سلام آقای رفوگران
دوربین H7 گزینه ای داره که بتونید NR (سیستم کاهش دهنده نویز) رو خاموش کنید تا عکسها شارپ تر بشن؟؟؟؟
متاسفانه تنها اشکال H9 و H7 همین سافت بودن تصویر هست
Printable View
امیر جان
بله. داره.اما مسئله اینه كه Noise Reduction همیشه که فعال نیست که.در حالت outdoor همیشه خاموشه.اما بازم تصویر سافته.همونطور که شما هم فرمودید مشکل H7-H9 همینه.اونطور که من دیدم NR فقط رو سرعتهای بسیار پایین یا نور بسیار کم فعال میشه.آخه خیلی حیفه...همه چی خوب....اما تصویر شارپ نیست.شخصا علاقه ای به ویرایش ندارم اما مثل اینکه چاره ای هم ندارم.
بسیار از شما ممنونم.:::love2:::
من مي خوام دوربين سوني H7 بگيرم لطفاً نظر خودتونو در مورد اين دوربين بيان كنيد البته بيشتر بخاطر زووم بيشتر عكس در شب باطري ليتيومي و چند تا مورد ديگر كه نسبت به هم رده هاي خود مثل كانن اس 5 .
خيلي دوست داشتم كانن اس 5 رو بگيرم اما باطريش كاملاً پشيمونم كرد و كلاً دورشو خط كشيدم
دوست عزیز...
کلیه مشخصات،امکانات،قابلیتها نمونه عکسها و ریویو ها رو میتونید از سایتهای مربوطه دریافت کنید.بنده صلاح نمیدونم دوباره اینجا اونارو عنوان کنم.اما به عنوان کسی که یه چند ماهیست که با H7 سروکله میزنم، انشالا با همکاری اساتید و دوستان و استفاده از تجربیاتشون در کار با این مدل و همچنین مدل H9 (که تاپیک جدا داره.) بتونید انتخاب مناسبی انجام بدید.
به عنوان اولین نکته عرض کنم که: زوم عالی. نویز کم(چقدر کلی گفتم...). شخصا بسیار علاقه به باطریهای لیتیوم دارم.عمر بسیار مناسب باطری. و چیزی که واسه من خیلی مهمه اینه که ویندوز مموری دوربینو Mass storage میشناسه عین فلش مموری :::love2:::
قابلیت اتصال کانورتر واید و تله. تبدیل 15x به 25x :cool: (اینو دارم میخرم...)
H7 :ISO 3200 shutter speed 1/4000
S5IS: ISO 1600 shutter speed 1/3200
در ضمن برد فلاش H7 نه متره اما در عوض S5 کفشک فلاش داره ...
فقط یک مورد را اضافه کنم...
Sony DSC-H7 قابلیت عکاسی شب را ندارد و تنها Sony DSC-H9 قابلیت Night SHot را دارد...
با اجازه جناب آقای قبادی
دوست عزیز
قابلیت Night shot یعنی دوربین میتواند در تاریکی مطلق و بدون استفاده از فلاش، با بهره گیری از تکنولوژی نور مادون قرمز به عکسبرداری و فیلمبرداری بپردازد.
فقط توجه داشته باشید که در این حالت عکس رنگی نخواهید داشت و عکس (و یا فیلم ) شما به رنگ سبز خواهد بود.(عین فیلمای پلیسی...:::big grin2:::)
این قابلیت هیچ ربطی به عکاسی معمولی در نور کم و شب که مد نظر شما بود ندارد و کلا مقوله ایست جداگانه.
امیدوارم در انتقال مطلب موفق بوده باشم.
نمونه عکس گرفته شده در حالت Night shot
[IMG]http://i26.*******.com/rr3yqg.jpg[/IMG]
اصلا از تله اين دوربين راضي نيستم اصلا!!!!!!!!!!!!!!!!!!
