صفحه 21 از 64 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 201 تا 210 , از مجموع 638
Like Tree1691تشکر

موضوع: Nikon D300

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

پیش فرض پاسخ: Nikon D300

بعد از مدتها یه چیزی اینقدر هیجان زدم کرد که باعث شد دوباره انگیزه نوشتن پیدا کنم....(البته انگیزه کوتاه مدت...).
    همانطور که امیر گفت...امروز به لطف پویان احمدی چشمانمان به جمال دی300 روشن شد (فکر کنم بجز پویان ما اولین کسانی بودیم که در ایران با این دوربین کار میکردیم...چه حس لذت بخشی بود!!!

بعد از سه ساعت و نیم کار کردن و ور رفتن به این دوربین و مقایسه اون با 40 دی به نتایج جالب رسیدیم....
    در مورد تصویر و نویز(ای داد بی داد....باز هم مسعود و نویز،نویز........)...داشتم میگفتم،نمونه عکسها رو میگذارم تا خودتون نظر بدید...و مقایسه کنید.
    شرایط تست....

لنز مورد استفاده در هردو دوربین 17-70 سیگما بود...فاصله کانونی 28 م م - دیافراگم 8 و سرعت شاتر در تمامی فریمها برابر تا خدایی نکرده مشکلی در نورسنجی وجود نداشته باشه.....
    نویز ریداکشن در هردو دوربین خاموش بود....بعد از عکاسی ....عکسها را در فتوشاپ باز کردم و توسط پلاگین نویز ور...فقط و فقط نویزهای رنگی رو از عکس جدا کردم تا بافت عکس کوچکترین تغییری نکنه.....و از یک قسمت کراپ کردم.
    هرد دوربین بر روی ساپایه قرار گرفتند....و محل سه پایه برای هردو یکسان بود و تنظیمات هردو در حالت استاندارد تصویر به همراه سلف تایمر قرار گرفت.فرمت عکاسی هم Jpeg بود...دیگه چیزی یادم نمیاد تا بنویسم.
    ایزو 800
    http://www.photocity.ir/details.php?image_id=434
    ایزو 1600
    http://www.photocity.ir/details.php?image_id=435
    ایزو 3200
    http://www.photocity.ir/details.php?image_id=436
    توجه کنید....تمام نظر های من شخصی هست ...کسی فکر نکنه که وحی به من نازل شده!!!!
    همانطور که میبینید دی 300 پیشرف چشمگیری نسبت به دی 200 دشاته(در نویز)...
    البته نویز دی 300 بدون نویز ریداکشن کم نیست...اما مثل دی200 بر روی بافت عکس تاثیر نمیذاره...چیزی مثل 40 دی...
    دی 200 در ایزوهای بالا بافت عکس رو خراب میکرد....اما در دی 200 اینطور نیست...انگار نویز جزء جدایی از عکسه که راحت تر برداشته مییشه، و تاثیرش روی عکس زیاد نیست....اما به هر حال نویز بیشتری نسبت به 40 دی داره.
    به این لینک نگاه کنید و از زبان برادران نیکونی مقیم خارج بخوانید.....

http://forums.dpreview.com/forums/re...hread=25732210
    این از عکسها و نویز از این جور حرفها......

به عقیده من دی 300 دوربین فوقعلاده ایست که به راحتی میتونه هرکسی رو وسوسه برای خرید کنه...نیکونی و کنونی هم نداره(تر و خشک با هم میسوزن)...
    بدنه بسیار خوش ساختی داره..... و حس من اینطور بود که بدنه دی 300 از بدنه 40 دی بهتر و خوش ساخت تره....

کد:
    واقعاً دوربین معرکه ایی بود. از لحاظ فنی من صلاحیت ندارم نسبت به مقایسه این دوربین با مثلاً 40d نظری بدم اما از دید یه یوزر آماتور به نظر من بدنه جالب تری داره . هر چند 40d یک کم خوش دست تره.(به خاطر همون برآمدگی کوچیک زیر انگشت سبابه )
    ضمن تایید فرمایشات امیر جان....40دی کمی خوش دست تره...به عبارتی راحت تر در دست قرار میگیره ، هم از قسمت جلو و هم از پشت.....بخاطر همان برامدگی.....
    درقسمت پشتی بدنه دی 300 یک برجستگی وجود داره که دستها رو کمی آزار میده(نظر پویان هم همینه)...ولی اینطور به نظر میرسه که گریپ برای این بدنه لازم هست...یعنی با قرار گرفتن گریپ دستها کمی پایین میاد و مشکل حل میشه....

