فایل پیوست 74692
دقیقا اینجاست که به صورت برچسبه. اگه دوربین همراه با کیت یاشه باید دوتا برچسب باشه.
Printable View
فایل پیوست 74692
دقیقا اینجاست که به صورت برچسبه. اگه دوربین همراه با کیت یاشه باید دوتا برچسب باشه.
شماره سریال بادی در فتوشاپ نیز قابل دسترسی است
فایل پیوست 74702
من موقع خرید بدنه D750 تازه متوجه شدم که بدنه قبلیم (D600) سریالش دستکاری شده بوده. واسه همین جعبه و بدنه و اگزیف فایل عکس رو با هم چک کردم. یه لبتاب همراه داشته باشین، یه لحظه مموری کارت رو جابجا کنید و با نرم افزاری که دوست عزیز فرمایش کردن تست کنید. ضمنا سریال باتری رو هم چک کنید. اونم سری مشکل دار داره ها ! حواستون باشه
درود
مشکل اینه که ایشون میخواد اینترنتی خرید کنه وگرنه در صورت حضور در فروشگاه پیشنهاد شما کاملأ درست بود.
جناب مهم
بنده برای خرید بدنه D750 خودم حدودأ 500 کیلومتر رانندگی کردم تا حضوری جنس خریداری شده رو چک کنم. حالا هم دارم لذت شو میبرم!
به شما هم پشنهاد میدم زمانی برای این کار در نظر بگیرید و حضوری تشریف ببرید فروشگاه و سالها از خریدتون لذت ببرید.
ضمنأ اگه شهری که فروشگاه مورد نظر در اون قرار داره رو اعلام بفرمایید شاید کسی از دوستان باشه بتونه زحمت چک کردن سریال رو براتون بکشه!
خلاصه چون پای چند میلیون پول در میونه، هر کاری میکنی بکن ولی رو هوا خرید نکن :-D
بله شما درست میفرمایید
بنده اهواز هستم و قصد خرید از تهران رو دارم
پس با این حساب باید بیام تهران ! چون اینطوری که دوستان فرمودن باید سریال رو از روی عکس با دوربین چک کرد!
فروشنده ها چقدر دغل کار شدن! متاسفانه بدنه خالی دوربین هم کمیاب شده! میشه تو شخصی بفرمایید از کجا تهیه کردین خودتون?
اقاجان خريد اينترنتي يك جنس چندميليوني درايران اصلا معقول نيست! چه اينكه يه دوربين نيكون هم باشه كه مشكلات معمول زيادي دارند. پيشنهادميكنم تحت خرمشكلي حداقل دوربينهاي عكاسي را اينترنتي خريد نفرماييد. دراهوازهم مراكز فروش معتبري هست كه ميتوانيد خريد كنيد. بازار بزرگ يا تقاطع كاوه-طالقاني دومركز معتبر دارند.
بله درست میفرمایید اتفاقا با همون بازار بزرگیه صحبت کردم گفتن که مشکلی نداره سریال رو قبل از خرید چک کنم اما بعضی از دوستام از اونجا باتری واسه دوربین خریده بودن تقلبی بوده! همین یکم دودلم کرده
سلام من چندبار از دیجی کالا خرید کردم جنساش معتبر بوده یه هفته هم تعویض میکنه
دوستان از بندر بدون گارانتیه اونوقت نمیدونم سریالشو چطور چک کنم! دیجیکالا و پیکسل هم خودم مشتریزثابتشونم ولی مشکل من اینه که بادی رو ندارن!
سلام
دوستان لطفاً مقررات فروم را رعایت فرمائید و از ذکر نام فروشگاه ها خودداری کنید.
ارادت
سلام دوستان ایا میشه عکس ها رو به صورت بیسیم به سیستم انتقال داد
اپلیکیشن خاصی هستش چون اپ خود نیکون این کارو نمیکرد یا حداقل من متوجه نشدم چطوری کار میکنه
ممنون
سلام
من امروز این عروسکو خریدم و چندساعت پیش برام آوردن
ار لحاظ دو اشکالی که تو سری قدیم داشت تو سایت چک کردم که اوکی بود،فروشنده هم یکسال گارانتی تعویض باطری و شارژر داد بهم به علاوه 24 ماه گارانتی ایده آل و 15 ماه بیمه بدنه کارآفرین که حدود 213 تومن حق بیمش شد. البته قبلا به بیمه اعتقادی نداشتم ولی بعد از تحقیق و پرس و جو از چند نفر دیدم که یه نفر که دوربینش در اثر زمین خوردگی مشکل پیدا کرده بود تونسته بوده خسارت بگیره که خب تصمیم گرفتم این مبلغو هزینه کنم که شاید سوپاپ اطمینانی باشه بهرحال کارمندیم و این پولا برامون پول کمی نیست.
