صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین
نمایش نتایج : از شماره 11 تا 20 , از مجموع 48
Like Tree1تشکر

موضوع: eos 30D و D200

كاربر فعال roovigital آواتار ها
    تشکر کرده
    375

پیش فرض پاسخ: eos 30D و D200

من چه هدفی میتونم داشته باشم
    از مطرح کردن این قضیه به این شکل ؟!
    البته شاید نوشته من در جواب آقای محلوجی زیاد گویا نبود بهتر بود که حرف کیفیت رو نمیزدم.
    اما حتما قبول دارید که دی50 من با d2x فرق میکنه .(تاکیید میکنم از نظر کیفیت) گرچه روی همینم میشه ساعتها گفت وشنید.
    ولی حالا شما میفرمایید که فرق نمیکنه ما هم میگیم باشه

اما ، اما چقدر خوبه که من یه d2x دارم!!

ضمنا اسم بنده عبدل... نیست
    روح الله عبدالهی

Nikon D300 - 16-85 VR - AF-S 70-300 VR - flash Sigma 500 DG super- Micro trekker - Slik400

كاربر همراه parsa rahnama آواتار ها
    تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط نادر
    فکر میکنم قیمت 30 دی حدود 1400000 برای بدنه خالی است . لنز 17-85 هم حدود 530000 که باهم میشود 1930000 تومان .

در ضمن من هم از عکسباران هم فروشگاه خانه عکاسان که پرسیدم همگی

اطالاعات و لیست قیمت را با یه همچین لنزی دادن

در حدود 1.400.000 تا 1.500.000 با گارانتی خانه عکاسان که البته میگه از دبی میارم!!!!!!!!
    عکسباران هم که گارانتی خودش رو داره با قیمت 1.400.000 البته
    هیچ کدوم هنوز نگفتن که موجودی دارن
    نوری

تشکر کرده
    0

نقل قول نوشته اصلی توسط roovigital
    من چه هدفی میتونم داشته باشم
    البته شاید نوشته من در جواب آقای محلوجی زیاد گویا نبود بهتر بود که حرف کیفیت رو نمیزدم.
    اما حتما قبول دارید که دی50 من با d2x فرق میکنه .(تاکیید میکنم از نظر کیفیت) گرچه روی همینم میشه ساعتها گفت وشنید.

ضمنا اسم بنده عبدل... نیست

من خواهش میکنم اروم باشید
    بابا تورو خدا

البته شما نتونستید منظورتون رو درست تفهیم کنید یا
    یه همچین چیزی !!!
    که شاید یه حضور ذهن از نوشته های پیشین در کار داره مداخله میکنه

در ضمن هیچ کس به اسم هیچ کس کاری نداشته باشه
    من هم از طرف ایشون از شما عذر میخوام
    نوری

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

دوست عزیز در مورد کیفیت و شارپ و......اینقدر گفتم و نظر دوستان هم گفته شده که دیگه حال کل کل دوباره نیست و گفتن دوباره فقط موجب کل کل میشه نه ....

برای من مهم نیست که شما باور دارید کیفیت D2X , D50 در خروجی RAW با هم یکی است یا نه .به هر حال این چیزی است که هست.
    اما در مورد خروجی jpg بحث متفاوت است.D200 در این خروجی از D2X شارپ تره.اما چیزی که هست در این دوربینها معمولا عکسها به صورت RAW گرفته میشوند تا ....

اما در مورد دی 50 باید بگم که از هیچ نظر بجز کیفیت تصویر با D2X قابل مقایسه نیست.این رو قبلا هم کفتم باز هم میگم اینها فقط در سایز تصاویر با هم متفاوت هستند. به لینک زیر تا آخرین پیج نگاه کنید:
    http://www.dpreview.com/reviews/nikond200/page17.asp

در خروجی JPEG میبینید که 5 دی از همه سر تره . اما در RAW تفاوتی دیده نخواهد شد.این رو جناب محبی در مورد D2X , Mark II قبلا گفتن.
    اما شاید فرمایید که دی 50 چه ربطی به اینها داره و .....
    سنسور دی 50 جدید تر از دی 70 است و از نظر ساخت چه در سنسور و چه در مدارت کاهش نویز پیشرفت بهتری نسبت به دی 70 داشته.اگر قرار باشه دی 70 در این رده که جناب محبی به آن اشاره کردند قرار گیرد پس شکی نکنید که دی 50 هم در این رده خواهد بود..

