بله همینطوره
Printable View
با سلام
فرمایش دوستان صحیح شماره سریال را چک می کنیم و مشخص میشه .ولی مشکلی که در حال حاضر هست بعضی از بدنه ها شماره سریالشون 8 رقمیه ( چند جا استعلام گرفتم و شماره 8 رقمی به من دادند) که به گفته فروشنده ها تولید جدید هستند و شماره سریال لنز هم نیست ( با تاکید) .در سایت نیکون هم این شماره سریال 8 رقمی را قبول نمی کنه و در ایران هم کسی پاسخگوی این مورد نیست.حال با این شرایط می فرمایید چه باید انجام داد تا با خرید این دوربین به مشکل برنخوریم.چون بنده تصمیم دارم هر طوری شده فردا 1394/12/24 این دوربینو تهیه کنم.
اساتید و دوستان صاحب نظر عاجزانه درخواست دارم راهنمایی کنید.با تشکر فراوان
سلام
دوستان همه ی توضیحات رو دادن ، ولی به این نکات توجه کنید :
روی جعبه ی دوربین دو تا برچسب میزنن که اگه دوربین با لنز کیت باشه هم برچسب دوربین موجود هست و هم برچسب لنز . گاها ممکنه برچسب یکی باشه و اونیکی نباشه یا اصلا برچسبی نباشه . (دوستان در این مورد صحبت کردن ) .
فایل پیوست 75745
شماره ی سریال دوربین در زیر خود بدنه موجوده ، اما چون فروشنده از خرید شما مطمئن نیست در نتیجه پلمپ جعبه ی دوربین رو باز نمیکنه که شماره سریال زیر دوربین رو برا شما بخونه . برا همین میگه که کد موجود روی جعبه کد دوربینه! و توضیح این موردم بهتون نمیده ! شایدم نمیدونه !
فایل پیوست 75744
در نتیجه برا اطمینان شخصا برید اونجا و با فروشنده شرط کنید که اگه جعبه رو باز کردی و کدش رو بررسی کردم و مشکل دار باشه نخواهم خرید . همین ! فروشنده های مطمئن راحت قبول میکنن .
مثال ملموس تر :
http://8pic.ir/images/bo0kb82b1ue2atexwo0i.jpg
با تشکر از پاسخگویی شما سرور گرامی.پس با این شرایط شماره سریال بدنه دوربین نیکون d750 هفت رقمی هست و اون شماره ای که فروشندگان اعلام می کنند و حتما از روی کارتن قرائت می کنند به طور قطع و یقیین باید شماره سریال لنز باشد.با تشکر مجدد
در ضمن بنده اینطور از شماره سریال استنباط نمودم که هر چه شماره اول سریال هفت رقمی بیشتر باشد دوربین جدیدتر هست.
با سلام
امروز با کمک و راهنمایی دوست گرامی و ارجمند جناب So heil موفق شدم به صورت تلفنی این دوربین را با سریال تقریبا جدید ( اول سریال 86 اگه اشتباه نکنم) تهیه نمایم که در سایت نیکون هم موردی نداشت. قرار بر این شد که فردا برام ارسال بشه .به محضی که به دستم برسه حسابی مزاحم اساتید و دوستان عزیز می شوم .با تشکر از راهنمایی تمامی سروران گرامی
سلام لطفا یک نفر کمک کنه
میخوام دوربین d750 نیکونم رو ریست فکتوری کنم ولی با دستور عمل خودش نمیشه خواهش میکنم کسی از دوستان اگه میتونه کمکم کنه
باور کنید هر کار کردم نشد اگه واقعا راهی هست بگید
سلام
خواهشا دوستان که نیکون دارن بگن کدوم لنز از نظر کیفیت و شارپ بودن برای نیکون مناسبه لطفا همه برندها رو در نظر بگیرید
برای دوستی که پرسیده بودند:
Nikon Extends D750 DSLR Service Advisory to Include More Camera Bodies
http://www.nikonusa.com/en/Service-And-Support/Service-Advisories/ibs1kfdg/Technical-Service-Advisory-for-Users-of-the-Nikon-D750.html
فایل پیوست 76302
دوستان نرم افزار اندرویدی وایرلس نیکونو نتونستم پیدا کنم ،اگه داشتین ممنون میشم
سلام
من قصد خرید این دوربین دارم، اما امروز توی سایت شرکت ایده آل خبری مبنی بر گزارش مشکلات جدید در شاتر این دوربین و قفل کردن شاتر و هنگ دوربین دیدم. از دوستانی که این دوربین دارند، آیا تا به حال به این مشکل برخوردن؟
کاربران نیکون گزارشی دیگر از مشکلات خود با شاتر D750 را مطرح کرده اند
تاریخ کامنتهای مربوط به اردیبهشته
اگر فایل pdf همین خبر رو مطالعه کنین، در انتهای خبر، تاریخ درج شده:
1395/2/11
خخخخ....امین جان... هنوز هم دیر نشده...
