دوستان و اساتید محترم کدام یک رو پشنهاد میکنید ؟ (من یکی از این دو دوربین با توجه به امکانات خوبی که دارن و فیلم برداری فول اچ دی . کیفیت عکس خوب .واسه اینک سبک هستند و کوچک و راحتر میشه جابجا کرد می خوام )"
دوستان و اساتید محترم کدام یک رو پشنهاد میکنید ؟ (من یکی از این دو دوربین با توجه به امکانات خوبی که دارن و فیلم برداری فول اچ دی . کیفیت عکس خوب .واسه اینک سبک هستند و کوچک و راحتر میشه جابجا کرد می خوام )"
از دوستان اگه راهنمائی کنند خوشال میشم"
;)
با سلام خدمت دوست عزیزم:
در همین ابتدا باید عرض کنم که من هیچ کدوم از این دوربینها رو توی این رنج قیمت نمی پسندم چون با این قیمت انتخابهای بهتری در برندهای دیگر وجود داره ولی خب شما بحث ابعاد و امکانات دوربین رو عرض کردید که به هر حال این هم نکته مهمیه و این دو دوربین در این مورد تقریبا بی رقیب هستند.
از نظر بنده اگر قرار به انتخاب از بین این دو باشد سونی بهتر است بنا به چند دلیل از جمله سایز سنسور بزرگتر که خیلی مهمه. صفحه نمایش چرخنده و با کیفیت بهتر. ولی این نکته را فراموش نکنید که تهیه لنز برای این دو دوربین بدلیل قیمت بالا چندان به صرفه نیست!
با سلام مجدد خدمت دوست عزیزم باید عرض کنم که من سونی رو دستم گرفتم و چند ساعتی هم باهاش کار کردم خیلی خوش دسته مخصوصا دستگیره گریپ مناسبی داره که باعث میشه خیلی خوشدست باشه و تو دست مسلط باشه. ولی خب با المپیوس کار نکردم ولی طبق فرمایش شما بدنه فلزیش خیلی جذاب بنظر میرسه...
سلام
میشه بگید که بین دوربین های sony nex5 وsony alpha 200کدام یک عکسهای با کیفیت تری مخصوصا درتاریکی میگیرد و کار با آن آسانتر است و راحتتر میتوانیم پس زمینه را محو کنیم.