-
پاسخ: سوني H7
با سلام.
همانطور که مستحضرید دوربین H7 در سه اندازه ی 8 و5و3 مگاپیسل قادر است تصاویر را ثبت نماید...حال سوال بنده اینست که ایا میتوان با کاهش اندازه ی سایز عکس میزان نویز را کاهش داد؟ ( با توجه به رابطه ای که میان اندازه ی سنسور و مگاپیسل موجود است )...یا اینکه موضوع کاهش اندازه ی عکس در این دوربین مساله ای نرم افزاری است و تاثیری در میزان نویز ندارد؟
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام.
همانطور که مستحضرید دوربین H7 در سه اندازه ی 8 و5و3 مگاپیسل قادر است تصاویر را ثبت نماید...حال سوال بنده اینست که ایا میتوان با کاهش اندازه ی سایز عکس میزان نویز را کاهش داد؟ ( با توجه به رابطه ای که میان اندازه ی سنسور و مگاپیسل موجود است )...یا اینکه موضوع کاهش اندازه ی عکس در این دوربین مساله ای نرم افزاری است و تاثیری در میزان نویز ندارد؟
با تشکر.
دوست عزیز
هرچه میزان مگاپیکسل بالاتر بره در صورتیکه سایز سنسور ثابت بمونه نتیجه این میشه که با افزایش نویز روبرو خواهیم شد.
با انتخاب گزینه 5 مگاپیکسل یا کمتر در حقیقت شما دارید عملی نرم افزاری انجام میدید و این کار تاثیری روی سایز سنسور نداره پس عملا انتخاب بالاترین رزولوشن یا پایینترین تاثیری در میزان نویز نداره.
برای کاهش نویز میتونید از ایزوهای پایینتر مثل 80 100 200 استفاده کنید و یا از روشهای نرم افزاری استفاده کنید.
-
با سلام.
دوستان ایا میشود این دوربین (h7 ) را هک کرد؟ مانند S3 یا S5 ؟
با تشکر.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Payman87
با سلام.
دوستان ایا میشود این دوربین (h7 ) را هک کرد؟ مانند S3 یا S5 ؟
با تشکر.
خیر این امکان وجود ندارد.
-
پاسخ: می خوام H9 بگیرم
سلام
دوستان من نياز به كيت ضد آب براي سوني h9 دارم آيا از دوستان كسي ميدونه از كجا ميتونم تهيه كنم؟ يا اصلا توليد شده؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dr.evil696
سلام
دوستان من نياز به كيت ضد آب براي سوني h9 دارم آيا از دوستان كسي ميدونه از كجا ميتونم تهيه كنم؟ يا اصلا توليد شده؟
http://www.bristolcameras.co.uk/p-ik...9-6111-90-.htm
مدل های ارازن تری هم وجود دارد که در تهران قابل تهیه هستند.
با پیام خصوصی با بنده ارتباط بر قرار کنید....
-
كيفيت چاپ
سلام
با دوربين H7 عكس هايي كه حتي با ايزوي 100 ميگيرم و پرينت ميگيرم داراي نويز زيادي است. قبلا با كانن اكسوس 750 همين كار را انجام دادم ولي نويز نداشت. عكس هاي با 750 داراي رزولوشن 180 dpi بود و h7 داراي 72 dpi.
البته مطلبي در مورد پيكسل موثر را هم مطالعه كردم. طبق محاسبات نبايد عكسهاي h7 نويزي شود.
درضمن در هر دو مورد پرينتر يكسان است. لطفا راهنمايي كنيد.
-
پاسخ: كيفيت چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_nejad
سلام
با دوربين H7 عكس هايي كه حتي با ايزوي 100 ميگيرم و پرينت ميگيرم داراي نويز زيادي است. قبلا با كانن اكسوس 750 همين كار را انجام دادم ولي نويز نداشت. عكس هاي با 750 داراي رزولوشن 180 dpi بود و h7 داراي 72 dpi.
