صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 131 تا 140 , از مجموع 159
Like Tree111تشکر

موضوع: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

اول اینکه برای سوالات شما در مورد قیمت و گارانتی هیچ نظر ندارم.

چون اصلا گارانتی را برالی لوازم عکاسی در ایران به هیچ وجه قبول ندارم که حاضر شوم به پای آن پول اضافه هم پرداخت کنم.

به سراغ ارزان ترین فروشنده می روم و دوربین را خواهم خرید.

فلاش های نیکون از خیلی ارازن تا 300 و یا 400 هزار تومان هستند.سیگما ها هم حدود 220 هزار تومان.

اما یک فلاش متوسط حدود 250 هزار تومان است

لنز 200 و یا 300 م م از 200 هزار تومان داریم تا چند میلیون تومان.تاپیک هایی که در این مورد وجود دارد را مطالعه کنید.

مقالاتی را که در مورد لنز ها وجود دارد را مطالعه کنید.

لنز کیت چنگی به دل نمی زند.

برای داشتن فوکوس اتوماتیک باید از لنز هایی استفاده کنید که دارای موتور داخلی هستند .

در هیمن تاپیک این دوربین را با تمام هم رده ها مقایسه کرده ایم و به نظرم مجال مقایسه بیشتر باقی نمانده باشد.

از نظر کیفیت و لنز و فلاش و قیمت جز بهترین انتخاب ها است.
    Behnam_703 تشکر می‌کند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر جديد
    تشکر کرده
    9

يعني 400d بهتره يا d40x ؟

كلا از همه نظر كدوم اين دوتا با توجه به هزينه ها و كيفيت بهتره ؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    842

نقل قول نوشته اصلی توسط babialex نمایش پست ها
    يعني 400d بهتره يا d40x ؟

كلا از همه نظر كدوم اين دوتا با توجه به هزينه ها و كيفيت بهتره ؟
    با کمی گشتن در فروم، مطالب مرتبط زیادی پیدا میکردید، این چند نمونه:

http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=5910

http://www.akkasee.com/forum/showthr...&highlight=d40
    http://www.akkasee.com/forum/showthr...&highlight=d40
    همین تاپیک
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    60

من فقط دو قسمتشو جواب میدم . اولیش با اجازه کاوه جان فقط نیکوووووون بخرین

دومی ! گارانتی اصلن اعتبار نداره . من چند ماه قبل دوربینمو از یه جا خریدم و به من کارت گارانتی داد اندازه اعلامیه مقوایی و شکیل و حتا مهر برجسته و شصتاد تا امضا هم روش زده بود و شماره سریال و ... ! چند روز پیش اتفاقی میخواستم از همون شرکت یه فیلتر بخرم و هر چی زنگ زدم دیدم بر نمیدارن . خلاصه رفتم اونجا و دیدم واویلا شرکتی به این نن دیگه وجود خارجی نداره و بجاش تولیدی پوشاک باز شده و کسی هم ازش اصلن خبر نداره
    خلاصه که شما دوربین برین از یه جای ارزون بخرین و بدون گارانتی و فقط دقت کنین که سالم باشه و دوم اینکه خودتون از دوربین مراقبت کنین و سر به هوا بازی در نیارین .... تا جایی که من میدونم گارانتی هم که باشه دوربین شما , بازم یه مبلغی رو به بهانه های واهی ازتون میگیرن !!
    یک نکته رو هم حتمن موقع خرید دقت کنین و اونم دفترچه و سی دی های همراه دوربین هست که به زبان ژاپنی نباشه و انگلیسی باشه . تقریبن 98% از دوربین های نیکون ارزون قیمت ایران , ژاپنی هستن و انگلیسی نیستن . البته مهم نیست ولی خب .. هر کسی یه مدلشو دوست داره ... به هر حال فقط نیکون . همین و بس کاوه جون تجویل بگیر
    Kaveh Ghobadi تشکر می‌کند.

