لطفا جواب من رو هم بدين
عليرضا تارا
با سلام
من ميخواستم بدونم حالت فوكوس غيراتوماتيك اين دوربين چجوري انجام ميشه و از كجا و چجوري بايد تنظيم بشه؟ اگه ممكنه در مورد فوكوس غيردستي و اتوماتيك اون و تنظيماتي كه ميشه كلاً در مورد فوكوس اون انجام داد منو راهنمايي كنيد
با تشر
سلام
فكر ميكنم منظورتون استفاده از فوكوس نقطه اي و بعد نيز بكار بردن قفل فوكوس باشد.
قطعا" استفاده از فوكوس خودكار دوربين (كه با هر بار فشردن شاتر، چند نقطه مهم را مثلا" شناسايي كرده و روي آنها فوكوس ميكند ) در گرفتن اين نوع عكسها (پرتره با پس زمينه محو) بي فايده خواهد بود.
فكر كرده بودم منظورتون فوكوس دستي بود!! :)
جناب artara ي عزيز، اينكه sx10 دوربينه خوبيه يا نه ، اولآ بايد باستيد تا يه بازار بياد:confused:!! دوم در فروم مخصوص خودش در اين مورد پي گيري كنيد!!:cool:
اما در مورد لنزها فكر نميكنم به لنز خاصي نياز پيدا كنيد!! معمولآ خرج لنز براي اين صطح دوربين به نظر بنده كه مدت خيلي كوتاهيه عكاسي ميكنم،خيلي لزوم نداره!! و خود دوربين اكثر جواب ها رو به شما ميده!!
خيلي در خريد دوربين وسواس به خرج نديد!! من وسواس بسياري موقع خريد داشتم، اما بعد از خريد و مقايسه ديدم كه جزعياتي كه من اونهمه توجه ميكردم اصلآ در اين سطح دوربين كاربرد چنداني ندارند! و بيشتر بر روي كاغذ زيباست!! و عكس ها در دوربين هايي در يك سطح از لحاظ كيفيت خيلي تفاوت ندارند!!
چند مدل خوب رو در نظر بگيريد!! بريد در يك مغازه، ببينيد از در دست گرفتن كدام احساس بهتري داريد!!!
به نظر من اون بهترين انتخابه!!:biggrin:
با سلام
لطفاً منو در پيدا كردن محل سوژه بصورت دستي و فوكوس غيراتوماتيك راهنمايي كنيد
ممنون
سلام!
من هم به تازگی این دوربین رو گرفتم. ولی اونچه در این مورد پیدا کردم اینه که:
وقتی حالت عکاسی P رو انتخاب کرده باشین، تنظیمات دیافراگم، سرعت شاتر و فوکوس ( علامت دست ) در پایین صفحه نمایش داده می شه که می تونید اونها رو تنظیم کنین. وقتی اینجا علامت دست فوکوس رو انتخاب کنین, علاوه بر اینکه با تنظیم فاصله می تونین جای فوکوس رو مشخص کنید، حالت های دیگری مربوط به چهار چوب فوکوس هم هست که در یکی از اونها با استفاده از کلید های جهتی می تونید جای چار چوب رو خودتون تعیین کنید.
امیدوارم مفید باشه.
با احترام
سلام دوستان
می خواستم بدونم به غیر از تغییر اندازه تصویر که میشه اونو رو 9 یا 5 یا ...مگا پیکسل تنظیم کرد,قسمت دیگه ای هم وجود داره
که بشه کیفیت عکس رو در این دوربین بالاتر بر د؟مثل بعضی از دوربینهای دیجیتال دیگه که حالت Fine یا Normal رو میشه برای Quality انتخاب کرد
با تشکر
درود
دوستان من این دوربین را دیروز گرفتم ولی نمیدونم چرا عکس هاش به نظرم اصلا کیفیت نداره قبلا یک دورین سونی 5 مگاپیکسلی داشتم ازش راضی بودم ولی این که 9 مگاست نمیدونم چرا عکساش به دل نمیشینه ؟! وقتی رو عکسا زوم میکنم بین تقاطع رنگ ها رنگها قاطی هستند دوستان میتونن کمکی کنن ؟! و اگه میشه چند تا عکس که خودتون با این دوربین گرفتین رو اینجا اپ کنید که من ببینم مشکل از دوربینه منه یا کلا اینا اینتطورین ! :confused::confused::(
با تشکر کاریزما