سلام
من بعد از مدتها فکر (حدود 4 ماه) در مورد نوع دوربین بالاخره به حرف دلم گوش کردم و یک A100 سونی گرفتم. الان هم حدود 6 ماهی هست که اونو دارم. گفتم نظرم رو در موردش بدم شاید به درد بقیه که هنوز تصمیم نگرفتند بخوره:
خوبیهاش:
اول از همه خیلی دوربین خوش دستیه (این موضوع کاملا سلیقه ای هست) و این شاید یکی از مهمترین دلایل من برای خرید این دوربین و حفظ اونه.
قابلیت IS روی سنسور هم خوبه و برای عکس گرفتن از سوژه های ثابت در هوای گرگ و میش خوب عمل می کنه اما امان از وقتی که می خواهید از یک سوژه متحرک تو نور کم مثلا توی اتاق عکاسی کنید. بنابراین باید ببینید که برای چه کاری دوربین می خواهید. مثلا من چون عکاسی از طبیعت رو در غروب خیلی دوست دارم قابلیت IS خیلی کمکم می کنه اما اگر کسی برای عکاسی از مجلسها یا کنفرانسها در نور کم بخواهد نویز در ایزو بالا واقعا اذیتش می کنه.
قابلیت عکاسی پی در پی هم خیلی خوبه فقط بدیش اینه که تو مود خام تعداد پی در پی هاش محدوده البته فکر کنم از بقیه دوربینها بهتره.
ویژگی مثبت بعدیش اینه که لنز کیتهاش قابل قبول هستند و شاید تا مدتی نیاز به خرید لنز خوب نداشته باشید. البته لنز 70-300 کیفیت کمتری داره. برعکس 400D که لنز کیتش تقریبا افتضاحه و باید یه مبلغی برای لنز قابل قبول پیاده شوید.
مدت زمان باطریش هم خوبه و به نسبت از بقیه دوربینهای هم رده خودش بهتره
بدیها:
نویز این دوربین توی ایزوی زیاد (یعنی 400 به بالا اصلا خوب نیست) از بقیه دوربینها مخصوصا کنون 400ِِD خیلی خبر ندارم اما خودم با سونی سعی می کنم از ایزو بالا اصلا استفاده نکنم. البته با نرم افزارهای کاهش نویز مثل نویز نینجا می شه استفاده کرد و نتایج خوبی هم می ده اما عکس کمی فلو میشه. به نظرم مهمترین مشکل این دوربین همین نویزشه. این مشکل در ایزو پایین و زمان نوردهی بالا هم خودشو نشون می ده.
مشکل دیگه ای که این مدل داره اینه که مثل برندهای معروفی مثل کنون و نیکون تنوع لنز نداره و دست عکاس (کمی) برای انتخاب لنز بسته است. البته با توجه به روندی که سونی در پیش گرفته فکر می کنم این نکته چند وقت دیگر به ویژگی مثبت سونی تبدیل بشه.
در مجموع از خرید این دوربین راضیم ولی اگر یه ََA350 می خریدم راضی تر بودم (:biggrin:) به خاطر نویزش. برای اونهایی هم که هنوز انتخاب نکردند بین دوربینهای آماتوری که الان توی بازار هست همین مدل رو به خاطر مزایایی که گفتم و کنون 400D رو به خاطر نویز کمش و لنزهای خیلی خوبی که می شه تهیه کرد پیشنهاد می کنم. البته اگر کمی صبر کنید تا مدلهای جدیدی که اومده به بازار ایران برسه خوبه چوی قابلیتهای خیلی خوبی توشون اضافه شده.
موفق باشید.
البته چند نكته...!
لنز تله كیت سونی 75-300 است و نه 70-300
تنوع لنز های سونی هم بسیار عالی است.
حدود 150 لنز خوب برای این برند و با مونت آلفا وجود دارد.شاید هنوز تنوانسته اید مكان مناسبی را برای خرید پیدا كنید.
نویز سونی تا ایزو 800 هم قابل قبول است.
اتفاقا لرزه گیر در مكان های سر پوشیده با نور كم بسیار عالی عمل می كند.
برای اینكه به عملكرد آن پی ببرید تعدادی شات در همان مكان بدون لرزه گیر بزنید...
سونی جز معدود دوربین هایی است كه می تواند تا پر شدن كامل مموری كارت شات پیاپی بزند و مثل بسیاری دیگر از دوربین ها محدودیت ندارد.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
البته منظور من هم همین بود. برای عکاسی از سوژه متحرک باید ایزوی دوربین رو بالا ببرید که خوب سونی ....کد HTML:فکر میکنم یک سوءتفاهم (که متداول نیز هست) رخ داده باشد. لرزشگیر (چه نوع سنسوری، چه نوع اپتیکیاش) لرزشهای دوربین را جبران میکند و هیچ لرزشگیری قادر به جبران حرکات سوژه نیست. برای جبران حرکات سوژه، حتماً باید از سرعت مناسب و در نتیجه ایزوی بالا (یا فلاش) استفاده کنید.
خوشحال می شوم یه جای مناسب برای خرید لنز مخصوصا لنز زایس 16-80 (اگر فاصله کانونیها رو اشتباه ننوشته باشم) معرفی کنید.کد HTML:حدود 150 لنز خوب برای این برند و با مونت آلفا وجود دارد.شاید هنوز تنوانسته اید مكان مناسبی را برای خرید پیدا كنید.
پیام ها خصوصی خود را چک کنید.....
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
با سلام ، جناب آقای قبادی اگر امکان دارد لطفا آدرس محل خرید لنز 80-16 زایس و یا لنز جدید سونی 250-18 را برای اینجانب نیز ارسال فرمایید. با تشکر.
ارسال شد....
کاوه قبادیExposure.ir
جناب قبادی.لطف فرموده برای بنده هم ارسال نمایید
برای شما هم ارسال شد.
در کل جز بهترین لنز های زیر یک میلیون تومان در برند ها مختلف می تواند به 17-85 کانن و 16-85 نیکون و 16-80 زایس سونی اشاره کرد...
کاوه قبادیExposure.ir