منم این دوربینو گرفتم
امیدوارم که انتخاب خوبی کرده باشم و با راهنمایی های دوستان بتونم عکسهای بهتری بگیرم
چند تا سوال داشتم
اول اینکه آیا لازمه که از محافظ LCD استفاده کنیم ؟
و اینکه اگه از فیلتر محافظ استفاده کنیم LensHood و درپوش لنز هم بر روی همون فیلتر بسته میشه ؟
آیا پوششی برای دوربین برای عکاسی در باران و برف هم وجود داره ؟ اگه همچین چیزی نیست شما چه راهی رو پیشنهاد میکنین ؟
و چند تا قیمت هم میخواستم که اگه امکانش هست حدود قیمت رو مشخص کنین ( باطری - فیلتر محافظ - محافظ LCD - کیف های این مدل - پارچه ی تمیز کردن LCD و دیگر لوازم جانبی که ضرورتش احساس میشه )
برای استفاده از DC in از چه چیزی استفاده میشه ؟ آیا میشه باتری رو مستقیما شارژ کرد ؟
ممنون
من تازه این دوربین H9 رو تهیه کردم و حالا حالاها با این فروم کار دارم :::big grin2:::
به نظر من دوربین خوب با قابلیت های بالایی هست و در صورت تسلط به اون میشه عکس های خوبی
گرفت.
تنظیمات مناسب برای عکاسی از ماه چیه و همچنین نکاتی که باید هنگام عکاسی رعایت بشه !؟
.
سلام
1-شخصا لزومی بر استفاده محافظ LCD نمیبینم.نحوه حفاظت و نگهداری شما مهمه!
2-از طریق DC-in و استفاده از آداپتور مربوطه(که در بازار موجود است) میتوان بدون داشتن باطری (یا زمانیکه شارژ نداریم) از دوربین استفاده کرد بدون نگرانی از تمام شدن باطری.اما باطری فقط در شارژر خودش شارژ میشه...
موفق باشید
1) برای عکاسی از ماه از Maximum زوم استفاده نکنید (چون لنز توی ته رنجش زیاد شارپ نیست)
2) از aperture بسته حدود 8 استفاده کنید...
محافظ اصلی خود این دوربین CPK-L30 هست که یک لایه anti-reflective داره و خیای نازکه...
ولی خیلیم گرونه !...
فروشنده حدود 10 تومن قیمت داد محافظ LCD رو ، اگه امکانش هست قیمت بقیه لوازم جانبی دستگاه( کیف و آداپتور DC و باتری و ...) رو هم بگین http://www.akkasee.com/forum/images/...ig%20grin2.gif .
بازم ممنون از راهنمایی های خوبتون
برای عکاسی داخل خونه با نور کمتر از حد متوسط ( مثلا 1 لامپ ) تنظیمات مناسب برای عکسهای نسبتا سریع و کم نویز بهتره که چجوری انجام بشه ؟
کجا میتونم یه الگوی راهنمای مناسب برای تنظیمات دوربین در شرایط مختلف پیدا کنم ؟
سونی 3 مدل کیف برای H9 داره : LCS-HB , HCJ-HD و LCS-CSH
باطری : NP-BG1
اداپتور AC : AC-LS5K
همه ی اینها قلابیش تو بازار هست...ولی اصلیش خیلی حتی بسته بندیش فرق داره...
قیمت های شرکت سونی توی این سایت هست : www.kaman-co.com (فروشگاه انلاین) و www.sony.co.ir (قیمت نداره ولی سایت سونی خاور میانه است به زبان فارسی)
بهترین الگو تنظیمات در حالت اتوماتیک می باشد.
ابتدا چند شات در شرایط مختلف در حالت کاملا اتوماتیک ( مد A ) بزنید.بعد اگزیف آنها را مشاهده کنید و ببینید که دوربین چه تنظیماتی را انجام داده است.
بعد شما هم در همان محدوده تنظیمات را انجام دهید.
مثلا اگر سرعت 1/250 ثانیه بود شما سرعت را در همان حدود و تا چند استاپ بالا و پایین ببرید.
اگر اف 2.8 بود. شما اف را در همان حدود و چند استاپ بالا و پایین ببرید.
اگر ایزو 200 بود شما ایزو را تا مثلا 400 ببرید.
و در نهایت یک خروجی مناسب و خوب خواهید داشت.
آیا در H9 میشه زمان روشن شدن فلاش را تنظیم کرد ؟ یعنی میشه درزمان دلخواه فلاش زد ؟ به غیر از امکان عقب و جلو انداختن فلاش در تنظیمات.
میخوام هر وقت که خواستم فلاش بزنم مثلا وقتی که سرعت شاتر روی 20sec هست روی 8 ثانیه فلاش بزنم به صورت دستی ! امکانش هست ؟ یا باید از یه فلاش دیگه استفاده کنم ؟
من هنوزم متوجه نشدم؟:::confused2:::نقل قول:
میخوام هر وقت که خواستم فلاش بزنم مثلا وقتی که سرعت شاتر روی 20sec هست روی 8 ثانیه فلاش بزنم به صورت دستی ! امکانش هست ؟ یا باید از یه فلاش دیگه استفاده کنم ؟
منظورتون نوردهی طولانی هست؟
یعنی 20 ثانیه نور دهی كنید و مثلا در ثانیه هشتم فلاش بزنه؟
دقیقا !
