پاسخ: سوني H7 و H9 ( به زودي)
این هم تست H7 :
http://www.dpreview.com/reviews/sonyh7/
امتیاز جالبی رو بدست نیاورده!
سلام
نمیدونم من چشمهام درست نمیبینه یا .... ولی به نظرم عکسهای h7 خیلی خیلی مزخرف و پرنویزه و حتی رو دست H9 بلند شده!!!!!
با وجود اینکه فکر میکردیم تفاوت این دو مدل فقط در Lcd و نایت شات و .. است, ولی ظاهرا" چیزهای دیگه ای هم هست که رسما" اعلام نشده, به نظرم سونی با این مدل یادی از ایام 4-3 سال پیش کرده و در جایی که کانن به سمت استفاده گسترده از سنسورهای Cmos در دوربینهای کامپکتش میره و پاناسونیک هم هر روز بهتر از دیروز..... سونی گند زد!!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Mashhadi Vahid
سلام
نمیدونم من چشمهام درست نمیبینه یا .... ولی به نظرم عکسهای h7 خیلی خیلی مزخرف و پرنویزه و حتی رو دست H9 بلند شده!!!!!
با وجود اینکه فکر میکردیم تفاوت این دو مدل فقط در Lcd و نایت شات و .. است, ولی ظاهرا" چیزهای دیگه ای هم هست که رسما" اعلام نشده, به نظرم سونی با این مدل یادی از ایام 4-3 سال پیش کرده و در جایی که کانن به سمت استفاده گسترده از سنسورهای Cmos در دوربینهای کامپکتش میره و پاناسونیک هم هر روز بهتر از دیروز..... سونی گند زد!!!!!
بله به نظر من هم گند زد. البته Sony هم داره روی CMOS سرمایه گذاری بزرگی میکنه، حتی از Canon سنگین تر!
http://www.dpreview.com/news/0707/07...investment.asp
بنده نظر نمیدهم....
اما دوستان کاملا در اشتباه هستند....مثل اینکه جدیدا در این فروم هر کس حرف ، حرف خودش است ، پس زیاد حرف بنده ارزشی ندارد......
اما سعی کنیم ، منطقی ببینیم ، حالا منطقی فکر کردن مشکل است ، اما منطقی دیدن آسان است....!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Kaveh Ghobadi
بنده نظر نمیدهم....
اما دوستان کاملا در اشتباه هستند....مثل اینکه جدیدا در این فروم هر کس حرف ، حرف خودش است ، پس زیاد حرف بنده ارزشی ندارد......
اما سعی کنیم ، منطقی ببینیم ، حالا منطقی فکر کردن مشکل است ، اما منطقی دیدن آسان است....!
آقا کاوه چه چیزی شما رو ناراحت کرده؟ یعنی خدای نکرده ما به Sony بی احترامی کردیم؟
بنده شخصا نظر بدی نسبت به هیچ مارکی ندارم هر چند دوستانی در اینجا هستن که بدون منطق خاصی سعی میکنن که ثابت کنن این دنیا محدود میشه به تعدادی برند خاص!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdadr
آقا کاوه چه چیزی شما رو ناراحت کرده؟ یعنی خدای نکرده ما به Sony بی احترامی کردیم؟
بنده شخصا نظر بدی نسبت به هیچ مارکی ندارم هر چند دوستانی در اینجا هستن که بدون منطق خاصی سعی میکنن که ثابت کنن این دنیا محدود میشه به تعدادی برند خاص!
سلام
کاوه جان : من هم نفهمیدم شما از چی ناراحت شدی, مبنای حرف بنده نمونه عکسهای dpreview بود(که سعی کردم منطقی ببینم!!) , که نویز شدیدی حتی در نور روز در ابعاد بسیار کوچکتر از سایز اصلی در آن موج میزند!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا اگر من اشتباه میکنم, شما راهنماییم کن.
توضيحات دقيقتر راجع به H9 براي آماتورها
سلام دوستان
من اين تاپيك رو از اولين پست تا الآن خودندم و چشام داره ميتركه، من ميخواستم H9 بخرم ولي يه جورايي مردد شدم، آخه اينجا همه كساني كه دارن نقد مي كنن، مثل آقاي قبادي عزيز كه واقعا استاد هستن روي دوربين هاي حرفه اي كار ميكنن و اينها واسشون اغلب ايراد داره
،و اين در حالي هستش كه اغلب دوستاني كه درخواست كمك راجع به خريد اين دوربين رو دادن مثل من تازه ميخوان عكاسي رو شروع كنن، و واسه يه تازه كار تاو قتي بياد عكس بگيره، دوربين بياد دستش، بعد ببينه كه ايزو چه كاربردي داره و غيره ، فكر يه دوربين ديگه ميخوره به سرش :redface:
حالا كه تو اين وسط نقد تمام دوربين هاي هم تراز مثل فوجي پاناسونيك شد ،خوب اگه من بخوام بدونم كه چرا پاناسونيك توي مثلا ايزو از سوني بهتره، بايد برم تمام تاپيك هاي مربوط به اون دوربين رو بخونم و اين بصورت هرمي و ريشه پخش ميشه كه تمام دوربين ها رو بخونيد .
