نخستین تست خروجی این دوربین در ایزو ۶۴۰۰ و مقایسهی آن با ۷۲۰۰ و ۵۰۰ :
High ISO Comparison: Nikon D7500 Vs. D7200 Vs. D500 | Nikon Rumors CO
نخستین تست خروجی این دوربین در ایزو ۶۴۰۰ و مقایسهی آن با ۷۲۰۰ و ۵۰۰ :
High ISO Comparison: Nikon D7500 Vs. D7200 Vs. D500 | Nikon Rumors CO
ویدیوی نخستین نگاه به این دوربین که DP منتشر کرده :
https://www.dpreview.com/videos/0481...0_dpr_nl_263_4
بالاخره هر دوربینی با دوربین های هم رده خودش چه از نظر بازه زمانی چه بازه قیمتی مقایسه میشه . قیاس دو بدنه با قطع سنسور یکسان و زمان تولید نزدیک به هم چیز عجیبی نیست همونطور که 7D ها با رده xxD قیاس میشن. و ضمنا اینکه بدنه های جدید نیکون برای همه مخاطبین از اون جهت که دیگر سنسور سونی رو در خود نخواهند داشت جالب توجه خواهد بود.
من نمیدونم شما با چه مانیتوری نگاهکردید، اما از نگاه من تفاوت بسیار جزییست
D500 و D7500 هر دو از یک سنسور(ساخت سونی) استفاده میکنند بنابراین نباید هم تفاوت قابل ملاحظهای داشته باشند.
برابا سلام به دوستان و اساتید
به نظر من این دوربین دانگرید نیست هم سابجکت ترکینگ این دوربین بهبود داشته و در حد پرچم دار ها هست هم فیلم برداری (البته واسه من مهم نیست)
با در نظر گرفتن جایگاه این دوربین خیلی کارها از دستش بر میاد و یه جورایی یه همه کاره میتونه باشه و میتونه به عنوان یک دوربین دوم خیلی خوبی باشه
بدون شک این دوربین بعد از افت قیمت خیلی دوربین خوب و با ارزشی میتونه باشه
سلام
متوجه نشدید، از نظر بازه زمانی مثلا شما نمیتونید بگید 1Dx رو با 5D mark 3 مقایسه کنم هر کدوم نویز کمتری داشت اون رو انتخاب کنم، مخاطب این دو تا دوربین کاملا متفاوت هستند.
در هر صورت شما میتونید همه چیو با هم مقایسه کنید، اما سود این کار چی هست. کاربر اول باید سطح نیاز خودش رو پیدا کنه...
در ضمن D500 با D7500 هم رده نیست.
این دوربین کی موجود میشه