استفاده از تجربه دیگران کپی نیست و یک هنر است!!!
Printable View
استفاده از تجربه دیگران کپی نیست و یک هنر است!!!
شما مثل این که علاقه زیادی به شکمی صحبت کردن دارید. یا خیلی جوانید یا خیلی بی اطلاع. پنتکس 88 سال است که در زمینه تولید دوربین تجربه دارد، 45 سال قبل از تاسیس سونی و امثال و احتیاجی به کپی برداری نیست. حالا شما اگر حداقل چند کلمه انگلیسی بلدید این جا را مطالعه بفرمایید تا روشن شوید.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pentax
آقای کاوه درست فرمودند. همه اینها شبیه هستند چون مشترکان طراحی و تولید شده اند. از ایشان کمال سپاس گذاری را داریم.
و آقای شفی شما هم بهتر است همان سونی اچ 9 را بخرید و عشق دنیا را ببرید.
بنده هیچ نسبتی با پنتاکس ندارم و الان ده روز است که یک پنتاکس خریده ام و اگر تا 20 روز آینده خوب نبود به دل ننشست مرجوع خواهد گشت. من فقط به این نکته اشاره کردم که شرکتهای بسیار سر شناس گاهی محصولات بنجل را با قدرت نام به کسانی که چشم بسته خرید میکنند قالب میکنند. همین. حالا از بین این همه دوربین خوب سونی یکی مشکلاتی دارد که من مشکلات را بیان کردم. کسانی که پا فشاری میکنند احتیاجی به پرسش برای خرید ندارند و همان بهتر که بخرند و کاری به کیفیت نداشته باشند و خوش باشند از نام و نشان محصول.
من در مورد دوستان من جمله آقای قبادی نمیدانم که عکاس حرفه ای هستند یا نه ولی بنده همانطور که گفتم کارم اصلی ام با عکاسی بسیار فاصله دارد. من محقق زیست شناس هستم ولی عکاسی را دوست دارم به عنوان یک تفریح و از آن تا حدودی کم سر در می آورم و همه نظرات این حقیر حاصل تجربیات شخصی است. چیزهایی هست که در دایره دانش عمومی است همه کسانی که تحصیلات آکادمیک دارند میدانند یا میتوانند با قدرت رسانه امروز راحت یاد بگیرند و اطلاعاتی است که در محدوده اختصاصی است و سالها طول میکشد تا آموخته شود.
سلام.
با اجازه، من هم نكته اي به مطالب امير اضافه كنم.
يك برند علاوه بر اين كه لزوماً در همة محصولات خود خوب نيست، حتي گاهي در توالي عرضه يك محصول خوب نيز موفق عمل نمي كند (كه دلايل مشخص شده اي دارد كه از حوصله بحث خارج است و در كتاب ها و منابع با موضوعات مديريت توليد و كيفيت محصول يافت مي شود). حالا اينكه Sony در تكنولوژي چنين و چنان كرده و دوربين هاي خوبي دارد، دليلي بر خوبي H9 نخواهد بود. توجه كنيد كه من وارد بحث اينكه H9 نويز دارد يا نه نمي شوم و از آن هيچ اطلاعي از آن ندارم. فقط نكته اي در نقد دلايل ذكر شده نوشتم.
و يك مورد ديگر راجع به پس گرفتن محصولات در آمريكا. مطمئن باشيد كه شركت ها و فروشگاه ها از اين بابت متضرر نمي شوند و آنها را پس از بسته بندي مجدد به عنوان اجناس Refurbished با قيمت پايين تر مي فروشند (البته با آگاهي مشتري). اما جالب اينجاست كه دلالان خريدار پر و پا قرص اينها هستند و پس از خريد، در كشورهاي جهان سوم (از جمله ايران) به عنوان جنس نو توزيع مي كنند و كلي سود ناپاك مي برند.
صحبت از لپ تاپ شد. اخيراً مدلي از لپ تاپ Sony به نام سري BX در بازار ايران به عنوان مدل آمريكايي به فروش مي رسد. اين مدل علاوه بر اينكه توليد آمريكاست، فقط هم داخل همان كشور توزيع شده است و در زمره توزيع بين المللي Sony واقع نشده است. تا اينجا مشكلي نيست! ولي اگر اين لپ تاپ هاي قطعاً دست دوم مشكلي پيدا كنند، حتي نمايندگي هاي Sony در اروپا هم نمي توانند كمكي كنند. و با اين اوصاف مجبوريد به خاطر يك لپ تاپ خراب راهي مملكت اتازوني شويد و سري هم به مجسمه آزادي بزنيد!!! چه خوب!!!
زياده عرضي نيست،
خوش باشيد.
پي نوشت: اين قبادي با آن قبادي (كاوه خان) فرق دارد! لطفاً اشتباه نشود! ;) (البته باعث خوشوقتي بنده است كه مرا با ايشان اشتباه بگيرند كه هم معروفتر است و هم دوستان زيادي در اين فروم دارد.) :biggrin:
آقا امیر من باز هم میگم قسط طرفداری کور کورانه از شرکت خاصی رو نداشتم فقط می خواستم یه خورده بحث کنیم ! خوب با همین بحث ها و گفتگو ها هست که می تونیم به همدیگه چیز هایی یاد بدیم و یاد بگیریم، اگه بعضی جاها باعث رنجش شما شدم ببخشید.
فقط یه راهنمایی می خواستم
من رشته تحصیلیم معماری به عکاسی علاقه دارم با دوربین های SLR فیلمی هم کار کردم ولی چند سالیه با دیجیتال کار می کنم و می خوام یه دوربین نو بگیرم ، باور کنین واقعا گیر کردم !؟! :(
با هزینه ای که من دارم (500-600$) میشه یه SLR معمولی گرفت و یا میشه با همین هزینه بهترین SLR link رو گرفت آقا کاوه بار ها گفتن باید نیاز خودتون رو ببینید ! درسته ولی من دقیق نمی دونم آیا با این هزینه می تونم عکاسی رو (به صورت حرفه ای نه) آرزومه که یه زمانی حرفه ای بشم !
درسته SLR ها یه چیزایی دارن که SLR link ها ندارن و SLR link ها چیز هایی رو دارن که SLR ها ندارن!
به نظر شما من باید چه کار کنم ؟ می تونین چند مدل بهم معرفی کنین تا برم در موردش تحقیق کنم ؟ خودم خیلی جستجو کردم دیگه مخم داره صوت میشه :(
آقا کاوه می کن نباید زود تصمیم گرفت باید صبر کرد
ولی اینطور که به نظر می رسه H9 نباید مدل مناسب و خوبی باشه !!!
البته نمی دونم چرا نمونه عکساش در هر سایتی مشکلی به اون صورت نشون نمیده ولی خوب وقتی همه میگن باید یه چیزی باشه ! به سایت ها هم نمیشه اعتماد کرد :( آخه وقتی خیلی از عکساشون با مدل های دیگه مقایسه می کنم می بینم در مقایسه با اونا کیفیت فوق العاده ای داره www.megapixel.com نمی دونم شاید همش دروغ باشه !
وقتی خیلیا میگن حتما یه چیزیش هست باید فکر یه مدل دیگه باشم !
سلام
خوب, به هر حال این بحث باعث شد که امیرخان (کم حرف یا پر مشغله که خیلی کم در بحثها شرکت میکنند) از آن سوی دنیا در این بحث وارد شوند و خوشبختانه ایشان بر عکس خیلی از دوستان رک هستند و بدون هیچ تعارف و .. حرف خود را میزنند که خود بسیار عالی است و مانع اطاله کلام!!!
و متاسفانه همه افراد این تالار, یا قرمزند, یا آبی: یعنی یا کانن و یا سونی!!! و گویا تیمهای دیگر هم فقط برای پر کردن جدول لیگ آمده اند و تک و توکی هم سایپایی (سونی) یا ابومسلمی (پاناسونیک!!!! :biggrin:) و ..جدیدا" هم سیگمایی!!!! اند.