بهر حال اگه اساتید نکته ای به نظرشون میرسه که برای تست لازمه بهم بگن لطفا و اینکه 24 ساعت مهلت عودت دارم.
در ضمن من قبل از این 5300 داشتم و هنوزم دارم. تو بررسی هام دیدم که نور و شفافیت ویوفایندر 5300 خیلی بیشتر از این هست! به نظر اساتید راهی هست که بشه وضوح ویوفایندر رو بیشتر کرد یا اینکه مدلش همینه و باید باهاش کنار اومد؟
یه سوال دیگه هم اینکه تو 5300 با هر سطح باطری میشد از وای فای استفاده کرد ولی تو این برای بار اول که باطری میبایست فول شارژ بشه و الان هم که یه خونه خالی شده کار نمیکنه! این عادیه یا ایراده به نظرتون؟
ممنون از همه
درود بر شما
مبارک باشه.این بدنه هم از لحاظ قیمت و هم از لحاظ کارآیی بسیار بدنه خوبی است که دیگران در شرح حالش به اندازه کافی نوشته اند.
اولین موردی که فرمودید رو نمیدونم. ولی من با وضوح ویوفایندر هیچ مشکلی ندارم و کاملأ روشنه. البته شاید با دکمه چرخان کنار ویوفایندر بتوانید با تنظیم وضوح این مسأله را حل کنید.
در مورد دوم هم باید عرض کنم بنده تا خط آخر باتری هم وای فای رو میتونم وصل کنم. اما چیزی که شما میفرمایید رو تا حالا تجربه نکردم. البته دفترچه راهنمای دوربین هم مرجع خوبی برای یادگیری و رفع مشکلات است.
ارادت
3 باتری حداقل باید کامل شارژ و دشارژ شود تا توان خود را نشان بدهد خط باتری معمولا مشکل فریم ویر است آپدیت کنید اگر حل نشد اونوقت باید فکر دیگری کرد
با فروشگاه تماس بگیرید و موضوع را بگویید و اعلام کنید در صورتی که مشکل ادامه داشت باید باتری را تعویض کنند ولی معمولا بعد از چندین بار شارژ این مسائل حل میشود باتری دوربینی داشتنم 2 سری اول 500 شات زد ولی حالا 1200+ تا بی مشکل میزنه
سومین فراخوان تعمیر اشکال دوربین D750 توسط نیکون اعلام شد
Updated technical service advisory for the Nikon D750 released
لینک چک کردن سریال دوربین
.
Identifying affected D750 cameras
To check whether or not your camera may be one of those affected by this issue, click the Check Your Serial Number link and enter your D750's serial number as instructed. . If your D750 camera is one of those that may be affected, instructions for obtaining service will be displayed. If your D750 camera is not one of those to which this issue may apply, rest assured that service to your D750 camera as to this issue is not necessary and you may continue using your D750 camera without concern for this issue.
Resolution
If your D750 camera may be affected, as confirmed with the serial number check above, you will be provided with the necessary information to obtain service for this issue free of charge. Once your D750 camera is received by Nikon, your D750 camera’s shutter will be examined and replaced, and your D750 camera returned to you free of charge, even if your D750 camera warranty has expired
سلام
مشکل جدیدی نیست
فراخوان جدید داده برای همون مشکلات قبلی برای کسانی که در تاریخ تعیین شده قبلی برای سرویس رایگان اقدام نکردن.
جهت احتیاط بنده همین الان سریال بادی خودمو تست کردم خوشبختانه مشکلی نداشت هرچند قبلا دراون دولینک داده شده تست کرده بودم .
