کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
بیچاره های آدمای خوش برخوردی بودند، رفتم تحویل بگیرم خیلی خوب تحویل گرفتند با ادب !
ولی الان من قاطی کردم امروز تل زدم هم تهران هم نمایندگی مازندران داد و فریاد هرچی از دهنم در اومد گفتم ولی اصلا درکم نمی کردن باید اعتراف کنم اونا اصلا قاطی نکردن خونسرد جوابم رو می دادند !
رفتم دوربین رو تحویل گرفتم گفتن چیزیش نبود فقط تنظیماتشو دست کاری کرده بودید، فکر کردن من بچم ! 4 تا باهاش عکس گرفتم عالی بود، برگشتم خونه روشنش کردم دیدم دقیقا همون مشکلات قبلی رو داره
نمایندگی بابل تنها خوبیش اینه با ادبن ! هیچی حالیشون نیست دوربین و که دست گرفت از من پرسید ببخشید کلید پاورش کجاست ! و تعجب کرد که چرا دوربین پخش زنده نداره، بقیه شو خودت بگیر ...! فرستادنش تهران اونجا هم میگه ما بررسی کردیم مشکلی نداشت، بعد از اینکه داد و فریاد کردم گفتن واسمون بفرستین، هیچ هزینه ای نگرفتن ولی از شهرستان رامسر تا بابل 4 ساعت راه ! من دو روز کارمو ول کردم 15 هزار تومن کرایه ماشین دادم، 3 هفته بی دوربین بودم... این ها رو همه سر اون منشی بدبخت تهرابی و بابلی داد زدم، بیچاره ترسیده بود ! :::big grin:::
گفتم آدرستونو بدین پست کنم من دیگه نمی تونم کارمو ول کنم یه روز برم تا نمایندگی بابل ! گفت نه با پست قبول نمی کنیم ! دیگه اعصابم بهم ریخت
الان نمی دونم چی کار کنم دوباره باید 4 ساعت برم تا بابل یه روز مرخصی بگیرم کلی کرایه ماشین بدم
به خدا خسته شدم
تیر ماه دوربین نذاشتم با این اوضا مرداد هم دوربین ندارم، خسته شدم
ولی امروز عصر یه تلی از تهران بهم زدن که الان درد بی دوربینی رو فراموش کردم
یکی از عکس های من به جشنواره عکس رشد راه یافت
تا 3شنبه باید یه اون عکس رو در سایز 40*30 براشون بفرسم
بالاخره تونستم
من که نمی تونم توی نمایشگاه شرکت کنم شما برین عکسمو ببینین
شفیع جان چطور آنجا درست کار کرد و بعد مشکل داشت؟جریان چیست؟
کاوه قبادیExposure.ir
کاوه قبادیExposure.ir
نميدونم جاي اين پست اينجا هست يا نه...
يه َ100 دست دوم پيدا كردم. تو آتليه 1.5 سال استفاده شده. بدنه و لنز سالم. يه جاي ضربه روي دكمه ي شاترش. چند مي ارزه كه بخرم؟
علي يارقلي