البته مطلبي در مورد پيكسل موثر را هم مطالعه كردم. طبق محاسبات نبايد عكسهاي h7 نويزي شود.
درضمن در هر دو مورد پرينتر يكسان است. لطفا راهنمايي كنيد.
با سلام.
دوست عزیز...متاسفانه بنده هم مشکل مشابه شما را دارم...هر چند که با راهنمایی های دوستان توانسته ام با پایین اوردن ایزو نویز را کاهش دهم اما این دوربین حتی در ایزوی 80 و100 هم کمی نویز دارد...و عکسهایش حتما و حتما احتیاج به ویرایش دارند ...
متاسفانه این ضعف در این دوربین بدون ویرایش نرم افزاری و از طریق تنظیمات خود دوربین قابل اصلاح نیست(شاید هم من نتوانسته ام این ضعف را برطرف نمایم )...
فقط امیدوارم که این روند پسرفتهای سونی با عرضه ی H50 متوقف شود... واقعا R1 کجا... H7وH9 کجا....
با تشکر.
-
1 فایل پیوست
نمونه عكس
آقاي كاوه نظري ندارند؟
يك نمونه عكس كراپ شده ارسال ميكنم.
فایل پیوست 4689
اين عكس با بالاترين رزولوشن دوربين و با مود اتوماتيك گرفته شده.
-
پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H7
اگر منظور شما نویز است...
که یک کراپ 100% از ایزو 100 و ایزو 400 و 800 تهیه کنید.از یک کادر تقریبا کامل از نظر رنگی و نوری ( هم تیره و هم روشن و ترجیحا دارای یک قسمت صاف ( مثل یک پارچه تیره و روشن )...
بدون کوچکترین ریسایز و دستکاری ( در هیچ موردی و تنها کراپ 100% ) و با کیفیت Jpg 12 ارسال کنید.
-
پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H9 , DSC-H7 تاپيك جامع
سلام
در مد های Auto - Landscape - Portrait همیشه دیافراگم روی 2.7 ست میشه و دوربین عملا روی شاتر و ایزو مانور میده. همیشه میبینم که واسه منظره و یا بدست آوردن شارپنس خوب دیاف رو بزرگ انتخاب میکنن .در H7 روی 8 مثلا.اگه این یه اصله پس خود دوربین چرا از این قانون تبعیت نمیکنه؟ کلا در تمامی پریست های H7 دیاف رو 2.7 ست میشه ...چرا؟ (البته به زوم کاری نداریم) عامل متغیر همیشه شاتر بوده و به شدت ایزو...هرجا کم میاره سریع ایزو رو میبره بالا :::big grin::: آقا سر ظهر وسط آفتاب ایزو رو روی 350 ست میکنه (در مد auto ).. چرا؟
ممنون
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
سلام
در مد های Auto - Landscape - Portrait همیشه دیافراگم روی 2.7 ست میشه و دوربین عملا روی شاتر و ایزو مانور میده. همیشه میبینم که واسه منظره و یا بدست آوردن شارپنس خوب دیاف رو بزرگ انتخاب میکنن .در H7 روی 8 مثلا.اگه این یه اصله پس خود دوربین چرا از این قانون تبعیت نمیکنه؟ کلا در تمامی پریست های H7 دیاف رو 2.7 ست میشه ...چرا؟ (البته به زوم کاری نداریم) عامل متغیر همیشه شاتر بوده و به شدت ایزو...هرجا کم میاره سریع ایزو رو میبره بالا :::big grin::: آقا سر ظهر وسط آفتاب ایزو رو روی 350 ست میکنه (در مد auto ).. چرا؟
ممنون
اول اینکه شما ترجیحا برای عکاسی از مد هایی غیر از مد های پیش فرض و اتوماتیک استفاده کنید.
