات مهم تاپیک نیکون قرار نگررفته؟
آیا ارزشش از بقیه کمتره یا ارزش خرید نسبت به بقیه نداره؟
اختلافش با D5200 چقدره؟ از لحاظ فنی
آیا از خریدش راضی هستین؟ یا اینکه اگه 5200 میخریدین زیاد فرقی نمیکرد؟
سلام
میخواستم بپرسم چرا تاپیک این دوربین جزو موضوعات مهم تاپیک نیکون قرار نگررفته؟
آیا ارزشش از بقیه کمتره یا ارزش خرید نسبت به بقیه نداره؟
اختلافش با D5200 چقدره؟ از لحاظ فنی
آیا از خریدش راضی هستین؟ یا اینکه اگه 5200 میخریدین زیاد فرقی نمیکرد؟
Nikon D7200
nikon lenses 18-105m & 50m f1.8
در حال تحقیق بر روی لنر 24-70 f2.8
با سلام.
بهترین عملکرد این دوربین با لنز SIGMA 35 f/1.4 DG HSM و SIGMA 18-35 f/1.8 DC HSM با استناد به سایت DXO mark
سلام دوست عزیز
طبق تحقیقاتی که من انجام دادم صدای فوکوس توی فیلم ضبط میشه اما نسبت به D5200 فوکوس سریعتر و بهتری داره و برای فیلمبرداری خیلی خوبه
مشکل صدا هم میتونید با یه میکروفون خارجی حل کنید نیاز به خرید میکروفون گرون قیمت نیست با یه میکروفون معمولی و قیمت مناسب هم کارتون راه میفته
کلا دوربین خوبیه
با درود . من گاهی که حافظه کم می آورم در طول برنامه لازم دارم تا فایل حجیم nef برخی عکس ها را حذف کنم ولی می خواهم فایل jpeg آنها باقی بماند . دوربین g12 ام به راحتی هنگام زدن دکمه حذف این سوال را می پرسید که می خواهی raw+jpeg حذف شود و یا فقط raw .
در دوربین 5300 این قابلیت وجود دارد ؟
حق با شماست . ولی وقتی توی یه برنامه سه چهار روزه کوه یا دره نوردی قرار گرفتید و تو دو روز اول حافظه ها رو تقریبا پر کرده بودید و روز سوم می رسیدید به یک فضای زیبا و خیال انگیز و دلتون نمیومد عکسای قبلی رو کلا پاک بفرمایید به این فکر می کنید که چند تا از عکسای معمولی رو فقط jpeg شو نگه دارید و با حذف raw بتونید اونروز هم به عکاسی ادامه بدید .
بی دلیل کنون تو گزینه های حذف عکسش این امکان رو نگذاشته . من فقط می خوام بدونم کجای تنظیمات نیکون به طور مشخص 5300 باید این باشه . بنظر نمی یاد این قابلیت نباشه .
سپاسگذار می شم اگر با تجربه بیشترتون بگردید و جای این قابلیت رو بهم یاد بدهید .
سلام به همه، چطور ميتونم كاري كنم كه موقع عكاسي هم از طريق چشمي و هم از طريق مانيتور دوربين بشه منظره رو ديد؟ الان هر كاري ميكنم فقط صفحه info هيت و وقتي هم ميخوام عكس بگيرم مانيتور سياه ميشه، يعني قبلش اصلا عكس رو روي مانيتور نشون نميده. مدل دوربين هم d5300 هست. ممنون
"If Your pictures aren't good enough, you're not close enough"محمدعلی جعفرزادهROBERT CAPA