مرسی
مرسی
با دروداگر منظور شما از NEX 5Nهست بسیاردوربین بهتریه نسبت به Olympus PEN E-PL3 چون NEX 5هم هست که NEX 5 قیمی تره NEX 5Nهم جدیده و واقعا در این رده کیفیت عکساش بینظیره و جالب اینجاست نویز خیلی کمی هم داره اونطور که من دیدم حتی از Nikon D5100هم نویز عکساش کمتره سایت www.dpreview.com به این دوربین امتیاز طلایی داده قیمت هم حدودا 700 دلاره با لنز 18-55 ولی نمیدونم در ایران این دوربین موجوده یا نه .حتما نمونه عکس ها را ببینید در این رده یعنی دوربین های بدون آینه به نظر من سونی بهتر از همه است به خاطر سایز سنسور بزرکتر .تا نظر اساتید وبزرگواران دیگر چه باشد بدرود.
در رده دوربین های بدون آیینه(اونچه مد نظر شماست) مارک سونی تا این لحظه که من دارم این مطلب رو تایپ میکنم نسبت به سایر رغبا دوربین های بهتری عرضه کرده هر چند قیمت های بالاتری هم دارند اما در عوض خروجی بهتری هم دارند
در مورد اون مطلب باید اضافه کنم که در ساخت بدنه NEX-5N سونی هم ترکیبی از فلز و پلاستیک بکار رفتهراستش از بدنه فلزی الیمپوس خیلی خوشم میاد
بهنام خامنهCanon 5DSR,6D / EF 50mm f1.4 - EF 85mm f1.8
EP-L3 سه مزيت بزرگ داره كه ترجيحش رو به هر دوربين از سري نكس سوني ميتونه موجه كنه : كراپ 2 و لرزشگير بدنه و خروجي JPG فوق العاده شارپ در ايزوهاي زير 400.
مثال زير شارپ بالاي سري پن رو در مقابل كنون و نيكون و سوني NEX 5N , D3100 , 50D در jpg در ايزو هاي پايين - 200 - نشان ميدهد. البته اين تفاوت هميشه اينقدر آشكار نيست.
منبع عكسها : سمپلهاي سايت dpreview در http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl3/page18.asp
قیمت زیرو دیشب از نمایندگی سونی گرفتم
nex-3 16mm+18-55 525
nex-5 18-55 730
nex-c3 18-55 980
البته اگه برداره 16م م
خودم یه ماهه پست زدم برای خرید این لنز هنوز کسی پیشنهاد هم نداده