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

سلام. به نظر مي رسد که d40x يک بازنگري روي d40 و در کل روي کلاس سبک و ببين و بگير باشد با توجه به اين نکته که کيفيت اون ارتقا داده شده. يعني يک حالت بينابين از آموتوري صرف به نيمه آماتوري. بر خلاف ساير دوستان فک کنم که در اصل اين دوربين در کلاس دوربيني چون d80 يا بالاتر از اون يعني d200 , غيره هم نيست. منتها يک سر گردن از 400 d کانن که بالاتر هست. در واقع يک سري برتري هايي هم نسبت به حرفه اي هاي ديگر نظير 40d کانن هم دارد که مهمترينش ابعاد ccd است. موردي که کمتر کسي به ان اشاره داشت، اينست که پارامتر بودجه خيلي مهم است. شما نگاه کنيد به به قيمت در مثل، d80 or d200 or 400d and also d40. با بودجه زير يک ميليون؛ با قطعيت مي توان گفت که d40x گزينه مناسبي است. به خصوص براي شروع کار. من هم همين قصد را دارم. نظرتان چيست؟!

كاربر ويژه Mashhadi Vahid آواتار ها
    تشکر کرده
    8302

Exclamation پاسخ: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

سلام

با توجه به اين نکته که کيفيت اون ارتقا داده شده. يعني يک حالت بينابين از آموتوري صرف به نيمه آماتوري.
    فقط و فقط ....رزولیشن در این مدل ارتقا یافته و دیگر هیچ!!!

بر خلاف ساير دوستان فک کنم که در اصل اين دوربين در کلاس دوربيني چون d80 يا بالاتر از اون يعني d200 , غيره هم نيست.
    نمیدانم كدام یكی از دوستان چنین ادعایی كردند كه D40x در كلاس D80 یا D200 قرار دارد!!!

در واقع يک سري برتري هايي هم نسبت به حرفه اي هاي ديگر نظير 40d کانن هم دارد که مهمترينش ابعاد ccd است.
    چه برتریی؟؟؟؟؟!!!!
    اگر منظورتون كراپ فاكتور 1.5 نیكون در برابر 1.6 كانن است كه این مساله اولا" مختص D40x نیست و ثانیا" آن 0.1 آنقدر هم تاثیرگذار و مهم نیست....

شما نگاه کنيد به به قيمت در مثل، d80 or d200 or 400d and also d40. با بودجه زير يک ميليون؛ با قطعيت مي توان گفت که d40x گزينه مناسبي است.
    خب, اگر قیمت زیر یك میلیون ملاك باشد كه ابتدا D80 و D200 خط میخورند, اما اینكه D40x را بتوان با قطعیت!!! گفت برتر از 400D است ....... چنین نیست و تاپیكهای بسیاری در همین مورد در این فوروم و فورومهای خارجی به بحث و مقایسه در این مورد مشغول بودند (و ایضا" هستند) و هنوز به نتیجه قطعی نرسیدند. :cool:

به خصوص براي شروع کار. من هم همين قصد را دارم. نظرتان چيست؟!
    مبارك است.
    Arash، Amir Mohebi، EHSAN2 و 4 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    وحيد قديري راد

www.flickr.com/photos/ghadiri

كاربر فعال
    تشکر کرده
    2853

@sshiiva
    من فقط دو قسمتشو جواب میدم . اولیش با اجازه کاوه جان فقط نیکوووووون بخرین

دومی ! گارانتی اصلن اعتبار نداره . من چند ماه قبل دوربینمو از یه جا خریدم و به من کارت گارانتی داد اندازه اعلامیه مقوایی و شکیل و حتا مهر برجسته و شصتاد تا امضا هم روش زده بود و شماره سریال و ... ! چند روز پیش اتفاقی میخواستم از همون شرکت یه فیلتر بخرم و هر چی زنگ زدم دیدم بر نمیدارن . خلاصه رفتم اونجا و دیدم واویلا شرکتی به این نن دیگه وجود خارجی نداره و بجاش تولیدی پوشاک باز شده و کسی هم ازش اصلن خبر نداره
    خلاصه که شما دوربین برین از یه جای ارزون بخرین و بدون گارانتی و فقط دقت کنین که سالم باشه و دوم اینکه خودتون از دوربین مراقبت کنین و سر به هوا بازی در نیارین .... تا جایی که من میدونم گارانتی هم که باشه دوربین شما , بازم یه مبلغی رو به بهانه های واهی ازتون میگیرن !!
    یک نکته رو هم حتمن موقع خرید دقت کنین و اونم دفترچه و سی دی های همراه دوربین هست که به زبان ژاپنی نباشه و انگلیسی باشه . تقریبن 98% از دوربین های نیکون ارزون قیمت ایران , ژاپنی هستن و انگلیسی نیستن . البته مهم نیست ولی خب .. هر کسی یه مدلشو دوست داره ... به هر حال فقط نیکون . همین و بس کاوه جون تجویل بگیر
    والا ما که به این جور پست ها عادت کرده ایم......
    این جوری می خواهید به دوستانتان راهنمایی بفرمایید؟؟