و بنده شخصا" از بحث در مورد سایر مارکهای معتبر و شاید معتبر تر از دو مارک مذکور( در کل دنیا, نه فقط بازار ایران) استقبال میکنم, حالا میخواد پنتاکس, اولمپوس, سیگما, لایکا(پاناسونیک) و ... باشه, یا فوجی و کداک و...
به هر حال, جناب آقای شافی:
بنده که SLR ندارم و به کارم هم نمیاد و احتمالا" هم نخواهم خرید (چون حتی اگر خودش را بخرم, نمیتوانم برای لنز و .. مانند دوستان هزینه کنم)
ولی به نقل از یکی از دوستانم که صاحب فروشگاهی معتبر در مشهد است و نماینده فروش SLR های کانن و نیکون (و هر از چند گاهی فوجی و پنتاکس میاورد) : دوربین PENTAX-K100D کیفیتی بسیار عالی در مقایسه با Canon-350D دارد و ایشان که یکی از اینها را به دوستش فروخته بود, با دیدن عکسهای آن فوق العاده هیجان زده شده بود و به من هم توصیه میکرد اگر خواهان SLR بودم, در خرید این مدل شک نکنم!!!
البته در مشهد قیمتش خیلی بیشتر از چیزی است که امیر خان خریده (720 تومان)
مدل بالاتر آن نیز K10D است که 1040000 قیمت دارد و آن نیز در مقایسه با مدلهای هم تراز کانن و نیکون, قیمتی در حدود نصف دارد!!!
به هر حال باز هم متاسفم که دوستان فقط به کانن و نیکون فکر میکنند و در صورت تمایل کسی به خرید مارک سومی, سریعا" کمبود خدمات و لنز و آشنا نبودن مراکز سرویس و .... عنوان کرده و طرف را در نهایت صاحب 350D یا D50 مینمایند.
قصد توهین نداشتم و هرگز ندارم. ولی اگر در این میان سخن این حقیر بر دوستان سنگین آمد و باعث رنجش خاطر شد پوزش میطلبم. امیدوارم که به دل گرفته نشود و در این گفتمان به فراموشی سپرده شود.
سلام...
با اجازه ی دوستان بنده باز هم حرف بزنم....
اول اینکه بنده اعتقاد دارم ، که باید نو آوری و جنس خوب را تشویق کرد.
پنتاکس رو همه ی ما بخوبی میشناسیم ، با سابقه ای بسیار درخشان ، شاید فرهاد جان یادشان باشد زمانی که پنتاکس یکه تاز میدان بود..در فیلم های معروف جیمز باند از همین دوربین استفاده میشد...
کسانی که با عکاسی شب آشنا هستند قطعا با یک دوربین پنتاکس کار کرده اند ، و ایضا بنده که مدت ها با ان کار کرده ام...
و یا مدل های محبوب و مشهور 645 که یک قطع متوسط است و سایر قرمز و آبی ها از وجود آن بی بهره هستند...
اما در کل....
تمامی کمپانی ها هم نقاط ضعف دارند و هم نقاط قوت و نباید صرف داشتن نام خوب به آن اعتماد کنیم...بهتر است همیشه و در همه حال ابتدا به خوبی تحقیقات کنیم و بعد خرید کنیم ..
درباره ی این سونی هم بنده هنوز هیچ نظری ندارم ، تا زمانی که تست های خوب معتبری ببینم....
آقا کاوه ببخشید شاید این حرفم زایاد درست نباشه در این تاپیک
ولی وقتی داشتم دنبال مدل می گشتم Alfa 100 SONY رو دیدم و بررسی کردم به نظر می رسه واشه خودش سلطانیه ! درسته ؟ یا اشتباه می کنم البته می دونم قیمتش یه خورده بالاست با خواسته من جور در نمی یاد ولی خوب برام جالب بود ، امکانات و کیفیت خوبی داره تویه مجله عکس مقایسه اش کرده بود با Pentax و Canon این طور که می گفت خیلی سر تره !
مدل جالبیه ! :)
منتظر H9 هم می مونیم باید ببینیم چه طور ، درسته توی ایران باید تستش کرد به خارجیا نمیشه اعتماد کرد :biggrin:
سلام
ببخشید در بین صحبتاتون از یه فایل ویدئوی می گفتین، من این فیال رو ندیدم میشه لینکشون بدین ؟ توی تاپیک لینکهای زیادیه ولی نمی دونم کجاشه ؟
ممنون میشم
واقعا ببخشید !
:( نتونستم اون فایل ویدئویی رو پیدا کنم
تاپیک 13 لینک دوم رو دیدم خوب کدوم قسمتش ؟
توی اون لینک فقط یه چند خط در مورد H9 داده ، کدوم قسمتشه ؟ :confused:
سلام.
از امير جان به خاطر لطفشان به بنده خيلي تشكر مي كنم.
شافي جان، كاوه عزيز Sony Alpha دارد و مي تواني اطلاعات خوبي را از او راجع به اين دوربين بگيري. ولي دو نكته راجع به دوربين هاي مورد نظرتان در نظر بگيريد:
١. دوربين هاي SLR براي هر كاري كه بخواهيد بكنيد براي شما خرج مي تراشند. براي مثال براي عكاسي ماكرو لنز ماكرو مي خواهند يا براي داشتن دامنه زوم بلند هزينه زيادي بايد متقبل شويد. ولي دوربين هاي SLR Like همه اين امكانات را با قيمت بسيار نازل تر و البته كيفيت كمتر به شما عرضه مي كنند. از اين موضوع مي شود به راحتي نتيجه گرفت كه براي شروع و ياد گرفتن عكاسي SLR Like ها بهترين انتخاب هستند.
٢. در كنار Sony H9 دوربين هاي SLR Like ديگري مانند Canon S5IS, Fuji S6500Fd, Fuji S9600, Panasonic FZ50, Olympus SP-550uz هم هستند كه راجع به آنها هم تحقيق كنيد. در اين تاپيك ها بحث خوبي راجع به اينها شده كه خواندن آنها را توصيه مي كنم.
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4208
http://www.akkasee.com/forum/showthread.php?t=4237
خوش باشيد.
سلام
ببخشيد يه بلايي سر اون لينك اومده بود. اينجاست :
http://www.cameralabs.com/reviews/So...o_review.shtml
فقط حواستون باشه ويديو روي YouTube است و احتمالن بايد با ف ي ل ت ر شكن ببينيد. اين ويديو با H9 گرفته نشده بلكه يه جور Live Review است.
توی ریویوی dpreview هم دوتا ویدئو گذاشته بودند که کیفیتش واقعا عالی بود!!!
به به ! آقا کاوه شنیدم شما سلطان دارین :)
خوب چطوره ؟ شنیدم خیلی جیگره :biggrin: درسته ؟
به نظر شما صرف می کنه بگیرم ؟
و اگخ ممکنه یه کمی هم از خودتون بگید، می خوام بدون شما چرا این مدل دوربین رو انتخاب کردین ؟ آیا ربطی به شغل و تحصیلاتتون داشت که همچین دوربینی رو نیاز داشتین ؟
آره درسته ! SLR link ها امکانات بیشتری رو با هزیته کمتر در اختیار کاربر میذار، راستشو بخوای بعد H9 (مرحوم) نتونستم به دوربین دیگه ای نگاه کنم، توی مجلات عکاسی خوندم یه سرس امکانات هست که سونی در حال حاضر فقط روی 2 تا دوربین کار گذاشته یکی H9 و اون یکی SONY ALFA 100
مثلا همین لرزه گیرش
لرزه گیری که سونی روی این 2 تا محصولش کار گذاشته با لرزه گیر شرکت های دیگه فرق داره
نمی خوام تعریف الکی کرده باشم ولی SONY ALFA رو با دوربین های بالای 1 میلیون مقایسه می کنن، خوب حتما یه چیزی داره که اینقدر ازش تعریف می کنن !