فایل پیوست 75536
این دوربین عااااااالیییییههههه
نه فقط از 5300 کراپی که دارم که بسیار بهتره بلکه از مارک3 ای که همزمان تست کردم هم بهتر بود از همه لحاظ
ظاهراً مشکل شاتر 750 محدود به 2 ماه نبوده و تا توليدات جون 2015 هم ادامه داشته ، از لينک زير ميتونيد سريال ها رو چک کنيد
https://support.nikonusa.com/app/_D750/sn
نقل قول:
Last summer, Nikon issued a service advisory for the D750 as a result of a shutter malfunction that it said only some units manufactured between October and November 2014. Now, Nikon is updating that service advisory for cameras manufactured through June 2015, which was just before it issued the original service advisory.
In the updated service advisory, Nikon apologizes for the problem and provides instructions and a tool to check your serial number to see if it is an affected camera. If so, you can send your D750 into Nikon for free inspection and repair to correct the issue even if the warranty has expired.
Nikon has been raked over the coals for problems with its professional DSLRs that end up requiring repair or replacement. Obviously, this does not help Nikon’s image and the company really needs to come out of the gate strong with the new D500 and D5 with no weird malfunctions.
سلام
اين خبر مال امروز بود ، قبلاً گفته شده بود که سريال های 2 ماه 2014 مشکل داشته و خيلی از دوستان به صرف اينکه دوربين توليد جديده فکر ميکردن مشکلی نداره
امروز اعلام شد که اين مشکل تا قبل از کشف june 2015 ادامه داشته و محدود به اون 2 ماه نبوده
دليل اينکه اينجا زدم اين بود که دوستانی که اينترنتی يا از بندر خريد ميکنند و دوربين رو تا قبل خريد نميبينند احتياط بيشتری بکنند و از قبل با فروشنده هماهنگ کنند
خود من سالها بدنه نیکون دی 700 داشتم و بعد از 4 سال استفاده اونو به یکی از دوستانم فروختم و همین امروز که با اون دوستم رفته بودیم عکاسی واقعا دیدم هنوز بدنه سرحال و بسیار عالی مونده بعد از اون همه مدتی که ازش استفاده کردیم ولی تاسف ها که در این بدنه های اخیر تولیدی نیکون باید به مدیران ناظر کیفی نیکون تبریک گفت بخاطر این افتضاخات چند سال اخیرشون که انگار تمومی نداره. !!!
جدیدترین ورژن فریمورک نیکون D750 انتشار یافت .
Nikon | Download center | D750 Firmware
دوستان سلام
ان شاالله قصد خرید را دارم.
این لینک های چک شماره سریال هیچکدام باز نمیشوند. قضیه چیه؟
با فیل شکن هم امتحان کردم باز نشد
با سلام و عرض ادب
چند روزی هست که سخت درگیر تحقیق جهت خرید دوربین نیکون d750 هستم.در تهران که به فروشگاهها مراجعه کردم با چندین مورد عجیب برخورد کردم:1) شماره سریال لنز و بدنه کارتن و تجهیزات داخل کارتن با هم هماهنگی نداشتند 2) شماره سریال یک بدنه را اصلا سایت نیکون تایید نمی کرد (چنیین سریالی وجود ندارد) 3) بر روی کارتن سریالی وجود نداشت و فقط روی تجهیزات داخل کارتن سریال بود. و در نهایت اکثر سریالها با سری 5 و 6 شروع می شد و نکته مهم تر اینکه عموما دوربینها آک به نظر نمی رسیدند هر چند که بر چسب پلمپ شرکت بر روی آنها نصب بود ولی داخل پیچ پایه رنگ نداشتند و اثر بسته شدن پایه هم داخل آن مشهود بود ( در 2 مورد) و یا شستی که باعث باز شدن درب باطری میشود در زیر آن اثر خراش وجود داشت که مبنی بر باز و بسته شدن مکرر درب باطری دوربین شده است ؛ وجود داشت.
خلاصه مطلب اینکه پس از بررسی دوربین ها ؛ در بازار تهران نتوانستم یک دوربین مطمئن تهیه کنم و به ناچار دست خالی و نا امید به شهرستان باز گشتم.:bye2:
یک مورد جدید هم که امروز بهش برخوردم : سریالی را یکی از فروشندگان برایم فرستاده ( از جمله 5201713 یا 5201706) که اینها به گفته فروشنده واردات جدید هست ولی سریال بر روی کارتن نداره - در سایت می زنه که مشکلی وجود نداره و با کمال تعجب بنده هر سریالی که به صورت فرضی و غیر واقعی وارد می کنم جواب می دهد که مشکلی وجود ندارد ( با هر بار ریلود نمودن) که این مورد هم مسئله مهمی هست.:angry:
در نهایت دوستان عنایت نموده یک راهنمایی کامل و جامع در این مورد بفرمایید تا یک خرید مطمئن داشته باشم یا کلا از خرید این مدل و برند منصرف بشم.