بر خلاف ساير دوستان فک کنم که در اصل اين دوربين در کلاس دوربيني چون d80 يا بالاتر از اون يعني d200
    چه جالب D40 داره با D200 مقایسه می شه.....
    حتما" فردا با D3 مقایسه اش می کنید؟؟؟

منتها يک سر گردن از 400 d کانن که بالاتر هست
    برای این حرفتان دلیل یا مدرکی دارید؟؟؟

در واقع يک سري برتري هايي هم نسبت به حرفه اي هاي ديگر نظير 40d کانن هم دارد که مهمترينش ابعاد ccd است
    خیلی دوست دارم بدونم برتری های Nikon D40 نسبت به EOS 40D چه چیزهایی هستند که شما ازش صحبت می کنید....

جدیدن چه جالب شده همه دارن ریویو می نویسند.........:cool:
    Mashhadi Vahid، farhad44، Kavan و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر فعال shabab آواتار ها
    تشکر کرده
    8245

اميدوارم با اين راهنماييهاي مفيد و علمي و بدون غرضي كه خانم يا آقاي شيوا در چندين جاي اين فروم به دوستان كردن ديگه كسي سراغ فيل اسكي و كن راكول و .... نره و احتمالان بزودي سايت akkasee.com هم به dpreview.ir تغيير نام بده .:( و ما هم در فروم اوون جشن .... سته اي برگزار كنيم و دانش اوون رو بومي كنيم .

البته ما كه dslr نداريم بهتره صحبت نكنيم و صحبتها رو بذاريم براي اوونايي كه مدتها با 400D و d40 كار كردن و دقيقا" به اختلافات اين دوربينها آگاهي دارن و قطعا" به اين نتيجه رسيدن كه nikon d40 از canon 400D ذليل مرده يه سرو گردن كه چه عرض كنم يه سروگردن+ يه نردبون بالاتره .

بقول يه بزرگواري :

...... !!!!!
    ...........؟؟؟ ....؟!
    ..... ..... ... ؟
    EHSAN2، Mashhadi Vahid، Kavan و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر همراه Tooraj آواتار ها
    تشکر کرده
    1459

دوستان سلام

من تازه عضو شدم و تقريباً همه مطالب اين تاپيك رو خوندم.
    راستش قصد خريد دوربين دارم و فعلاً بين D40x و D80 موندم. كسي ميتونه بگه بين اين دو بجز عمر باتري ، موتور فوكوس ، لنزهاي كيت و قيمت ديگه چه تفاوتي هست؟

از توجه دوستان ممنونم.

در ضمن اینم نتایج آزمایش D60 که ISO رو بهتر کرده ولی تفکیک و وضوحش چنگی به دل نمیزنه !

http://www.cameralabs.com/reviews/Ni...e_images.shtml
    ویرایش توسط Tooraj : Thursday 6 March 2008 در ساعت 16:29
    تورج فارسی

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

Arrow پاسخ: دوستان نظر شما در مورد D40/D40x چیه ؟

سلام دوستان
    به عقيده خيلي ها نسنجيده نمي شود نظر داد. اميدوارم که خيل دوستاني که صاحب نظر هستند، اين مطلب را مد نظر داشته باشند که عدم مالکيت به معناي خروج از حوزه مربوطه نيست. چيزي که در قرون پيش بخصوص فئودالها به آن پايبند بودند. به هر حال براي آشنايي دوستاني که احتياج به راهنمايي بيشتري دارند:

Professional dslr cameras
    1. Nikon D3
    2. Nikon D2Xs
    3. Canon 1Ds Mark 3

Semi Professional Digital SLR Cameras
    1. Nikon D300
    2. Canon 5D
    3. Nikon D200
    4. Fuji S5 Pro

Enthusiast Digital SLR cameras
    1. Nikon D80
    2. Canon 40D

Entry Level Digital SLR cameras
    1. Nikon D40x
    2. Canon 400D
    مي شود اين ليست تجديد شود. ( در ضمن هيچ ادعايي هم نيست که اين، ليست يک حرفه ايست!)

صفحه 14 از 16 نخستنخست ... 4 10 11 12 13 14 15 16 آخرینآخرین