در حال حاضر نامزد های انتخابی من :
SONY ALFA100-Canon S5-Canon 350D و ... :( صبر می کنم بیاد ایران (H9)
ولی اینو می دونم با خرید SLR یه سری سختی ها رو باید تحمل کنم (هزینه بالا)
سلام
تا جاییکه بنده اطلاع دارم ,لرزشگیر روی H2 و H5 و H9 و ...همگی یکی هستند!!
قیمت سونی آلفا 100 هم در واقع حدود همان 1میلیون است.
.
.
.
تنها شباهتی هم که من بین 4 نامزد فوق میبینم, رنگ مشکیشان است!! :cool:نقل قول:
در حال حاضر نامزد های انتخابی من :
SONY ALFA100-Canon S5-Canon 350D و ... :( صبر می کنم بیاد ایران (H9)
شافي جان،
بد نيست اول با خودت كنار بياي بعداً دنبال دوربين بگردي. آخه اين دوربين ها كه نوشتي حتي از نظر قيمتي نزديك هم نيستند يا به قول وحيد عزيز فقط رنگ همه شان مشكي است! همين جور كه پيش بريم تو همين تاپيك به Canon 1Ds MKII هم مي رسيم!
در ضمن، جسارتاً SLR Link نيست SLR Like است.
خوش باشيد.
والله بنده زیاد درباره ی آلفا 100 حرف نمیزنم...
فقط اینکه بهترین و مهم ترین دلیل بنده لرزه گیر این دوربین بود ، که خوشبختانه بسیار عالی بود...
قیمت هم زیر یک میلیون است مشهدی جان:biggrin:
اما در کل دوربین بسیار جالبی است..........
آره کیفیت فیلمبرداریش حرف نداره !
ولی چه فایده وقتی عکسبرداریشو گند زده با اون نویزاش
دوست عزیز (Mashhadi Vahid) قیمت Alfa 100 اون مقداری نیست که شما گفتین توی ایران به صورت 3 نوع کیت می فروشن که گرونترین کیتش فکر کنم حدود 870 هزار تومن باشه (با دو عدعد لنز) دوست من Alfa رو میشه ارزون تر هم گرفت ;)
خوب من چند مدل دوربین معرفی کردم که اصلا هم کلاس هم نیستن من به دوربین عکاسی نیاز دارم ولی چون هنوز با SLR ها کار نکردم یه کمی دلهره دارم شنیدم خرجش خیلی زیاده ! درست میگن ؟
نمی دونم چه کار کنم از بین SLR Like ها تنها دوربینی که امکاناتش به نیاز های من مطابقت داشت و داره H9 که اونم گند زد :biggrin:
اگر هم شما کمی به تاپیک ها توجه کرده باشین می بینین کسانی که از سونی H9 انتظار این خرابکاری رو نداشتن حالا طرفدار یه مدل SLR شدن و یه SLR گرفتن نمونش همین آقا امیر خودمون اول H9 گرفت دید خوب نیست رغیب دیگه ای واسش پیدا نکرد واسه همین SLR Pentax گرفت ، آقا کاوه هم 100 گفته SLR رو با SLR Like مقایسه نکنید ;)
باز هم جای خوشحالیه که H9 رو با سری SLR شرکت های دیگه مقایسه می کنن.
در ضمن دوستان عزیز قربونتون برم اسم من شفیع :)
ببخشید
خوب شاید باورتون نشه ولی وقتی وقتی مشکلاتشو توی سایت های خارجی خوندم خیلی حالام گرفته شد :(
آقا کاوه درسته حق با شماست شما می گیم اول باید وارد ایران شه تا خودمون تستش کنیم، حرفتون درسته ، ولی خوب شما خودتم می دونی یه مشکلاتی داره ، واقعا حالامو گرفت ، دیگه دوربینی با اون امکانات نی شه پیدا کرد ، شما و بقه دوستان میگین میشه پیدا کرد ولی در سری SLR Like ها هرچی گشتم چیزه بدرد بخوری پیدا نکردم Olympus SP-550 UZ با اون دوربین ساده اش یا پاناسونیک FZ8 که حرف تازه ای واسه گفتن نداره و یا FinePix S9600 بدون لرزه گیر ، فقط اومده یه مدل جدید داده هیچ کدوم از فناوری های 2007 رو توش بکار نبرده
خدایی اگه خودتونم بشینین منصفانه بررسی کنین می بینین H9 تکه ، دوباره نمی خوام بگم H9 گند زده آقا کاوه ناراحت میشن، ببخشید !
اشتباه نکن s9600 جزئ یکی از بهترین دوربین ها هست . قبلا فکر می کردم لرزش گیر باید 100% تو دوربین مورد نظرم باشه ولی هیچ وقت کیفیتی نظیر s6000یا s9600 گیرت نمیاد (البته در همین رده دوربین ها).
از هر کسی هم می خوای بپرس هر کسی داره واقعا راضیه!! مخصوصا ایزوی بالا بدون نویز قابل گذشت نیست که فوجی فیلم در این 2 دوربین رعایت کرده.
هر دوربینی را صرفا به علت داشتن یا فاقد بودن لرزش گیر نسنج!!
در مورد این که می گی فن آوری جدید نداره به جاش s6000 فن آوری های جدیدی داره!!
دوست عزیز حرف شما کاملا درست ولی منظور مورد بحث من اصلا کیفیت نبود من داشتم در مورد امکانات حرف می زدم
اون که این مدل دوریبن عکس های فوق العاده میگیره جای هیچ شکی نیست، ولی بررسی هایی که اخیرا انجام شده متوجه شدن 40% عکس های خوب و موقعیت های خوب به علت لرزش دست عکاس از بین میره !
((قابل توجه آقا کاوه عزیز و دوستان ))
امروز صبح با نمایندگی سونی تماس گرفتم گفتن H9 وارد بازار شد با گارانتی رسمی سونی ایران به قیمت 470 هزار تومان
خوب حالا یه مرد آزمایشش کنه نتیجه شو به ما بگه ;)
درسته حق با شماست. ولی بالا خره هر دوربینی هم خوبی داره هم بدی !!!
البته با درست در دست گرفتن دوربین تا حد زیادی فکر کنم لرزش از دست بره پیشنهاد می کنم اگه ای رو نخوندید الآن بخونید:
http://www.akkasee.com/digitalcamera...ves/007267.php
سلام
جناب شفیع عزیز:
شما چنان مسخ شده سونی و این دوربین کذایی شدی که مدلی مثل OLYMPUS-SP550 رو با اون دامنه لنز بینظیر و ایزوی 5000!!!! رو ساده میگی و دوربینی مثل Panasonic-FZ8 رو که از همه تستهای معتبر سربلند بیرون آمده و یک SLR-Like کوچک, ارزان و با کلی لوازم جانبی استاندارد و قابلیت عکاسی در فرمت RAW را دارد و به کمک Joystick آن, بسیاری از تنظیمات از جمله فوکوس دستی را آسان کرده و همچنین چشمی با وضوح بسیار بالا (188000 پیکسل) و از همه مهمتر, لرزشگیر اپتیکال پاناسونیک ,را دوربینی بدون حرف تازه ای برای گفتن میدانی, اما دوربینی مثل H9 را که در برابر H5 مثل پیکان جوانان اسپرت!!! است و فقط یک LCD بزرگ متحرک و قابلیت عکاسی در نور لوکس 0 (البته به رنگ سبز!!!) را داردو فقط فرمت JPEG میگیرد, میگویید تکه!!!
خود دانی : در خانه اگر کس است, یک حرف بس است.
