به نظر اساتید بین این دوربین و Fuji HS20 کدوم یکی بهتره ؟
به نظر اساتید بین این دوربین و Fuji HS20 کدوم یکی بهتره ؟
فوجی و سونی هر کدوم مزایای خودشونو دارن
سونی HX100 توی کیفیت رنگ و فناوریهای روز چیزی رو توی این دوربین کم نذاشته (HDR-GPS-Steady Shot With Active Mode) ولی فوجی HS20 ارگونومی بهتری داره برتریش توی سنسور بزرگترش و داشتن فرمت RAW هست و حرفه ای تره
فوجی با داشتن 4 عدد باتری آلکالاین خوب حدود 380 شات میزنه که این رقم توی سونی هم تقریبا" همینه.البته همنطوری که قبلا" اشاره کرده بودم سونی توی این مدل بر خلاف HX1 از شارژر همراه استفاده نکرده و دردسر حمل و نقل تجهیزات دوربین در مسافرت یکم بهتر شده(دیگه دنبال شارژر نمیگردی و دوربین رو مستقیم به برق میزنی!!!)
بنظرم بهترین اینه که راه خروجیهای عکسشون رو توی شرایط نسبتا" مشابه تست بشه
قیمت فوجی هم که الان حدود510 تا 530 دور میزنه ولی سونی اگه بیاد با روند تکاملی قیمتها توی مدلهای قبلیش (H50:400T - HX1:490T) فک کنم حدود 600 تومنی در بیاد
با سلام
دوست عزیز به نظر شما در مجموع این دوربین بهتر است یا Canon PowerShot SX30 IS.
لطفا با ذکر دلیل بیان کنید. مرسی
از نظر تکنولوژی و کیفیت رنگ:سونی
از نظر نویز:تا اونجایی که من دیدم سونی یه مقدار نویزش کمتره
تنها برتری کانن باتریش یه مقدار بهتره و 5X زوم اضافه اشه که زیاد به چشم نمیاد..... ولی در عوض سونی نمایشگر با کیفیت تر،سنسور CMOS و در کل به روز تر و از کانن بنظرم بهتره
اگه کانن قیمتش مربوط به قبل عید بود،خب یه چیزی(480T)......ولی الان باقیمت جدیدش(580T) با رقیبی مثل Sony HX100 توجیه نداره(هر چند که سونی هنوز وارد بازار نشده)
توی این رده سوپر زومها،بنظرم تنها رقیب جدی برای سونی، فوجیHS20 هست
سونی HX100V از رقبایی مثل Nikon P500 & Panasonic FZ100 بهتره
وقتی اینهمه نرم افزار پردازش عکس موجود هست بحث در مورد رنگ بی مورده ،دیگه اینکه 5 ایکس زوم برای کسی که به این دلیل به دنبال خرید این رده هست نکته ای نیست که به چشم نیاد...
Canon Eos M+11-22+18-55+22mmf/2+90EX
عقیل احمدی
کلا" در حالت تله با اف بسته(8) دیگه به اون صورت نوری به سنسور نمیرسه و در نتیجه عکسهای نویزی میشن
دوربینهای سوپر زوم بیشتر هیجان انگیز بوده و در زوم بالا کارایی کمی داره(تجربه شخصی خودم با Sony HX1)
همنطوری که قبلا" اشاره کرده بودم سونی توی این مدل بر خلاف HX1 از شارژر همراه استفاده نکرده و دردسر حمل و نقل تجهیزات دوربین در مسافرت یکم بهتر شده(دیگه دنبال شارژر نمیگردی و دوربین رو مستقیم به برق میزنی!!!)
من بر عکس شما فکر میکنم این یک نقیصه بزرگه خصوصا در سفر ها و زمانهایی که مجبورید تعداد بسیار زیادی عکس متناوبا بگیرید.
چون دیگه این امکان را ندارید فرضا با یک باتری پر بروید برای عکاسی و باتری یدک را در محل اقامتتان برای شارژ شدن به شارژر وصل کنید و بروید و وقتی برگشتید باتری پر را تحویل بگیرید.
شرکت کمان رایانه پایتخت طبق تماسی که چند روز پیش داشتم،از دو هفته دیگه Sony HX100 رو وارد میکنه
اگه بیاره اولین جاییه که این مدل رو وارد بازار میکنه!!!!