اینطور که من فکر میکنم ،سنسور در حالت نوردهی طولانی بیشترین شدت نوری رو که بهش برسه ذخیره میکنه و اون چیزی که توی تصویر ثبت میشه بالاترین شدتیه که بهش رسیده و قبل و بعدش دیگه ثبتش انجام نمیشه...
حالا اگه اون وسطا فلاش بزنیم نوردهی قبلش از بین میره و نور دهی بعد فلاش هم نمیدونم اصلا تاثیری داره یا نه؟
احتمال زیاد اطلاعات من ناقصه!
مد Slow Sync Flash در آخرین لخظه فلش میزنه تا چیزایی که پشت سر سوژه حرکت می کنن توی آخرین وضعیتشون روشن دیده بشن و قبلش حرکتشون مشخص بشه...
فقط همین حالت قابل تنظیم برای زمان قلش هست
از همه ی دوستان ممنون بابت راهنمایی های خوبشون
یه سوال دیگه داشتم اینکه چجوری میشه بالا ترین سرعت عکس برداری رو داشت (ترجیحا با ریموت !)
به غیر از غیر فعال کردن Auto Focus و بالا بردن سرعت شاتر ، دیگه چه مواردی رو باید رعایت کنیم ؟آیا سرعت عکس العمل دوربین با شاتر ریموت کنترل به سرعت شاتر دستگاه میرسه ؟
خب ظاهرا سوال قبلی زیادی نا مفهوم بوده و بنده هم ترجیح میدم از خیرش بگذرم.
حالا برای عکاسی زیر بارون و برف باید چیکار کرد ! ؟
((:
نمیدونم ، شاید من بد سوال میکنم .
خب ما که به خیس شدن عادت داریم ، حالا چیکار کنیم که دوربین خیس نشه !؟نقل قول:
چطوری در این شرایط آب و هوایی و با چه تنظیماتی عکس بگیری یا اینکه چکار کنی تا خیس نشی؟
دیگه حرف تنظیمات رو آوردی وسط حالا تنظیماتش هم بگی ممنون میشم . :::big grin2:::
خوب با چتر عكاسی كنید...:biggrin:نقل قول:
خب ما که به خیس شدن عادت داریم ، حالا چیکار کنیم که دوربین خیس نشه
ولی جدا از شوخی...
من در اینترنت چتری كوچولو رو دیدم كه به هات شو وصل كرده بودن...:eek:
بسیار هم كاربردی بود.
ممنون از نظرات همگي من بلاخره همين سوني H7 رو گرفتم و فعلاً از كارش خيلي راضي هستم
اتفاقا منم امروز یه سونی H7 خریدم
البته به این سادگی نبود . من مدتهاست دارم بررسی میکنم ببیینم واسه تعطیلات نوروز چی بخرم حال کنم تا بالاخره به Sony H9 و Panasonic Fz18 رسیدم البته مشاوره دوستان خوبم در این تالار کمک بسیار موثری بود (آقا کاوه که ته دلش H9 بود و آقا وحید عزیز که با Fz18 کلی حال کرده بود ) , و بالاخره با همه ارادتی که به آقا کاوه دارم تصمیمم قطعی شد که Fz18 رو بخرم از اونجایی که در شهرم این دوربین پیدا نمی شه به داداشم که امروز آخرین روزی بود که در مشهد بود زنگ زدم که بگیره که نتونست پیدا کنه و همه از جمله نمایندگیش تو خیابون جم گفتند : " تموم شده " : :confused:
موندم چه کنم گفتم عیب نداره میرم H9 رو میخرم که همینجا نمایندگی سونی داره ( تطابق با وضع موجود و حال میکنید آخه نمی خواستم مثل دایناسورا نسلم منقرض شه ) امشب راه افتادم رفتم H9 بخرم دیدم :eek: تو ویترینش نیست و در کمال ناباوری طرف گفت تموم شده :confused:
اولش برام یه تراژدی بود اما یواش یواش تبدیل به کمدی شد .
اونقدر برای حل این مساله تحقیق کرده بودم که ناگهان صورت مساله پاک شد .....