این مدل هم کاملا بی اشکال نیست مثل اینکه خوب دقت نکردید یه مشکلاتی داره البته مشکلاتش مثل مشکلات H9 می مونه
http://a.img-dpreview.com/reviews/ol...001_GS-002.jpg
http://a.img-dpreview.com/reviews/ol...010073-002.jpg
حاله ارغوانی رنگ رو بین تفکیک رنگ ها توجه کنین !!!
این مشکل بین H9 و OLYMPUS-SP550 مشترکه !
آقا کاوه ! یعنی مشکلات H9 اونقدر زیاده که این مدل رو یه دوربین بد جلوه داده و غیر قابل خرید شده ؟
من روی هر دوربینی تحقیق کردم دیدم همشون یه مشکلی دارن دوربین بی مشکل وجود نداره منظورم مدل های SLR Like
راستش یه گله هم داشتم ! من هر وقت از مدل H9 می گنم و بحث می کنم و درخواست راهنمایی می کنم همه دوستان خراب می شن سره من که چرا گیر دادی به این مدل ! این همه دوربین !
خوب من فکر نکنم کار اشتباهی کرده باشم خوب من در صفحه ای بحث می کنم که به نام H9 هست (می خوام H9 بگیرم) خوب من که سوالاتم رو در مورد SONY H9 نمی تونم توی صفحه Canon مطرح کنم !!!
قابل توجه بعضی دوستان : به نظر من این مدل هر چه قدر مشکل داشته باشه، ما باید در این تاپیک در مورد H9 بحث کنیم.
خواهش می کن هی گیر ندین که: آقا شفیع چرا گیر دادی به H9
سلام
همانطور که خودتون اشاره کردید, اسم تاپیک شما " می خوام H9 بگیرم!! " است نه " آیا H9 بگیرم؟؟!!" یا " در خرید H9 و X مرددم!!!"
بنابر این, شما اگر به کمبود بودجه و ... دچار نشوید و اتفاق خاصی هم نیفتد, قطعا" H9 را میگیرید, حالا هر کی, هر چی میخواد بگه, بگه!!!
علتش اینه که شما دوربین 350D میخرین 650 هزار تومان . با این هزینه پولی برای لنز باقی نمی ماند(دوستمان حساب کرده بودند که این بودجه را در حال حاضر ندارید)...نقل قول:
ولی شما چرا گفتین که لنز نخرم ؟ علت چیه ؟
Dslr ها هزینه زیادی دارد
مثلاً 70-200 canon قیمتی حدود 1.350.000 دارد
دلیل دیگری به جز هزینه نداشت این گفته به احتمال زیاد
خوب اینو گفتم چون اگه بودجتون مثل من محدود هست!!
اگه یه لنز خوب هم بخوای و کل تجهیزات باید حد اقل اقلش 1 میلیون بودجه داشته باشید!!!
به نظر من لایک ها بهتر هستند (دردسر کمتری دارند و راحت تر هستند- البته اینو تجربه نکردم از تجربه ی دیگران استفاده کردم--)
اگه فکر می کنید که حتما به dslr ها نیاز دارید بخرید ولی اگه فکر می کنید فقط برای کلاس و ظاهر و ... این (dslr) رو می خواهید نخرید آخه جز قاب گرفتن کار دیگه ای نمی تونید باهاش بکنید!!
همیشه چیزی بخرید که واقعا با نیازتان مطابقت بکنه !!
به نظرمن هم دیگه کار این تاپیک تمومه و کاملا واضح هست که از h9 منصرف شدید ولی باز هم صبر کنید و 2 روز دیگه ریویویی از http://www.dcresource.com/ در باره ی h9 میاد . بعد تصمیم نهایی رو بگیرید!!
این که شما گفتین کار این تاپیک تمومه بله موافقم ! به نظر من هم فکر کنم تموم باشه البته اگر از نظر آقا کاوه دوباره زود تصمیم نگیریم !
یه راهنمایی از همه دوستان می خواستم بگیرم !
ببینین من حدود 23 سال سن دارم 5 سال که عکاسی آماتور می کنم کارم رو با دوربین فیلمی Yashika شروع کردم و بعد با دیجیتال Canon A80 که هیچ کدوم از این 2 دوربین مطعلق به خودم نبود از دوستم می گرفتم، نمونه عکسامو می تونین توی بخش گالری عکس وب سایت www.Titeh.com ببینید (سایت خودمه) به عکاسی علاقه دارم و آرزومه که بتونم هنر عکاسی رو یاد بگیرم، بعد از چند سال با یه سرمایه ای که تونستم جمع کنم تصمیم گرفتم یه دوربین واسه خودم بگیرم ، می تونم با کمی فشار و قرض و قوله از این ور و اون ور هزینه A100 SONY رو جور کنم ولی اینو می خوام بدونم (خلاصه)
می خوام عکاسی رو ادامه بدم و حرفه یاد بگیرم چه دوربینی به کارم می یاد (DSLR-SLR Like ???) درسته با خرید یه SLR خیلی از امکاناتو باید فراموش کنم (فیلمبرداری-زوم بالا با هزینه کم-...) ولی خوب از شما راهنمایی می خوام
خیلی فکر کردم واقعا دیگه داره مخم صوت میکشه !!! :confused:
SLR Like خوبی نتونستم پیدا کنم نمی دونم Canon S5 خوب هست یا نه هنوز که وارد نشده !
یا SLR SONY A100 نمی دونم ارزششو داره این همه هزینه ! نمی دونم !!! :(
نمی دونم آیا با SLR Like ها میشه هنر عکاسی رو به صورت حرفه ای یاد گرفت یا نه
خب اگه جدی می خوای عکاسی رو دنبال کنی و اینطور که پیداست علاقه داری؛ SLR.
شاید مجبور باشی چند ماه با لنز مثلا 55-18 سر کنی که خیلی هم بد نیست ولی کم کم می تونی لنز بخری و به رنج دلخواهت برسی با کیفیت و امکانات بسیار بیشتر از SLR-Like.
سونی آلفا 100 واقعا دوربین جالبیه ولی اگه از نظر مالی واسه ات سخته چرا به انتخاب های دیگه فکر نمی کنی؟ مثلا نیکون D40 یا کانن 350D
اما در مورد اینکه با SLR-Like می شه عکاسی رو یاد گرفت؛ بله می شه.
ولی بعدا مجبوری به سمت SLR بری.
آقا احمد رضا اینطور که من من دیدم از بین دوربین های SLR فقط دوربین SONY A100 با لنز 75-18 می فروشن بقیه شرکت ها 55-18 من توی سایتش خوندم درسته ؟
یه سوال دیگه : چطوری میشه حساب کرد مثالا لنز 55-18 معادل زوم چند X در دوربن های SLR Like میشه ؟ یه فرمولی داره ولی من نمی دونم !!!
پنجاه و پنج تقسیم بر ۱۸
لنز سونی 18-70 است.......
آرش جان راهنمایی فرمودند ، اما سعی کنید در دوربین های Slr به هیچ وجه به فکر زوم نباشید ، به خواسته ی شما نزدیک نیست.....
اما اینکه آلفا 100 دوربین خوبی است یا خیر ، باید عرض کنم این دوربین هم مثل رقبا مشکلات و ایراداتی داره و مثل تون ها حسن ها و مزایایی......
و اما H9 بنده این دوربین رو زیارت کردم......
از نظر اپتیکی دوربین بسیار خوبی است...
نویز تا 400 کاملا مطلوب...
از 400 تا 800 خوب....
800 تا 1600 قابل تحمل ....
1600 به بالا بسیار بد......
لرزه گیر عالی..................واقعا عالی.......
مونیتور معرکه...................
زوم بسیار خوب.....
خطا های اپتیکی مناسب.....
بدنه مثل مدل های پیشین....
مد عکاسی در شب جالب ولی نه زیاد کاربردی.......
