صفحه 4 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 31 تا 40 , از مجموع 56
Like Tree25تشکر

موضوع: Sony DSLR-A100

كاربر همراه
    تشکر کرده
    22

پیش فرض پاسخ: سونی آلفا 100

نقل قول نوشته اصلی توسط ostadahmad نمایش پست ها
    کسی میداند این استیدی شات چگونه کار می کند؟
    آیا خود سنسور حرکت دارد یا اینکه موقعیت تصویر تشکیل شده بر روی سنسور بصورت نرم افزاری تغییر می کند؟
    سنسور حرکت می کنه...
    می تونین توی سونی سنتر ها ببینین چه جوری کار می کنه

كاربر همراه nalibre آواتار ها
    تشکر کرده
    787

سلام
    من بعد از مدتها فکر (حدود 4 ماه) در مورد نوع دوربین بالاخره به حرف دلم گوش کردم و یک A100 سونی گرفتم. الان هم حدود 6 ماهی هست که اونو دارم. گفتم نظرم رو در موردش بدم شاید به درد بقیه که هنوز تصمیم نگرفتند بخوره:

خوبیهاش:
    اول از همه خیلی دوربین خوش دستیه (این موضوع کاملا سلیقه ای هست) و این شاید یکی از مهمترین دلایل من برای خرید این دوربین و حفظ اونه.
    قابلیت IS روی سنسور هم خوبه و برای عکس گرفتن از سوژه های ثابت در هوای گرگ و میش خوب عمل می کنه اما امان از وقتی که می خواهید از یک سوژه متحرک تو نور کم مثلا توی اتاق عکاسی کنید. بنابراین باید ببینید که برای چه کاری دوربین می خواهید. مثلا من چون عکاسی از طبیعت رو در غروب خیلی دوست دارم قابلیت IS خیلی کمکم می کنه اما اگر کسی برای عکاسی از مجلسها یا کنفرانسها در نور کم بخواهد نویز در ایزو بالا واقعا اذیتش می کنه.
    قابلیت عکاسی پی در پی هم خیلی خوبه فقط بدیش اینه که تو مود خام تعداد پی در پی هاش محدوده البته فکر کنم از بقیه دوربینها بهتره.
    ویژگی مثبت بعدیش اینه که لنز کیتهاش قابل قبول هستند و شاید تا مدتی نیاز به خرید لنز خوب نداشته باشید. البته لنز 70-300 کیفیت کمتری داره. برعکس 400D که لنز کیتش تقریبا افتضاحه و باید یه مبلغی برای لنز قابل قبول پیاده شوید.
    مدت زمان باطریش هم خوبه و به نسبت از بقیه دوربینهای هم رده خودش بهتره

بدیها:
    نویز این دوربین توی ایزوی زیاد (یعنی 400 به بالا اصلا خوب نیست) از بقیه دوربینها مخصوصا کنون 400ِِD خیلی خبر ندارم اما خودم با سونی سعی می کنم از ایزو بالا اصلا استفاده نکنم. البته با نرم افزارهای کاهش نویز مثل نویز نینجا می شه استفاده کرد و نتایج خوبی هم می ده اما عکس کمی فلو میشه. به نظرم مهمترین مشکل این دوربین همین نویزشه. این مشکل در ایزو پایین و زمان نوردهی بالا هم خودشو نشون می ده.
    مشکل دیگه ای که این مدل داره اینه که مثل برندهای معروفی مثل کنون و نیکون تنوع لنز نداره و دست عکاس (کمی) برای انتخاب لنز بسته است. البته با توجه به روندی که سونی در پیش گرفته فکر می کنم این نکته چند وقت دیگر به ویژگی مثبت سونی تبدیل بشه.

در مجموع از خرید این دوربین راضیم ولی اگر یه ََA350 می خریدم راضی تر بودم (:biggrin:) به خاطر نویزش. برای اونهایی هم که هنوز انتخاب نکردند بین دوربینهای آماتوری که الان توی بازار هست همین مدل رو به خاطر مزایایی که گفتم و کنون 400D رو به خاطر نویز کمش و لنزهای خیلی خوبی که می شه تهیه کرد پیشنهاد می کنم. البته اگر کمی صبر کنید تا مدلهای جدیدی که اومده به بازار ایران برسه خوبه چوی قابلیتهای خیلی خوبی توشون اضافه شده.