خارج از شوخی این قضیه مشکلدار بودن بدنه های نیکون دیگه خیلی شورش دراومده... همیشه یه نیم نگاهی به سنسورهای بهتر نیکون داشتم البته...که اونم دیگه الی الابد رفع شد ! خوشحالم که از اول کاربر کنن بودم و الحمدالله کوچکترین مشکلی با محصولاتش نداشتم تا الان ! واقعا آدم زورش میاد چند میلیون تومن بده دوربین و بعد اینجوری حالت رو بگیره!
یه چیزی هم بگم که کمی از آف تاپیک دربیام.. چند ماه پیش که کانن 5 مارک 3 رو گرفتم بعدش رفتم نمایندگی نیکون واسه خرید فیلتر و کیف و رفلکتور اینا.. یه بدنه 750 روی میز بود ..وراندازش کردم و گفتم من کانن 5 دی خریدم ولی شاید این 750 خروجی بهتری داشت !! کمی مردد هستم...
فروشنده گفت اصلا فکرش رو نکن ! 5 دی خیلی خیلی سرتر از اینه از همه نظر....همه چیز سنسور کمی بهتر نیست !! این کجا و 5 دی کجا ؟؟؟
همچین پاسخی از فروشنده نمایندگی نیکون برام خیلی جالب بود ! ظاهرن یه چیزهایی میدونست که این 750 مشکلات ژنیتیکی حادی داره و کلا حالش خوب نیست !
اين خبر مال همون زمانيه که سايت چند روز داون بود
ظاهراً بدون هيچ مشکلی شاتر از کار مييوفته و معمولاً روی اولين شات اينجوری ميشه ، اکثراً گفته بودن وقتی چند روز بعد از آخرين استفاده سراغ دوربين رفته ديگه کار نميکرده (وسط کار خراب نشده )
ناگفته نماند که چند روز قبل از عید بنده هم یک فروند! دی750 با کیت 120-24 از بندر تهیه کردم ..... وقتی بدستم رسید چشمتان روز بد نبینه، اصلا روشن نشد که نشد (البته قبل از خرید شماره سریال را از فروشنده در بندر گرفته بودم و در سایت نیکون چک کرده بودم و تایید داده بود)
کلی حالم گرفته شد از این قضیه البته فروشنده بدون هیچ مشکلی دوربین را پس گرفت ولی من هم دیگه بیخیال خرید فول فریم شدم (محمد باروج عزیز در جریان این ماجرا بودند)
از راه دور خريدن چنين دوربينی تو ايران کار خيلی ريسکيه
خارج از ايران با پای پال و کرديت کارت ميشه پول رو پس گرفت اما ايران از طرف چک هم داشته باشه زير بار نميره
حالا اين فروشنده شما آدم خوبی بوده قبول کرده
چند ماه پیش یه دی 750 گرفتم از بندر عباس خدارو شکر مشکلاتی که مطرح شده رو نداره،ولی سنسورش کثیف شده ،البته خودم مقصرم زیاد لنز عوص میکنم و اکستنشنو اینجور چیزا
البته همین کارارو رو 6دی هم انجام میدادم،سنسورش تمیز بود:think:;
خب متاسفانه این مشکل قفل شدن شاتر D750 رو خودم دو بار از نزدیک دیدم ، بعد از چکاندن شاتر آینه میره بالا عکس ثبت میشه و آینه برمیگرده پایین اما پرده شاتر همچنان بسته میمونه و دوربین کاملا هنگ میکنه حتی با خارج کردن باتری هم مشکل حل نمیشه ، و بعد از چندین بار خاموش و روشن کردن شاید مشکل حل بشه و اگر نشد باید آینه بصورت دستی بالا فرستاده بشه و با لمس پرده شاتر ، شاتر بجای خودش برمیگرده!