شما جای من بودید چیکار میکردید
یه خورده ( نیم ساعت تو مغازه یارو ) با خودم کلنجار رفتم تا بالاخره خودمو راضی کردم که " ای بابا H7 که با H9 فرقی نداره نایت شات میخوام چیکار ، LCD متحرک به چه درد میخوره ، LCD 2.5 اینچ هم حالا اشکال نداره تازه مصرف باطریش کمتره و .... " و این بود که H7 خریدم الانم زدمش به شارژ و هنوز عکسایی که تو فروشگاه گرفتم و ندیدم . حالا هم که دیدم یه عزیز دیگه خریده اونم امروز ، و راضی هم هست ، خوشحالم .
خوشحال نباشم چیکار کنم ؟
kamix دوست عزیز سلام.
1 شما واقعا قصدتون از خرید دوربین فقط واسه تعطیلات نوروز بود؟ :redface:
2 در مورد خرید درک میکنم که چه احساسی دارید وقتی به دلایل مختلف مجبور میشید از انتخاب اولیه صرف نظر کنید ولی باور کنید همین H7 هم گرفتید واقعا دوربین مناسبیه.اصلا جای پشیمونی نیست.بنده با وجود اینکه چند ماهی هست H7 دارم اما هنوز نتونستم ازش بطور کامل و عالی استفاده کنم که خب به بی تجربگی و آماتور بودن من مربوطه نه امکانات و توانایی دوربین.
3 خوشحال باشید و به قول دوستی که می گفت: یکم با دوربین و لنزتون با احساس تر برخورد کنید،حتما نتیجه خوبی میگیرید.lol
4 فکر کنم این پست من یه آف تاپیک اساسی بود.:::big grin2::: (لطفا منتقل نکنید...:::blushing:::)
:::love2:::
DSC-H7 عزیز
در باره موارد خوبی که اشاره کردی عرض کنم که :
1- قصدم از خرید دوربین فقط تعطیلات نوروز نبود من حدود یک ماهه که قصد کردم بخرم و همونطور که گفته بودم داشتم خیر سرم تحقیق می کردم . دیدم اگه بخوام بخرم حیفه بعد از تعطیلات نوروز بگیرمش آخه خاطرات مسافرت و دید و بازدید ها و گلگشت و چمن و ... چی میشد توی این گرفتاریهای روز مره این روزها فرصت مغتنمی بود که حیف بود از دست بره هرچند من اصولا با عکاسی حال می کنم ( یاد زنیت 122 ام بخیر .... )
2- از اینکه احساسم رو درک میکنید ممنونم و با نظرتون کاملا موافقم ماها معمولا دنبال بهترین ها هستیم هرچند که شاید بلد هم نباشیم از همه امکاناتشون استفاده کنیم . این بر می گرده به آرمانگرایی مون ( به جای واقع گرایی )
3- یاد یه جمله ای افتادم که تو این مضمون بود : "خوشبختی داشتن خواستنی ها نیست ، خواستن چیزهاییه که داریم " و منم الان h7 مو دوست دارم :::love2:::
4- این پست هرچی بود مهم نیست مهم اینه که حرف حساب زدید
سلام
من در بحث شما شرکت نکردم ولی گفتم شاید مناسب باشه بگم یکی از دوستانم اچ 9 داره وقتی من با اون کار کردم یک نقطه ضعف در اون یافتم و اون وجود نویز زیاد بود که در ایزوهای بالا وحشتناک میشد
موفق باشید
والا تا جایی که ما دیدیم و خوندیمو شنیدیمو تست کردیم و تا جایی که دوستان بارها در فروم عنوان کرده اند سونی در زمینه نویز نسبت به بقیه بهتر عمل میکنه.اگه مقایسه همین h9 رو هم با همردیفاش بگیرید گویای همین مطلبه.
راستی شما ایزوهای بالا رو از چند میدونید؟ اگه منظورتون ایزو 3200 است که عرض کنم هنوز همردیفای سونی این ایزو رو اصلا ندارن :redface: چه برسه که بخواد نویزش کمتر هم باشه.
به طور مثال sample های کنون S5 رو با H9 در یک ایزوی مشخص بگیرید تا تفاوتشو ببینید.
جناب قبادی حتما دلایل علمی و عملی تری ارایه خواهند کرد.منتظر ایشون میمونیم...
یه سوال !
این ایزوی 3200 عملا چه کاربردی میتونه داشته باشه توی این دوربین ؟
با سلام خدمت اساتید محترم
2 ماهی میشود که بنده یک عدد دوربین سونیh7 خریده ام اما مشكلاتی در كار كردن با این دوربین دارم كه خیلی ناراحتم میكند :
1 . تصاویر نه چندان شارپ
2.اعوجاج تصویر
3. نویز زیاد
4.فلاش نه چندان قوی
و یكی دو مورد دیگر كه متاسفنه الان حضور ذهن ندارم ...
