لطفا نظرتون رو در مورد مزایا و معایب این دو دوربین نسبت به هم بیان کنید با تشکر
لطفا نظرتون رو در مورد مزایا و معایب این دو دوربین نسبت به هم بیان کنید با تشکر
من هم چندي قبل يك چنين دوراهي گير كردم اما موجود نبودن fz200 تصميم گيري رو آسون كرد.
ديافراگم 2.8 در پاناسونيك چه مزيتي نسبت به 5.6 در فوجي براي شما خواهد داشت ؟
درسته كه دو استاپ اختلاف اسمي دارند اما نتيجه چيست ؟
تاثير ديافراگم بازتر در عمق ميدان و نور گيريست . در عمل اين اختلاف دو استاپي در هر دو مورد مذكور به يك استاپ ميرسه . چرا ؟
در نور گيري با توجه به اينكه X-s1 از نظر كنترل نويز حدودا يك استاپ بهتر عمل ميكنه ، اختلاف به يك استاپ ميرسه.
در عمق ميدان هم اف 5.6 در يك فاصله كانوني واحد از سنسور دو سوم اينچي مانند اف 4 است از سنسور هاي موجود در سوپر زومهاي رايج بازار با سايز 1/2.3 اينچ. فوجي xs1 كراپ 4 است و fz200 كراپ حدودا 5.6
به طور كلي مكانيسم لرزش گيري دوربينهاي پاناسونيك از بهترينهاي موجود است و نديد حدس ميزنم در مورد اين دو دوربين هم برتري با fz200 باشد.
ظاهر هم كه فوجي كاملا چهرهی يك DSLR رو داره كه نميدونم واسه شما مزيت باشه يا عيب .
با مطالبي كه خوندم فكر نكنم واسه كار تخصصي پرتره و آتليه بخوايد كه اين موضوع مجددا ضرورت رفتن به سمت فوجي رو منتفي ميكند.
در مورد سرعت و صحت فوكوس هم باز در اين دو مدل برتري با پاناسونيك هست. احتمالا وضعيت فيلمبرداري بهتري هم داشته باشد.
رينگ زوم در فوجي يك مزيت است.
در كل من در اين فوجي شارپنس پدرانش رو نديدم و دل زدم يه جورايي . اگر fz200 موجود باشه و قيمت معقولي داشته باشه واسه چيزايي كه شما گفتي انتخاب بهتريست.
FD master
بین این 2تا من نظرم با fz200 هست بدون در نظر گرفتن فاکتور قیمت.
هر چند برای کسی که دیاف 2.8 در 600 براش یه فاکتور نباشه فوجی گزینه بهتری هست.
این مورد رو هم در نظر بگیرید که شما با کمی بیشتر از 2 میلیون هم میتونید به dslr دست دوم و یه لنز زوم تهیه کنید(اگه دیاف 2.8 در 600 براتون خیلی مهم نباشه)و با کراپ کردن تصویر به کادر مورد نظر برسید.چون وضعیت نویزی در سوپر زوم ها به خاطر کوچک بودن سنسور خیلی با dslr ها فرق داره.
در مملکتی که امضا حتما باید خط خطی باشه و یا اشکال هندسی داشته باشه و نمیشه اسم و فامیلت رو با دست خط خودت به عنوان امضا بنویسی ،نمی دونم چه امضایی بذارم پس انگشت میزنم
وضعیت نویزی FZ200 حدود یک استاپ نویزی تر از نمونه فوجی است .
و آنهم به خاطر بزرگتر بودن سنسور نمونه فوجی است :
( توضیح اینکه اندازه سنسور FZ200 با FZ150 یکی است و X10 با X-S1 )
untitled12.JPG
اما FZ200 تصویر شارپتری را ارایه می دهد .
از نظر من عمق رنگ و داینامیک رنج هر دو بسیار به هم نزدیک است .
عمده مزیت FZ200 دیافراگم 2.8 آن در کل بازه زوم است .
و بدترین نکته آن : عدم خدمات فروش مناسب و تجهیزات جانبی ( داخل ایران ) است .
.
اگر این دوربین با قیمت مناسب و نزدیک به نمونه فوجی ارائه شود ، من برتری را به FZ200 میدهم .
ولی اگر اختلاف قیمت این دو دوربین حدود پانصدهزار تومان باشد ، به نظر من ارزش خرید ندارد و برتری بی چون و چرا با X-S1 خواهد بود .
چرا که مزیت موجود به هیچ وجه در حد این مقدار اختلاف قیمت نیست و این مقدار اختلاق این دو دوربین نیست .
و البته یک نکته اینکه فوجی در ایران نمایندگی رسمی ای دارد که فعال است و خدمات نسبتا مناسبی ارایه میدهد .
ویرایش توسط کوروش : Sunday 20 January 2013 در ساعت 16:34
قیمت fz200 با توجه به قیمت دلاریش باید حدود 1700 تومن باشه .
