درود
مدیریت عزیز ازتون خواهش دارم این تایپیکو حذف نکنین چون نه تنها برای من شاید برای خیلی ها هم همین سوال پیش بیاد و گیر بیافتن تو انتخابشون
دوستان من قصد خرید دوربین عکاسی حرفه ای دارم
علتشو خودمم نمیدونم اما خیلی مشتاقم به دنیای عکاسی حرفه ای بیام
ژانر های عکاسی من طبیعت،کلوز آپ،پرتره،خانوادگی و گاهی هم فیلم(فیلمبرداری برام یه ملاکه)
و حالا دوربینا
دوربین دی7000 یه کلاس بالاتر و حرفه ای تر از دی 5200 هستش
از طرفی D7000از پردازنده Expeed2دو استفاده میکنه ولیD5200از پردازندهExpeed3
سیستم فوکوس یکسانی دارند
تفاوت پردازنده ها قطعا تو خروجی تاثیر زیادی داره و به نظرم تا به اینجا D5200برتره
اینکه D5200از یونیت وایرلس پشتیبانی میکنه برای من یه مزیته چون با گوشیم میتونم دوربینو از راه دور کنترل کنم
اما سرعت شاتر D7000برابره با 1/8000ولی D5200برابره با 1/4000(برای من این سرعت کاربردی نداره)
ال سی دی متحرک D5200برای من یه مزیت محسوب میشه چون بیشتر تو کوهستان عکاسی میکنم و زمین سطح ناهمواری داره و از طرف دیگه قدم از قد عرف جامعه و معمول یکم بلندتره و تو کلوس آپ هایی که ب سطح زمین نزدیک هستش سوژه یکم برام مشکله عکاسی کنم.
فیلمبرداری این دو دوربین تفاوت چندانی نداره چون D5200سرعت 60 فریم در ثانیه رو در حالی میگیره ک از قسمت وسط سنسور دوربین استفاده میکنه و قطعا چون فضای استفاده از سنسور کمتره نویز یکم بیشتر از حالت عادیه.
تنها مزایای D7000نسبت به مدل نامبرده شده بدنه آلیاز آلمنیومی و ضد نفوذشه، دوشیاره بودن محل کارت حافظه و باطری قوی ترش نسبت به D5200 و کلاس بالاتر و حرفه ای ترشه
بنظر شما با توجه به مسایلی که برای من مهمه و تفاوت های این دو دوربین کدومشون بهتره؟
دل خودم با D5200هستش اما نسبت به پولی که دارم میدم دستم برای هر دوتا دوربین بازه و دوست دارم شما دوستان عزیز که قطعا تجربه ی بیشتری نسبت به من دارین و صاحب علم و تجربه هستین راهنماییم کنین تا انتخاب درستی داشته باشم
D5200+18-105=3000050تومان
D7000+18-105=3000100تومان
50 هزار تومن رقمی نیستش که آدم بخواد براش چونه بزنه و انتخابشو عوض کنه
اما برام مهم که در آینده رو کدوم یک از این دوربینا بتونم مانور بیشتری بدم
از همه ی دستاندرکاران این سایت تشکر ویژه دارم بخاطر زحماتی که دارن واسه این سایت و محیطش میکشن چون واقعا همچین سایتی برای عاشقان عکاسی لازم بود.
با تشکر