ایا دوستانی كه مانند من از این دوربین استفاده میكنند هم مشكلاتی شبیه من دارند ؟
بنده با شوق و ذوق زیادی اقدام به شروع عكاسی كردم ولی هر چقدر بیشتر با این دوربین كلنجار می روم نتیجه ی مطلوبی نمیگیرم و باید عرض كنم كه كمی نسبت به عكاسی دلسرد و ناامید شده ام ...
لطفا اساتید محترم و دوستان راهنمایی بفرمایید .
با تشكر.
و یك سوال : در كدام قسمت میتوانم پستی را كه نوشته ام حذف كنم ؟
اول اینكه شاید دوربین یك سری مشكل داشته باشد.
اما این مشكلات چیزی از هنرمندی شما كم نمی كند.
این شما هستید كه خروجی را خلق می كنید و نه ابزار و ابزار تنها یك وسلیه برای ثبت است.
دید عكاس بهتر از نحوه ثبت و كیفیت آن است.
گاهی با یك ثبت پر از اشكال اما دید خوب می توان كیفیت كار را بالا برد.
مشكلاتی كه اشاره كردید همگی قابل رفع هستند.
شارپنس در نرم افزار قابل افزایش است.
اعوجاج تصویر گاهی كار را زیبا تر می كند.هرچند كه آن هم در نرم افزار قابل ویرایش است.
همیشه مجبور نستید از ایزو بالا استفاده كنید تا نویز زیاد شود.آن هم در نرم افزار قابل ترمیم است!
استفاده از فلاش.بخصوص فلاش سر خود دوربین به هیچ وجه توصیه نمی شود. مگر اینكه واقعا نیاز باشد.هرچند فلاش این دوربین بسیار قوی است.اما فلاش جانبی هم برای آن وجود دارد.
اول از همه اینكه خیلی ممنونم كه به سرعت پاسخ دادید .
البته من كاملا در زمینه ی عكاسی تازه كار هستم و هنوز خیلی چیز ها را نمیدانم و تشنه ی یادگیری هستم .
میخواهم با كمك شما و بقیه ی اساتید محترم این فروم هر چه بیشتر یاد بگیرم.
برای شارپ تر كردن تصاویر با كدام نرم افزار كار كنم ؟ همین طور برای رفع نویز .
البته من در اكثر مواقع از ایزوی پایین استفاده میكنم اما باز هم كمی نویز در تصاویر موجود هست كه مرا ازار میدهد .
با تشكر.
فتوشاپ...
لایت روم...
پلاگ این هاكاهش نویز زیادی وجود دارد یكی را انتخاب كنید.مثل نویز نینجا و .....
برای اعوجاج DxO را امتحان كنید.
در افزایش شارپنس زیاده روی نكنید كه نویز را افزایش می دهید.
همیشه با نور مناسب عكاسی كنید.
ایزو را بالاتر از 400 نبرید مگر اینكه خیلی واجب باشد.
پردازش و پروسس گاهی 50 % ارزش دارد و از خود عكاسی مهم تر است.
گاهی نتیجه ی كار وقتی از نوردهی بلند مدت تر استفاده كنیم بهتر از استفاده از فلاش است.
برای آشنایی با نرم افزار ها و پردازش ها و امكانات و سبك های عكاسی به سایت مراجعه كنید و لسیت مقالات را پیدا كنید و مطالعه فرمایید...
ایا نمیتوان هم شارپنس را زیاد كرد و هم نویز را كاهش داد ( بوسیله ی نرم افزار ) ؟؟
البته من خیلی به شارپنس بالا در همه جا علاقه ندارم اما دوست دارم در بعضی عكسها شارپنس بالا داشته باشم .
و سوال دیگر اینكه ایا این مشكلات به چشم من میاید و من زیاد از حد وسواسی شده ام یا اینكه واقعا در مورد این دوربین این مشكلات وجود دارند؟
و فرمودید كه این مدل قابلیت استفاده از فلاش جانبی را نیز دارد؟ بدون كفشك ؟
در ضمن ببخشید كه اینقدر سوال میكنم اما واقعا دلیلش این است كه در این 2 ماه هیچكس نتوانسته در مورد این دوربین من را به درستی راهنمایی كند .
با تشكر.
هم می توان شارپنس را زیاد كرد و هم نویز را كم...
اما تا یك حدودی ... تا حدی كه لطمه ای به عكس و دیگر اجزا نزند...