و بعد اینکه اصولا دیافراگم ها در دوربین های SLR Like و کامپک تاثیری زیادی بر خروجی ندارند.
اما اینکه دوربین از چه دیافراگمی استفاده می کند را به نوع پردازش مربوط است.
چرا که این دوربین ها شاتر ندارند و از دیافراگم برای کم و زیاد کردن نور استفاده می کنند.برای اینکه به حداکثر کارایی نزدیک شوند بدنبال سرعت شاتر بیشتر هستند تا از لرزش ها جلوگیری کنند.
ایزو و شاتر و دیافراگم یه پای یک صندلی هستند و اگر هر کدام دخیل نباشند مشکل ایجاد می شود.
باید دید که تاثیر دیافراگم بر خروجی دوربین ( از نظر اپتیکی ) چیست و آیا کلا باعث افزایش رزلوشن و کنتراست لنز می شود و یا خیر؟( البته منوظر در این دوربین است )
اما شما سعی کنید بیشتر با مد های دستی کار کنید...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
سلام
ممنون
سلام
در مدهاي SCN اكثرا" فرض بر اين است كه كاربر آن اطلاعات كمي از عكاسي دارد و زياد هم حوصله ور رفتن به تنظيمات مختلف دوربين را ندارد و فقط ميخواهد شاتر را بفشارد و...
چنين كاربري هم معمولا" توجه زيادي به نگه داشتن دوربين يا استفاده از 3پايه و فراهم كردن نور كافي و ..ندارد، پس براي جلوگيري از تكان خوردن دوربين و تار شدن عكس بايد سرعت تا حد امكان بالا برده شود كه دو راه بيشتر ندارد: باز كردن ديافراگم و افزايش ايزو.
كه البته در مد پرتره اين باز شدن ديافراگم و استفاده از حداكثر زوم به تار شدن پس زمينه سوژه و زيبايي عكس كمك شاياني ميكند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
و بعد اینکه اصولا دیافراگم ها در دوربین های SLR Like و کامپک تاثیری زیادی بر خروجی ندارند.
چرا که این دوربین ها شاتر ندارند و از دیافراگم برای کم و زیاد کردن نور استفاده می کنند...
کاوه جان
هنوز موندم که واقعا همین داشتن آینه به عنوان شاتر باعث اصلی ترین تفاوت SLR-Like ها با SLR ها میشه؟ یه سوال من همیشه بی جواب مونده: چرا حتی مد اتومات یه SLR همیشه عکسهای بهتری نسبت به مد manual یه SLR-Like میگیره؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
کاوه جان
هنوز موندم که واقعا همین داشتن آینه به عنوان شاتر باعث اصلی ترین تفاوت SLR-Like ها با SLR ها میشه؟ یه سوال من همیشه بی جواب مونده: چرا حتی مد اتومات یه SLR همیشه عکسهای بهتری نسبت به مد manual یه SLR-Like میگیره؟
سلام
سلمان جان ،آینه در دوربین های SLR ،به عنوان انعکاس دهنده پرتوهای عبوری از لنز ،به صفحه مات و منظره یاب دوربین به کار می رود و ارتباطی به شاتر ندارد.در زمان نوردهی،پس از بالا رفتن آینه،شاتر وارد عمل می شود و زمان مناسب نوردهی را اعمال می کند.در واقع شاتر سدی است پشت آینه.
دوربین های SLR به دلیل دارا بودن پردازنده های قوی تر برای محاسبه نوردهی مناسب،تراز سفیدی ،پردازش تصویر و رنگ و... و حسگر بزرگتر ،لنز و اتو فوکاس قویتر و سریعترو... کیفیت تصویر بالاتری در مد اتوماتیک نسبت به SLR LIKE ها دارند.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
کاوه جان
قسمت اول رو متوجه نشدم!
اما در مرود قسمت دوم با شما هم نظر نیستم.موارد نقض بسیاری هم دیده ام.
اما کلا با مقایسه DSLR با یک SLR Like :املا مخالفم...