1) چه سری سریالی ساخت جدید هست و مشکل ندارد 2) عدم وجود سریال بر روی کارتن موردی ندارد 3) آیا عدم وجود رنگ در داخل پیچ پایه موردی ندارد
در ضمن از روی سریال نامبر چگونه پی به سال و ماه ساخت این دوربین ببرم.با تشکر فراوان از سایت خوبتان:redface:
سلام الان بیش از 6 ماه هست که میخوام بخرم به خاطر همین مسائل فعلا دست نگه داشتم . از طرفی هم به جز 750 هیچ چیز دیگه ای نمیتونم انتخاب کنم چون خیلی تحقیق کردم
سلام
من حدودا 3 ماه پیش از برج بهار تهران و از یکی از باسابقه ترین فروشگاهها این دوربین رو خریدم .
قبل از خرید خود فروشنده تاکید داشت که حتما باید شماره سریال تست بشه تا مشکلی پیش نیاد.
سریال روی بدنه و یکی از سریال های روی جعبه (سریال 7 رقمی ) برای من شبیه هم هستن و البته جعبه هم پلمپ شرکت گارانتی دهنده رو داشت .
محتویات هم یکسان بود . باطری نباید خط خوردگی داشته باشه .
شماره سریالی هم که من خریدم با 8 شروع میشد و سری جدید بود و اصولا سری جدیدتر باید از 8 به اون ور باشه ! سری های قدیمی این دوربین مشکل داشتن که مربوط به شماره سریال های قدیمی میشه . مثل یکسری با 2 شروع میشن (عدد 7 رقمی باشه ) ! مثل 2020200 که تو سایت هم میزنه مشکل داره .چون سری ساخت اکتبر و نوامبر 2014 این مشکل رو داشتن مشخصا شماره سریال ها باید نزدیک هم باشن و اصولا شماره سریال های جدید نباید مشکلی داشته باشن. البته در هر صورت باید شماره سریال چک بشه .
اون مورد رو که میگید داخل پیچ سه پایه رنگ داشته باشه ، در مورد دوربین های تعمیری توسط نیکون هست . یعنی دوربین اون مشکل معروف رو داشته و توسط خود نیکون تعمیر شده که اون رو با یک رنگ ( سیاه ) داخل پیچ پایه نشون دادن. در این لینک در این مورد توضیح داده .
بهتره که خریدتون رو از فروشگاههای معتبر انجام بدید که احیانا بعدا دچار مشکل نشید.نقل قول:
Please note that even if a camera's serial number identifies it as one affected by this issue, a black dot inside the tripod socket on the bottom of the camera, like that shown in the photo below, indicates that the measures to resolve this issue as indicated below have already been applied.
سریال هم اصولا روی کارتن باید وجود داشته باشه ( دو تا سریال هست که سریال 7 رقمی مد نظر باید باشه )
سلام
مشکلات d750 در سری های اولش بوده که حدود دو سال از عرضه آنها گذشته و بعیده کسانی که جنس نو میارن و فروش بالایی دارن جنسهای مشکل دار و قدیمی داشته باشند. در مورد شماره سریال روی جعبه باید عرض کنم که یک عدد چسبی هست و مهم نیست. (به راحتی و با کمترین امکاناتی قابل تغییر)
پیشنهاد میکنم نمونه فایل عکس دوربین رو با نرم افزارهای مخصوص کنترل کنید. هم شمارنده شاتر و هم سریال دوربین و سریال لنز داخلش هست. سریال دوربین رو با پشت دوربین چک کنید که اگر مغایر بود یعنی تقلب و ....
در مورد نقطه داخل جای سه پایه که نشانه سالم بودن دوربین هست، ظاهرا این مسئله در زمانی رخ داد که نیکون مشکل رو تشخیص داد و اونو حل کرد و چون همزمان دوربین های مشکل دار هم داخل بازار بود این نشونه رو گذاشت. اما الان بعد از نزدیک به دو سال دیگه همچین کاری نمیکنه. از فروشنده معتبر بخرید هرچند مقداری گرون تر اما ارزش داره.
