چه جالب تقسیم بدنی من کاملا بر عکس است.
عکسهای یادگاری با ارزشترین عکسهایمان هستند، در واقع تنها عکسهایی که ممکن است در اینده دیده شوند پس با فول فریم میگیریم! ممکن است دیده شوند!
عکسهای جدی را با موبایل میگیرم (البته اینجا در این تاپیک فرض بر منظره است نه عکسهایی که تحویل مشتری میدهیم (
که عکس یادگاریشان باشد)) چون حتی اگر با مدیوم فرمت هم بگیریم ارزش زیادی ندارد! خوب در مقایسه با عکسهایی که مثلا در 10 صفحه اول 500px میبینیم هیچ چیزی نیست. و از انجا که کسی حتی آن عکسهای برتر 500px را هم جدی نمیگیرد پس عکسها ما که دیگر هیچ
. هر وقت هم که خواستیم عکس خوب ببینیم میرویم در همان سایت. حتی برای کپی ان عکسهای برتر هم لازم نیست وقت بگذاریم اینقدر عکسهای عالی روزانه اپدییت میشود که همیشه یکی بهترش اونجا موجوده. در واقع اینقدر زیاده که دیده نمیشن. عکسهای ما که جای خود دارد. پس عکسهای جدیمان که با موبال گرفته شده را بهتر است ذخیره هم نکنیم. چون خودمان هم نخواهیم دیدشان. ارزش یادگاری که ندارند، ارزش وقت گذاشتن توسط خودمان ودیگران را هم برای دیده شدن ندارند چون خیلی از انها بهتر هم که موجود است، پس چرا ذخیره شوند؟ خلاص!
اشتباه نکنید جدی گفتم، در واقع مدتی است که شخصا دلم میخواهد هر وقت بیرون رفتم (مدتهاست که بیرون نرفتم
) عکسهای یادگاری خوب بگیرم تا عکس منظره خوب! حداقل عکسهای یادگاری دیده خواهند شد.