دوربینم ( sony W-1) روشن نمیشود .
وقتی که دکمه روشن شدن دوربین را میزنم ، چراغش برای یک لحظه روشن میشود و بلافاصله خاموش میگردد .
از باطری ها مطمئنم . به نظرتون ایراد از کجاست ؟
واینکه کجا باید ببرمش برای تعمیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
دوربینم ( sony W-1) روشن نمیشود .
وقتی که دکمه روشن شدن دوربین را میزنم ، چراغش برای یک لحظه روشن میشود و بلافاصله خاموش میگردد .
از باطری ها مطمئنم . به نظرتون ایراد از کجاست ؟
واینکه کجا باید ببرمش برای تعمیر ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید .
من يه جا رو مي شناسم كه دوربين نگاتيومو دادم اونجا براي تعمير ، البته ديجيتال هم تعمير مي كنن من اينجارو به يكي از دوستام كه ديجيتال داشت هم معرفي كردم اونم راضي بود.
كلينيك دوربين
خ جمهوري، ساختمان آلومينيوم ، ط 9 ، شماره 906
تلفن 66720998،66714113
راستي چرا نمي بريش نمايندگي سوني ؟
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
آقاي سوكي من چون تا حالا دوربين سوني نداشتم نمي دونم. اينو بايد از عاشقان سينه چاك سوني پرسيد :d( اصلا منظورم آقاي قبادي نيستا يه وقت سوء تفاوت! نشه!!!)
راستي مگه دوربينتون گارانتي نداشته؟ يا خدمات پس از فروش؟؟
اگه داشته باشه كه معمولا روي جعبش يه تلفني آدرسي از نمايندگيش داره ديگه.
علي آشتياني عراقي
mies van der rohe
less is more
سلام...
امیر جان الان واست همه نمایندگی های سونی تو قاره آسیا رو ردیف میکنم اینجا.تو جون بخواه من مخلص همه ی دوست داران سونی و طرفداران و مالکان آن هم هستم......
دوست عزیز بهترین جا برای تعمیر این مراکزی هست که شماره ها شو بهت میدم.
آوانگار 66710167 - 66705057
ایران رهجو 88879150
نمایندگی سونی ایران (اصلی ترین مرکز) 88803688
یا بازرگانی ایران که دوربین ها رو گارانتی میکنه 66414477
با این ها تماس بگیر و آدرس تعمیرگاه رو بپرس.پیشنهاد من بازرگانی ایران و نمایندگی سونی ایران
شنیدم دوربین ها رو برای تعمییر به تعمییرگاه مرکزی دوربین واقع در جمهوری ، ساختمان آلومینیوم میفرستند
انشاالله که مشکل حل میشه.خبرم کن اگر کارت راه افتاد، اگر نه یه زنگ بزنم به مدیر عامل سونی از رفقاس بگم برات هواپیما بفرسته بری ژاپن همون جا اون جاکلیدی رو بگیرن یه سلطان بدن بهت
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام...
بله دیگه،پس کنون داران بیان کمک ، امیر جان انشالله که مشکل حل میشه من خیلی فکر کردم به نظرم باید دوربین ضربه ای چیزی خورده باشه.
کاوه قبادیExposure.ir
I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes. Henri Cartier-Bresson
سلام.
ممنون کاوه جان راستش امروز عصر قبل از اینکه این پست رو بخونم ، دوربین رو بردم دادم به یکی از نمایندگیهای سونی در جمهوری ( که ریخته ) گفت که ما میدیم به تعمیرگاه .
قراره شنبه بم خبر بدن . اکه نشد که مزاحمت میشم .
کاوه جان شرمنده کردین از اینکه کلی وقت گذاشتین .
سلام.
کمک !!!
یکی منو از دست این سونی تبهکار ! نجات بده .
جای اولی که دوربین رو دادم برای تعمیر ، منو نا امید کرد . گفتن که 20 تومن میخرنش و قابل تعمیر نیست .
امروز زنگ زدم به نمایندگی سونی ایران (اصلی ترین مرکز) 88803688
گفتند ما 50 هزار تومن فقط برای تعمیرش میگیریم و اگر هم قطعه ای خواست پول قطعه را .
اگر هم نتوانستیم تعمیرش کنیم 5 هزار تومن میگیریم .
همه نمایندگیهای سونی به این تبهکاری هستند ؟؟؟؟؟؟ !
کمک !!
فکر کنم باید ببرم جایی که آقای آشتیانی گفتند . البته به آوانگار و دیگر جاهایی که کاوه عزیز معرفی کردند هم زنگ نزدم . کاوه جان بهترین جا کجاست ؟