با سلام و عرض ادب
باور بفرمایید تمام تاپیک های مربوط به مقایسه و خرید رو مطالعه کردم ولی به نتیجه نرسیدم (یعنی مورد مشابهی ندیدم) این بود که تصمیم به ایجاد تاپیک گرفتم
مدتها بود که یه دوربین EOS 400D+18-55 داشتم و باهاش تجربه های خوبی کسب کردم ولی جدیدن یه جورایی دیگه لذت نمیبرم (البته میدونم لنزم بسیار معمولیه) ولی از اونجا که نیکون رو قلبا بیشتر دوست دارم تصمیم گرفتم تو پروسه ی ارتقا، برند خودم رو هم عوض کنم و از کنون به نیکون جیگر کوچ کنم...
بیشترین عکاسی من تو این مدت پرتره و اجتماعی بوده ولی از این پس میخوام بیشتر به کوه و دشت بزنم و از طبیعت در کنار دو موضوع قبلی عکس بگیرم (البته هنوزم تاکید بیشترم پرتره هستش)
من بعد از جمع بندی نهایی به دو تا گزینه زیر رسیدم (البته با بودجه فعلی خودم یعنی 1.7 که مطمئنا در آینده اضافه خواهد شد)
1- خرید بادی D90 با یه لنز خوب مانند 16-85 و سایر اقلام مثل فیلتر پلاریزه و غیره
2- خرید D7000 با لنز کیت خودش یعنی 18-105 و بدون هیچ اکسسوری ای
اونچه که مسلمه اینه که در آینده 50mm-f1.4 هم خریداری خواهد شد ولی در وحله اول به صورت بالا خواهد بود
سوالات زیر تو ذهنم هست:
1- سوای از مسائلی مثل سرعت پیاپی بیشتر d7000 (6 در مقابل 4.5( و یا مگاپیکسل بیشتر D7000 (16.2 در مقابل 12.3( که کمتر به کارم میان ولی سرعت شاتر یک استاپ بالاتری d7000 (1/8000 در مقایل 1/4000( و از همه مهمتر پردازشگر جدید و عالی Expeed2 و عملکرد بهترش در ایزوهای بالاتر (که برام مهمه) آیا ارزش این تفاوت قیمت رو داره؟؟؟؟ (چیزی در حدود 550 هزار تومان)
2- به هر حال هر بدنه ای روزی به آپدیت شدن نیاز داره و هیچ کدوم از این دو مدل از این قاعده مستثنی نیستن ولی هرچی باشه d7000 دو سال پس از d90 ارائه شده و قاعدتا دیرتر از گردونه رقابت خارج خواهد شد ولی بعید به نظر میاد به این زودی جایگزینی براش معرفی بشه ولی احتمالا d90 به آخرین سالهای تولید خودش رسیده ولی d7000 در ابتدای راه قرار داره و با پردازشگر جدیدش که هنوز همه گیر نشده
3- من هر دو مدل رو تست کردم و احساسی که d7000 بهم داد خیلی بالاتر از d90 بود
4- آیا تمام این پر حرفی های من ارزش 550 هزار تومان بهای بیشتر رو داره؟
با تشکر