در کل از 20 من به این دوربین 15 میدم....
از کنون جدید بهتر......همرده ی الیمپوس و پاناسونیک
آقا آرش از راهنمایی تون خیلی ممنون
یک سوال دیگه داشتم، آخه من تا حالا با DSLR ها کار نکردم واسه همین علاقه دارم بدونم
با یه لنز مثلا 70-18 زومش میشه حدود 4X می خواستم بدونم حداقل فاصله ای رو که می تونه این لنز بگیره چقدره ؟
این لنز معمولا تا یه حداقل فاصله ای رو می تونه شفاف عکس بگیره و کمتر از اون تصویر تار میشه، اون فاصله رو می خوام بدونم چقدره ؟ و چطوری می تونم محاسبه کنم هر لنز حداکثر فاصله اش چقدره ؟
ممنون و متشکرم :)
آقا کاوه !
یعنی این همه بدی که ازش میگن، بازم قابل تحمله ؟
و به نظر شما Sony A100 به درد من نمی خوره ؟ خوب چرا ؟ دلم می خواد بیشتر واسم توضیح بدین، ممنون می شم راهنماییم کنین !
یه سوال واسم پیش اومده کسی میدونه ؟
مدل H9 ضعف های زیادی داره و اصلا توصیه نمی شه کسی بگیره می خواستم بدونم مدل H7 هم مشکلاتش دقیقا مثل H9 می مونه ؟ یعنی مشکالات در هر دو مدل براره ؟
این دو دوربین هیچ فرقی از نظر ساختار با هم ندارند.....
فقط H9 دارای مانیتور بزرگ تر است و وزن بیشتر و قیمت گران تر.....
اما اصلا دوربین بدی نیست..........!
Shafy جان، واسه چی اینقدر گیر دادی به سونی؟!
نه که برند بدی باشه، ولی فکر می کنم زیادی سونی دوستی، دوست من.
مسئله علاقه به یک برند خاص از اون چیزهایی هست که همگی کم و بیش دچارشیم، خود من هم، ولی نباید اجازه بدی که اینقدر توی تصمیم گیریت تاثیر بگذاره.
من اونطور که فهمیدم به عکاسی علاقه داری و می خوای جدی دنبال کنی و توصیه من کماکان خرید DSLR هست. در مورد سونی آلفا 100 بهتر از هرکسی کاوه خان قبادی می دونه و می تونه خیلی خوب راهنماییت کنه.
توی خرید عجله نکن فعلا سعی کن در مورد عکاسی و دوربین عکاسی اطلاعات کسب کنی و بفهمی که چی هست، در مورد لنز و سایر موارد و این اطلاعات خیلی می تونه توی خرید کمکت کنه. بهترین جا هم همین مقالات فروم عکاسیه.
موفق باشی.
بالاخره ریویوی این سایت اومد :
http://www.dcresource.com/reviews/so...ew/index.shtml
کاوه جان اگه میشه نظرتو بگو:biggrin:
جالب اینجاست صحبتی از وجود نویز در ایزوی پایین نکرده:confused:
این عکاسی در شبش واقعا عالی هست حتی از پاناسونیک هم بهتر:eek::eek:
دوباره کم کم نظرم جلب داره میشه:biggrin:
--
دیشب رفتم یه فروشگاه گفت فردا دوربین h9 میاد بعد وقتی فهمید من می خوام یه دوربین بخرم اون قدر سمج شد که پدر منو در اورد:x داشتم ازش خسته میشدم دیگه می گفت " دوربین h9 بهترین دوربینه!!!!" آخه یارو دوربین رو هنوز ندیده می گه بهترینه!!!!!
والله چیزی که من این چند روز دیده ام و خوانده ام و شنیده ام برعکس نظرات بسیاری از دوستان است...!
در این تست بخوبی میتوان مشاهد کرد ، که تا ایزوی 400 این دوربین اصلا نویزی نیست ( در حد Slr Like ها ) و رفتارش تقریبا مشابه تمامی دوربین های این رده است....
از ایزوی 800 به بالا نویز افزایش پیدا میکند! و نویز 800 هم بد نیست اما از ایزو 1600 به بالا وحشتناک است و عملا غیر قابل قبول است و غیر کاربردی.....
لرزه گیر هم مثل تمامی مدل های سونی بسیار عالی عمل میکند.....
لنز این دوربین واقعا شاخص و خوب است و به نظرم جز لنز های بسیار عالی در این رده باشد.....
از نظر بدنه که حرفی باثی نمی ماند.......
مونیتور این مدل از تمام مدل های مشابه عملکرد بهتری ( در نور زیاد ) دارد.......
NightShot این دوربین بسیار بسیار عملی و کاربردی است و به قول دوستان فقط سبز نیست ( آدم از سبز یاد دوربین های دید در شب میافتد )
کیقیت فیلمبرداری این دوربین بسیار خوب است........
آن ریموت کنترل همراه دوربین هم واقعا عالی و کاربردی است و آرزوی بسیاری از عزیزان است و آن را یک حسن این دوربین به بقیه دانست.....
15 ایکس زوم هم که دیگر نیازی به تعریف ندارد...
سیستم فیس دیتکشن این دوربنی هم به نظر جالب است ، اما بنده کلا به این سیستم اعتقادی ندارم ، اما برای یوزر خانگی بسیار کاربردی است....
31 مگابایت مموری داخلی هم به نظر خوب است....
به نظرم سونی میتوانست از باطری با عملکرد بهتر هم استفاده کند ، به نظرم زیاد باطری قوی نیست ...
شاید برای رفع نقص باطری مجبور شوید به سمت H7 بروید....که مصرف کمتر و تعدا شات بیشتری دارد...
فلاش این مدل به نظرم ضعیف است.....
سلام
کاوه جان: این نظرت رو در مورد نویزش, بر اساس عکسی که روی مونیتور دیدی میگی یا از روی تصویرش در LCD ؟؟!! :confused:
کاوه جان از توضیحات کامل ممنون!!
باید یکم بیشتر روی این دوربین فکر کنم!
عزیزان بهتره این لینک ها رو مشاهده کنند........
کد:http://www.megapixel.net/reviews/sony-h9/h9-samp.php
کد:http://www.cameralabs.com/reviews/SonyH9/sample_images.shtml
کد:http://www.neocamera.com/review_sony_h9_images.html
کد:http://www.cnet.com.au/digitalcameras/cameras/0,239036184,339278702,00.htm
کد:http://www.cameras.co.uk/html/sample-images.cfm?camera=Sony%20DSC%20H9
به نظرم لینک ها به اندازه ی کافی گویا هستند ، اگر موردی بود باز هم در خدمت هستم....!کد:http://view.stern.de/fc/camera/1769/
سلام خدمت دوستان و بزرگان
مطالب این پست گرچه جالب و دارای بار علمی و تجربی زیادی هست ولی یه اشکال عمده داره
اصولا وقتی ما راجب هر چیزی انتقاد و تعریف می کنیم این نظر ما بر حسب مقایسه هست.مثلا در مورد دوربین این انتقادها و پیشنهاد هایی که راجب یه مدل میشه بر پایه مقایسه ای هست که با سایر مدل ها میشه.
اصولا مقایسه ای که منجر به انتقاد یا پیشنهاد میشه وقتی درست و سازنده هست که اصل مقایسه درست باشه.هر چیزی را باید با همسنگ خودش مقایسه کنیم نه بالاتر یا پایینتر.
هلیکوپتر و هواپیما هر دو پرواز میکنند ولی درست نیست مقایسه کنیم هواپیما سرعتش بیشتر از هلی کوپتر هست و این یه نقطه ضعف واسه هلیکوپتر می تونه باشه:confused:
چیزی که در این پست و سایر پست ها به شدت مشاهده میشه
مثلا تو همین پست راجب نویز شدید اچ9 صحبت شده و بعضی از دوستان این مدل را افتضاح می دونن
همین ایراد در مقایسه با چه مرجعی گفته شده؟در مقایسه با یه slr که سنسور و لنزش بزرگتر و با کیفیتتر از اینه؟!!
