صفحه 2 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 77
Like Tree134تشکر

موضوع: Nikon D3100 یا Canon 550D ؟

كاربر همراه
    تشکر کرده
    752

نقل قول نوشته اصلی توسط payman_sh نمایش پست ها
    میشه یکم در مورد Bracketing توضیح بدین؟
    :confused:
    تا آنجایی که سواد من قد می دهد:
    در براکتینگ دوربین چند عکس(معمولا3تا) با اختلاف: نوردهی، وایت بالانس و مد رنگ و... برمیدارد که کاربرد خودش را دارد مثلا در مورد نوردهی که اگر در مد تقدم شاتر نباشد با اختلاف سرعت شاتر عکسها گرفته می شود و برای عکسهای HDR کاربرد دارد یا برای زمانی که می خواهید یک عکس را در وایت بالانسهای مختلف ببینید چند عکس با توازن سفیدی مختلف دارید ...
    موفق باشید
    Anoosh-Em و payman_sh تشکر می‌کنند.

كاربر آشنا challenger آواتار ها
    تشکر کرده
    392

In photography, bracketing is the general technique of taking several shots of the same subject using different or the same camera settings. Bracketing is useful and often recommended in situations that make it difficult to obtain a satisfactory image with a single shot, especially when a small variation in exposure parameters has a comparatively large effect on the resulting image. Autobracketing is automatic bracketing by using a setting on the camera to take several bracketed shots (in contrast to the photographer altering the settings by hand between each shot).
    payman_sh تشکر می‌کند.
    علیرضا ابراهیمی
    ایستاگرام من.

كاربر همراه payman_sh آواتار ها
    تشکر کرده
    2997

از همه دوستان ممنونم فکر کنم یکم دیگه اطلاعاتم رو ببرم بالا و تحقیق بیشتری بکنم بهتر باشه

كاربر همراه hamid415 آواتار ها
    تشکر کرده
    181

سلام جناب payman_sh
    از صحبتهاتون در تاپیک های دیگه معلوم هست بالاخره دوربین D3100 رو به 550D ترجیح دادین، می خواستم بپرسم چرا؟

كاربر همراه payman_sh آواتار ها
    تشکر کرده
    2997

نقل قول نوشته اصلی توسط hamid415 نمایش پست ها
    سلام جناب payman_sh
    از صحبتهاتون در تاپیک های دیگه معلوم هست بالاخره دوربین D3100 رو به 550D ترجیح دادین، می خواستم بپرسم چرا؟
    قیمت ارزن تر (البته اختلاف 120 تومنی موقع خرید من آنچنان تاثیر گذار نبود)
    وضعیت نویزی بهتر (من به عکاسی شب علاقه داشتم و با بررسی عکس های کنون و نیکون به نظرم تفاوت خیلی آشکار بود)
    تنوع لنزهای ارزان قیمت نیکون
    فوکوس 11 نقطه ای نیکون در مقابل 9 نقطه کنون
    این سیستم فوکوس AF-F هم وسوسه انگیز بود
    در آخر هم با اسمش خیلی حال کردم
    hamid415 تشکر می‌کند.
    Nikon D3100 +Nikkor 18-55

كاربر همراه hamid415 آواتار ها
    تشکر کرده
    181

نقل قول نوشته اصلی توسط payman_sh نمایش پست ها
    قیمت ارزن تر (البته اختلاف 120 تومنی موقع خرید من آنچنان تاثیر گذار نبود)
    وضعیت نویزی بهتر (من به عکاسی شب علاقه داشتم و با بررسی عکس های کنون و نیکون به نظرم تفاوت خیلی آشکار بود)
    تنوع لنزهای ارزان قیمت نیکون
    فوکوس 11 نقطه ای نیکون در مقابل 9 نقطه کنون
    این سیستم فوکوس AF-F هم وسوسه انگیز بود
    در آخر هم با اسمش خیلی حال کردم
    حالا الان از خربدتون راضی هستین؟ کیفیت عکسها راضیتون میکنه؟

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

با سلام خدمت دوستان
    امیدوارم با راهنمایی شما بتونم از این دو دلی خارج بشم . تاپیک های قیاس 550D و D90 و همچنین 550 با 3100 را هم مطالعه کردم ولی باز جهت اطمینان به تجربات شما نیاز دارم
    سال ها با دوربین خدابیامرز D70s با لنز 18-70 (که فوق العاده بود) و 70-300 G (ضعیف و تنبل) عکاسی میکردم که به سرقت رفتند ! حالا میخوام دوربینی در حدود 800 تومن (یا شاید بادی) خریداری کنم ولی هم D3100 و هم 550D از لنزکیت های 18-55 که در قیاس با 18-70 مرحوم نیکون داشتم بسیار ضعیف هستند و مرا راضی نخواهند کرد . گرایش من عکاسی هوانوردی و هوپیماست و قطعا نیازمند به لنز تله دارم . برای لنز هم چیزی حدود 400 تا 600 تومن درنظر دارم .