کلیدها در قسمتهای خوبی قرار گرفته اند....طراحی بدنه زیبا است(زیبا تر از 40دی)....کیفیت ساخت بدنه نیز بسیار بالا است...به طوری که وقتی به دی 300 و 40 دی نگاه میکنید....حس بهتری نسبت به دی 300 خواهید داشت.

برعکس دی 200...لاستیکهای دور بدنه دی 300 از جنس مرغوب تر ساخته شده...(در دی 200 لاستیکها جنس خوبی نداشتند و راحت از سطح بدنه جدا میشدند...ونیکون بخاطر همین مورد،قرارداد خود را با شرکت سازنده فسخ کرد و ظاهرا لاستیکهای دی 300 رو شرکت دیگری میسازه)...

بدنه این دوربین کاملا محکم و استخوان داره و کاملا مقاوم به نظر میرسه....با در دست کرفتن این حس کاملا تکمیل میشه....
    سرعت پردازش فایلها بسیار سریعه......
    سرعت فکوس بسیار بالا است.....البته فرقی بین دی 300 و 40دی ندیدم...هر دو در قسمتهایی مشترک فکوس میکردند و هر جا که 40 دی فکوس نمیکرد ، دی 300 هم فکوس نمیکرد....
    51نقطه فکوس فاکتور بسیار جالبی است و وجودش خالی از لطف نیست....اما من به این نتیجه رسیدم که وجود این همه نقطه فکوس مهم نیست و اگر نباشد...هیچ مشکلی به وجود نمیاد....(چه در این دروبین و چه در کاننهای 1 دی).
    ویزور دوربین بسیار شفاف و بزرگ است....مانند 40 دی...تفاوتی مشاهده نشد....
    دوستانی که از فوم بودن عایقهای 40 دی ایراد میگرفتند ،بدانند که در دی 300 هم برای سیلد کردن از فوم استفاده شده است.

محل قرار گیری کارت حافظه بسیار جالب تر از 40 است و به شکل جالبتری باز میشه....
    کلا هندلینگ و ارگونومی دوربین بسیار خوب،مناسبه و هر کسی رو شگفت زده میکنه...

آپشنها دوربین بسیار زیاده...خیلی بیشتر از 40 دی و در بعضی قسمتها خیلی هم بهتر....به طوری که مجموع این آپشنها این 400-500 هزار توامان رو با ارزش میکنه....
    فاکتوری که برای من 200 هزار تا میرزید......تنظیم بک فکوس و فرانت فکوس بود.....
    این دوربین قابلیت داره تا 99 لنز رو بشناسه(اگر اشتباه نکرده باشم)...به محض اینکه لنز جدید بر روی دوربین قرار میگره...به صورت خودکار یک پروفایل براش باز میشه....و به راحتی میشه لنز رو با دوربین تنظیم کرد(پویان جان عکسها رو اینجا قرار بده)....

تنظیمات برکتینک دوربین بی نظیر بود و من تا به حال در هیچ دوربینی ندیده بودم....گفتنی نیست!!!
    چیدمان منو ها شبیه به دی 200 بود....البته من با 40دی احساس بهتری داشتم...یعنی راحت تر با 40 دی کار میکردم...نه به لحاظ عادت داشتن....
    در 40 دی دست سری به منو ها به خاطر سر برگی کردن ، راحت تره و به لطف کلید گردان به سرعت می توانید در منو ها بچرخید و تنظیمات رو انجام بدید.

تنظیمات دوربین بسیار زیاد و دقیقه....و شاید بشه از این همه گذینه برای تنظیم ایراد کرفت.....
    اما لایو ویو....
    همانطور که میدانید در دی 300 دو مد فکوس وجود داره...
    یکی مانند 40 دی که با کشیدن آینه به پایید سیستم فکوس خودکار درگیر میشه و دوباره آینه بالا میره... و یکی مانن دوربینهای کامپکت ،از روی کنتارست فکوس انجام میشه که اصلا مد جالبی نیست(یعنی هنوز جالب نیست)...