در مورد تاریخ ساخت دوربین و فهمیدنش از روی سریال دوربین ، من اطلاعی ندارم اما شماره سریال باتری دوربین تاریخ ساخت داره و قطعا باید جدید باشه.
والا ما تیرماه حدودا از باب همایون خریدیم و این مشکلات حاد و مزمن و... رو ندیدیم:-D و خیلی هم مهم نبود. تنها چیزی که چک کردیم این بود که شماره سریال روی دوربین قدیمی نباشه.
که نبود!
سلام
بنده از بندر سفارش دادم، که شماره سریال 880xxxx است. که سایت نیکون بدون مشکل اعلام میکرد.
(عدد سریال فرضی که با 850xxxx شروع میشد را سایت نیکون مشکل دار اعلام میکرد)
درود
دقيقا همينطوره جديدترين سريال ها با 8 شروع ميشه
اون قضيه هم كه جعبه ها فاقد سريال هست بخاطر اينه كه وارد كننده ها براي اينكه به بارشون گمرك تعلق نگيره برچسب رو جعبه رو ميكنن و اين به اون معني نيست كه دوربين و محتويات واسه اون جعبه نيست
اكثر دوربين هاي بندر هم كه مستقيم از دبي مياد رو جعبه سريالش كنده شده
با سلام و عرض تشکر مجدد
طبق فرمایشات شما سروران گرامی پس تنها مرجع مطمئن همان سایت نیکون و استعلام شماره سریال هست که کاملا هم درست و متین هست.ولی محدوده سریالی مطمئن تر کدام هست .مثلا از سری 3 یا 4 یا .... و جدید ترین سری موجود در ایران در حال حاضر کدام هست و آیا منطقی هست که بنده از سری5 خرید کنم هر چند که در سایت سلامت شماره سریال مشخص گردد و یا اینکه از سری های 8 به بعد تهیه کنم.و در آخر هیچ راهی وجود ندارد که مشخص شود که این شماره سریال مال چه محدوده زمانی ساخت می باشد.با تشکر از تمامی دوستان و اساتید محترم
و در نهایت موقع استعلام باید هر دو لینک را چک نمود و یا فقط لینک دوم را
لینک اول
لینک دوم
دوستان بنده از فروشنده سریال رو گرفتم و وارد کردم
Your input data of 58266911 was not recognized. Please try again.
این پیغام نیکونه!!؟
یعنی چی؟
با عرض سلام مجدد
شاید شماره سریال لنز را داده باشه که عموما از بدنه تعداد رقمهایش بیشتره ، مجددا تماس بگیر و تاکید کن شماره 7 رقمی را برای شما بخونه.بابت لنز کیت هم اگر شما بادی را لازم داشته باشی بعضی از فروشندگان حدود 1 میلیون 800 از قیمت کل کثر میکنند و بادی را میفروشند که بادی با گارانتی چیزی حدودد 5.200 تا 5.300 در میاد.
بابت شماره سریال هم اگر واقعا 8 رقمی هست این شماره سریال باید دست کاری شده باشه.
سلام
محدوده شماره سریال ارتباطی به جدید و قدیم بودن دستگاه نداره. فکر کنم مربوط به محدوده ای هست که نیکون دوربین رو در اون مناطق توزیع میکنه.
والا نیازی به چک کردن سریال نبود و میگفتن از یک عدد خاص به بعد همه بی عیب هستند.
تاریخ ساخت باتری دستگاه جزئی از شماره سریالش هست. اون بیشتر کمک میکنه از نظر جدید یا قدیم بودن دستگاه به شرط اینکه فروشنده کلک نزنه و باتری رو عوض کنه.
تماس چند دقیقه پیش و دوباره من با فروشگاه پیک....
من: سلام خسته نباشید دیروز سریال دی750 رو ازتون گرفتم،
پیک...: بله بفرمایید خوب!
من: گویا سریال اشتباهه چون توی سایت نیکون چک کردم میگه نامعتبر! سریالی ک ب من دادین هشت رقمه! و سریال بادی باید هفت رقمه باشه!
پیک...: یه لحظه صبر کنین
یادداشت کنید: 58266911
من : این همون سریالیه ک دیروز ب من دادین!
پیک...: دوست من این دوربین سریالش همینه!
من: :|