نوشته اصلی توسط
omid705
شما خیلی مشخص نکردید که زمینه کاریتون با دوربین بیشتر در چه زمینه ای هستش.
هرکسی به تناسب کاری که با دوربین میخواد انجام بده میتونه انتخاب راحت تری داشته باشه دوست عزیز.
پاناسونیک FZ35 نسبت به کنون SX20 :
سبکتره،به نظر شخص من خوش دست تره،فوکوس سریعتری داره ، باطری لیتیومی داره که شما رو از پرداخت هزینه اضافی برای باطری و شارژر بی نیاز میکنه،همراهش کیف ارائه میشه که اونم جنبه اقتصادی داره و البته کیف اورجینال همیشه یه چیز دیگست! ، قابلیت عکاسی RAW داره،60 ثانیه نوردهی میکنه در مقابل 30 ثانیه کنون ، در نور کم نویز پایی تری داره،برد فلاشش بهتره.
اما در عوض کنون SX20 نسبت به پاناسونیک FZ35 :
چینش دکمه های بهتری داره،2X زوم بیشتر داره،عکاسی پیاپیش گرچه با سرعت کمتری انجام میشه ( 0.7 fps در مقابل فکر میکنم 2.3 fps پاناسونیک ) اما پاناسونیک 3 شات بیشتر عکاسی پیاپی نداره با نهایت رزولیشن اما کنون تا پر شدن حافظه عکاسی میکنه.
FZ35 هم میتونه این کار رو بکنه اما با رزولیشن 3MP
SX20 باطری قلمی میخوره،گرچه برای خرید شارژر و باطری هزینه اضافی رو تحمیل میکنه و باعث سنگین شدن دوربین میشه اما اگر جایی گیر کردید از هر بقالی میتونید باطری قلمی تهیه کنید و کارتون رو راه بندازید!
کنون رنگهای طبیعی تری رو ارائه میده البته خیلی محسوس نیست.
محل اتصال فلاش خارجی داره که البته قیمت فلاش هاش بین 140 تا 200 هزار تومان هستش.
اینها نظرات شخصیه من بود و البته یه جورایی جمع بندی نظرات دوستان، شاید بتونه در انتخابتون کمکتون کنه.
من خودم FZ35 رو انتخاب کریدم و خریدم و بسیار هم راضی هستم.
موفق باشید دوست عزیز.