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AminZarif
سلام
آینه در دوربین های SLR ،به عنوان انعکاس دهنده پرتوهای عبوری از لنز ،به صفحه مات و منظره یاب دوربین به کار می رود و ارتباطی به شاتر ندارد.در زمان نوردهی،پس از بالا رفتن آینه،شاتر وارد عمل می شود و زمان مناسب نوردهی را اعمال می کند.در واقع شاتر سدی است پشت آینه.
ممنون. آبروم رفت...همیشه فکر میکردم این آینه نقش شاتر رو هم ایفا میکنه و سرعت بالا پایین رفتنش باعث میشه که....lol
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
قسمت اول رو متوجه نشدم!
اما در مرود قسمت دوم با شما هم نظر نیستم.موارد نقض بسیاری هم دیده ام.
اما کلا با مقایسه DSLR با یک SLR Like :املا مخالفم...
یه قسمت از سوالمو جناب ظریف واسم روشن کردند ...
کاوه جان ، من دقیقا دنبال همین دلیل اصلا مخالف بودن شما هستم.همین دلیل جواب سوال منه!
دنبال ردیف کردن تفاوت SLR-Like با DSLR نیستم...نمی دونم چرا نمیتونم سوالمو درست بیان کنم :mad:
مرسی از صبرتون :::blushing:::
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DSC-H7
ممنون. آبروم رفت...همیشه فکر میکردم این آینه نقش شاتر رو هم ایفا میکنه و سرعت بالا پایین رفتنش باعث میشه که....lol
یه قسمت از سوالمو جناب ظریف واسم روشن کردند ...
کاوه جان ، من دقیقا دنبال همین دلیل اصلا مخالف بودن شما هستم.همین دلیل جواب سوال منه!
دنبال ردیف کردن تفاوت SLR-Like با DSLR نیستم...نمی دونم چرا نمیتونم سوالمو درست بیان کنم :mad:
مرسی از صبرتون :::blushing:::
خوب خدا را شکر.
اما در مورد شاتر و آینه ، جناب ظریف پاسخ دادند.
و اما علتی که بنده را وادار می کند که این دوربین ها را با هم مقایسه نکنم ...
اولین دلیل ابعاد سنسور است!
همان نسبتی که بین یک دوربین موبایل دار وجود دارد بین ابعاد سنسور یک دوربین SLR Like و یک DSLR وجود دارد.
آیا شما موافق هستید که دوربینتان را با یک Nokia N95 مقایسه کنید؟
http://irapic.com/uploads/1211115844.jpg
http://irapic.com/uploads/1211119051.png
-
پاسخ: Sony Cyber-Shot DSC-H7
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
اگر منظور شما نویز است...
که یک کراپ 100% از ایزو 100 و ایزو 400 و 800 تهیه کنید.از یک کادر تقریبا کامل از نظر رنگی و نوری ( هم تیره و هم روشن و ترجیحا دارای یک قسمت صاف ( مثل یک پارچه تیره و روشن )...
بدون کوچکترین ریسایز و دستکاری ( در هیچ موردی و تنها کراپ 100% ) و با کیفیت Jpg 12 ارسال کنید.
بدليل محدوديت ارسال و حجم فايلها، نمونه ها را به ايميل شما ارسال كردم.
-
نمونه عكس مناسب چاپ با H7
دوستان كسي يك نمونه از عكسهايي كه با H7 گرفته را آپلود كنه تا كيفيت چاپ را ببينم
-
آقاي كاوه قبادي منتظر نظرتان روي عكسهاي ارسالي به ايميلتان هسنم.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_nejad
آقاي كاوه قبادي منتظر نظرتان روي عكسهاي ارسالي به ايميلتان هسنم.
متاسفانه بنده اینترنت پر سرعت ندارم و ممکن است نتوانم نمونه ها را ببینم.