درود
واقعا عجیب غریب شده تولیدات اخیر نیکون
از همچین کمپانی ای بعیده همچین مشکلاتی
شاتر های دوربین های نیکون توسط خودش ساخته میشه یا شرکت خاصی این قطعه رو تولید میکنه؟
اکثر تولیدات نیکون مشکل شاتر داشتن
از 600 گرفته تا ..... :|
موفق باشید
با سلام
عذر خواهی ؛ بنده به دلیل تراکم شدید کاری که داشتم تا اکنون در نت هیچ فعالیتی نداشتم .ولی این مدت ماه مبارک که در پیش رو هست قدری از کارم کاسته میشه که قصد مزاحمت دارم و سئوالاتی از اساتید و دوستان پرسیده و از معلومات دوستان فیض ببرم.بابت خرید دوربین که فعلا فقط در آتلیه ازش استفاده نمودم که عالی جواب داده ؛ در مواقع نادر هم ازش در فضای بیرون استفاده نمودم که در زمانی که هوا آفتابی باشه خیلی از نتیجه راضی نبودم ولی هر چه هوا به تاریکی نزدیک شده از تنظیمات دستی بهتر بهره بردم و کار بهتر شده.و در کل تا این لحظه که حدود 3 ماه می گذره از عملکرد دوربین راضی بودم و عکس در مد اتومات آن خیلی جالب نیست.البته این را هم عرض کنم که این اولین تجربه فول فریم بنده بوده و شاید نتوانم درست تشخیص بدهم ولی با معلومات کمی که دارم فعلا راضی هستم.با تشکر
پس من باید یکی از خوش شانس ترین کاربران این بدنه باشم که پس از هشت ماه استفاده و حدودأ 12000 شات، هنوز هیچکدوم از مشکلات مطروحه را تجربه نکردم!
اگر هم خدای نکرده تجربه کنم حتمأ مطرح خواهم کرد.
دوستان اینجا کسی با مشکل قفل کردن شاتر دی750 برخورد داشته?
5000شات بدون مشکل کار کرده فعلا:;)
مهدي جان اصلا بحث سياه بازي نيست يا اينكه d750 دوربين بديه... كه اگه انقد خوب نبود با اين همه مشكل درصد فروش به اين بالايرو نداشت
من خودم 4000 شات استفاده كردم هيچ مشكليم نداشتم، بحث سر اينه بعد اين همه مدت و مشكلات پشت سرهم هنوز بايد منتظر اين باشيم كه نكنه اين مشكل جديد پيش بياد،مطمئنا اين مشكل زيربنايي كه هر دفه توي يه قسمت بروز ميكنه و رفعش نكرده نيكون
اون امنيت خاطر بعد از پرداخت اين هزينه وجود نداره... حالا بگذريم كه هزار سريال چك بكن و فروشنده مطمئن گير بيارو باهاش طي كني كه ...
اونم تو ايران كه اصلا گارانتي و خدماتي نداريم
مسلماً از بوجود اومدن این مشکلات برای این بادی ابداً خوشنود نیستم. حداقل 5 نفر از دوستان عزیزم، برای خرید این دوربین هزینه کردن.
منظور من فقط این بود که ما ایرانی ها در اکثر قریب به اتفاق زمینه ها "بدبختیم" ! همین...
