مرسی دوست عزیز
خوب اساتید نظر بدن راجع به عکس ها
مرسی دوست عزیز
خوب اساتید نظر بدن راجع به عکس ها
نمونه عکسها از نمونه های قبلی که دیده بودم بهتربود!!!!
از نظر نویز تو حالت تله خوبه
توی محیط کم نور هم اگه میشه چند نمونه بزاری ممنون میشم
اگه میشه توی یه فضای باز از یه موقعیت ثابت دو تا عکس بنداز (یکی توحالت واید و یکی دیگه تو حالت نهایت زوم)
دوستان این دوربین فوکوس دستی داره؟؟؟
من که نوار فوکوس دستی تو عکسش نمی بینم؟
این دوربین فوکوس دستی داره
رینگ زومی که روی لنزشه،دوکاره ست (هم برای زوم و هم برای فوکوس دستی استفاده میشه)
سلام خدمت دوست گراتقدر و استاد عزیز اقای شاهین اکبری به نظرم چند وقت غیبت داشتید و جاتون تو بحث ها خالی بود
پانورمای دوربین های سونی هوشمند و 3d تو بعضی مدل ها که خب مثلا حرکت رو تشخیص میده و یا 3d میگیره ولی تو فوجی این طوری نیست حالا تو پانورما شما بهش gps هم اضافه کن دیگه محشره و من به شخصه خیلی از پانورمای فوجی راضی نیستم شاید من توقعم بالاست
در مورد تستی که رو hs20 انجام دادید اگه ما رو هم در اطلاع بذارید ممنون
اگه جای این بحث اینجا نبود عذر می خوام
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
کیفیت عکسها رو نمیشه در سایز کوچک فهمید و تفسیر کرد. در اون کراپی که از عکس فول زوم گذاشتن متاسفانه جزئیات عکس زیاد دلچسب نیست. اگر دلیل بر بی انصافی ندونید من فکر میکنم با یک دوربین با زوم 20 برابر و ریسایز عکس در نرم افزارهای کامپیوتری هم میشه به این کیفیت رسید. در کل از 30 برابر زوم انتظار معجزه هم نمیشه داشت. مرسی از دوست خوبمون برای قبول زحمت
ویرایش توسط vahidmir2000 : Monday 30 May 2011 در ساعت 17:52
Back for Good
چند مورد هست که تا به طور کامل مشخص نشود نمیتوان نظر قطعی داد. عکسهای سوم و چهارم پست 48 (قبل از ریسایز ) 16 مگا پیکسلی بوده اند (4608x3456) ؟ کراپ نشده اند ؟ حین ریسایز شارپنس از دست نداده اند؟ درمورد عکس ساعت و تابلو (پست49) از زوم دیجیتال هم استفاده شده یا نه؟ چه کراپی ند ؟
FD master
@parsian
دوربین نو مبارک باشه.
شما با مد HDR تا حالا با این دوربین عکسی نگرفتید ؟
ممکنه خواهش کنم با این مد هم نمونه عکسی اینجا قرار بدهید .
این دوربین شارژر جدا ندارد و با اتصال سیم شارژ به دوربین باتری شارژ میشود .
آیا امکان شارژ باتری دوربین با شارژر مستقل اصلا وجود دارد ؟ و آیا شارژر مناسب باتری آن در بازار موجود است ؟
ظاهرا مدل باتری این دوربین NP-FH50 میباشد.
ویرایش توسط vishtasp : Tuesday 31 May 2011 در ساعت 00:09