Canon 6D + 19-35 + 50 F/1.8 + 150 F/2.8 macroInstagram
سلام دوست گرامی
این پیشنهادتونو حتما موقع خرید لحاظ میکنم چون بقول شما دستام یکم بزرگه شاید 7000راحت تر تو دستم جا شه.
از نظر بدنه خوب هم آره حق باش شماست..خودمم خیلی به این موضوع فکر کردم.
لنز مد نظرم18-105هستش که لنز بدی نیست نسبت به قیمتش...خدارو چ دیدی شاید گنج پیدا کردم رفتم یه16-85خریدم
یعنی فقط یه ال سی دی چرخون داشت این 7000میخریدمش.
همین منو مردد کرده
موفق باشید
درود
به عقیده شما در چند درصد از عکس هاتون که می گیرید با توجه به ژانرهایی که گفتید از قابلیت ال سی دی چرخان استفاده خواهید کرد ، و در چند در صد از عکسهاتون از چشمی استفاده خواهید کرد .
فکر کنم با پاسخ به این سوال جواب شما هم مشخص گردد
من به شخصه 7000 رو انتخاب می کردم و کلا هم از چشمی استفاده می کردم ، ال سی دی چرخان یک قابلیت جانبی است که شاید در این دوربین ها خیلی استفاده نشود البته نه همیشه ...البته این نظر منه
با احترام فراوان مرتضی صادقیان
http://instagram.com/Morteza__sadeghian
http://instagram.com/man.sa_photography
سلام دوست گرامی
آره بیشتر دلم با 5200هستش اما سیلینک و ابعاد و امکانات حرفه ای تر 7000باعث میشه این مشکلو داشته باشم
من اخلاقم اینه ک یه بار واسه ی چی پول میدم که عمری باشه(عمری نبود حداقل خوب باشه و بقول شما یه 5-6سالی آدمو نگه داره.)
باید بیشتر فکر کنم
موفق باشید
سلام دوست عزیز
اگر خاطرتان باشد در ابتدای راه اندازی این تاپیک بنده زیاد مصدع اوقات شدم و آنچه را که به ذهنم میرسید خدمتتان عرض کردم.این چند وقت اخیر هم فقط نوشته های دوستان را خواندم و استفاده کردم.اما یک نکته بنظرم رسید :
بقول جناب moty ، بنظر خودتان چند درصد از عکسهایتان از طریق live view حاصل خواهد شد؟ اگر خودتان ایده و نظری در این زمینه ندارید شاید بد نباشد که از تجربه دوستان کمک بگیریم.خود من به دلایل زیادی که سرعت فوکوس بالاتر از جمله ی آنهاست فقط از ویزور استفاده میکنم.البته مصرف باتری بسیار پایینتر را هم باید اضافه کنم(و دلایل زیاد دیگر ...)
استفاده از lcd برای بنده محدود به زمان های خاص و ضروری است.منکر محاسن lcd و مخصوصا از نوع متحرک آن نمیشوم اما نکته اینجاست که شما نیز مانند سایر دوستان حداقل پس از مدتی بخاطر مسائلی که در ذات دوربینهای حرفه ای است و در طراحی و ساخت آنها رعایت شده است خودبخود به سمت ویزور کشیده میشوید و استفاده ی کمی از lcd خواهید داشت.نظر دوستانی را که از چنین دوربینهایی استفاده کرده اند یا میکنند را بپرسید که میزان استفاده آنها از lcd چقدر است؟
سلام دوست عزیز
متاسفانه من همیشه آدم غیرقابل پیشبینی بودم و هستم و از طرف دیگه من تا الان کارای زیاد و طولانی با دوربین حرفه ای نداشتم و دقیقا نمیدونم ویزور بیشتر مورد استفاده قرار میگیره برام یا ال سی دی
اما از ی نظر دیگه من هر موقع بیرون داشتم عکاسی میکردم همیشه احساس میکردم ک اگ ال سی دی متحرک داشتم کادربندی درست تر و شرایط راحت تری داشتم
از یه نظر دیگه هم ویزور باعت میشه ک هم فکوس دقیق تر و هم باطری بیشتز بمونه و هم نور آفتاب مزاحم دیدم نباشه
اما ب هر حال ب ال سی دی نیاز دارم خصوصا از نوع متحرکش و بیشتر در عکا سی کلوس آپ ک یکی از علایق شدید بنده هستش
تصمیم ب5200هستش اما دلم پیش7000
والا بدجور موندم
ممنون از لطفتون
موفق باشید
سلام دوست عزیز.من هم با مشکل شما دست به گریبان بودم.قریب به 6 ماه.داشتم میرفتم که 5200 بخرم.اما یک گزینه مهم که شاید برای بعضی آخرین گزینه باشه : وقتی من این دوربینو میخرم ، وقتی دستم میگیرم تا به یکی از بزرگترین علایقم یعنی عکاسی بپردازم،ارتباطم با ابزاری که دستمه چجوریه؟آیا من رو از حیث داشتن یه DSLR ارضا میکنه؟ببینید اصلا کارکرد منظورم نیست.گفتم که شاید واسه بعضی آخرین گزینه باشه.آخه ارتباط با ابزار و تطابق با فیزیک مصرف کننده چه از نظر روانی و چه ماهییت شکلی که به علم ارگونومی معروفه الان در دنیا سرمایه گذاری میلیاردی روش میشه.D7000 دارای ابعاد شکیل ، کشیدگی بدنه به اندازه ، دارای دو گردانه فرمان ، ال سی دی ثانویه با اطلاعات کامل ، پیچ تنظیم مود های عکاسی در سمت چپ با دو گردونه که یکی از علایم ردهی Prosumer هست ، قلابهای فلزی شکیل در محل اتصال بند گردنی و اون گیره دستی خوشدست و عمیق و اون فاصله دقیق و مناسب چراغ هدایت فوکوس و در پشت دوربین کلید استثنایی Live View و بدنه....وقتی بدنه رو دست میگیرید تاز ه متوجه میشید که خیلی با اون چیزی که از مونیتور PC میبینید فرق داره ومن که حقیقتا کیفیت بدنش باعث حیرتم شد.
بد نیست اگر هردو در کنار هم ببینیم:
فایل پیوست 54728nikon-d7000-dessus-620px.jpg
nikon_d7000_9.jpgnikon-d5200-18-55.jpg
در خصوص کیفیت هم که اکثر دوستان نظرات صاءب رو فرمودند.خلاصه اینم از منظره دیگه!!!
ویرایش توسط fosoos : Monday 13 January 2014 در ساعت 15:44
بله اصلاحش کردم.اما انگار خیلی تهییج نشدید.