اول اینه دوربین حتما باید روی سه پایه باشه.... و دوم اینکه خطای زیادی داره.....یعنی پدر آدم رو در میاره تا فکوس کنه....به عبارتی روی دست اصلا نمیشه و سوم اینکه بسیار کند عمل میکنه...خیلی کند.....

اما مد اول فوکوس دی 300 از 40 دی بهتره...
    در 40 دی و در مد لایو ویو فقط و فقط نقطه مرکزی فکوس کار میکنه...اما در دی 300 عین 51 نقطه در گیر فکوس میشوند و کار فکوس رو خیلی بهتر و راحت تر میکنه.....(چقدر حسن.....خسته شدم)!!!!

وضوح ال سی دی بسیار بسیار بالا است...به طوری که اصلا به نظر نمیاد در ال سی دی دی 300 پیکسلی وجود داشته باشه.....این تفاوت نسبت به 40 دی کاملا احساس میشه....باید ببینید(پویان برات کار درست کردما)....

کلا ،شفافیت ، وضوح و کیفیت رو به راحتی مشاهده میکنید....به طوری که در 40دی تصویر کمی مات تر به نظر میرسه....
    البته به عقیده من این وضوح در دوربین عکاسی خیلی نیاز نیست....چرا که در دیدن عکسها کمکی به عکاس نمیکنه...قبلا هم ادعا شده بود که این وضوح به فکوس دستی در مد لایو ویو کمک خواهد کرد...اما اینوطر نیست....
    همانطور که میدانید در 40 دی و دی 300 ...در بیشترین حالت بزرگنمایی در مد لایو ویو...هر پیکسل در سنسور...معادل همان پیکسل در ال سی دی میشود.....
    رزولوشن بالاتر ال سی دی در دی 300 باعث میشود در مد لایو ویو و در زمان بزرگ کردن تصویر...به بزرگ نمایی کمتری برسید...به طوری که در 40 دی اندازه تصویر حدود دو برابر دی 300 میشود.....به طوری که عمل فکوس دستی رو راحت تر انجام میدهید....(به راحتی میتوانید مشاهده کنید....)
    همینوطر در زمانی که عکسها را مشاهده میکنید این بزرگنمایی بیشتر خواهد شد.....و در کل برای چنین کارهایی ...فرقی بین رزولوشن پایینتر ال سی دی در 40 دی نسبت به دی 300 نیست....
    البته ناگفته نماند....دیدن تصویر در مانیتور دی 300 بسیار لذت بخش تر از 40 دی است.

دیگه چیزی به ذهنم نمیرسه که بگم.....
    در نهایت میتونم بگم که دی 300 دوربین بسیار خوبی است و واقعا ارزش پرداخت چنین مبلغی رو داره...
    به پویان عزیز هم بابت این انتخاب تبریک میگم......
    ME، rezakh، eksir و 28 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود قدیری

amirsooki
    Guest

نویز ریداکشن در هردو دوربین خاموش بود....بعد از عکاسی ....عکسها را در فتوشاپ باز کردم و توسط پلاگین نویز ور...فقط و فقط نویزهای رنگی رو از عکس جدا کردم تا بافت عکس کوچکترین تغییری نکنه.....و از یک قسمت کراپ کردم.
    سلام.
    مسعود جان ممنون از تستهات .
    فقط یه چیزی ، چرا جدیدا هرعکسی که برای مقایسه نویز میزاری ، یک نویز ریداکشن روش میری ؟ حالا هر دو به یک نسبت رو کار ندارم ، چرا عکس واقعی رو نمیگذاری ؟
    ممنون.
    Arash، roovigital و Ghadiri تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه farhad44 آواتار ها
    تشکر کرده
    13937

سلام مسعود خان

ريويوي جالبي بود. كجايي آقا كم پيدايي. دلمون واسه پستات تنگ شده بود.

پويان جان خريد اين هلو ( ببخشید دوربین) عالی رو تبریك می گم. برازنده ی شماست.