اگه نویز اچ9 در در حد slr باشه جای تعجبه نه اینی که الان هست
به نظر من مثلا وقتی ما میگیم نویز اچ 9 زیاده اشتباهه.
باید ببینیم نویز اچ9 در مقایسه با مدل های همپا و رقیب چه وضعتی داره و ...
در اینکه دوستانی که در این پست و پستهای دیگه دارای تجربه های خوبی هستن و با نظراتشون میخوان به بقیه دوستان کمک کنن هیچ شکی نیست
ولی دوستان اینو هم در نظر بگیرید خیلی از این دوستانی که به این قسمت ها سر می زنن اکثرا تازه میخوان دوربین بخرن و اطلاعاتشون زیاد نیست و ممکنه معنی خیلی از مقایسه های شما رو متوجه نشن و شما نا خواسته اونا رو متوجه دوربینی کنین که 180 درجه با نیازشون فرق داشته باشه
پس دوستان بیان یه همتی بکنید وقتی یه دوستی سوال کرد بیشتر از اینکه به این فکر باشید که اطلاعات کلی بدید و مقایسه های نادرست بکنید سعی کنید اونو به سوی نیازش متمایل کنید مقایسه هایی که می کنید نسبت به مدل های همپا باشه و این مقایسه ها رو یه مقدار هم جزیی تر بگید بهتره
مثلا وقتی صحبت از اچ9 میشه بگیم نویز اچ9 در مقایسه با مدل های
Olympus SP-550 UZ@Panasonic Lumix DMC-FZ8@ Canon PowerShot S5 IS @ s6000fd و s9600
چه وضعتی داره نه اینکه نویز این مدل سونی زیاده وسونی اینجا گند زده
مطمئن باشد با چنین عملکردی قدرت انتخاب و تصمیم گیری رو به دوستانی که کمک می خوان میدیمو اونا به جای اینکه گیجتر از قبل بشن بهتر جمع بندی می کنن
البته با تشکر از کاوه خان عزیز که همیشه منطقی تر از بقیه بوده
ممنون و متشکر
خواهش میکنم دوست عزیز....
البته متاسفانه دوستان نظرات بنده رو بر حسب طرفداری میدونن تا ........
البته مشکلی نیست ، این روح محیط های مجازی است ، که هر کس هر طور دوست دارد و نظر شخثی خود را ابراز کند...
اما بنده از روز اول به هیچ وجه جبهه و جهت خود را مخفی نکردم و نمیکنم ... اما به تازگی یاد گرفته ام که کمتر طرفداری های نامعقول انجام دهم و این را مدیون عزیزان و بزرگانی است که نسبت به بنده حق استادی دارند...و بسیار کمک کردند تا یاد بگیرم....
انشالله همه ی عزیزان به راه راست که همانا سونی است هدایت شوند....( شوخی البته )
راستی امروز Sony H9 رو قیمت کردم 470 تومان با گارانتی بازرگانی ایران....
چند روزی از نزدیک بهاش کار کردم ، اصلا فکر نمیکردو به این خوبی باشه ، ذهنیت بدی داشتم...
اما اشکال بدنه ی نسبتا فانتزی ( قابل توجه سجاد جان:p ) آن بود ، به نسبت نسل های قبلی بدنه ی ظریف تری دارد ، ابعاد جمع و جور....
کاش مثل Sony R1 بود....اما باز هم خیل بهتر از دوربین های دیگر در این رده بود....
اما هود بسیار وحشتناک و خشنی دارد ، آدم هیجان زده میشود.....:eek:
با سلام مجدد خدمت دوستان اهل فن و البته با تجربه
یه خواهش داشتم که فکر می کنم جواب نهایی رو به دوستانی که از این پست انتظار نتیجه گیری و جمع بندی رو داشتن میده
اگه ممکنه جزییات این مدلها
Olympus SP-550 UZ@Panasonic Lumix DMC-FZ8@ Canon PowerShot S5 IS @ s6000fd و s9600@h9
بررسی کنن..البته می دونم سایت های مختلفی این کارو انجام میدن ولی اکثر اونها که معتبرند مقایسه فنی کردن نه کیفی
بعضی از دوستان می گفتن که کار این پست دیگه تمومه و نباید ادامه بدیم ولی فکر می کنم اکثر دوستان و بخصوص اقای شفیع عزیز جوابشو نو نگرفتن و حتی قرت تصمیم گیریشونم ضعیفتر شده:confused:
ممنونم از محبت همه شما
سلام
برای مقایسه کیفی ( ونه فنی )به قول شما؛ اولا" باید همه این دوربینها موجود و در دسترس باشد , ثانیا" استودیویی استاندارد وجود داشته باشد, ثالثا" شخص آگاه و بیطرف و یک عکاس واقعا" حرفه ای همه آنها را تست کند و نتیجه را بیان کند (نه اینکه بعد طرف بگه این خوشدست نبود و اون فلاشش قوی بود و این شارپ بود و اون....)
من یکسری از امکانات و تفاوت های هر کدوم رو میگن که دیگه بین این دوربین ها انتخاب سخت نباشه....
اولین موضوع سنسور های این دوربین ها است....
از نظر ابعاد Fujifilm FinePix S6000fd & Fujifilm FinePix S9600 از بقیه بزرگ تر هستند . این دو با سنسور های سایز 1/1.6 " CCD در مقابل سایرین که دارای ابعاد 1/2.5 " Type CCD هستند برتری دارند . نوع سنسور همگی CCD است. نکته اینکه هر چقدر سایز سنسور بزرگ تر باشد نویز آن نسبت به رقبا کمتر است ، و این یکی از عوامل نویز کمتر فوجی نسبت به بقیه است. از نظر مگاپیکسل ابتدا Fujifilm FinePix S9600 قرار دارد با 9.1 مگاپیسکل بعد از آن Sony DSC-H9 با 8.1 مگاپیکسل و بعد Canon PowerShot S5 IS با 8 مگا پیکسل و بعد Panasonic Lumix DMC-FZ8 با 7.2 مگاپیکسل و بعد Olympus SP-550UZ با 7.1 مگاپیکسل و در آخر Fujifilm FinePix S6000fd با 6.1 مگاپیکسل....
این نکته رو گوشزد کنم که بین 6 و 9 مگاپیکسل تفاوت آنچنانی وجود ندارد و در چاپ تفاوت آنقدر نیست که شما را با مشکل مواجه کند ، و اینکه هر چه تعدا مگاپیکسل در یک واحد سطح کمتر باشد از نظر نویز رفتار بهتری را شاهدیم ، یعنی دو دوربین با ابعاد سنسنور یکسان آن که مگاپیکسل کمتری دارد احتمالا رفتار نویزی بهتری دارد.....
بعد از سنسور به لنز میپردازیم.....
از نظر لنز برتری با Olympus SP-550UZ است. این دوربین دارای رنج وسیعی بین 28-504 است که هم از نظر واید یکی از بهترین ها است و هم از نظر تله بهترین است.
بعد از الیمپوس بهترین Sony DSC-H9 است. این دوربین هم رنج وسیعی بین 31-465 را دارا است ، که از نظر تله دوم گروه است.واید 31 هم از نکات قوت این دوربین است.
بعد از این دو بهترین ها Panasonic Lumix DMC-FZ8 و Canon PowerShot S5 IS در یک رده قرار دارند...هر دو رنجی بین 36-432 را دارا هستند....
فوجی ها هم هر دو بین 28-300 قرار دارند ، اما واید 28 آنها همانند الیمپوس بسیار عالی است...واید زیر 30 از نکات برتر یک دوربین است....