موفق باشید.
    Navids و aidin594 تشکر می‌کنند.

كاربر ويژه Kaveh Ghobadi آواتار ها
    تشکر کرده
    14101

البته چند نكته...!

لنز تله كیت سونی 75-300 است و نه 70-300

تنوع لنز های سونی هم بسیار عالی است.

حدود 150 لنز خوب برای این برند و با مونت آلفا وجود دارد.شاید هنوز تنوانسته اید مكان مناسبی را برای خرید پیدا كنید.

نویز سونی تا ایزو 800 هم قابل قبول است.

اتفاقا لرزه گیر در مكان های سر پوشیده با نور كم بسیار عالی عمل می كند.

برای اینكه به عملكرد آن پی ببرید تعدادی شات در همان مكان بدون لرزه گیر بزنید...

سونی جز معدود دوربین هایی است كه می تواند تا پر شدن كامل مموری كارت شات پیاپی بزند و مثل بسیاری دیگر از دوربین ها محدودیت ندارد.
    Persian، Navids و Rofougaran تشکر می‌کنند.
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر ويژه Amir Mohebi آواتار ها
    تشکر کرده
    8560

نقل قول نوشته اصلی توسط nalibre نمایش پست ها
    اما امان از وقتی که می خواهید از یک سوژه متحرک تو نور کم مثلا توی اتاق عکاسی کنید.
    فکر می‌کنم یک سوء‌تفاهم (که متداول نیز هست) رخ داده باشد.
    لرزش‌گیر (چه نوع سنسوری‌، چه نوع اپتیکی‌اش) لرزش‌های دوربین را جبران می‌کند و هیچ لرزش‌گیری قادر به جبران حرکات سوژه نیست. برای جبران حرکات سوژه، حتماً باید از سرعت مناسب و در نتیجه ایزوی بالا (یا فلاش) استفاده کنید.
    Persian، Kaveh Ghobadi، shabab و 3 نفر دیگر تشکر می‌کنند.
    امير علي محبي
    نورپردازی پرتره در استودیو | [instagram: amir_talkbylight]

كاربر همراه nalibre آواتار ها
    تشکر کرده
    787

کد HTML:
    فکر می‌کنم یک سوء‌تفاهم (که متداول نیز هست) رخ داده باشد.
    لرزش‌گیر (چه نوع سنسوری‌، چه نوع اپتیکی‌اش) لرزش‌های دوربین را جبران می‌کند و هیچ لرزش‌گیری قادر به جبران حرکات سوژه نیست. برای جبران حرکات سوژه، حتماً باید از سرعت مناسب و در نتیجه ایزوی بالا (یا فلاش) استفاده کنید.
    البته منظور من هم همین بود. برای عکاسی از سوژه متحرک باید ایزوی دوربین رو بالا ببرید که خوب سونی ....

کد HTML:
    حدود 150 لنز خوب برای این برند و با مونت آلفا وجود دارد.شاید هنوز تنوانسته اید مكان مناسبی را برای خرید پیدا كنید.
    خوشحال می شوم یه جای مناسب برای خرید لنز مخصوصا لنز زایس 16-80 (اگر فاصله کانونیها رو اشتباه ننوشته باشم) معرفی کنید.

تشکر کرده
    14101

پیام ها خصوصی خود را چک کنید.....
    کاوه قبادی
    Exposure.ir
    I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson

كاربر جديد
    تشکر کرده
    0

با سلام ، جناب آقای قبادی اگر امکان دارد لطفا آدرس محل خرید لنز 80-16 زایس و یا لنز جدید سونی 250-18 را برای اینجانب نیز ارسال فرمایید. با تشکر.

تشکر کرده
    14101

ارسال شد....
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

كاربر جديد
    تشکر کرده
    8

پیش فرض پاسخ: Sony DSLR-A100

جناب قبادی.لطف فرموده برای بنده هم ارسال نمایید

تشکر کرده
    14101

پیش فرض پاسخ: Sony DSLR-A100

برای شما هم ارسال شد.

در کل جز بهترین لنز های زیر یک میلیون تومان در برند ها مختلف می تواند به 17-85 کانن و 16-85 نیکون و 16-80 زایس سونی اشاره کرد...
    کاوه قبادی
    Exposure.ir

صفحه 4 از 6 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 آخرینآخرین