اول انکه کدام دوربین و کدام لنزها را پیشنهاد می دهید ؟ مثلا
    D550 با لنز کانن EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS چطوره ؟ یا دولنز ترکیبی برای اینکار مثل سابق بگیرم ؟ اینم هست > Canon EF 28-135mm IS USM ؟

اگر نظرتان 3100 است ان را با چه لنزی پیشنهاد میدهید ؟

بین دو برند و لنزهاشون به شدت مردد هستم ولی دلم کمی با D550 هست . مخصوصا استفاده از اکستندرها برای آینده ... به فیلم برداری هم اصلا توجهی ندارم
    ممنون از راهنمایی شما
    حیدری

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط shobeir.h نمایش پست ها
    با سلام خدمت دوستان
    امیدوارم با راهنمایی شما بتونم از این دو دلی خارج بشم . تاپیک های قیاس 550D و D90 و همچنین 550 با 3100 را هم مطالعه کردم ولی باز جهت اطمینان به تجربات شما نیاز دارم
    سال ها با دوربین خدابیامرز D70s با لنز 18-70 (که فوق العاده بود) و 70-300 G (ضعیف و تنبل) عکاسی میکردم که به سرقت رفتند ! حالا میخوام دوربینی در حدود 800 تومن (یا شاید بادی) خریداری کنم ولی هم D3100 و هم 550D از لنزکیت های 18-55 که در قیاس با 18-70 مرحوم نیکون داشتم بسیار ضعیف هستند و مرا راضی نخواهند کرد . گرایش من عکاسی هوانوردی و هوپیماست و قطعا نیازمند به لنز تله دارم . برای لنز هم چیزی حدود 400 تا 600 تومن درنظر دارم .

اول انکه کدام دوربین و کدام لنزها را پیشنهاد می دهید ؟ مثلا
    D550 با لنز کانن EF-S 18-200mm f/3.5-5.6 IS چطوره ؟ یا دولنز ترکیبی برای اینکار مثل سابق بگیرم ؟ اینم هست > Canon EF 28-135mm IS USM ؟

اگر نظرتان 3100 است ان را با چه لنزی پیشنهاد میدهید ؟

بین دو برند و لنزهاشون به شدت مردد هستم ولی دلم کمی با D550 هست . مخصوصا استفاده از اکستندرها برای آینده ... به فیلم برداری هم اصلا توجهی ندارم
    ممنون از راهنمایی شما
    حیدری
    سلام.
    اگر نیکون رو انتخاب کنید اونوقت می تونید به لنز 18-200 نیکون فکر کنید که کیفیتش از رقیب کننی بهتره. لنز 18-105 نیکون هم به نسبت قیمتش لنز بسیار خوبیه. برای ترکیب دو لنز, برای تله می تونید 55-200 رو بگیرید اما دو انتخاب بهتر 55-300 هست و 70-300 VR. (با اون 70-300 قدیمی خودتون دنیایی فاصله داره. قیمتش حدود 550 تومان هست و لنز فول فریم هم هست و در نتیجه کیفیتش روی دوربین کراپدار بسیار خوب خواهد بود)
    در صورت خرید هر کدوم از این دو دوربین امکان استفاده از لنز های تامرون و سیگما رو هم دارید. خصوصا 70-300 تامرون که به نظرم لنز خوبی باشه.
    shobeir.h تشکر می‌کند.
    ج.ابراهیمی
    instagram

كاربر جديد
    تشکر کرده
    2

ممنون از راهنمایی شما .
    اگه 70-300 VR بگیرم آیا در اینده میتونم از اکستندر نیکون استفاده کنم ؟ قیمتش و کیفیتش چطوره ؟

نظر شما و دوستان در خصوص کنون 550 و ترکیبات لنزش با توجه به شرایطی که دارم به چه شکله ؟ قیمتش به نظر اقتصادی تر نیست
    متشکرم

كاربر بسیار فعال
    تشکر کرده
    4494

نقل قول نوشته اصلی توسط shobeir.h نمایش پست ها
    ممنون از راهنمایی شما .
    اگه 70-300 VR بگیرم آیا در اینده میتونم از اکستندر نیکون استفاده کنم ؟ قیمتش و کیفیتش چطوره ؟

نظر شما و دوستان در خصوص کنون 550 و ترکیبات لنزش با توجه به شرایطی که دارم به چه شکله ؟ قیمتش به نظر اقتصادی تر نیست
    متشکرم
    در صورت استفاده از اکستندر, فوکوس اتوماتیک رو از دست خواهید داد (البته میشه یه جواریی دوربین رو فریب داد و با کلک و ... در نور مناسب اتوفوکوس داشت اما بهتره رو حساب نکنید)
    این مساله در مورد هر لنزی با دیافراگم بسته تر از 4 صادقه.
    از لحاظ کیفیت, گزینه بسیار خوبیه. نسبت به پولی که پرداخت می کنید کیفیت بسیار خوبی داره. کمی در اینترنت جستجو کنید تست های زیادی پیدا خواهید کرد.
    در مورد 550 کنن, اگر فکر می کنید در آینده می خواین بیشتر هزینه کنید و نیاز اصلی تون در عکاسی, لنز تله هست اونوقت احتمالا کنن براتون بهتر باشه. (به خاطر تنوع بیشتر لنز های تله کنن در رده های حرفه ای یا آماتوری پیشرفته)
    ج.ابراهیمی
    instagram

صفحه 2 از 8 نخستنخست 1 2 3 4 5 6 ... آخرینآخرین