سلام
تصاوير در ريويو هاي مختلف متفاوت است ولي ظاهرا a300 كم نويز تر از a350 است.
هنوز كسي قيمت در ايران نداره؟
سلام
تصاوير در ريويو هاي مختلف متفاوت است ولي ظاهرا a300 كم نويز تر از a350 است.
هنوز كسي قيمت در ايران نداره؟
سياوش
It is not the gear, it is the guy behind the camera :)
با سلام به همه ی دوستای خوبم من یه دوربین Sony alfa A350 خریدم و می خواستم درباره ی چگونگی تنظیمش بدونم.تنظیم سرعت شاتر, .... ممنون از تمام دوستان.
همه سوالات شما در دفترچه راهنما که به فارسی هم ارائه شده موجود است. دفترچه فارسی باید در CD باشد. فقط اصطلاحات به خوبی ترجمه نشده اند و توصیه می شود دفترچه انگلیسی را مطالعه کنید.
اگر اشکالی ندارد من هم از شما سوال کنم که دوربین را چند خریدید؟
ضمناً آلفا را هم در تیتر درست ننوشته اید و فکر کنم باید این تاپیک ادغام بشود.
آرش
Java Intelligent Network Infrastructure
حتما دوست من.من این دوربین رو 1و80 خریدم.در ارتباط با CD که همراه خودش بود باید بگم فقط شامل چندتا برنامه برای مدیریت عکس بود راهنما نداشت.
این لنز 18-70 که رویA350 ارایه میشه همونیه که با A200 عرضه میشه هست؟
(Sony Alpha DSLR-A300 - Sony Sal 1870 (kit lens
Sony DT 16-50 F2.8 SSM - Sony SAL 70-300 G
Sony HVL-F43AM
Lowepro - Fastpack 350
بدجوری هم وسوسه برانگیزهارسالی توسط hamed-m
سلام
یه سوال ایا این 350 میتونه اپ گرید خوبی برای 350 دی کنون باشه یا نه البته میدونم که لازمه اش خداحافظی با لنزها و فلاش کنونه ولی الفا350 اینقدر جذابیت داره که بد جوری ادم رو وسوسه میکن
کافیه یه بار اونو تو دست بگیرید تا فرقشو با دوربین های هم مدل برندهای دیگه بفهمید
میشه توضیح بدید DOF چیه؟A200 و 300 و 350 همه نسل جدیدی از DSLR هستن !
کاملا اماتور هستن...اینقدر که حتی توی Finder نمیتونن DOF Preview داشته باشن...(این یعنی جایگرین A100 نیستن !)
من الفا 350 دارم.
به نظرم تنها نقطه ضعفش لنز کیتشه. لنز چینی هست و کیفیت زیاد بالایی در حد سنسور دوربین نداره. علت اینکه لنز چین گذاشته میشه اینه که قیمت کیت کمتر بشه. قیمت لنز کیتش 100هزار تومن هست.
و حتما باید یه لنز براش خرید.
اما خود دوربین حرف نداره.
مثلا لرزشگیر و موتور فوکوس روی بدنه هست و میشه با خرید یه لنز با قابلیت لزرگشر و موتور فوکوس یه چیزی تو دست داشت در حد خدا.
فوکوس خود دوربین هم که سریع ترین فوکوس توی SLR ها هست.
بازم میگم تا این دوربین رو تو دست نگیرید نمیفهمید چیه
سلامفوکوس خود دوربین هم که سریع ترین فوکوس توی SLR ها هست.
ضمن خوشامد گويي، خواهشمندم اگر براي اين گفته منبع يا مدرك موثقي داريد بفرماييد.
تا جاييكه اطلاع دارم سريعترين فوكوس تا الآن متعلق به OLYMPUS-E3 با لنز 60-12 (و طبق شرايط خاصي) است، و تا حالا چنين چيزي را در مورد SONY-A350 نشنيدم.
مخفف Depth of Field است. منظور دوستمون، دكمه پيش نمايش عمق ميدان بود.
A350 WITH 18- 70 LENZ
700000
بازرگانی ایران