و اما زوم ، موضوع مورد علاقه ی عامه مردم....
همان طور که که از لنز ها معلوم بود برتری با Olympus SP-550UZ است ، این مدل بیشترین زوم دنیا را دارد و هنوز هیج مدلی همانند آن نیست ، زوم این مدل 18 ایکس ( برابر ) است و در بین بقیه برتر است.....
رتبه ی بعدی از آن Sony DSC-H9 است ، با 15 ایکس ( برابر ) که جز سوپر زوم ها است....
بعد از آن هم Panasonic Lumix DMC-FZ8 و Canon PowerShot S5 IS هستند ، هرکدام با 12 ایکس ( برابر ) که زوم خوبی است...
و در آخر هم فوجی ها ، هرکدام با 10.7 برابر زوم اپتیکال...
نکته :
واید در لنز ها بسیار مهم و کاریردی است...
سوپر زوم ها همگی در آخرین حد از لنز خود و زوم خود دچار اشفتگی تصویری و خطای رنگی ، هاله های بفش دور اجسام و از این دست مشکلات میشوند که بسیار عادی است..المیپوس برای رفع آن از چند عدسی با انکسار بالا استفاده کرده و سونی هم از لنز های زایس و پاناسونیک از لنز های لایکا ، که همگی جز با کیفیت ترین لنز ها هستند...
زوم اپتیکال با دیجیتال متفاوت است و زوم دیجیتال به هیچ وجه برتری یک مدل بر دیگری نیست و اصلا آن را به حساب نیاورید.....
برای همگی کانورتور هایی وجود دارد که بتوان دامنه ی لنز را هم در تله و هم در واید افزایش داد.اما برای سونی براحتی گیر میاید ولی برای بقیه در بازار ایران با مشکل مواجه میشود...قیمت آنها بین 100 تا 150 هزار تومان است که زیاد توصیه نمیشود ، اما کاربردی است.
حالا به سراغ ایزو میرویم....
در این مورد هم برتری با Olympus SP-550UZ است.این دوربین ایزو بین 50 تا 5000 را دارا است که بسیار عجیب است.این مقدار بسیار نادر است ( در این رده از دوربین ها )
به غیر از Canon PowerShot S5 IS و Fujifilm FinePix S9600 بقیه ایزو بین 100تا 3200 دارند ، این دو هم بین 80 تا 1600 را دارا هستند...
در اینجا باید عرض کنم که در این رده از دوربین ها ایزو تا 800 تقریبا کاربردی است و بالا تر از آن بسیار نویزی است و تقریبا کاربردی ندارد.
از نظر نویزی همان طور که قبلا عرص کردم فوجی ها بسیار عالی تر از بقیه هیتند و از هر نظر بر دیگران برتری دارند.بعد از آن ها کنون و پاناسونیک و سونی ( تقریبا مشابه ) هستند.. این سه تقریبا عملکرد شبیه دارند....
حالا به سراغ یک مورد بسیار مهم میرویم.....
لزره گیر.......
فوجی ها فاقد لرزه گیر هستند......! و متاسفانه یکی از دلایلی که باعث شبیه میشود همین مورد است ، لرزه گیر برای یک دوربین بسیار الزامی است.
در این مورد برتری بی شک به Panasonic Lumix DMC-FZ8 تعلق دارد.سیستم OIS پاناسونیک بسیار عالی و کارا است و تجربه ثابت کرده پاناسونیک در این مورد بسیار خوب است...
بعد از پاناسونیک رقیب دیرن آن قرار دارد ، Sony DSC-H9 ، سونی هم در مورد لرزه گیر ها بسیار فعال و خوب است و تکنولوژی های خوبی دارد.این لرزه گیر که در نسل های گذشته هم استفاده شده است ، کارایی خود را ثابت کرده است....
در رتبه ی بعدی Canon PowerShot S5 IS و Olympus SP-550UZ قرار دارند که عکلکرد نسبتا خوبی دارند و مشابه هم هستند...
این نکته که شما در چه موقعیتی از دوربین استفاده میکند ، دارای لرزش دست هستید ،از سه چایه استفاده میکنید یا خیر ، در چه نوری عکاسی میکنید ، سوژه ی شما چیست و بسیاری از موارد دیگر در عملکرد لرزه گیر تاثیر دارد.
سعی کنید دوربنی لرزه گیر دار انتخاب کنید ، اما اگر در شرایط خوب ی هستید عدم وجود آن زیاد مهم نیست...
در زوم های بالا و رنج بالای لنز شما بیشتر به لرزه گیر احتیاج دارید.....
به غیر از Canon PowerShot S5 IS و Sony DSC-H9 بقیه امکان عکاسی با فرمت Raw را دارند ، این دو هم با فرمت JPEG عکاسی میکنند....
داشتن فرمت Raw یک برتری است برای دوربین و دست عکاس را برای .یرایش های آتی باز تر میگذارد.....
از نظر LCD monitor باید حق را به Sony DSC-H9 داد.سونی علاوه برا اینکه از نظر سایز و رزلوشن از بقیه برتر است ، این امکان را به خریدار داده است که اگر مونیتور برایش زیاد مهم نبود به سراغ Sony DSC-H7 برود.Sony DSC-H9 دارای مونیتور 3 اینچ و با رزلوشن 230K pixels است.
بعد از آن Fujifilm FinePix S6000fd قرار دارد که 2.5 اینج و رزلوشن 235K pixels است.
و بعد Panasonic Lumix DMC-FZ8 و Canon PowerShot S5 IS و Olympus SP-550UZ هر سه با 2.5 اینچ و رزلوشن 207,000 pixels و در انتها Fujifilm FinePix S9600 با 2 اینچ و رزلوشن 235K pixels است
رزلوشن بیتر و بهتر باعث تصویر شفاف تر بخصوص در نور آفتاب میشود....
از نظر پروسس Canon PowerShot S5 IS از نسخه جدید پروسسور کنون بنام DIGIC III استفاده میکند.Panasonic Lumix DMC-FZ8 هم از پروسسور جدید پاناسونیک بنام VENUS III استفاده میکند...
ار نظر سرعت شاتر باید عرض کنم که در کند ترین زمان میتواند 8 دقیقه نوردهی کند.که این مورد هم بسیار نادر است و در کمتر دوربن لایکی دیده شده است.
پاناسونیک هم امکان 60 ثانیه نوردهی دارد و بعد سونی و فوجی ها هر کدام 30 ثانیه و بعد کنون با 15 ثانیه...
در سریعترین سرعت شاتر سونی و فوجی ها هر کدام با داشتن 4000/1 ثانیه سریعتر از بقیه هستند و بعد کنون با 3200/1 . در انتها پاناسونیک و الیمپوس با 2000/1 هستند....
فقط پاناسونیک امکان فیلمبرداری با ابعاد 848 * 480 ( در حالت واید 16:9 ) و 10 فریم بر ثانیه را دارد.
بقیه همگی با ابعاد 640 *480 و 30 فریم بر ثانیه فیلمبرداری میکنند...
کنون در حال فیلمبرداری دارای صدای استریو است...
مموری و توع مدیا ی ذخیره سازی در سونی Memory Stick Duo / Pro Duo compatible که قیمت مناسبی دارد و در آینده نوع 32 گیگی آن به بازرا میاید.
کنون و پاناسونیک SD / SDHC / MMC را ساپورت میکنند . که بسیار ارزان قیمت است و به خوبی یافت میشود.
و المپیوس و فوجی ها از xD-Picture Card استفاده میکنند که قدری گران است و کمتر یافت میشود...
از نظر ابعاد و وزن Fujifilm FinePix S9600 بسیار حجیم و بزرگ و سنگین است و بیشتر به D-Slr ها شبیه است و اصلا شبیه SLR Like ها نیست ، وزن این مدل 750 گرم است.