بهتر است نمونه های را به صورت کراپ های 100% و با ابعاد کوچک بدون فشرده سازی در فروم قرار دهید تا دیگر دوستان هم ببینید.اگر این صورت باشد حجم آنها بسیار اندک خواهد بود.
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بهتر است نمونه های را به صورت کراپ های 100% و با ابعاد کوچک بدون فشرده سازی در فروم قرار دهید تا دیگر دوستان هم ببینید.اگر این صورت باشد حجم آنها بسیار اندک خواهد بود.
چند سوال براي راهنمايي:
1- با محدوديت ارسال فايل زير را چطور بايد ارسال كنم؟
146.5 کیلوبایت سايز: 1600 1200
2- كراپ 100% چطور بايد ساخت؟ مگر در كراپ اندازه عكس برش نميخورد؟
3- وقتي در فتوشاپ عكس را با فرمت JPG و كيفيت 12 ذخيره ميكنيم آيا فشرده نميشود؟
4- آيا رزولوشن عكس را در فتوشاپ تغيير بدهم؟
-
یه چند تا سوال برام پیش اومده در حین کار با H9 که احساس میکنم یه مقدار محدودیت در کار ایجاد میکنه ، یا شاید من به اندازه ی کافی با ابزارم آشنا نشدم .
1. چرا مقدار EV در حالت manual قابل تنظیم نیست ؟ آیا راهی برای ثابت نگه داشتن اون بدون تغییر دیگر پارامتر ها هست ؟ این ویژگی در تهیه عکس های پانوراما یک مقدار مشکل ایجاد میکنه ، با اینکه میشه با فتوشاپ درستش کرد ولی باز هم هیچی نمیتونه جای یه عکس خوب رو بگیره .
2.اون سیستم focus که در حالت اسپرت استفاده میشه در دیگر مدها قابل استفاده نیست ؟ یا راه دیگری که بشه یک سری تنظیمات دستی رو در اون مود اعمال کرد !؟
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alireza_3d
یه چند تا سوال برام پیش اومده در حین کار با H9 که احساس میکنم یه مقدار محدودیت در کار ایجاد میکنه ، یا شاید من به اندازه ی کافی با ابزارم آشنا نشدم .
1. چرا مقدار EV در حالت manual قابل تنظیم نیست ؟ آیا راهی برای ثابت نگه داشتن اون بدون تغییر دیگر پارامتر ها هست ؟ این ویژگی در تهیه عکس های پانوراما یک مقدار مشکل ایجاد میکنه ، با اینکه میشه با فتوشاپ درستش کرد ولی باز هم هیچی نمیتونه جای یه عکس خوب رو بگیره .
2.اون سیستم focus که در حالت اسپرت استفاده میشه در دیگر مدها قابل استفاده نیست ؟ یا راه دیگری که بشه یک سری تنظیمات دستی رو در اون مود اعمال کرد !؟
شاید درست متوجه سوال شما نشدم اما در مود manual شما خود سرعت شاتر و سایز دیاف را تنظیم می کنید و نمی فهمم که دیگر تنظیم EV چه معنایی خواهد داشت؟ اصلاً این تنظیم با تغییر چه پارامتری باید انجام بشود؟ اما مثلاً وقتی شما قاطعانه می خواهد که از بسته ترین دیاف استفاده کنید خب از وضعیت اولویت دیاف استفاده خواهید کرد و تغییر EV هم در اینجا معنا خواهد داشت و به ازای هر استاپ بالاتر سرعت شاتر نصف می شود و بر عکس...
در مورد وضعیت اسپرت هم فکر نمی کنم سیستم مجزایی برای فوکوس کردن استفاده شده باشد چون در specification هم چیزی نیامده و احتمالاً فقط سعی می کند به طور پیوسته فاصله را تخمین بزند. اگر اشتباه می کنم لطفاً دوستان تصحیح کنند.