اما در مورد نویز :
    در لینک بالا مشاهده میکنید که 5دی نویز بسیار کمی نسبت به D2X , D200 داره .همینطور در جایی در همین سایت نویز 5 دی اختلاف زیادی با 20 دی نداشت که البته برای من کمی عجیب بود که زیاد مورد بحث من در اینجا نیست.

(از پایین صفحه رو به بالا بیایید)
    طبق عکسهای این سایت در هر مقدار ایزوی برابر نویز نیکون در حدود دو برابر 5 دی است.(چیزی که با چشم دیده میشه).صفحه 21 همین لینک.
    چیزی که اینجا دیده میشه این هست که ایزوی 3200 در 5دی که برابر با 4000 است از ایزوی 1600 نیکون نیز کمتری داره .چیزی شبیه ایزوی 800 نیکون(در هر دو برند نویز ریداکشن خاموش است)..

در ادامه کاهنده نویز در نیکون رو فعال کردند و در کانن خاموش است (که روشن بودنش فرقی با خاموشش نداره)..
    در اینجا هم نویز کانن 5 دی در ایزوی 3200(4000) کمتر از ایزوی 1600 نیکون است.

اما در مورد کاهنده نویز در D200 .زمانی که این سیستم در دوربین فعال میشه (در بیشترین حالت)عکس حالت آبرنگی به خودش میگره.(ص 15)

اما در مورد .... خودتون نظر ... بخوانید:

Chroma (color) noise graph
    In addition to measuring luminance noise we now also measure chroma (color) noise. Both the D200 and D2X present a more 'film like' noise response with a mostly monochromatic noise, chroma (color) noise is kept to a minimum.

اما اینکه چقدر خوبه که من یک D2X دارم ....!!!!!!

و در مورد اسم جنابعالی . بنده تمام نامهایی که به .... ختم میشوند رو با...... مینویسم.از این پس هم در مورد شما از واژه های دیگر استفاده میکنم که اینقدر به شما بر نخوره....
    مسعود قدیری

تشکر کرده
    0

همچنان از همیاریتان کمال تشکر را دارم ولی به علت
    مسائل مالی و جدا بودن فاز این دو دوربین رو از
    خط مقایسه خارج کنید
    D2x & EOS 5D
    با کمال تشکر و سپاسگذاری از تمام هم رهان

در ضمن هیچ لزومی نداره همدیگر رو صدا کنیم

میتونیم از کلمات عزیزم و مهربانا !!! و دوست من ! :cool: و
    کلمات مشابه که در زبان مهربانانه فارسی
    بسیار زیاد هستن استفاد ه کنیم نه؟؟؟؟
    Pedram88 تشکر می‌کند.
    نوری

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

به عنوان کسی که D200 داره واقعاً ازش راضیم. محشره. یا D2x هیچ فرقی نداره جز قیمتش
    خوبه یه مختصر دقت کنیم... و اونهم اینکه شاید برای ما ارزش نداشته باشه که دو برابر هزینه کنیم تا D2X داشته باشیم... ولی تفاوت D200 ‌و D2x‌ فقط قیمت نیست....
    D2X جدا از سنسور و پردازش ... نهایت تکنولوژی نیکون در ساخت بدنه٬ شاتر٬ نورسنج و ... رو در خودش جای داده و حتما ارزش چنین پولی رو داره....

اما در مورد این بحث مجدد:
    اول یک نکته به آقای قدیری!
    دوست عزیز ... اگر علاقه داشته باشید الله رو ننویسید باید بنویسد عبد... یا عبدا... نه عبدال...!

آقای قدیری عزیز... قرار نیست تکرار مکررات کنیم.... اما از تکرار این بحث تعجب میکنم!
    کیفیت معیار چه چیزیست؟
    نمایش جزییات؟
    نویز کم؟
    ترکیب رنگ؟
    داینامیک رنج؟
    ...

مهمترین چیزی که همه عالم میشناسند.... همون مگاپیکسل و یا نمایش جزییات بیشتر... واقعا معتقدید در Raw تصویر دی ۵۰ با دی ۲ ایکس یکی است؟
    برای من مهم نیست که شما باور دارید کیفیت D2X , D50 در خروجی RAW با هم یکی است یا نه .به هر حال این چیزی است که هست.