راستی اون یك میلیون و هفتصد و اندی كه گفتی قیمت بدنه بود ؟ این رممبی كه نوشتی دلم برای چین تنگ شد :(
    Ghadiri و expose تشکر می‌کنند.
    فرهاد حسيني

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط amirsooki نمایش پست ها
    سلام.
    مسعود جان ممنون از تستهات .
    فقط یه چیزی ، چرا جدیدا هرعکسی که برای مقایسه نویز میزاری ، یک نویز ریداکشن روش میری ؟ حالا هر دو به یک نسبت رو کار ندارم ، چرا عکس واقعی رو نمیگذاری ؟
    ممنون.
    امیر کجا هر عکسی که میذارم یه نویز ریداکشن داره؟؟؟؟؟؟
    در این عکسها...نویز ریداکشن من هیچتاثیر در عکس نداشته....اما برای اینکه متوجه بشی در از یکی از عکسها بدون دست کاری یک کراپ میذارم تا فرق رو ببینی.....
    این نویز ریداکشن در زمان کانورت فرمت RAW به Jpeg توسط ACR هم انجام میشه و فقط نویز های رنگی برداشته میشه.
    amirsooki تشکر می‌کند.
    مسعود قدیری

amirsooki
    Guest

سلام.
    امیر کجا هر عکسی که میذارم یه نویز ریداکشن داره؟؟؟؟؟؟
    دفعه ی پیش هم که از 40دی گذاشتی نویز ریداکشن کرده بودی نویزهای رنگی رو .
    این کار برای مقایسه ی عکسای یک دوربین ایرادی نداره ، اما در مقایسه نویزهای نیکون و کنون به نظرم محل اشکال است !
    چون همه میدونیم که در کنون نویزها بیشتر رنگی هستند و در نیکون نویزهای رنگی کمتر و بیشتر نویزهابه صورت گرین هستند . شما با نویز ریداکشن رنگی ، عکس کنون رو با کیفیت تر میکنید در حالیکه نیکون همچنان داراری نویز گرین گونه باقی میماند . درست میگم ؟
    ممنون.
    Arash، roovigital، Ghadiri و 1 نفر دیگر تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه rezakh آواتار ها
    تشکر کرده
    2259

آقای قدیری سلام.خیلی خوشحالم که دوباره پست های شما رو دیدم

سوالی که داشتم این بود مصرف باطری D300 به نسبت D200 به چه اندازه است .البته با فاکتور گرفتن لایو ویو
    متشکرم
    Ghadiri تشکر می‌کند.

كاربر همراه GITANE آواتار ها
    تشکر کرده
    2892

سلام
    اقا پویان تبریك میگم بابت خرید (بگمونم اولین ایرانی دی300 دارباشی);)
    مسعود جان یه تست تو ایزو6400 هم میزاشتی تا یه خورده حال كنیم.من كه باید بیام زیارت من كه كف كردم امان از بی پولی ادمو وسوسه میكنه:laughs:
    Ghadiri و expose تشکر می‌کنند.
    حسن نجف آبادی
    فتوبلاگ
    D7100-18.105 vr-sb600

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

نقل قول نوشته اصلی توسط rezakh نمایش پست ها
    آقای قدیری سلام.خیلی خوشحالم که دوباره پست های شما رو دیدم

سوالی که داشتم این بود مصرف باطری D300 به نسبت D200 به چه اندازه است .البته با فاکتور گرفتن لایو ویو
    متشکرم
    ممنونم رضا جان......
    والا توی این چند ساعتی که من با این دوربین کار کردم.....(با کلی ور رفتن)....وضعیت باتری تغییر نکرد.......
    اکثر دی 80 و دی 200 ها مشل باطری داشتند.....و بعد از مدت کوتاهی باطری تخلیه میشد....و این مشل اصلا به دوربین ربطی نداره.
    در حال حاضر هم باطری های EL3e ساخت نیکون مشکلی ندارند....احتمالا در بعضی از دوربینها باطری های مشکل دار قرار گرفته بود.

در کل فکر نمیکنم با دی 200 فرق چندانی داشته باشه....به نظرم بشه به راحتی 800 عکس با یک بار شارژ گرفت.

