معذرت میخوام؟!!!
7DvsD500.jpg
معذرت میخوام؟!!!
7DvsD500.jpg
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
بالاترین نمره رو تا به امروز بین تمام دوربینها از DP دریافت کرده ....91
عباس امراللهي
OLYMPUS E-510 + 14-42/ 40-150/ 70-300
NIKON D7000 + 18-105vr /50 f1.8 G / 85 f1.8 D/70-300vr
جالب هست که در نتیجه گیری dpreview برای هر دو دوربین d500 و d810، این دو دوربین در میان بهترین هایی معرفی شده اند که تا به حال تست کرده اند. معمولا این جملات را کمتر در review ها می بینیم؛ مخصوصا در اولین جمله قسمت conclusion در یک review. بهتر است قضاوت را به عهده خودتان بگذارم.
The Nikon D810 is one of the best-rounded DSLRs we've ever testedاستفاده از جملاتی مطلق(همچون best ever tested) زیاد جالب نیست. بهترین بودن یعنی چه؟ بهترین بودن برای هر کاربر متفاوت است! غلاوه بر این هر سال دوربینها بهتر می شوند و تکنولوژی پیشرفت می کنند. مشخص است که مدل سال 2016 جزو بهترین دوربینهایی هست که تست شده است.The D500 is among the best DSLRs we've ever tested.
یا در قسمتی دیگر:
.The D500 is the most well-rounded DSLR we've ever tested, and among the very best.
dpreview در قسمت conclusion حرفه ای عمل نکرده است. جملاتی که در قسمت نتیجه گیری استفاده شده است کمی بچه گانه است.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Thursday 26 May 2016 در ساعت 21:07
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
بله جمله های خودتان را اگر بجای جمله دیگران استفاده کنید همین معنی را می دهد
ولی من از جمله کامل چیز دیگری فهمیدم
بهترین
با بهترینی که ما تست کردیم زمین تا آسمان فرق دارد
ما تست کردیم نگفت شما تست کردید پس نظر ایشان برای خودشان است و شما مختارید بپذیرید یا نپذیرید
جالبه عین کلمات بالا در متن آمده و باز هم شما تفسیر می کنید بابا جان ترجمه کنید بجای تفسیر
به یکی از کاربران که مانند شما جملاتی گفت خیلی جالب جواب داده گفته ما که این نظر را داریم شما هم اگر شانسش را داشتید برید در برابر بقیه دوربین ها تست کنید و طبق نظر خودتان خرید بفرمایید نه با خیال
گروهی به تمام دوربین ها دسترسی ایجاد می کنند یک سری تست های قابل قبول انجام می دهند هر چند کامل نباشند و جواب منطقی می دهند بعد یک عده با خیالات و شنیده ها همه چیز را زیر سوال می برند در حالی که در عمر خود دوربین را ندیده اند این شیوه اگر بنظر شما منطقی و بچگانه نیست بر اساس آن انتخاب بفرمایید
هر آنچه که هست، این نوشته ها بودند که من را تشویق کردند که نگاهی به بررسی d810 بیندازم. با دیدن عنوان بررسی d810 لرزه بر اندامم افتاد:
Benchmark Performance: Nikon D810
منی که معمولا تحت تاثیر تبلیغات قرار نمی گیرم با خودم گفتم شاید اگر این دوربین را داشتم در عکاسیم جهشی حاصل می شود!!! تا چند روز این وسوسه ها در ذهنم می چرخید! با دوستان عکاسم با هیجان در مورد این دوربین صحبت کردم! که این دیگر انتهای مسیر عکاسی است! واقعا این بررسی خیلی روی من تاثیر گذاشته بود. انگار تا قبل از این همه دوربینها بد بوده اند و این دوربین بهترین دوربین ساخته شده توسط بشر بوده است و جهشی عظیم در تکنولوژی دوربینها ایجاد شده است!!!
چند وقت از این ماجرا گذشت و بالاخره از آن خیالات باطل بیرون آمدم و دوباره به دوران ارامش برگشتم. و امروز همچنان با موبایلم بیشتر عکس هایم را می گیرم.