دوستان عزیز نگران نباشید، شماره سریالهای 7 رقمی بدون مشکل بودند.
واسه اینکه دلگرمتون کنم من خودم همین امروز یه دونه سفارش دادم:::love2::: حقیقتا قبلش میخواستم 610 سفارش بدم ولی بعد کلی تحقیق در سراسر بلاد کفر، دوباره به همین بدنه رسیدم، اون دسته از افرادی هم که مشکل داشتند بسیار محدود بودند.
الانم واسه اینکه نگرانیتون کاملا برطرف بشه میتونید سریالتونو تو فراخوان جدید نیکون آمریکا چک کنید به این آدرس:
https://support.nikonusa.com/app/_D750/sn
شاد و موفق باشید.
با عرض سلام، خواهش می کنم، نه خیلی جدید، بعضیام 8رقمی بوده که من شنیدم بیشترش مشکلداره شایدم ریفر باشن ولی اطلاعات دقیقی درموردشون ندارم
اینم لینک جدید مهدی جان:
Service Advisory
سلام دوست عزیز،،بنده حدود یک ساله که از این دوربین دارم استفاده میکنم به هیچ کدوم ازاین مشکلاتی که گفته میشه برنخوردم تقریبا هم حدود 8000هزار شات هم باهاش عکس گرفتم انصافا دوربین ارزنده ای هستش نسبت به پولی که میدی این هم شمارم سوالی بود در خدمتم 09128787397
سلام
این داستان سریال نامبرهای ۸ رقمی مشکوکه! هنوز مطمئن نیستم ولی ظاهرا فیک هستند. شماره درست رو از روی اگزیف دوربینتون چک کنید باید هفت رقمی باشه. بعد این لینکی که دوستان برای چک کردن مشکل گذاشتند مربوط به همین مشکل قفل کردن شاتر هست یا اون مشکل قبلی؟ چون در این لینک که میگه روی عکس سایه میاندازه!
ضمن عرض سلام
گمان کنم 8 رقمی ها ریفر باشند، این آخرین فراخوان نیکون هست که 2016 اعلام شده، من تقریبا 2 هفته پیش از تهران خریدم 5600 و هیچ مشکلی هم نداره واقعا یک بدنه تمام عیاره واسه خودش، من قبلا 7100 داشتم که با این اصلا هم تو شارپ سازی در مرحله پروسس و هم تو نوز اصلا قابل مقایسه نیست، ضمن اینکه در مود لایو امکان نمایش زنده نور محیط را به شما میده
شاد و موفق باشید
سلام و دورد
من Canon 6D داشتم و فروختم و در حال حاضر به چند دلیل میخوام کوچ کنم به دی 750 که ریویو های جالبی در موردش هست. چند سوال هم این بین دارم که ممنونم میشم پاسخ بدید .
بنده دوربین رو با کارایی فیلمبرداری میگیرم . البته به این دلیل اس ال ار انتخاب شده که هم قیمت بهتری ( در کیفیت تقریبا یکسان ) نسبت به دوربین های فیلمبرداری داره و هم یک تیر دو نشون هست ( باهاش میشه کار عکسبرداری و اتلیه هم انجام داد )
مهمترین مساله کوچ من به دی 750 این هست که با 6 دی یکسری ایتم نمایشی ساختم . در این دوربین همونطور که قبل از خرید توی ریویو ها دیده بودم Moire بشدت نمود داره و برای فیلمبرداری حرفه ای بشدت آزار دهنده هست . چیزی که در ریویو های 750 متوجه شدم اینه که Moire کمتری به نسبت 6 دی داره . آیا واقعا اینطور هست ؟ و اینکه این پدیده بعلت Low Pass Filter هست . آیا دی 750 Low Pass Filter داره یا حذف شده ؟
مساله دوم اینکه ، 6 دی خروجی مونیتورینگ صدا نداره ولی دی 750 داره .
