با تمام احترامی که برای کاوه و تمامی دوستانم در محیط دوستانه ی فروم قائل هستم از کاوه درخواست میکنم بجای تقاضای بسته شدن تاپیک از اضافه کردن پست خودداری کنند که نه از بیان عقاید دیگران عصبانی شوند و نه در تاپیک هایشان به دیگران توهین کنند.
بنده قبول دارم واژه قاشق گوه خوری یه جور اشتباه از من بود و از همینجا از همه عذر میخوام اما احساس نمیکنم مستحق توهین شده باشم، چون من نادان به شرکت نیکون توهین کردم نه به شما کاوه جان که انقدر عصبانی شدید
ما که ادعایی نداریم جناب کاوه حسود هم نیستیم، شما میتونید با اولین پرواز به سمت جاپن حرکت کنید و در راس هیئت مدیره ی محترم شرکت نیکون قرار بگیرد، در حالی که نیکون نمیدونه داره چیکار میکنه یه مفتاح الفتوحی مثل شما خیلی براش لازمه ( شوخی بود عصبانی نشید خواهشا
در کل میتونم بگم ممنون از الطاف صمیمانیتان در رابطه با افراد تازه وارد و مبتدی
بهتره از این به بعد بجای مناظره کردن و تحقیر کردن عقاید یکدیگر به بحث اصلی تاپیک بپردازیم، و برای مناظره های شاید سودمند تاپیکه جدیدی باز شود!!!!!!
برای باز شدن روابط من با تمام احترام سوالی از کاوه جان میپرسم و اونم ای که، لنزه کیت این مدل نیکون از نظر کیفیت و تشخیص سوژه در عمل کارایی داره یا عکسای ما با این لنزا یه جور آب در هاون کوبیدنه؟
البته به گفته ی آقای پرشین شما وظیفتون جواب دادن به من نیست اما وظیفه ی آقاییتون چرا هست!!!!