صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3
نمایش نتایج : از شماره 21 تا 23 , از مجموع 23
Like Tree34تشکر

موضوع: canon70-200 f4 is or sigma 70-200 f2.8

كاربر آشنا
    تشکر کرده
    16535

با توصیه دوستان یه f4is خریداری کردم فقط سوالی برام پیش اومده با توجه به اینکه لنز واقعا در حد آکه و کمتر از 300 شات کار کرده حس میکنم صدای لرزشگیرش کمی بیشتر از لنزای دیگست درسته?
    آقا مبارک باشه. من هم این لنز رو یه سالی داشتم. خیلی لنز خوبیه. صداش هم برای من که خیلی وسواس داشتم زیاد بود که رفتم تعمیرگاه مرکزی و نشونشون دادم و گفتن کاملاً طبیعیه این صدا. نگران نباشین و از عکاسی باهاش لذت ببرین.
    M. Beyrami تشکر می‌کند.

كاربر همراه amparisay آواتار ها
    تشکر کرده
    1389

بله، صدای لرزشگیر این لنز رو میشنوید حس می کنید یه چیزی اون تو داره اشتباه کار می کنه! اما همه چیز درسته، صداش یه ذره زیاده. یکی از بهترین لنزهای موجود در بازار رو به نسبت قیمت خریدید، ازش لذت ببرید.
    yaghoobi، yaray و M. Beyrami تشکر می‌کنند.
    امیرحسین

كاربر همراه
    تشکر کرده
    500

نقل قول نوشته اصلی توسط yaghoobi نمایش پست ها
    آقا مبارک باشه. من هم این لنز رو یه سالی داشتم. خیلی لنز خوبیه. صداش هم برای من که خیلی وسواس داشتم زیاد بود که رفتم تعمیرگاه مرکزی و نشونشون دادم و گفتن کاملاً طبیعیه این صدا. نگران نباشین و از عکاسی باهاش لذت ببرین.
    نقل قول نوشته اصلی توسط amparisay نمایش پست ها
    بله، صدای لرزشگیر این لنز رو میشنوید حس می کنید یه چیزی اون تو داره اشتباه کار می کنه! اما همه چیز درسته، صداش یه ذره زیاده. یکی از بهترین لنزهای موجود در بازار رو به نسبت قیمت خریدید، ازش لذت ببرید.

از لطف دوستان سپاسگذارم
    اگه فرصت شد تو شرایط یکسان چند شات برای مقایسه این لنز و 24-105 در فوکال برابر قرار میدم.
    Majix تشکر می‌کند.

صفحه 3 از 3 نخستنخست 1 2 3