تا کاوه قبادی نیومده و
کلی نق سرمون نزده و
از سونی گل نگفته و
......
طراحیش مثل تانکهای جنگ اول جهانی میمونه.مخصوصا گریپش عینهو شنی تانکه - برای درگیری و نزاع هم بد نیست
تا کاوه قبادی نیومده و
کلی نق سرمون نزده و
از سونی گل نگفته و
......
طراحیش مثل تانکهای جنگ اول جهانی میمونه.مخصوصا گریپش عینهو شنی تانکه - برای درگیری و نزاع هم بد نیست
محمد ذبیح مند | مقالات سایت عکاسی | لینک مقالات سایت
اشتباه نشه. منظورم ضعف نسبت به لنزهای مشابه برند های دیگه نیست. کلا ضعف سونی رو در تولیدات اپتیکش میدونم. وگرنه سنسورهاش رو که همه دارن استفاده میکنند
متاسفانه متوجه نميشم منظورتون رو.منظورم ضعف نسبت به لنزهای مشابه برند های دیگه نیست. کلا ضعف سونی رو در تولیدات اپتیکش میدونم.
ویرایش توسط شاهین اکبری : Thursday 13 September 2012 در ساعت 04:07 دلیل: ساده تر
خود من هم حاضر نیستم برند فعلی دوربینمو ول کنم برم سراغ سونی.
حتی اگر دوباره بخوام از اول همه چیز رو شروع کنم توجه خاصی به سونی نمیکنم
اما تجربه بهم نشون داده سونی تو هر زمینه ای وارد شده بعد از چند سال حرف های زیادی برای گفتن داشته.
مثلا حدود 10 تا 15 سال پیش تو زمینه نوت بوک سونی مارک دسته چندم بود. اما حالا چی؟
یا مثلا موبایل.
میبینم روزی رو که حرفای زیادی در زمینه دوربین داشته باشه.
البته رقبا هم بیکار نشستن، اما فکر میکنم بازار از دو قطبی کنون نیکون خارج شه.
بااحترام-صادقعَظُمَ الْخَالِقُ فِی أَنْفُسِهِمْ فَصَغُرَ مَادُونَهُ فِی أَعْیُنِهِمْ
خدا در جانشان بزرگ است. پس غیر در نگاهشان کوچک
بحث ضعف اش برطرف شده نیاز به زمان است.
مثلا لنزی شبیه به 70-400 سونی را کانن و نیکون در خواب هم نمی بینند !
یا مثلا لنز های پرایم اش هنوز شاهکار شارپنس هستند.
اصولا اپتیک سونی چند بخش دارد یکی Sony Optics است در کارخانه جات SAPPORO در شمال ژاپن که سالها است فعال است و اغلب با دانش و تجربه خودش تولید می شود.
بخش زایس که با همکاری و طراحی زایس و در کارخانه های Sony Optics در NAMIOKA تولید می شوند.اما کیفیت و خروجی ها تحت لایسنس زایس است و بسیار عالی هستند.
بخش مینولتا که یک کارخانه مجزا در SENDAI نزدیک توکیو بود که الان زیر مجموعه Sony Optics است.
وبخش بسیار مهم دیگر که به تازگی به زیر مجموعه سونی آمده ( از سال 2007 ) کارخانجات OMIYA و Owani و Hirosaki مربوط به شرکت معظم تامرون است.
از زمانی که مینولتا و تامرون به سونی اپتیک اضافه شدند توان این مجموعه به شدت بالا رفته است.
دوستان اغلب لنز های DSLR را مد نظر قرار می دهند در صورتی که لنز های سینمایی و حرفه ای سونی بسیار بسیار معروف تر و محبوب تر هستند.
علت کمبود در سونی اپتیک تیراژ کم و فروش کم بدنه ها است که در طی زمان این موضوع برطرف می شود.
اما در رده دوربین های کوچک و کامپکت ودوربین های موبایل چه سنسور و چه اپتیک سونی حرف اول را می زنند.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
در مورد پیوستن چند کمپانی اطلاع نداشتم و تشکر میکنم!
ای کاش که چند تن از فروشندگان هم متوجه همین صحبت ها بشنود!
ظاهرا ضرب المثل آشپز دوتا شود آش یا شور میشود یا بی نمک در موارد اینچنینی اصلا صدق نمیکند!
مثال این موضوع در سخت افزار هم میشه به پیوستن Maxtor Samsung Seagate به همدیگر گفت که در نتیجه سرعت در کنار مقاومت قرار گرفته!
امیدوارم Sony هم به جایگاهی در ایران برسد که بتوان این سه نام را در کنار هم قرار داد Nikon Canon Sony
گرچه تاکنون هم کشور ما در اسارت برند Canon میباشد!
سلام
چند سایت نمونه عکس های این دوربین را منتشر کردند:
SONY A6000 + 18-55
سلام
بررسی میدانی این دوربین در سایت Luminous Landscape :
SONY A6000 + 18-55
سلام
بالاخره DP Review نمونه عکسهای این دوربین را منتشر کرد:
SONY A6000 + 18-55