قبل از پرداختن به این مقایسه از نظر من منتظر بدون اینه نیکون نباشید به فرض که همین امشب نیکون رونمایی کند حداقل 5 تا 7 سال طول میکشد تا لنز ها فلاش و سایر تجهیزات تکمیل شوند و ابتدا مجبورند کاربران را به آداپتور و لنز های دی اس ال آر پاس دهند ، همچنین در یکی دو سال اول در حدود 3 تا 4 لنز بیشتر تولید نمیکنند چون باید اطمینان پیدا کنند که این بدنه ها پر فروش خواهند بود در غیر اینصورت مثل سری DL متوقف خواهند شد بنابراین نیکون ضرر تولید و طراحی 50 لنز را یک شبه به خود نمیدهد مگر اینکه 100 در 100 از فروش اطمینان داشته باشد ، حالا تست ها و مشکلات احتمالی جای خود. در انتها صرفنظر از مواردی که گفتم فکر نمیکنم توانایی های بدون اینه نیکون طوری باشد که بخواهد روی فروش دی اس ال آر تاثیر بگذارد.
در این مقایسه بنظر من کلی نمیشه نظر داد با یک جمله که این بهتره یا ان بهتره ، نوع عکاسی شما انتخاب را آسان تر میکند مثلا یکی گزینه هایی که برای من اهمیت دارد و باعث میشوند سونی را انتخاب کنم "عکاسی روی دست " شخصا با مارک 2 روی دست با 1/40 هم عکاسی کردم و رضایت بخش بود در این بخش نیکون کلا حذف میشود. به هر کدام از این گزینه ها که فکر کنید به شما کمک میکند بهتر تصمیم بگیرید.