بابك جان درست می فرمایید بدیهیست كه فول فریم رو با Dx نمیشه مقایسه كرد. من هم اصلا با قاطعیت صحبت نكردم. سئوال كردم تا برام مطلب روشن بشه. منظور من این بود كه انتظار می رفت تفاوت بیشتری بین اولین فول فریم نیكون با جدیدترین دوربین كراپ 1.5 وجود داشته باشه.
5D كه مربوط به دو سال پیشه. ولی اگر همین مقایسه رو بین 40D و 1Ds MarkIII بكنیم، كاملا تفاوت یك فول فریم رو احساس می كنیم: 21 مگاپیكسل در مقابل 10 مگاپیكسل، Dual DigicIII در 1Ds، فوكوس 45 نقطه ای در مقابل 9 نقطه ای، نورسنجی بهتر در فول فریم، viewfinder 100% در مقابل 95% و ... و البته تفاوت قیمت 6800 دلاری.كلا اگر بخواهیم اینطور مقایسه كنیم كه باید در خصوص 40D و 5D هم همينو بگيم
من فكر می كنم بعضی (فقط بعضی) از user های نیكون كه منتظر یك فول فریم بودند با وجود D300 شاید دچار تردید بشوند. شاید من اشتباه می كنم ولی فكر می كنم نیكون با معرفی دو دوربین بطور همزمان كمی عجله كرد. حداقل از لحاظ روانشانسی بازار D300 رو می گذاشت برای سال آینده میلادی و برای تیر خلاص.
شكی نیست كه از همین الان خیلیها برای سفارش فول فریم اقدام كردند، ولی اگر همزمان D300 معرفی نمیشد شاید تعدادشون بیشتر میشد.