دوربين كنن اس ايكس 20
دوربين پاناسونيك اف زد 35
??????????? چنین نظری در مورد فیلمبرداری این دوربین؟؟؟از لحاظ فیلم هم که SX20IS بهتر از افتضاح نیست
بگذریم
دوست عزیز در گالری خوشبختانه بخشی به نام نقشه وجود داره که شما میتونین به تفکیک نوع دوربین عکسها رو مشاهده کنین البته fz35رکوردی نداره ولی fz28 بله به هرحال با مقایسه عکسهای عکاسان مختلف شاید انتخاب بهتری داشته باشین ولی در مجموع مهارت عکاس مهمتر از دوربین تلقی میشه
البته یک مزیت sx20 که خیلی کاربرد داره السیدی گردانه که جالبه و اینجا فکر کنم ذکر نشده بود
موفق باشین و زودتر خریداری کنین
سلام دوست عزیز.
دلیل شما برای بد بودن کیفیت فیلم برداری چیست.
به نظر بنده کیفیت فیلم برداری بسیار خوبه
این لینک رو هم مطالعه کنید . مقایسه نسبتا خوبی انجام شده
http://www.cameralabs.com/reviews/Pa..._results.shtml
ویرایش توسط maxel134 : Monday 14 June 2010 در ساعت 23:51
Canon SX20 Is, و پلاریزه تقلبی UV / Tripod FT-330G/ VANGUARD/
منظورم این بود که از هر 10 دقیقه 3 دقیقه اش تاره و فوکوس دوربین مداوم نیست
وگرنه اگه اون 7 دقیقه رو بگیم کیفیت اون هفت دقیقه عالیه (30 دقیقه فیلم این دوربین 8 گیگابایت هست که نشون از کیفیت خوبشه ولی در نظر بگیرید که اگه 30% فیلم تار باشه چی میشه)
اگه کسی قبول نداره مشکل تاری (نداشتن فوکوس ممتد) رو پیام بده
سایز سنسورو تو اکثر سایتهای فروش و رویو دوربینهای دیجیتال زدن.البته برای سنسورهای کوچک بصورت کسری از اینچ زدن مثلا 1/1.8 یعنی اندازه قطر سنسور یک بر یک و هشت دهم اینچ.
البته تو سایت dpreview.com منوی specification اگه برند و مدل رو انتخاب کنی sensor size همونیه که دنبالشی که تو این سایت به میلی متر هم زده.
ضمنا یه موردی که یکی از دوستان اشاره کردن lcd چرخون کنون هست که واقعا چیز بدرد بخوریه و میتونه تو انتخاب تاثیر بگذاره .
ولی یه موضوع اصلی تو انتخاب گذشته از مسائل فنی قضیه سلیقه و علاقه به یه برند خاص هست. خودم وقتی میخوام تلویزیون بخرم نا خود آگاه به سمت سونی میرم هر چند ممکنه سامسونگ نسبت به قیمتش ارزنده تر باشه .
پس با توجه به نظرسنجي و توضيحات دوستان كفه ترازو به سمت FZ 35 سنگيني ميكنه در آخر اگه توصيه ديگري كه بتونه روي انتخاب اثر داشته باشه كه فراموش شده لطفا بيان كنيد
درود
خودم به غیر از یکی دو مدل کامپکت دوستان با مدل دیگری کار نکردم. اما چندی پیش برای کسی تحقیق بسیاری برای انتخاب یک کامپکت همه کاره ! داشتم. و تمام مدلهایی که حرفی برای گفتن داشتن رو بررسی کردم چند مدل از کنون و همین یک پاناسونیک و .... مشکل کنون ها اینست که برای نیاز های ایرانی ها که همه چیز را یکجا میخواهند در یک مدل جمع شده باشد!! نیست. اصولا هیچ مدلی از کنون را نمیتوان با راحتی انتخاب کرد مطمئنا باید در آن از چیز های گذشت که بشود آنرا قبول کرد. هر کدام از مدلهای کنون یک عیبی داشت مخصوصا یکچیزی را در این نگذاشته بود در آن گذاشته بود ، مسلما اگر این کار را میکرد دیگر هیچکدام فروش نمیرفت به جز یکی . و این فرق کلیدی کنون با اون پاناسونیک هست. و اصولا دوربینی که باتری قابل شارژ نداشته باشد ارزش فکر کردن روی باقی مواردش را ندارد.
اما دوربینی هم که همه چیز در آن تکمیل باشد وجود ندارد اما این پاناسونیک Fz35 در جمع راضی کننده تر خواهد بود.
موفق باشید
انوش