اما یک سوال خیلی مهم هم دارم که پاسخ دقیقی براش پیدا نکردم . در مود فیلمبرداری ، آیا دی 750 فوکوس ترکینگ اتوماتیک مثل 70D داره یا خیر ؟ در دوربین 70 دی همونطور که اطلاع دارید صفحه لمسی هست و با یک ضربه روی سوژه در صفحه نمایش با جابجایی سوژه یا دوربین از هم ، خود دوربین فوکوس رو بصورت اتوماتیک روی سوژه نگه میداره و نیازی به چرخاندن رینگ نیست . درسته که دی 750 لمسی نیست ، اما آیا به نرمی 70D میتونه این کار رو انجام بده و کلا فوکوس ترکینگ داره ؟ چند جا خوندم که نیم شاتر کار ترکینگ رو انجام میده ، اما نمیدونم دقیقا کارایی 70D رو داره و یا این نیم شاتر چند ثانیه ای برای پیدا کردن سوژه و فوکوس روی اون هدر میده .کلا نیم شاتر که میگیرید باعث چرخش اتوماتیک رینگ فوکوس بصورت پیوسته میشه یا خیر ؟
6 دی که قربونش برم بخواید روی سوژه فوکوس کنید حدود 3 ثانیه طول میکشه که سوژه رو پیدا کنه و کار فوکوس رو انجام بده .در نهایت هم با کوچکترین جابجایی دوربین یا سوژه فوکوس به هم میریزه . اما توی 70D همین کار توی کسری از ثانیه و بی سر و صدا انجام میشه و مهم تر از همه ترک فوکوس بصورت پیوسته هست و با جابجایی سوژه و دوربین خود دوربین فوکوس رو همچنان روی سوژه نگه میداره .
و یکی دو سوال دیگه
اول اینکه باتری های اصلی کنون توی بازار خیلی سخت پیدا میشه و غالب باتری ها فیک هستن .مگر اینکه از جعبه برداشته باشن . آیا نیکون هم به همین مشکل دچاره یا باتری رسمی پک شده اضافی توی بازار موجوده ؟
و سوال اخر اینکه آیا دی 750 و اصولا نیکون ، نرم افزاری مثل مجیک لنترن کنون دارند که بشه به قابلیت های دوربین اضافه کرد یا خیر ؟
پیشاپیش تشکر میکنم بابت پاسخ هاتون
سلام
Low Pass Filter رو داره حالا چقد نسبت به 6دی بهتر عمل میکنه تو Moireرو نمیدونم من مشکلی نداشتم البته خیلی کم فیلم میگیرم
ترکینگ فوکوس داره ولی مثل 70 دی نرم و سریع نیست و تقریبا مثل 6دی جلو وعقب میکنه برا فوکوس و کمی کنده
وضعیت باتریش هم مثل کانن هست،مجیک لانترن و یا برنامه مشابهی برای نیکون من ندیدم و نیازی هم نداره خودش کامله
ولی برا فوکوس فیلمبرداری سیستم فوکوس کانن 70دی یا 80دی کامل، 750 مناسب نیست
ممنون بابت پاسخ
کلا ترکینگ داره ؟ یعنی شما فرض اولش اصلا دوربین 10 ثانیه طول بده که روی سوژه فوکوس کنه ( تایم اولیه مهم نیست )
آیا بعد از فوکوس کردن ، مکان دوربین یا سوژه رو ( در فیلمبرداری ) تغییر بدید موتور فوکوس بصورت خودکار کار میکنه و سوژه رو فوکوس نگه میداره ؟ یا اینکه هر بار که فاصه جابجا میشه دوباره باید فوکوس کشی انجام بشه ؟
خواهش میکنم
بله، پست قبلی هم عرض کردم ترکینگ داره
روی هرچی قفل کنید فوکوس در صورت جابجایی سوژه یا دوربین ،بصورت اتومات فوکوس روی سوژه انجام میشه و واینقدرا هم کند نیست تو دو ثانیه فوکوس انجام میشه.
