اول از همه خدمت دوستان بگم که هدف از این سوال هایی که پرسیدم بررسی تکنولوژی و قابلیت های جدید D500 هست که قبلتر در D300S و D7200 نداشتیم و ان شاالله که مطلب آف تاپیک نشه.
نوشته اصلی توسط
siosha
scene recognition system هم مانند مالتی کم یک سیستم شامل نرم افزار و سخت افزار است و وظیفه آن تشخیص وضعیت صحنه شامل رنگ نوردهی و الگو ها میباشد مثلا لامپ زرد است صورت در تصویر در نقاط ... شناسایی شد حرکت سوژه در محور های xyz انجام گرفت
در عکس بطور واضحی اینها آمده
البته اگر جایی اشتباه میکنم دوستان اصلاح خواهند کرد
در مورد این قسمت از صحبتها ممنونم ازتون
نوشته اصلی توسط
siosha
اینکه میفرمایید90 برابر و 45 برابر یعنی شما هنوز مفهوم رزلوشن را درک نکرده اید بنابراین شما 1 کتاب در مورد اصول اولیه عکاسی دیجیتال خریداری کنید یا تاپیک مربوط را مطالعه بفرمایید
اما در مورد این قسمت توصیه میکنم قبل از جواب دادن به هر سوالی اون رو با دقت بیشتری بخونید واگر چنین کاری رو نمیتونید انجام بدید پس چند باره سوال رو بخونید ، نیاز هم نیست هر سوالی رو که دیدید جواب بدید حتی اونهایی که اطلاعات کاملی ندارید......
هیچ کس حرف از 90 برابر یا 45 برابر کیفیت بیشتر عکس نزد که شما بحث رزولوشن رو به میون آوردید بلکه با توجه به جمیع سوالات پرسیده شده منظور اینه که آیا در عمل هم با توجه به سیستم جدید به این میزان که در تبلیغات با این اعداد و ارقام آورده شده تاثیر در بهبود فوکوس و تشخیص وایت بالانس ،عملکرد فلاش ،تشخیص چهره و ..... رو داریم؟
قطعا این قضیه برای دوستانی که D750 وD800A دارن ملموس تر هست چون در این دوربین ها از سیستم 91K-pixel RGB استفاده شده؟ چون در تجربه ای که با دوربین D750 یکی از دوستان و D7100 داشتم ، این اختلاف رو در حد این اعداد و ارقام ( 2 و 91) ندیدم .....
لینک زیر هم برای دوستانی میزارم که میخوان اطلاعات کاملتری در مورد سیستم 91K-pixel RGB داشته باشن که مربوط به دوربین D800 هست(اواسط صفحه):
کد:
http://imaging.nikon.com/lineup/dslr/d800/features01.htm
در مورد تفاوت ساختار Multi-CAM 3500FX و Multi-CAM 3500 II هم عکسی رو پیدا کردم که نقاط رو مشخص کرده اما از لحاظ عملکرد هنوز مطلب دقیق علمی پیدا نکردم.(شاید باید تحقیق بیشتر رو برای بعد امتحانات دانشگاه بزارم چون واقعا وقت کم دارم)