به خصوص از وقتی hx100 فوجی معرفی شدالبته hx100 اسم سوپر زوم جدید سونیه اونی که دوستان میفرمایند fuji x100 است که با قیمت 5/1 م. زیاد موجه نیست.آگه قیمت این فوجی hx 100 کمی پایین تر بود
به خصوص از وقتی hx100 فوجی معرفی شدالبته hx100 اسم سوپر زوم جدید سونیه اونی که دوستان میفرمایند fuji x100 است که با قیمت 5/1 م. زیاد موجه نیست.آگه قیمت این فوجی hx 100 کمی پایین تر بود
FD master
جناب اکبری فکر کنم همان X100 درسته
http://www.finepix-x100.com/
البته حس نوستالژی اش بی نقصه ولی عکساش لحجه ی فوجی داره یعنی پردازنده این دوربین فوجی هم رنگ ها رو عالی اما با نویز پردازش میکنه مثل تمام فوجی های دیگه و درست نقطه مقابل کنون!(بعضی ممکنه خوششون نیاد)
آقا بالاخره یکی به ما نگفت چه کنیم!
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4
خودتون با کمی گوگل کردن بهترین مدل را پیدا خواهید کرد..
انتخاب سخت تر، انتخاب بین این دوربین های بدون آینه و دوربین های slr کوچک است.
- سرعت عملکرد slr ها بهتر است و یافتن لنزهای مورد نیاز راحتتر.
- mirrorless ها کوچک ترند و سبک تر و عکاسی با آنها مثل کامپکتهاست(live view).
ویرایش توسط Nima Sadigh : Thursday 5 May 2011 در ساعت 19:26
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
دوست عزیزم درود بر شما . اگه قراره باشه در جواب به سوال خریداران بگیم "برین گوگل رو بگردین" کلا ماهیت فروم رو زیر سوال خواهیم برد . محل سوال و جواب همینجاست :)خودتون با کمی گوگل کردن بهترین مدل را پیدا خواهید کرد..
از چه نظر در عکاسی شبیه کامپکت ها هستند ؟ اگه منظورتون فقط live view هست ، خب اینجوری dslr ها هم که شبیه کامپکت میشن ؟mirror-less ها کوچک ترند و سبک تر و عکاسی با آنها مثل کامپکتهاست(live view).
احتمال نمیدم در لیست گزینه های جناب نورمحمدی ، T2i که عکسشو گذاشتین بگنجه ! یک بار دیگه درخواست جناب نورمحمدی رو مرور کنید .سرعت عملکرد slr ها بهتر است و یافتن لنزهای مورد نیاز راحتتر.
موفق باشید
من خودم علاقه ی زیادی به mirrorless ها دارم.(مخصوصا سونی و الیمپوس) ;):) به جز عدد های مربوط به زمان روشن شدن، زمان فول اتوفوکوس و زمان بین 2 شات.:(
البته همه ی اینها فقط برای کسانی که عادت عکاسی با slr دارند، محسوس خواهد بود. (از جمله دوستی که تاپیک را آغاز کردند...)
+ نوع عکاسی شخص هم مهم است.
ویرایش توسط Nima Sadigh : Thursday 5 May 2011 در ساعت 19:57
"تو قسمتی از جهان نیستی، تو خود جهان هستی"
درود
من طی یک حرکت خفن و پیش بینی نشده سیگما dp2s خریدم ، از لحاظ کیفیت خروجی بسیار بسیار راضی ام ولی عملکردش کمی کند است که خوب به قیافه اش می ارزد .
خیلی هم ارگونومی جالبی دارد .
mj Nourmohammadi
fuji xt2+ fuji x pro2+fuji xe1+ fujinon 14 f:2.8+fuji 18 f:2 +fuji 23 f:1.4 + fuji 27 f:2,8 + fuji 35 f:1.4 + fuji 56 nf:1.2 + fuji 90 f:2 + fuji 100-400 + fuji 18-55 f:2,8-4