-
باشارژ کامل دوربین H7 چند دقیقه میشه فیلمبرداری کرد؟
با تشکر
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
barca007
باشارژ کامل دوربین H7 چند دقیقه میشه فیلمبرداری کرد؟
با تشکر
سلام
البته بستگی داره LCD روشن باشه یا خیر.چقدر از زوم استفاده کنید.steady shot روشن باشه یا خیر. و نکته دیگه اینکه حتی اگه مموری 8 گیگ هم گذاشته باشید باطری هنوز به نصف هم نرسیده مموری Full میشه(حتی اگه quality روی normal باشه)
-
پاسخ: راهنمایی درباره Sony Cyber-Shot DSC-H9
دوستان میشه دو نمونه عکس یا ایزو 400 و زیر 400 با حالت nightshot دوربین h9 را بزارید
-
كراپ كردن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
با سلام
جناب قبادي ممكنه راجع به مبحث كراپ كردن و اينكه مي فرمائيد كراپ هاي 100% توضيح بفرمائيد منظور شما همان گزينه Crop در فتوشاپ است كه مي توانيم يك قسمتي از عكس را با رزولوشن تنظيمي جدا كنيم؟؟؟
يك سوال مهم: براي اينكه يك قسمتي از عكسمان را كه با آخرين مگاپيسكل و Quality عالي گرفته شده كراپ كنيم بطوري كه فقط حجم پائين بيايد ولي كيفيت همان باشد، بايد چگونه كراپ كنيم؟؟ همان كراپ كردن معمولي را انجام دهيم با پايين آوردن رزولوشن؟؟ همين كافي است؟؟
با احترام
كاويان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
شما فرمودید به نظر شخصی خودم....
بنده هم ابتدا Sony R1
بعد Fuji S9600
بعد Sony H9
بعد Panasonic FZ18
بعد Olympus SP560
بعد Fuji S8000
بعد Canon S5IS
بعد Canon S3IS
بعد Panasonic FZ8
سلام جناب قبادي
الان نيز با آمدن H50 و SX10 آيا باز هم همان 3 گزينه اول را پيشنهاد مي دهيد؟؟
من در مقاله اي راجع به فوجي S9600 مفصل مطالعه كردم ظاهرا تنها مشكلش لرزش گيرش است كه فقط در سرعت هاي شاتر بالا بدرد مي خورد و لاغير! يعني در سرعت هاي پايين بايد حتما از سه پايه استفاده شود!
آيا باز هم نظر شما همان 3 گزينه فوق است؟
متشكرم
كاويان
-
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kavian
سلام جناب قبادي
الان نيز با آمدن H50 و SX10 آيا باز هم همان 3 گزينه اول را پيشنهاد مي دهيد؟؟
من در مقاله اي راجع به فوجي S9600 مفصل مطالعه كردم ظاهرا تنها مشكلش لرزش گيرش است كه فقط در سرعت هاي شاتر بالا بدرد مي خورد و لاغير! يعني در سرعت هاي پايين بايد حتما از سه پايه استفاده شود!
آيا باز هم نظر شما همان 3 گزينه فوق است؟
متشكرم
كاويان
والله کاویان جان از آن زمان تا به حال خیلی چیز های فرق کرده است و نظر بنده هم به هیچ وجه با آن زمان همخوانی ندارد چرا که دوربین های بسیار خوب و جدیدی در بازار وجود دارد که یقینا نظرم را تغییر خواهد داد.
در مورد کراپ بنده متوجه منظور شما نشدم.
اما آنچه منظور بنده است کراپ 100% است که یک عکس را در فتوشاپ و یا هر نرم افزار ویرایشی دیگری باز می کنیم و بعد در حالت نمایش 100% و یا اکچوال پیکسل نمایش می دهیم و بعد از طریق ابزار برش و کراپ یک قسمتی از تصویر را جدا می کنیم برای اینکه بهتر بتوانیم در مورد نویز و یا شارپنس و ... بحث کنیم.