تو تاپیک دیگری مطالبی در مورد این دو دوربین گفته شد که چون مدیران منتقل نکردن این جا نقل قول میکنم....
تو این چند مطلبی که دوستان از دیروز در این تاپیک نوشتن چند تا نکته خیلی خوب دیده میشه.....
درمورد FZ200
1- سیستم فوکوس FZ200 خیلی سریع تر و دقیق تر از S-X1 هست.....
2-سیستم لرزشگیر پاناسونیک از بهترین لرزشگیر های موجود در بازار هست و بهتر از S-X1.....
3- فیلم برداری FZ200 بهتر از S-X1 هست....
4- لنز FZ200 حدود 2 استاپ از S-X1 سریعتر هست.....
5- تصاویر FZ200 شارپتر از S-X1 هست....
6-
در مورد S-X1
1- ظاهر حرفه ای تر و داشتن رینگ زوم و فوکوس....
2- سنسور بزرگتر که یک استاپ قوی تر هست......
3-قیمت پایین تر حدود1400 در مقابل Fz200 که هنوز نیومده ولی حدود2000 شاید قیمت بخوره......
4-خدمات پس از فروش بهتر در دوربین فوجی.....
اما نظر من:
در مورد سنسور که لنز مشخص هست که 2 استاپ بهتر بودن لنز پاناسونیک و 1 استاپ بهتر بودن سنسور فوجی نهایتا به برتری پاناسونیک با یک استاپ می شود....
دقت و سرعت فوکوس و لرزشگیر هم که پاناسونیک بهتره و همچنین کیفیت فیلم برداری و شاپنس که اینا هم برام خیلی مهمه.....
در مورد ظاهر هم که به نظر من FZ200 ظاهر خیلی خوبی داره (کافیه به تاپیک این دوربین مراجعه کنید)
و خدمات پس از فروش که اصلا برام مهم نیست چون خیرشون به ما نرسیده ،فرضا خراب بشه هم مراکز تعمیر انواع دوربین زیاده که با بانیان قرارداد دارند...
اما،اما قیمت و اصلا موجودیت این دوربین که فعلا در هاله ای از ابهام هست......
دوستان اگر در مورد شیوه های خرید این دوربین هم بحث بشه خیلی خوبه....
دوست عزیز .
همه مطالب گفته شده اند و مطالب بسیاری نیز در ریویوها موجودند .
در نهایت این شما هستید که انتخاب می کنید .
در نهایت هر دوربینی در یک سری چیزها برتری داره و در یک سری چیزها نه .
باید ببینید که نیازهای شما چیست ؟
اگر به دیافراگم باز نیاز دارید ، انتخاب معلوم خواهد شد . اگر به تنظیمات دستی نیاز دارید ، نیز .
مثلن اگر شما در محیطهای کم نور عکاسی میکنید این میزان گشودگی دیافراگم ضروری است . ولی اگر فقط برای عمق میدان به این گشودگی نیاز دارید ، غیر ضروری .
چرا که در حالت تله های بلند ، به هر حال عمق میدان بسیار کم خواهد شد .
اگر به دوربینی کم نویز نیاز دارید . اگر به زوم بیشتر نیاز دارید . و در نهایت مسایل مادی .
.
و در نهایت اینکه گاهی یک دوربین فارغ از همه این حسابهای دو دو تا ، به دل آدم می نشیند . اگر چنین است که به نظر می آید اینطور است ، خیلی به خود تردید راه ندهید .
.
بقیه مطالب نظرهای شخصی خواهد بود.
.
مثلن نظر شخصی من این است که من فکر میکنم اگر قرار باشد با مبلغ دو میلیون تومان یک بریج بگیریم ، هرگز ارزش ندارد . با چنین مبلغی بی هیچ شکی D5100 میخریدم . حدود 1900 .
مگر اینکه برای کسی لنز زوم خیلی اهمیت داشته باشد و نیاز مبرمی به تله های بلند داشته باشد و این موضوع جنبه حیاتی برای کار و نیازهای او داشته باشد .
اما باید بدانید که کیفیت و خروجی تصویر این دو ، بسیار بسیار تفاوت خواهد داشت و باید دید که این ارزش قیمت را دارد یا خیر ؟
به طور مثال من با احتساب قیمت های کنونی ، اگر این دوربین بین 1300 تا 1400 قیمت گذاری شود ، برای آن ارزش خرید قائل هستم . نه بیشتر .
اما با همه تفاصیل تصمیم نهایی با شماست .
دوستان من نمیدونم کجا باید سوالم رو مطرح کنم
بین این دو گزینه برتری ازآن کدام مدل خواهد بود؟
Fuji HS50
Fuji X-S1
ممنون میشم اگه جواب بدین و راهنماییم کنید....
شکی نیست که xs-1 بهتره ولی متاسفانه قیمتش یه دفعه 600 700 تومن گرون شده