دوستان یه سوال دیگه هم داشتم فراموش کردم در پست قبلی بپرسم
لنز کیتی که با D750 هست ( 24-120 ) ، از نظر کیفیت ساخت در چه دسته ای از لنر های نیکون قرار میگیره ؟
کلا آیا نیکون هم مثل کنون یک سری لنز با کیفیت ساخت خوب که گرد و غبار داخلشون نمیره و ساخت فوق العاده ای دارند ( سری L کنون ) داره ؟
در مجموع با 2 میلیون میشه یک لنز 24-105 L کنون که خوش ساخت هست خرید . آیا از نظر کیفیت ساخت ( جدای کیفیت و شفافیت لنز ) 24-120 نیکون که حتی گرانتر از 24-105 کنون هست به پای سری L کنون میرسه ؟
بله لنزهای سری N:nano coat crystal همتای سری L:luxury هستند
ولی همه ی لنزهای gold ring سری N نیستند و لنزهای با کیفیت دیگری هم غیر از سری N هستند که دارای حلقه طلایی هستند
فایل پیوست 78143
دوستان سلام
به نظر شما نيكون d٧٠ بهتر هست يا d800 ؟؟ واسه عكاسي پرتره و خيابوني. اندكي نور كم
کیفیت سری 800 نیکون از همه بالاتره بطور مثال نیکون d800E از D800 بهتره و D800 از D750 بهتر هستش و دیگه D810 که شاهکار نیکون هستش فقط تو تحمل ایزوی بالای تصویر دی 750 خیلی بهتر از دی 810 و دی 800 کارایی داره و عکسای طبیعی تری میگیره مثل عکس نجومی بعد از اینا دی 610 هستش. البته بحث لنز هم هست مثلا ممکنه دی 750 با یک لنز عالی کیفیتی بهتر از دی 800 با لنز پایین تر از لنز باکیفیت تر بگیره! در این تست نوشته دی 610 هم شبیه دی 600 هستش این تصاویر هم کراپ یک تصویر واید هستش فقط جای نیکون دی 750 خالیست! ولی در عکس منظره دی 750 کمی بهتر از دی 610 هستش ولی در اینجا دی 750 معادل با دی 800 قدیمی قرار میدم چون تو ریویوها دی 750 نزدیک به تصویر دی 800 بود هرچند دی 800 نمیشه خودم D800E می پسندم با قیمت بیشتر نسبت به D750 ولی خوب حرفه ای تر!
فایل پیوست 78190فایل پیوست 78191فایل پیوست 78192فایل پیوست 78193
بنظرم آدم روی خرید لنز کارکرده سالم و مطمعن میتونه سرمایه گذاری کنه ، ولی بدنه رو خیلی خیلی باید دقت کنید ، چون هم بحث اصطحلاک هست ( خیلیا کارکرد واقعی شاتر رو مثل کیلومتر ماشین کم میکنن ، که اکثرا با بررسی اگزیف چک میشه ) ، هم امکان ضربه و مشکلاتی که به سختی قابل تشخیص باشه هم وجود داره
بنظر اگر قصد چاپ با سایزهای بالا رو ندارید ، و همچنین فیلمبرداری هم یکی از گزینه های شماست ، D750 انتخاب معقول تری خواهد بود .
بنده فایلهای خام D610 و D810 رو کنار هم در شرایط برابر چک کردم ، به هیچ عنوان قابل قیاس نیست و به شکل بسیار محسوسی D610 ضعیفتر بود .
در شاهکار بودن D810 شکی نیست
بطور کلی میشه گفت :
دوربین D810 جهت چاپ های سایز بزرگ و با کیفیت مناسب است با قیمت 8100
دوربین D750 جهت عکاسی و فیلم برداری با کیفیت مناسب است با قیمت 6150
دوربین D610 هم جهت داشتن ارزانترین فول فریم نیکون ( و البته سالم ! در مقابل D600 ) با قیمت 4250
نهایتا با هزینه ای که میشه ، مشخصه کاملا سطح این دوربین ها متفاوت هستن .