هدفم از نوشتن این ماجرا و همچنین پست قبلیم این بود که به نظرم بررسی های dpreview مخصوصا در قسمت نتیجه گیری کمی وسوسه کننده و اغوا کنند شده اند و کمی زیاده روی در آن دیده می شود.
می توانید خودتان مقایسه ای داشته باشید با بررسی دوربینهای خوب اخیر همچون a6300 یا a7ii.
توصیه می کنم به چگونگی استفاده از واژه best در بررسیهای دیگر dpreview و همچنین بررسیهای دیگر سایتها توجه کنید تا عجیب بودن قسمت نتیجه گیری در بررسی d500 و d810 را متوجه شوید.
بهترین dslr چیست؟
بهترین در چه زمینه ای؟ بهترین برای چه کاربردی؟
well-rounded و best rounded یعنی چه؟خیلی کلی گویی است.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Friday 27 May 2016 در ساعت 01:55
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
اگر چنین رویویی برای شما کلی گویی است شما کاملترش را ارائه کنید هر استانداردی با ارائه بهتر از آن منسوخ میشود
Benchmark Performance: Nikon D810 در این رویو کاملا مشخص است
شما هنوز در عمق مفاهیم عکاسی نیاز به پیشرفت دارید (توهین تلقی نکنید) مثلا تابحال از لرزش میرور یا شاتر کلافه شده اید>؟
شما زمانی به محدوده توان نهایی دوربینی برسید متوجه بهبود میشوید در غیر اینصورت همه دوربین ها برای کاربر معمولی کاملا کفایت میکند(باز هم منظور شما نیستید افرادی مانند خودم را عرض میکنم)
دوربینی مانند 810 واقعا استاندارد جدیدی در دوربین ها ایجاد کرد
بهترین dslr چیست؟ هر عکاس ماهری میداند
بهترین در چه زمینه ای؟ بهترین برای چه کاربردی؟
تمام این موارد در این برسی آمده
well-rounded و best rounded یعنی چه؟
یعنی همه چیز یکجا فراهم شده اینم توضیح میخواست!!!
ویرایش توسط siosha : Friday 27 May 2016 در ساعت 04:31
تا به حال جز دی 800 خود نيکون هيچ دوربينی مشکلی با لرزش شاتر نداشت .حالا اينکه دی 810 ايراد دوربين قبلی رو درست کرده استاندارد جديدی نيست انچنان تفاوتی هم با دوربين های هم رده خودش نداره تو بعضی جاها بهتره تو بعضی جاها ضعيف تره
لابد دی 610 هم که روغن ريزی د 600 رو نداره استاندارد جديده (دوربين d610 با قابليت پيشرفته روغن نريزی)
Canon 6D2/5D3
16-35L III/Sigma 85 1.4 Art/ 90mm VC / 70-200L IS II
Majid
سلام به همه
من نميدونم واقعا اين اطلاعات غلو آميز و طرفداري از يه برند هست يا نه گرچه دوربين D810 دوربين خوبيست و در ظاهر d500 هم دوربين موفق آميز ي هست ، اما از زماني كه سايت دي پريويو حاضر نشد دوربين 1DX رو ريويو كنه كه در زمان خودش يه شاهكار تلقي ميشد حدس ها و شايعات و گمانه زني ها آغاز شد ، البته واقعا نميشه در اين موارد قضاوت ١٠٠ درصدي كرد بالاخره دنيا دنياي رقابت و بيزينس هم هست و اين موارد هميشه گريبان گير بقيه سايت ها از جمله DXO و ديجيتال پيكچر هم بوده ، خلاصه الله و اعلم ، بنظرم بهتر زياد حساسيت بخرج نديم ، از تست ها و گفتار ها و زحماتي كه اين سايت ها ميكشن بهترين استفاده رو بكنيد حالا كمي طرفداري از اين يا اون برند زياد اهميتي نخواهد داشت