من در چند سايت چند تا نقد و بررسي ديدم كه در زير يه اشاره ميكنم
بررسي دوربين Sony DSC H9 در سايت DigiKala.com
کد HTML:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Son-H9
بررسي دوربين Panasonic Lumix DMC-FZ8 در سايت DigiKala.com
کد HTML:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Details.asp?PId=DC-Pan-FZ8
مقايسه بين سه دوربينSony Cybershot DSC-H9 - Panasonic Lumix DMC-FZ8 - Fujifilm FinePix S9600
کد HTML:
http://www.digikala.com/Reviews/DigitalCameras/Compare_Result3.asp?Cam1=DC-Son-H9&Cam2=DC-Pan-FZ8&Cam3=DC-Fuj-S9600
من واقعا خواهش دارم اين چند لينك رو كه دادم بررسي كنيد و بايد بگم كه من دقيقا اين مطالبي رو كه گفتم با سايت DpReview مقايسه كردم، ترجمه شده همون مطالب بود
و بفرماييد كه نسبت به قيمت، اهداف لاقل من يك نفر كه ميخوام عكاسي رو شروع كنم، كدوم دوربين مناسب تر هستش چه امكانات و چه قدرت عكاسي
و اينو هم بدونين كه مخاطب شما يعني من ، عكاس حرفه اي نيست، يه تازه كار هست :::big grin:::
1 فایل پیوست
راهنمایی درباره Sony Cyber-Shot DSC-H9
با سلام خدمت دوستان
بايد بگم كه من يه خورده با اين دوربين سوني مشكل دارم، شايد هم مشكل از خودمه،
اول و مهمتر از همه اينكه تو شب كه عكس ميگيرم تصاوير قرمز ميشه
و اگه لطف كنيد توي اين تاپيك به سوالاتي و مشكلات من پاسخ بدين و راهنمايي كنين، خيلي خيلي ممنون ميشم از همه شما دوستان عزيز و اساتيد بزرگورار
براي شروع اين چند سوال رو از شما داشتم
بايد بگم كه اول يه كتاب واسه عكاسي معرفي كنيد كه بخرم
2 - اين دوربين رو ميشه بعنوان وب كم استفاده كرد
3- چون شارژ باطري خالي نشه، ميشه از آداپتور استفاده كرد، مثلا وقتي كه با كامپيوتر كار ميكنم، چون عزيزاني كه اين دوربين رو ديدن، ميدونن كنار دوربين يه درگاه هست به اسم DC In يعني اونجا درگاه برق هست
4- بايد بگم، كه من فكر ميكنم كه اين دوربين باطريش خيلي خيلي سريع شارژ خالي ميكنه، چيكار كنم
5- و از آقاي بهجتي سوال داشتم كه بدونم، كارت قرعه كشي دوربين داخل جعبه بوده، يا جداگانه ميدن، آخه اين فروشنده تربتي از تهران دوربين رو خريده و گفت توي جعبه چيزي نبود و مغازه دار هم چيزي نداده ... و يا بايد از طريق ديگه اي توي قرعه كشي شركت كنم (( آخه شانسه، نيست من هم خيلي خوش شانس هستم واسه همين پيله قرعه كشي شدم ))
6- يه نمونه عكس ميزارم بگين چرا اينجوري شده؟ البته مشخصات عكس رو هم ميزارم، و بايد بگم كه من از هيچ كدوم از اين تنظيمات هيچي نميدونم و اگه لطف كنيد بگيد چي هست و كاربردش چيه و كجاست ممنون ميشم، آخه من 4 روز بيشتر نيست كه اين دوربين رو خريدم و عكاسي هم ميخوام ياد بگيرم
---------------------------
Frame Count: 1
Focal Lenght : 5mm
F-Number: F/2.7
Exposure Time: 1/4 sec
ISO Speed: ISO-250
Metering Mode: Pattern
Loght Source: Unknown
Exposure Program : Normal
Exposure Compentaion: 0 Step
-----------------------------
خيلي ممنون از لطفتون
پاسخ: بررسي و آموزش جزئيات دوربين Sony H9
سلام مجدد
لطفا پاسخ بدين ديگه
