Updated, tripod, evaluative/matrix metering, WB 5000k, AV priority. All NR off, no sharpening, AF center focus point and where did the camera chose can vary and lens/user factors also contributed to sharpness. I will have another thread for sharpness later.
NEF converted with ViewNX, CR2 converted with DPP
1D3 + 24-105 F4L vs D3 + 24-70 2.8
ویرایش توسط Arash : Thursday 27 September 2007 در ساعت 16:37
خیلی جالبه كه به نظر میاد تست 6400 و 12800 نیكون در نویز و اغتشاش تصویر خیلی شبیه هستند
راستی آرش بنظر مثال كنون فوكوس نیست یا لنزها كیفیتشون فرق داره
نظرت چیه؟
محمد امدادی
محمد خان امدادی...
این تست محصول کاربران کانن است.... اما ...
به گمان من هیچ کدام از این تستهایی که بیرون میاد جدی نیست... چون خیلی عیب و ایراد توشون هست...
جدای مساله فوکوس ؟ کادر ها فرق دارن...
نیکون D3 هنوز محصول نهایی کمپانی نیست...
در مورد تبدیل ها اختلاف وجود داره...
اصلا این آقا که تست کرده کی هست؟! سابقه؟ صحت عکسها و ایزوها رو چه کسی میتونه مشخص کنه؟
توی Dpreview هزارتا عیب و ایراد پیدا میشه! عکسهایی که تست کاربران و مغازهداران علاقه مند جای خود!
حالا چرا این عکسها رو میگذارم؟
چون این عکسها میتونه حس کنجکاوی رو تا حدی ارضا کنه! همین....
نمی دانم این نمونه دیده شده یا نه....
اما بد نیست ببینیم...
کد:http://chsv.nikonimaging.com/global/products/digitalcamera/slr/d3/img/pic_003b.jpg
حجم یكمی زیاده ، پس اندكی صبر سحر نزدیك است.....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
كاوه جان يه شرحي، بسطي، توضيحي، چيزي راجع به اين ته ديگ عدس پلويي كه گذاشتي مي دادي
فرهاد حسيني
والله....
من هنوز نصفش رو گرفتم:::big grin:::
رسیدم به صورت این آقا...اما همچین ته دیگ عدس پلو هم نیست هااا...
گفتم دوستان سرعت بالا شاید زود تر بگیرند و رصد كنند...ما فقرا كه هنوز دایال آپ هستیم...
فقط اینكه ایزو 5000 است..هنوز تموم نشده ببینم اگزیف داره یا نه.....
اما رصد گران نویز باید قدری بجویند تا پیدا كنند نویز را....!
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
فرهاد خان
میبینم كه بعد از كار كردن با 40 دی شما هم دارین همه چیز رو ته دیگ عدس پلو میبینید !:biggrin:
یواش یواش به ما حق میدین كه قبلها چی میگفتیم
سلام
نه خداييش من اگزیفش رو ندیده بودم . ايزو 6400 است كه عاليه يعني اگه Fit to page در مانیتور نگاش كنی هیچ نویزی نمی بینی ولی وقتی بزرگش كنی پر از نویزه منتها من یه چیزی می گم :
ايزوي بالاتر از 800 مال جاييه كه عكاس توي مخمصه افتاده و مي خواد يه شكار لحظه اي بكنه كه اگه شاتو از دست بده دیگه تكرار نمی شه. پس اگه تصویر بلعیده شدن یك آهو توسط یك پلنگ رو كه در نور شب در جنگل های آفریقا با نویز چند برابر اینم ببینیم آفرین می گیم ولی انتظار نداریم تصویر یك چینی ترومپت زن رو با نویز ببینیم !
فرهاد حسيني