ممنون از همه دوستان ! راستش برای من راحتی و امکانات خوب مهم هست ! من با بوجه حدود 2.100.000 میخوام یه دوریبن خوب بخرم . حالا فرقی نداره نیکون باشه کنون باشه ! دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم !راستش تو بازار مدلهای مختلفی هست و انتخواب تا حدودی زیاد ! حالا به نظر شما با این بوجه من چی بگیرم حالا یه خورده بالاتر یه خورده پایین تر مهم نیست ! و اینکه اصلا سمت dslr نرم یعنی چی ؟مگر با کیفت تر از این dslr هم داریم ؟ممنون
جناب امین ، به فروم عکاسی خوش آمدید
بودجه شما محدود هست و بقول خودتون تو بازار هم تحقیق کردید
همانطور که دوستان گفتند تو شرایط برابر تفاوت محسوسی بین 3300 , 5500 و حتی 7200 نیست
اگر از امکانات یک دوربین راضی نیستید باید بودجه رو زیاد کنید
اگر از کیفیت عکسهاش راضی نیستید باید ببینید مشکل از لنز ؟ از عکاس هست ؟ از عکسه ؟ و...
و الی بقیه مردم دنیا هم این دوربین ها رو دارند
d5500 نسبت به d3300 امکاناتی مثل touch screen و flip-out screen و focus point بیشتر و.... می باشد و البته کوچکتر هم هست!
یعنی یا باید باید میرورلس بگیرید که اصلا به بودجه شما نمی خورهو اینکه اصلا سمت dslr نرم یعنی چی ؟
یا اینکه دوربین های کیفیت پایین تر
موفق باشید
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
لنز 18-140 از نظر كيفيت تصوير تفاوت خيلي زيادي با 18-55 ندارد و اختلاف بيشتر در دامنه فاصله كانوني است. سوال مهم تر به نظر بنده اين است كه شما تا چه ميزان با اصول عكاسي آشنا هستيد. ثبت عكس خوب در درجه اول به توانائي عكاس در بهره گرفتن از قابليت هاي دوربين و لنز، شناخت نور و توانائي در تركيب بندي بستگي دارد. يكي از دوستان هم فرومي كه اهل افغانستان هستند با دوربيني مشابه يا حتي رده پائين تر از دوربين هاي مد نظر شما با لنز 18-55 عكس هاي فوق العاده زيبائي از آسمان شب و عكس هاي منظره بسيار خوبي ثبت مي كنند.
عکاسی در شب Night Photography
بهترين عكس شما، در سالي كه گذشت
عکاسی در شب Night Photography
سلام
خوش اومدین
من در حال مطالعه پست ها هستم و دوستان به هر طریقی دارن راهنمایی کنن اما فکر کنم شما درست متوجه منظورشون نمیشید
DSLR از هر مدلی چه سری پایه مثل 3000 چه سری متوسط مثل 5000 چه سری بالارده مثل 7000 تو اکثر مواقع نتایج نزدیک به هم دارن امکانات خاص بدنه و نحوه ساخت و جنس بدنه تفاوت اصلیشونه نه کیفیت تصاویر
چیزی که باید بهش توجه کنید اینه که شما با مفاهیم پایه ای آشنایی ندارید
برای مثال فکر میکنید با هزینه کردن عکس بهتری به دست میارید در حالی که اصلا اینطور نیست شما هر مقدار هزینه کنید تا با اصول عکاسی و ادیت آشنا نباشید نتیجه ای نخواهید گرفت
عکس های خوش رنگ و لعابی هم که میبینید قسمتیش مربوط به زمان ماسب عکاسیست قسمتیش مربوط به تجهیزات و قسمتیش مربوط به پردازش بعد از ثبت
یعنی هیچ دوربینی به تنهایی شاهکاری ثبت نمیکنه بلکه داشتن تجهیزات به شما ( در صورت داشتن توان استفاده ازون تجهیزات ) کمک میکنه ثبت بهتری داشته باشید
اگه فکر میکنید پیگیر هستید و علاقمند به یادگیری بهتره که دوربین از سری 5000 یا معادل کنونیش که سری 700 باشه انتخاب کنید با همین لنز 18-140 بعد شروع کنید به کسب تجربه و یادگیری و بسته به نوع عکاسی مورد علاقتون لنز های مناسب رو تهیه کنید
نیما هستم گاه آنكه ما را به حقيقت مي رساند خود از آن عاري است .زيرا تنها حقيقت است كه رهايي مي بخشد.( مارگوت بیکل - احمد شاملو )
با سلام خدمت اساتید
من چند ماهی میشه که این دوربین رو با لنز 18-140 گرفتم. به نظرم کم و کاستی نداره و با اینکه مستمر در حال عکاسی هستم هنوز نمیتونم بیشتر از 70 درصد کارای دوربینم رو استفاده کنم. بنظر من شما باید وقت زیادی جهت کار با دوربینتون و همچنین کار با فتوشاپ بذارید و هر وقت 100 در 100 مسلط شدید اونوقت دقیقا میدونید که چی میخواید و لنز و تجهیزات جانبی بخرید
من بعد از چند ما نیاز به لنز فیکس برای پرتره و عکاسی در نور کم پیدا کردم که خوشحال میشم دوستان لنز رو پیشنهاد بدن با حداقل قیمت
سلام به همه دوستان ...
بلاخره من این مدل دوربین رو خریدم و پس از تحقیقات فراوان به این نتیجه رسیدم که با لنز AF-P DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR که بسیار هم جدید هست از پیکسل خریداری کردم.راستش فکوس و بی صدایی این لنز حرف نداره و خود دوربین 5500واقعا حس خوبی رو تو عکاسی میده.این دوربین کاملا پیشرفته و ۳۹ نقطه فکوس وصفحه تاچ بسیار عالی هست.فقط یک سوال که این لنز بهتره یا vr ll ؟من تحقیق کردم و همه گفتن این لنز جدید ترو بهتره.نظر شما چیه دوستان؟