نوشته اصلی توسط
ME
حس خوبی روی این تاكید روی مشتری فهیمت ندارم ......
جالبه كه در این بحث یك جورایی یاد بحث اختلافات 40دی و 300دی میفتم كه
اونجا هم یكسری اختلافاتی بود تو دوربینها كه مشتریهای فهیم دركش میكردند تازه با 700 - 800 چوب اختلاف در بازار آمریكا و حدود 1000000 چوب در ایران ............ببخشید نمی خوام اون بحث قدیمی شده رو دیگه تازه كنم .......:::big grin:::...........چون نمی خوام بن بشم
خوب پس سنسور بازنگری شده
راستی این سیستمه airflow چی هست دقیقا ؟
داری مسخره میكنی؟
بابك كاملا معلومه نویسنده این جمله تویی :::big grin:::
نمی دونم چرا؟
منظور من از مشتري فهيم شخصيه كه قصد خريد يكي از بدنه هاي D60 يا 450D را دارد و براي خريد بررسي لازمه رو ميكنه بعد انتخاب ميكنه. من نميدونم چرا برات درك درستي ايجاد نكردم شايد بد عنوان كردم بجان دو پسرم منظوري جز اين نداشتم
کد:
راستی این سیستمه airflow چی هست دقیقا ؟
من و تو خوب ميدونيم اين سيستم چيه اما اصلا نميدونيم كارايش چطوره ممكنه يه چيز بدرد نخور تمام عيار باشه ممكنم هم هست نه عالي عمل كنه پس نميشه الان روش به به چه چه كرد يا نه پيف پيف كرد.من تو اون دو پست همش دارم ميگم يكم صبر كنيم دو تا ريويو ببينيم بعد بگيم موفقه يا نه نميدونم شايد D60 آشغالي بيش نباشه
محمد جان مطمئن باش من براي وقتم ارزش قائلم و اگر پست تو رو بدور از تفكر ميدونستم اصلا جواب نميدادم من هم براي خودت و هم براي تفكراتت ارزش قائلم اين سوء تعبيري هم كه برات پيش اومد مشكل فوريوم ها و نوشتارهاست كه احساس رو نميتونيم توش منتقل كنيم :)
کد:
...........چون نمی خوام بن بشم
اگر من و شما قواعد جامعمون رو زير پا بزاريم بن خواهيم شد.
مطمئن باش اگر من و شما ادب و احترام به ديگران كه شرط زندگي اجتماعيه رو تو اين سايت زير پا بزاريم بن ميشيم