رضا جان یک پیشنهاد برات دارم....
    به محض اینکه ای دوربین اومد،معطل نکن...حتما بخرش.....
    بقدری این دوربین فوقعلاده هست که من هم دلم میخواد در کنار 40دی یکی ازش داشته باشم....(مسئله نویز رو هم اصلا ربط به این موارد ندهید.....امیر سوالی کرد و من هم جواب دادم)....

دفعه ی پیش هم که از 40دی گذاشتی نویز ریداکشن کرده بودی نویزهای رنگی رو .
    این کار برای مقایسه ی عکسای یک دوربین ایرادی نداره ، اما در مقایسه نویزهای نیکون و کنون به نظرم محل اشکال است !
    چون همه میدونیم که در کنون نویزها بیشتر رنگی هستند و در نیکون نویزهای رنگی کمتر و بیشتر نویزهابه صورت گرین هستند . شما با نویز ریداکشن رنگی ، عکس کنون رو با کیفیت تر میکنید در حالیکه نیکون همچنان داراری نویز گرین گونه باقی میماند . درست میگم ؟
    ممنون.
    امیر جان....کدوم عکسها رو میگی؟؟؟؟
    منظور اون عکسهایی است که تا ایزوی 12800 بودند....؟؟؟
    تا ایزوی 3200 اون عکسها بدون تغییر بودند و ایزوی 6400 و 12800 رو کمی بلر کردم و نویزهای رنگی رو ازش جدا کردم.....و گفتم...خود دوربین هم چنین کاری رو تنجام میده امیر جان....منتها شما نمیبینی....منم اگر حرفی نزنم شما متوجه نخواهی شد.....
    حالا نمیدونم اشکالش کجا است...
    اما همه نمیدونند نویز رنگی در کانن بیشتر است...شما میگه ....
    در دی 200 اگر نویز ریداکشن خاموش باشه....نویزهای رنگی قرمز چند برابر کاننه....و در حالت LOW نویز های رنگی حذف میشه و در حالت Normal نویز ریداکشن فعال میشه و در حالت High عکس کاملا نویز ریداکشن میشه و دیتیلها از بین میروند.

در دی 300 هم همین روال ادامه داره.....
    با این فرق که در حالت خاموش این گذینه نویزهای رنگی بسیار کم هستند....(به نظر من در حالت استاندارد نویزهای رنگی حذف میشوند و نیاز به انتخاب گذینه ای نیست).
    در حالت Low تا High ، با تغییر این گذینه ها فقط عمل حذف نویزهای رنگی و تک رنگ و محو کردن بافت عکس صورت میگیره....
    امیر جان....من یک دستور مشترک رو بر روی هردو عکس اعمال کردم....حالا مشل چیه....؟؟؟
    مثلا اگر عکسهای دی 300 و 40 دی رو توسط ACR به صورت مشابه ادیت کنیم مشکل به وجود میاد؟؟؟
    اگر در همین روند عکسهای دی 300 شارپ تر و کم نویز تر باشه شما ایرادی میگیری؟؟؟؟
    مثلا میگی کاری به پردازش مشترک نداری.....مهم اینه که برندها یکی نیستند؟؟؟؟
    این کار هم مانند همان کاری است که که در پردازشهای مشابه فایل RAWجهت تست انجام میدهیم ...توجه کنید،پردازش یکسان و برابر....

حالا در این عمل نویزهای رنگی 40 دی بیشتر بوده و در دی 300 کمتر....من نویزهای رنگی هر دو رو با پروسس یکسان برداشتم...
    این ته یک چیز ماند....(همینی که میبینی).
    من عکسهای 40 دی رو با کیفیت نکردم....با کیفیت هستند....بارها گفته شده و من هم گفته ام،نویز رنگی آسیب بسیار بسیار کمتری به عکس میرسونه و در زمان برداشتن آنها اثری به جا نمیمونه(اگر هم بمونه دیده نمیشه)....

اما نویزهای تک رنگ به بافت عکس آسیب میرسونن....یعنی در زمان برداشتن آنها مجبور هستید عکس رو محو کنید و یا به صورت هوشمند قسمتهایی که بیشتر تخریب شده اند را بیشتر و در قسمتهایی که آسب کمتری دیده اند،کمتر محو کنید....
    این یعنی کاری که نویز نینجا و یا نویز ور و در نهایت خود دوربین دی 300 انجام میدهد.اما تو نمیبینی و گیر به من میدی!!!