و بعد اینكه بهتر است یكی دو نمونه از كارها را در اینجا قرار دهید تا بتوانیم بهتر قضاوت كنیم.البته همراه با اگزیف...
و بعد اینكه بله فلاش های خارجی برای این مدل و مدل های دیگر كه كفشك ندارند وجود دارد اما بنده به هیچ وجه توصیه نمی كنم كه عكاسی مبتنی با فلاش را گسترش دهید.
فلاش سایه های تیز و تصاویر تخت و غیر هنری خلق می كند.
هر سوالی باشد در خدمت هستیم...
جناب علیرضای عزیز ...نقل قول:
این ایزوی 3200 عملا چه کاربردی میتونه داشته باشه توی این دوربین ؟
بار ها توسط دوستان در سایت گفته شده كه هرچه خوار آید ، روزی به كار آید...
بار ها برای من اتفاق افتاد (قبل از خریدن تك لنز) كه بدون سه پایه ، در شب خواستم عكسی بگیرم و چون ایزوی بالا نداشتم ، عكسی هم نداشتم...
در اون لحظه هست كه شما قدر ایزو 3200 رو با هر مقدار نویز می فهمید... :cool:
دیروز فرصتی بدست اوردم كه دوربین فوجی یكی از دوستان را امتحان كنم (s8000 اگر اشتباه نكنم )
دوربین خیلی خوبی بود
مخصوصا از لحاظ رفتار نویزی .
ایا به نظر شما ارزش دارد كه دوربین خودم را با این دوربین عوض كنم ؟
شخصا به تستها و sample های بعضی از سایتها اعتقادی ندارم زیرا معتقدم كه در بعضی مواقع این تستها و review ها تحت تاثیر منافع مادی و...از حالت منصفانه و عادلانه خارج میشوند و عدالت را رعایت نمیكنند...
در مورد فوجی هم باید عرض كنم كه تستی كه بنده انجام دادم كاملا جنبه ی دقیق ندارد و بیشتر میخواستم نظر شما اساتید و دوستان محترم این فروم را جویا شوم كه اگر شما نیز ان دوربین را تست نموده اید ایا نظری مشابه من دارید یا خیر ...شاید اشكال از من بود كه منظور خود را در پست قبلی بدرستی بیان نكردم .بهر حال ببخشید ...
و البته این نكته را هم اضافه كنم كه متاسفانه امكان تست این دو دوربین برای من به طور همزمان وجود ندارد .
با تشكر.
با سلام و تبریك سال نو خدمت دوستان
مدتی هست یه دوربین سونی گرفتم
تازگی دكمه شاتر رو نصفه كه فشار میدم فوكوس نمیكنه
تمام تنظیمات دوربین هم درسته
لطفا راهنمایی كنید
سلام
کسی میدونه تو این دوربین چه جوری میشه کاری کرد تاریخ روی عکس گرفته شده ثبت بشه
منظورم و حتما متوجه می شید که ؟
بعضی از دوربین ها روی خود عکس مثلا گوشه سمت راست تاریخ و می زنند؟
دوست من
قبلا راجع به این سوال ( یا مشکل ) در تاپیکی گفتگو شد.متاسفانه ذهنم یاری نکرد جهت یافتن تاپیک مذکور.با اجازه دوستان: شما دوربین رو در حالت Auto بگذارید و فوکوس کنید.اگه فوکوس نکرد( کادر فوکوس عمل نکرد و یا سبز نشد یا حرکت بسیار ظریف موتور لنز رو در دست احساس نکردید) اونوقت جای نگرانی دارد.اما اگه در حالت Auto مشکلی نداشتید پس وقتشه نگاهی به تنظیمات دوربین بندازید.دوستان اگه اون تاپیک رو میدونن کجاس لطفا راهنمایی کنند.
