کاش این دوربین نازنین رو زودتر تویه ایران وارد می کردن تا چشم ما هم به جمال این نازنین می افتاد.
کاش این دوربین نازنین رو زودتر تویه ایران وارد می کردن تا چشم ما هم به جمال این نازنین می افتاد.
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
جایگاه این دوربین فسقلی در تست های DXO Mark در بین بزرگان مدیوم فرمت و فول فریم واقعا جای تعجب بسیاری دارد و از جهش سنسور های Cmos سونی در بین سایرین حکایت می کند.با این خروجی بالاترین جایگاه را در بین کراپ دار ها ( جز Pentax K5 ) دارد و بالاتر از تمام دوربین های فول فریم و کراپ دار کانن و بهترین در بین میرولس ها است.
http://www.dxomark.com/index.php/Cam...Sensor-Ratings
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سری جدید NEX ها کم کم داره به سمت حرفه ای شدن میره،
سونی با این کارش داره سنت شکنی می کنه، به کل تناسبات و بازار دوربین رو بهم می زنه، از این کاراش خوشم میاد.
کسی می دونه اون دو تا گردونه واسه چیه ؟ چطوری کار می کنه ؟
بنظر من بیشتر از جهش سونی از منطقی نبودن تست این سایت حکایت میکند.
Untitled.jpg
اختلاف دوبرابری رفتار نویزی را به اندازه اختلاف جزئی رنج دینامیکی و عمق رنگ در نظر گرفته
از نظر این سایت این سنسور حتی از 5دی مارک دو هم بهتر است
قطعا این امتیاز دهی کلی ملاک مناسبی برای انتخاب نیست. حتی تک تک نتایج ارائه شده هم خیلی قابل لمس نیست. مثلا نویز 1200 دی7000 چقدر بهتر از نویز 800 دی7 است؟ درصورتی که عملا تفاوتهای زیادی قابل مشاهده نیست.
مهدی دانشپایه
http://500px.com/daneshpayeh
هر گونه انتقاد، پیشنهاد، ویرایش، ایراد، نق نق، غرغر و غیره کاملا آزاد است.
اتفاقا برعکس...
مدت ها پیش بحث مفصلی در مورد نتایج و خروجی های این سایت داشتم ( در تاپیک خودش ) و رفرنس های معتبری ارائه شد در صداقت این سایت.
رفتار نویزی یک سنسور یکی از المان های کم تاثیر در نتایج اغلب تست ها است.چرا که اکثر دوربین ها در حساسیت های پایین ( زیر 1600 ) رفتار معقول و مثبتی دارند.اما با افزایش حساسیت ممکن است که رفتار قدری مشکل زا باشد.در ثانی نویز را با ابزار ها و ... به راحتی می تواند تا حدودی کاهش داد.مثل CA ! اما دینامیک رنج و عمق رنگی و ... جزیی از رفتار های پایدار یک سنسور است.در D3 و 5D MK2 با وجود سنسور فول فریم دینامیک رنج پایین تری نسبت به این سنسور جدید دارند که حتی اگر نویزش هم زیاد باشد المان تاثیر گذار تری است.شما حساب کنید یک سنسور فول فریم از همین دست ( مشابه سنسور NEX7 ) یقینا از نظر دینامیک رنج چیزی شبیه به سنسور های مدیوم فرمت خواهد بود.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام
Depth Review این دوربین را از DPreview.com با Overall Score=81% و GOLD AWARD در اینجا مشاهده فرمایید.
نمونه تصاویر درخور توجه است.
با سپاس از توجه شما و پوزش از زیاده گویی
چرا این دوربین به بازار نمیاد ؟ هنوز مشکل کارخونه سونی در تایلند رفع نشده ؟
Canon EOS 5D Mark IV+Canon EF 24-70mm f/2.8L II +Metz mecablitz 64 AF-1
ی نکته جالب که تو فیلم ریویو این دوربین توسایت DPReview.com دیدم سرعت فوکوس این دوربینه.
تا اونجا که من خبر دارم روش فوکوس این دوربین از نوع تشخیص کنتراست است. که دوربینهای دیگر (مثل دوربین خودم 600D) هم در حالت لایو ویو از این سیستم واسه فوکوس استفاده میکنند و تا اونجا که تجربه من نشون داده این روش چند ثانیه زمان میخواد واسه فوکوس.
اما در فیلم مذکور بلافاصله فوکوس انجام میشه.
برام خیلی جالب بود.
دوستان اگه کسی اطلاعات تکمیلی در این خصوص داره مارو هم روشن کنه.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
ولی در قسمت Image Quality خیلی حرفها برا گفتن دارن مخصوصا نکس 7 که امتیاز 81 را از لحاظ کیفیت عکس داراست
خودم به نقد دی پریویو خوندم که عکس های 24 مگاپیکسلیش یک عکس فول دیتیل هست
اینم یک سری سمپل http://www.flickr.com/photos/cameral...n/photostream/
شما پررنگی رنگ ها درون عکس ها زنده بودن رنگ ها وجذابیت را ببینید
همه و همه بخاطر داینامیک رنج 13.4EV هست که 1.5F استاپ بیشتر 5 دی هست
به نقد دی پریویو به مراتب بهتر سونی A77 میباشد
و اینم خاطر نشان که به نقد دی پریوو برترین کیفیت عکس را در بین تمامی APS-C ها دارد فک کنم روش نشده اسم فول فریمو دیگه بیاره
In this regard it does visibly better than the SLT-A77 we reviewed recently that shares the same sensor, but diverts a substantial fraction of the incoming light to its autofocus sensor. It's no stretch to say that, at its best, the NEX-7 offers the finest still image quality of any APS-C camera, bar none
Canon 450D + Tamron 18-250 + 50mm F/1.8
Canon 5D Mark II + Canon 24-105 L
Canon 430EX II
Panasonic DMC-GH2 14-140 + 20mm F/1.7 ...Coming Soon :D
سلام
این دوربین وارد ایران شده؟