فوجی بعدی هم بزرگ و سنگین است و دارای 700 گرم وزن است.
سونی هم 554 گرم وزن دارد و بدنه ی پلاستیکی و کمی ظریف...
کنون هم 450 گرم وزن دارد و بدنه ی پلاستیکی....
المیپوس هم 365 گرم است و بدنه ی پلاستیکی و فلزی دارد...
و سبک ترین گروه پاناسونیک با وزنی در حدود 310 گرم....
نکته :
بدنه ی زیاد سبک باعث لرزش دست میشود.
بدنه ی زیاد سنگی از لرزش دست کم میکند ، اما گاهی خسته کننده...
نوع باطری سونی و پاناسونیک لیتیوم یون است...
نوع باطری کنون و فوجی ها و الیمپوس 4 عدد AA است...
انشالله دیگه سوالی باقی نمانده باشه.......................................... ..................
http://upload.piciran.ir/photo/img/7..._s9600-001.jpg
http://upload.piciran.ir/photo/img/e...0FD_3q-001.jpg
http://upload.piciran.ir/photo/img/f...5is-01-001.jpg
http://upload.piciran.ir/photo/img/c...0UZ_3q-001.jpg
http://upload.piciran.ir/photo/img/9...FZ8_3q-001.jpg
http://upload.piciran.ir/photo/img/6..._H9_3q-001.jpg
:( درسته ! شاید هیچکی باورش نشه سونی قبل از این که این مدل رو وارد بازار کنه من عاشقش شده بودم ولی وقتی توی تالار های گفتگو نظرات بچه ها دیدم چنان سر خورده و افسرده شدم ، نمی دونستم دیگه چی بگیرم :( همه دوستان می گفتن یه چیز دیگه بگیر ولی خوب هر شرکت دیگه رو می دیدم باز هم نسبت به H9 امکاناتش ضعیف و کمتر بود راضیم نمی کرد، ولی دیگه H9 رو فراموش کردم !!!!
هدف من از خرید دوربین فقط عشق عکاسیه ! فقط عکس ، درسته مثلا فیلمبرداری H9 فوق العادست ولی بعد از جند هفته فکر کردن تونستم H9 رو فراموش کنم، نسبت به این مدل یه طوری شدم دل چرکین شدم :(
اگه خدا بخواد می خوام SLR بگیرم، هدفم از خرید دوربین عکاسی بود فکر کنم SLR ها بتونه نیازم رو بر طرف کنه
امروز هم به صورت کاملا اتفاقی وارد این تاپیک شدم دیگه نمی خواستم اینجا بیام:(
سلام
خیلی ممنون کاوه جان از مقایسه ای که کردی (هر چند که باز هم اونجور که آقای ساریخانی میخواستند , کیفی نبود....) و ممنون از اینکه تعصبت روی سونی باعث نشد لرزشگیرش رو بهتر از پاناسونیک بدونی!!! :thanks:
خداییش اگر بین این چند دوربین فقط بنا باشه بر حسب قیافه و کلاس و ارگونومی و ... من دوربینی بگیرم (و Panasonic-FZ50 هم تو لیست نباشه ) قطعا" 9600 و بعد 6500 (کاوه جان, مدل 6000 برای آمریکاست!!) فوجی رو میگیرم!!! اصلا" تو یک فاز دیگه ای هستند!!
برای کانورتر هم چون من موقع خرید دوربین یکی از معیار هام وجود کانورتر در بازار و البته با قیمت مناسب بود, در نهایت دیدم که هیچ مارکی چنین مزیتی ندارد و این مورد را از معیارهام حذف کردم, حالا شما مطمئنی که کانورتر برای سونی در بازار وجود دارد و قیمتهای گزافی مثل کانورتر های کانن رو ندارد؟؟؟ (120$ و 150$ و ...) :think:
اصلا کانورتور خیلی مهم هست؟؟
چقدر تاثیر بر لنز و زوم داره؟؟
مثلا اگه یه کانورتور بزاریم روی s9600 امکانش هست زومش 20 برابر بشه؟؟ یه مثلا حد اکثر 2-3 برابر به زوم اضافه می کنه؟
سلام
اگه کانورتر تله باشه, عدد اون ؛مثلا" 1.7 در فاصله کانونی دوربین ضرب میشه, مثلا" روی زوم 12 میشه 20.4 X!!!
و اگه کانورتر واید باشه, باز هم .....مثلا" 0.7 در 35 میلی متر ضرب میشه و میشه 24.5 (جون میده برای کسانی که واید دوست دارند!!!)
البته کانورتر کلوزآپ هم هست. :rolleyes:
دوستان هرکس لوازم جانبی سونی رو ( هر چی که در دنیا عرضه میشود اما در ایران وجود ندارد ) و نیاز داشت کافیه یک پیام خصوصی به بنده بده تا آدرس فروشگاه رو بدم ، کانورتور 1.7 رو دیروز 140 تومان قیمت دارم ، بله به راحتی در تهران یافت میشود.....;)
سلام آقا کاوه !
یه سوال ازتون داشتم، شما قبلا گفته بودین در SLR ها نباید به فکر زوم باشید، منظورتون چی بود ! منظورتون به خاطره هزینه زیادشه یا دلیل دیگه ای داره ؟ مگه زوم SLR ها بده ؟!!!
و یه نکته دیگه خیلی از ما توی تاپیک های این سایت Cannon S5 IS رو همش با خیلی از مدل های دیگه مقایسه می کنیم، این در صورتیه که این مدل هنوز وارد بازار نشده و هیچکس از کارایی این مدل اطلاعات خوبی نداره، اینکه فلان سایت مشخصاتشو نوشته که دلیل نمی شه، مدل H9 هم مشخصات خوبی داره ولی وقتی اومد... نمی خوام بگم بده، کاری هم به نویزش ندارم، ولی خوب یه مشکلاتی داره و کسی انتظار نداشت مثل باطری ضعیفش،
منظورم این بود اول صبر کنیم S5 IS وارد بازار شه بعد بره توی لیست مقایسه !
اولا اینکه Canon S5IS وارد بازار شده است ، بنده در پاساژ پایتخت دیدم......!دیروز طبقه ی دوم.....
از بسیاری جهات با سایر رقبا قابل مقایسه است ، اما نظر شخصی بنده این است که کنون نتوانسته است محصول خوبی به بازار بدهد. شاید محصول شایسته ای است ، اما عالی نیست ، شاید اشکال از Canon S3IS باشد ، چرا ؟ چونکه آن دوربیو ( نسل قبلی ) بسیار عالی و برتر بود و از بسیاری جهات از بسیاری از دوربین ها جلو تر بود و هست و کنون نتوانسته است خودش را تکرار کند ، شاید Canon S3IS جلو تر از زمانش بوده و چرا که کنون بسیار قدرتمند است اما در این محصول بسیار ضعیف عمل کرده است ( به نظر بنده )
اما زوم در SLR ، اصلا چیزی به نام زوم در این دوربین ها وجود ندارد ، یعنی شاخصی بنام زوم کاربرد ندارد ، این شاخص در دوربین های SLR Like و کامپک وجود دارد ، در دوربین های حرفه ای بحث بر روی فاصله ی کانونی است ؛ چرا که در دوربین های حرفه ای لنز های بسیار با کیفیت و بی کیفیت وجود دارد و نمیتوان دو لنز مثلا 70-200 یکی با اف ثابت 2.8 و دیگری با اف 3.5 - 5.6 را با هم مقایسه کرد.دوست عزیز شاید هر دو این لنز ها یک زوم را دارند اما یکی مثلا 300 هزرا تومان است و دیگری 1300 هزار تومان.
پس زیاد بر روی مبحث زوم در دوربین های حرفه ای تاکید نکنید و زیاد حساب نکنید.در دوربین های حرفه ای هر چقدر پول دهید آش میخورید.....