سلام
دوستان عزیز ببخشید چند تا سوال بسیار ابتدایی :
1- در حالت Auto وقتی در زیر نور تنگستن عکس میگیرم خیلی وایت بالانس افتضاحه.هیچ راهی نیست که بدون سوئیچ به حالتهای P یا غیره کمی تصحیح انجام داد؟ و اینکه اون تنظیم وایت بالانس که در منو وجود داره و باید یه ریفرنس سفید جلو لنز بذاریم تا دوربین خودشو تنظیم کنه آیا روی مد Auto هم تاثیر داره یا فقط واسه Manual تاثیر گذاره؟
2-در حالت عکاسی معمولی در شب از نظر دقت فوکوس بهتره با استفاده از لامپ کمکی فوکوس عکاسی بشه یا همون مد فوکوس چند نقطه ای بهتره؟ (در حالت استفاده از لامپ کمکی فقط یک کادر فوکوس داریم طبیعتا)
3-این فوکوس چند نقطه ای از چه الگویی برای تعیین نقاط مورد نظر استفاده میکنه؟ معیارش چیه؟
ممنون
با سلام
جناب قبادی ..دوست عزیز
در چند پست قبل از شما سوالاتی را در باره ی چگونگی كار با دوربینم پرسیدم .. عرض كردم كه از این دوربین راضی نیستم .. و حتی تصمیم به تعویض ان داشتم.. اما با راهنمایی های مفید وارزنده ی شما توانستم بسیاری از مشكلات این دوربین را رفع كنم و به نتیجه ی تقریبا دلخواه برسم ..
در اغلب مواقع از ایزوی پایین استفاده میكنم (80 یا 100 ) زیرا به این نتیجه رسیده ام كه ایزوی بالاتر برای من استفاده ای ندارد و چندان به كار من نمیاید...و همین مساله باعث كاهش نویز به میزان قابل توجهی میشود و اگر احتیاج به شارپنس بالا داشتم ان را با كمك نرم افزار زیاد میكنم ...
و اما نكته مهمتر اینكه شما فرمودید كه دید عكاس مهمتر از ابزارش است واین نكته نگرش من را كاملا نسبت به مقوله عكاسی تغییر داده است... در حال حاضر ابتدا سعی میكنم كه با دید درست تصاویری زیبا ( البته در حد توان و دانش بسیار اندكم ) خلق كنم و سپس به سراغ مسایل فنی و اشكالات احتمالی عكس بروم ...
در هر صورت منظور از این پست تشكر از شما دوست عزیز بود كه با راهنمایی های صحیح و ارزنده كمك شایانی در ایجاد علاقه و انگیزه ی دوباره در اینجانب انجام دادید.
امیدوارم بتوانم باز هم از شما بیاموزم...
با تشكر.
سلام
یك نكته جالب اینكه منم یكی دو ماه پیش رفته بودم یك H9 بخرم فروشنده گفت تمام شده منم دقیقا كلی مقایسه كردم و گفتم بابا H7 خیلی هم خوبه.
ولی در پاسخ شما دوست عزیر برای اینكه بررسی بیشترب بكنی و شاید به گارانتی مراجعه كنی باید بگم كه اتفاقا فلاش دوربین خیلی قوی است , تصاویر شارپ اند و نویز هم ندارند می توانی عكس های منو نگاه كنی ومقایسه كنی , خوشحال می شوم كه نتیجه را به من ایمیل كنی
hossein@shamloo.ir
لینك تصاویر :
http://aks.akkasee.com/users/4411/photos/
با سلام.
ابتدا یك توضیح: متاسفانه بنا به دلایلی ( مشكلات ویندوز و...) فعلا نمتیتوانم از ایمیل استفاده نمایم و در نتیجه با اجازه ی شما همین جا پاسخ پست شما را میدهم ... بهر حال میبخشید...
اول از همه اینكه باید عرض كنم تصاویر زیبایی خلق نموده اید...تبریك عرض میكنم...
اما ایكاش تصاویر با نور كمتر و در محیط های داخلی ( و ایزوی بالاتر ) را نیز در گالری قرار میدادید..و اگر عكسها در اندازه اصلی خود بودند بهتر میشد در مورد شارپنس و نویز قضاوت نمود و مقایسه انجام داد ..اگر لطف كنید این تصاویر و عكسهایی را كه در محیطهای كم نورتر و داخلی گرفته اید (با اندازه ی اصلی ) در این جا اپلود نمایید بی نهایت متشكر میشوم ( اگر برایتان زحمتی نیست )...بنده هم در طی یكی دو روز اینده عكسهای دوربینم را در این تاپیك قرار میدهم تا شما دوست عزیز و بقیه ی عزیزان لطف كنید و درمورد اشكالات احتمالی دوربین نظراتتان را ابراز بفرمایید.
در اخر از لطف و توجه شما دوست عزیز نسبت به اینجانب بی نهایت سپاسگذارم.
با تشكر.
سلام.
