نوشته اصلی توسط
sting
سلام اول بگم من همون mpeg هستم که تاپیک رو زد چون یکی پورد و میلم رو عوض کرد یوزر جدید ساختم
fayyaz.saeed دمت گرم که این فلاش رو خریدی اومدی اینجا توضیح این فلاش رو گفتی
چند تا سوال راجب این فلاشش داشتم چون منم میخواستم بخرم ولی دودلم هستم هنوز
1 شما دوربینت چیه مال من w90 هست
2 شما تونستی باطری شارژی این 123 a رو پیدا کنی من که نتونستم
3 مصرف باطری این فلاش چظوره چند تا فلاش مشه با 1 باطری زد چونمیدونی اگه زیاد باشه بعد 1 مدت پول باطری از قیمت فلاش میره بالاتر این 1 کی از دلایل دودلی من بود
4 تو محیط باز هم کار میکنه یهنی مثلا تو فضای بیرون از خونه باشی مثلا میگما تو حیاط چون دوستان میگفتن این فلاش ها حتما داخل اتاق کار میکنه چون باید بازگشت نور فلاش دوربین به چشمی این فلاش برسه پس اگه در محیط باز باشه عمل نمکنه آیا این درسته یا نه
5 راستی من تلفنت رو میخوام ازت چند تا سوال دیگه بپرسم اگه امکان داره برام پیغام خصوصی بزار چون میخوام نظرت رو بپرسم اگه اونیکه میخواستم بود برم امروز بگیرم
میشه نمونه عکس با این فلاش بزاری 1 دونه بودن این فلاش 1 دونه با این فلاش یهنی 1 بار فقط فلاش دوربینت باشه 1بار هم هردو فلاش
بیین من خودم از دوربینم راضی هستم فقط چون دوربین کامپکت هست و فلاشش بردش کمه تو شب پدرمو در آورده
حتی تصمیم گرفتم 1 دوربین دیگه بگیرم اگه این مشکل فلاش حل شه فعلا سراغ دوربین دیگه نمیرم چون میخواستم H50 بگیرم
راستی از بازرگانی ایران راجب این فلاشش پرسیدم از همه سونی سنترا هیچکس این فلاش رو تست نکرده بود و در ضمن تو سایت خود سونی زده تو لیستی که مربوط به این فلاش هست و دوربینهایی که باهاش ست میشه اسم w90 , w80 نبرده ولی w50 , w35 رو برده که این دومدل از لحاظ ظاهری شبیه w90 , w80 هست این هم 1 کی از دلایل دو دلی من بود
راستی دوربینت رو هم مدلش رو یادت نره نگیها
منتظز نمونه عکس هم هستم
راستی پرتاب فلاشش چطوری یا همون قدرتش گاید نامبر این فلاش که 6 بود