عکس کنون رو با کیفیت تر میکنید در حالیکه نیکون همچنان داراری نویز گرین گونه باقی میماند . درست میگم ؟
    به نظرت این جمله منطقی است؟؟؟
    در پردازش یکسان چطور میشه یک عکس رو با کیفیت کرد و یک عکس تغییر نکنه؟؟؟
    نویز و نویز گرین گون باقی میماند،برای اینکه فرمانی برای محو کردن آنها صادر نشده.....فرمان فقط برای از بین بردن نویزهای رنگی بوده و این یعنی بافت عکسهای دی 300 نسبت به 40 دی ،بهم ریختگی بیشتری داره.برای همین هنوز پا برجا هستند!!!!

حالا که من به نویز گیر نمیدم...تو حی از من نویز بکش!!!!

با تمام این مواردی که گفتم...دی 300 بسیار دوست داشتنی است و خریدش بسیار منطقی است....
    پیشرفت در این دوربین اینقدر زیاده که ارزش خرید رو داره.
    rezakh، ARASH II، asa_59a و 5 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    مسعود قدیری

amirsooki
    Guest

به نظرت این جمله منطقی است؟؟؟
    در پردازش یکسان چطور میشه یک عکس رو با کیفیت کرد و یک عکس تغییر نکنه؟؟؟
    نویز و نویز گرین گون باقی میماند،برای اینکه فرمانی برای محو کردن آنها صادر نشده.....فرمان فقط برای از بین بردن نویزهای رنگی بوده و این یعنی بافت عکسهای دی 300 نسبت به 40 دی ،بهم ریختگی بیشتری داره.برای همین هنوز پا برجا هستند!!!!

حالا که من به نویز گیر نمیدم...تو حی از من نویز بکش!!!!
    سلام .
    مسعود جان ! در اینکه عکسهای کنون با کیفیت تر هستند که شکی نیست ، و اگر هم گفتم که شما عکسها رو با کیفیت تر میکنید ، اشتباه لپی بوده ، منظورم این بوده که با کاهش نویز رنگی در کنون عکس کنون با کیفیت تر خواهد شد ، نه اینکه شما با کیفیت ترش کنی ( اصولا اصلا مگه تو بلدی که یه عکس رو با کیفیت کنی ؟ )

اما من کلیت مسئله برام سوال بود . چرا نویز ریداکشن میکنی ؟ چرا عکسهای اصلی رو نشون نمیدی ؟
    من به این گیر دادم !

ممنون .
    Ghadiri، Kaveh Ghobadi و mahyar تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

من نمی‌دونم مسعود چرا لقمه رو میگیره دستش... بعد چند دور کمرش رو می‌چرخونه! بعد میل می‌کنه..

مسعود جان...
    یکی از ویژگی‌های هردوربینی؟ پروسس اون دوربین هست و سیستم نویزگیری اون دوربین.
    حالا شما دوست داری چنین چیزی رو حذف کنی؟

گمان می‌کنم ویژگی دوربینهای فوجی لزوما سنسور کم نویز اون نیست... بلکه پروسسور این کمپانی و الگوریتمهای خاص حذف نویز اون هست که می‌تونه به تصویرهای کم نویز برسه...
    این از این...
    حالا منظور چیه؟
    یعنی بجای اینکه گیر بدی و نویزریداکشن رو خاموش کنی؟ و بعد بری نمی‌دونم با چیچی نویز رنگی رو بگیری؟ میتونستی بی دردسر چندتا عکس در مد نرمال هردو دوربین بگیری و بگذاری!
    حالا دوست داری بچرخونی؟ خوب بچرخون!

بعد می‌خواستی کار حرفه‌ای تر بکنی؟
    چندتا فایل راو رو هم می‌گرفتی و با همون استاندارد Acr تبدیل می‌کردی... حالا با نویزگیر صفر رنگی و لومو و یا همون صفر و ۲۵ که پیش فرض نرم‌افزاره...
    rezakh، asa_59a، Ghadiri و 2 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 21 از 64 نخستنخست ... 11 17 18 19 20 21 22 23 24 25 31 ... آخرینآخرین