امروز واسه 13 رفتیم بیرون... یه مطلبی که باعث خوشحالیم از خرید H7 شد این بود که امروز 400 تا عکس گرفتم، 10 شات با فلاش داشتم ،از زوم بسیار استفاده کردم، 350 تا شات رو با ویزور زدم و LCD خاموش بود، 50 تا عکس رو Review کردم اما..... فقط یکی از چهار نشانگر باطری کم شد lol قبلا هم این تجربه رو داشتم و میدونم که نشانگر درسته و اگه همینجوری ادامه بدم تا حدود 1500 شات رو با همین شارژ میزنه :::love2:::
پیمان عزیز....
منون از لطف شما...
بنده همیشه در خدمت تمام دوستان عزیز در فروم و سایت هستنم.امیدوارم بتوانم كمكی هر چند ناچیز به عزیزان بكنم.از اینكه به عكاسی باز هم علاقمند شدید بسیار بسیار خوشحال شدم.ابزار شما از بهترین ها است.انشالله منتظر كارهای زیبایتان خواهیم بود...
به امید موفقیت شما ....
با سلام .
مشکل اعوجاج و دیستورت شدن تصویر را با کمک نرم افزار فوتوشاپ حل کرده ام اما تشخیص اعوجاج تا زمانی که خطوط صاف ( مانند دیوارو...) در تصویر وجود دارند امکان پذیر است واما زمانی که از پرتره و اشیا و مناظر در طبیعت که غالبا خطوطی ناصاف و غیر مستقیم دارند عکس میگیرم متاسفانه نمیتوانم میزان اعوجاج تصویر را تشخیص دهم.
این مساله مخصوصا در هنگام عکاسی از چهره بیشتر نمایان میشود زیرا به وسیله ی چشم نمیتوان میزان اعوجاجی را که در چهره ی شخص بواسطه ی خطای لنز ایجاد شده مشخص کرد ( حداقل من نمیتوانم تشخیص دهم :redface:) حال سوال بنده اینست که ایا راهی برای تعیین اینکه یک عکس تا چه میزان دچار اعوجاج شده است وجود دارد و ایا میتوان میزان استانداردی برای اصلاح دیستورشن بکار برد ؟یا اینکه باید از روش ازمون و خطا برای رسیدن به نتیجه ی مطلوب استفاده نمایم؟
باتشکر.
پیمان عزیز بهترین راه استفاده از نرم افزار DxO که بعد از دریافت باید پروفایل دوربین تان را بگیرید ( در داخل سایت موجود است ) و بعد به کمک این نرم افزار ارزشمند مشکل اعوجاج را تا حدود زیادی برطرف کنید.
نسخه کرک شده این نرم افزار در فروم وجود دارد.جستجو کنید و از همان آدرس آن را دریافت کنید.
سلام
دوستان عزیز در یک فاصله ثابت و مشخص مثلا 3 متری اگه مقدار زوم اپتیکال از یه حدی بیشتر بشه دیگه دوربین نمیتونه فوکوس کنه.علتش چیه؟ و اینکه آیا فرمولی واسه محاسبه این مقدار هست یا خیر؟
ممنون
کاوه جان.. در همه مد ها همینجوره! چه Auto چه Manual و P ... البته اضافه کنم که گاهی اصلا فوکوس نمیکنه و گاهی فوکوس میکنه(کادر سبز میشه) اما تصویر کاملا آنفوکوسه !!
راستی وقتی 15X زوم میکنیم این ماکرو رو فعال کنیم چه فرقی داره؟ من که همه حالتی عکس گرفتم هیچ فرقی نداشت.:::confused2:::
مثلا یه سوژه داریم در 1 متری..کادر رو هم با زوم 10 :::big grin::: مثلا میبندم...حالا هرچی جون میکنم فوکوس نمیکنه:::big grin2::: آقا راهش چیه؟
راستی کاوه جان این حداقل رو نفرمودید چطور بفهمم؟
تا جایی که من میدونم مینیمم فاصله فوکوس شما در حالت نرمال حدود 50 سانتی متر و در حالت Tele حدود 120 سانتی متره
یعی در حالت Tele حتی اگه در زوم 15 هم باشید باید بتونید روی سوژه هایی که در فاصله 120 سانتی متر و دورتر هستند فوکوس کنید
اما فوکوس اتوماتیک روی سوژه هایی با کنتراست خیلی بالا یا پائین
یا همرنگ زمینه
یا سوژه هایی که نسبت به پس زمینه فضای خیلی کمی رو اشغال میکنن ( مثل یک شاخه کوچک در یک پس زمینه وسیع )
یا وقتی در نهایت زوم هستید
معمولا به سختی یا به اشتباه روی پس زمینه انجام میشه و بهتره از فوکوس دستی استفاده کنید