نیكون دی 60 هم معرفی شد.
http://www.dpreview.com/news/0801/08012910nikond60.asp
انگار بیشتر یك D40x's است تا یك دوربین واقعا جدید.
نیكون دی 60 هم معرفی شد.
http://www.dpreview.com/news/0801/08012910nikond60.asp
انگار بیشتر یك D40x's است تا یك دوربین واقعا جدید.
سلام
خوب شد با كسی راجع به نامگذاری شرط بندی نكردم :biggrin:
عجب كاری كرده نیكن. اختلاف با D40X بسیار اندك است ( ظاهرا موتور فوكوس و غبار گیر اصلی ترین تغییرات است) ولی قیمت نسبتا بالاست ( حدود 750 دلار با لنز 55-18 VR ) فكر كنم شانس ركورد فروش زدن 450D خیلی بالاتره .
فرهاد حسيني
در نگاه اول كه واقعا مایوس كننده است حتی سنسورش هم cmos نیست واقعا چه کرده این نیکون ( اقا فرهاد مطمئن هستید كه موتور فكوس هم دارد در عكس كه نوشته no AF motor )
راستش اخرین نکته مایوس کننده ای که من به ذهنم میرسه CMOS یا CCD بودن سنسور است اصلا اسمش هر چی باشه مهم خروجی است. اما این دوربین واقعا انتظارات را براورده نکرد. با مزه ترین اظهار نظر در دی پی رویو از طرف یکی از اعضا این بود : به نظر میرسد بخش مهندسین ارشد نیکون اینقدر مشغول دی 3 و دی 300 بودند که طراحی این دوربین را به بخش Coolpix یا دوربینهای کامپکت سپردند.
همه منتظر یک دی300 در بدنه سبک و کمی ساده شده بودند.
ضمن عرض خسته نباشید به نیکون .. گویا رویه نذاشتن موتور در این دوربین هم ادامه دارد :|
Airflow control system (and no AF motor)
پ.ن:ولی یک خوبی که داشت این بود که من خیلی افسوس نخوردم
محمد زرندی
سلام
بله اشتباه كرده ام. دیدم نوشتهدر نگاه اول كه واقعا مایوس كننده است حتی سنسورش هم cmos نیست واقعا چه کرده این نیکون ( اقا فرهاد مطمئن هستید كه موتور فكوس هم دارد در عكس كه نوشته no AF motor )
Other Type G or D AF Nikkor
Other AF Nikkor/AI-P Nikkor
هم قابل استفاده است گول خوردم دیگه دقت نكردم كه جلوش توضیح داده :
All functions supported except autofocus
خوب حالا سوال خیلی مهم : پس اصلا برای چی این دوربینو بیرون داده اند ؟ مطمئنم بعدا روشن خواهد شد.
فرهاد حسيني
راستشو بخواهین من منتظر D90 بودم نه D60. شایعات اون هم بود. یه D300 ارزون قیمت. مثل نسبت D80 با D200. شاید نیكون سورپریز رو گذاشته برای D90. ولی اگر یادتون باشه با ورود D40 و D40x هم همه همین حرفها رو می گفتند. اما دوربینهای نسبتا موفقی از آب در آمدند.
من هم با اقا فرهاد موافقم (واقعاً این دوربین برای چی داده بیرون ؟! ) اما در مورد cmos بیشتر نظرم در مقایسه با 40x بود نه با d300 ساده شده (ان که واقعاً جای خود دارد )
باباجان من همه اطلاعات این دوربین رو توی شایعات دادم که! اما کسی گوشش بدهکار نبود!
یک بار هم نیکون یه دوربین رو مثل کانن آپگرید کرده! چه اشکالی داره؟
در حقیقت نیکون یه D40xs ساخته که اسمش رو گذاشته d60
بحث cmos و ccd رو هم آقای غفاری فرمودند... مهم همون خروجی دوربین هست.
در این رده فعلا نیکون به لنزهاش مینازه... (که باید هم بنازه!) گویا وضعیت فروش هم خوبه... امکان پیشروی در کوتاه مدت رو برای خودش نگه داشته!
به خودی خود بیرون دادن این دوربین هیچ اشکالی نداره. یعنی یک اپگرید برای دی 40 . اما اینکه یک خورده نوی ذوق خورده اینه که همه منتظر یک دوربین جانشین دی80 و در واقع ساده شده دی300 بودند که باز هم معرفی این دوربین معنایش این نیست که پس تا مدتهای دیگه دوربین دیگری از سوی نیکون معرفی نخواهد شد. به نظر من معرفی دوربین جانشین دی 80 و ساده شده دی300 قطعی است اما اینکه این مسئله در این زمان اتفاق نیفتاد یک خورده منتظران را دلخور کرد.
من از زمانی که فکر میکردم دی 50 و دی 40 دوتا دوربین شکست خورده و معرفی انها بی معناست اما واقعیت خلاف ان را ثابت کرد یک خورده با احتیاط تر در مورد استراتژی های بازاریابی نیکون اظهار نظر میکنم.
بحث علاقه خریداران و مشخصات پیشرفته در دوربینها همه بازاریابی نیست. به نظرم قیمت دی60 اگر حدود 600 دلار برسد یا حتی پایین تر میتواند بازار خوبی داشته باشد اما در صورت هم قیمت بودن با سونی آ200 و پنتاکس 200 این دو دوربین مشخصات جذاب تری دارند.
Marketing is the right product sold at the right price in the right place using the most suitable promotion