دوستان بايد بگم كه من ميخوام علاوه به دونستن جواب پرسش هاي قبليم توي پست شماره 152 بدونم كه من ميتونم روي اين دوربين مثلا لنز تله بزارم ، و اين كه اين دوربين اصلا خودش تله هست، و چجوري بفهمم كه از چه فاصله اي ميتونه واضح ماكرو عكس بگيره و اينكه اگه من توي يه روزي كه هوا غبار آلودست بخوام عكاسي كنم ، امكانش هست ، بايد يه بدنه ديگه و يا يه پوشش ديگه بزنم روي اين و
و اين كه يه محافظ مثل فيلتر هست كه باعث اين بشه كه گرد و غبار به لنز برسه
ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنيم
من از اولین کسانی بودم که این دوربین را در آمریکا خریدم و بعد از یک هفته پسش دادم البته به علت قرمزی تصویر نبود. این دوربین را نمیتوانید به صورت دوربین شبکه یا به قول شما "وب کم" استفاده کرد. بله درسته شارژ باطری آن به علت صفحه عظیم (3 اینچی) زود تموم میشه، گمان کنم روی جعبه نوشته 280 عکس در هر زمانه. کیفیت حسگر این دوربین کمی پایین است و آن به خاطر اندازه این حسگر است. ولی میشه با همه اینها که گفته شد عکسهای خوبی گرفت ولی نه بدون تجربه.
اوه و اگر شارژر آن را بخرید میتوانید با اتصال به پریز برق عکس بگیرید بی آنکه نگران باطری باشید.
درمورد عکستون، اول از همه در آن تاریکی به شما توصیه میکنم روی سپایه عکس بگیرید. دوما "وایت بالانس" دوربین را میزان کنید. روی اتوماتیک عکس نگیرید و از بالابردن حساسیت "ایزو" دوربین فراتر از 200 جدا خودداری کنید.
این به علت تعدا زیاد پیکسل و اندازه بینهایت کوچک حسگر برای عکاسی در شب آنقدر مناسب نیست ولی شما میتوانید با کسب اطلاعاتی درباره عکاسی و روش بهتر عکس گرفتن در شب عکسهای قابل قبولی در شب بگیرید.
در مورد کتاب، به نظر بنده استفاده از دنیای اطلاعت وسیعی چون شبکه جهانی و به خصوص قسمت انگلیسی آن از هر کتابی بهتر است. البته من ایران زندگی نمیکنم شاید دوستان عزیزم که در ایران هستند بتوانند شما را راهنمایی کنند.
امیدوارم که موفق باشی و منتظر عکسهای خوبت هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
iranh00
سلام مجدد
لطفا پاسخ بدين ديگه
دوستان بايد بگم كه من ميخوام علاوه به دونستن جواب پرسش هاي قبليم توي پست شماره 152 بدونم كه من ميتونم روي اين دوربين مثلا لنز تله بزارم ، و اين كه اين دوربين اصلا خودش تله هست، و چجوري بفهمم كه از چه فاصله اي ميتونه واضح ماكرو عكس بگيره و اينكه اگه من توي يه روزي كه هوا غبار آلودست بخوام عكاسي كنم ، امكانش هست ، بايد يه بدنه ديگه و يا يه پوشش ديگه بزنم روي اين و
و اين كه يه محافظ مثل فيلتر هست كه باعث اين بشه كه گرد و غبار به لنز برسه
ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنيم
بله شما میتوانید با خرید لنزهای دور و عریض سونی فاصله کانونی را کم و یا زیاد کنید که این خود به زیاد و کم شدن زاویه دید شما کمک میکند. قیمت این لنزها از 130 دلار تا 180 دلار در آمریکا متغیر است.
نزدیکترین فاصله کانونی که دوربین قادر به وضوح خواهد بود طبق اطلاعات تارنمای "دی پی رویو" 2 سانتی متر است.
در مورد هوای غبار آلود نمیدان ولی برای کاهش انعکاس نور از سطوح غیر فلزی معمولا از فیلترهای پولاریزه استاده میکنند که در دوربین شما روی آداپتور 74 میلیمتری نصب میشود و به علت بزرگی این آداپتور کمی گران خواهند بود. البته از فیلترهای ماوراء بنفش هم میتوانید استفاده کنید که ارزان تر است.