مساله بعدی؟
    در رابطه با شارپ بودن تصاویر JPG معتقدم تنظیمات Defult نمیتونه معیار خوبی برای این موضوع باشه...

در مورد نویز...
    هیچ بحثی در مورد تصاویر کم نویز 5d ندارم! ایزو ۳۲۰۰ ۵دی طعم باقلوا داره.....
    اما اینکه ۵دی نویز خیلی کمی داره نسبت به دی ۲۰۰ ولی نویز اون تفاوت خاصی با ۲۰ دی نداره!‌ از اون حرفاست!‌و پیچاندن بحث...
    دی ۲۰۰ رو باید مستقیم با ۲۰ دی یا ۳۰ دی مقایسه کرد... که اختلاف چشمگیر نخواهد بود... جنگ و دعوا هم این وسط زیاد هست ولی به گمان من تفاوت فقط در جنس نویز هست...

اما این همه حرف زدیم!
    برای بار هزارم بگم!
    ببین کدوم دوربین رو دوست داری تو دستت بگیری!
    از رنگ کدوم! جنس کدوم ! مارک کدوم خوشت میاد...
    تفاوت ها بسیار ناچیزه...(بین دوربین های هم رده... مثلا بین ۳۰ دی و دی ۲۰۰ و یا بین ۳۵۰ و دی ۷۰....)
    یعنی تفاوت ها کاملا سلیقه ایست... و انتخاب رو به گردن خود خریدار میاندازه...
    هیچ کس هم با داشتن D2x ‌و 1ds mark II عکاس نشده....
    خیلی ها هم دوربینهای کامژکت عکسهایی میگیرن که مدتها باید انگشت به دهان بمانیم!
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

كاربر فعال
    تشکر کرده
    157

اول یک نکته به آقای قدیری!
    دوست عزیز ... اگر علاقه داشته باشید الله رو ننویسید باید بنویسد عبد... یا عبدا... نه عبدال...!
    جناب آقای آشوری نیا فکر کنم جناب عبدالهای گمان کردند در این مورد عمد و غرضی بوده و ....
    احتمالا شما که اینطور فکر نمیکنید....این مورد هم مثل بعضی از نوشته ها مشکل تایپی داشته و عمدی در نوشتن در کار نبود .چرا که بنده ایشون رو تا بحال ندیدم و بحث خواصی هم در ... نداشتم.
    من از ایشون عذر میخواهم و امیدوارم که جناب عبدالهای از من دلگیر نشده باشند.

اما در مورد ...

آقای قدیری عزیز... قرار نیست تکرار مکررات کنیم.... اما از تکرار این بحث تعجب میکنم!
    کیفیت معیار چه چیزیست؟
    نمایش جزییات؟
    نویز کم؟
    ترکیب رنگ؟
    داینامیک رنج؟
    ...

مهمترین چیزی که همه عالم میشناسند.... همون مگاپیکسل و یا نمایش جزییات بیشتر... واقعا معتقدید در Raw تصویر دی ۵۰ با دی ۲ ایکس یکی است؟
    باز هم کیفیت معیار چیست؟؟؟شما بفرمایید ..

نمایش جزئیات یا وضوح در تعداد پیکسلها ویا .....
    در این مورد من گفتم فقط در سایز تصاویر با هم متفاوت اند.اگر مارک تو رو به 6 م پ تبدیل کنید تفاوتی بین این و دی 50 میبینید؟؟؟؟؟

در مورد نویز میشه زیاد بحث کرد.چون به عوامل متعددی بستگی داره.
    ترکیب رنگ...تا ببینیم منظور از ترکیب رنگ چیست...در تمام تستها در دی50 و دی 70 و حتی دی 200 مشکل ثبت تصاویر شطرنجی و راه راه وجود داره که نمیدونم این شامل ترکیب رنگ میشه یا نه....!!

داینامیک رنج هم مثل نویز اما ...
    زمانی که اندازه سنسور تغییر نمیکنه و به همان نسبت تعداد پیکسلها افزایش پیدا میکنه نویز تصاویر افزایش پیدا میکنه و داینامیک رنج هم کم میشه(به علت کوچک شدن سطح ترانزیستورها)..درمورد D2X و داینامیک رنج مرجعی برای تست بین مدلهای دیگر نیکو ن ندیدم.اما با استنداد به چنین مقاله ای که از یک سایت معتبر خوانده بودم میتونم چنین نتیجه بگیرم که D2X داینامیک رنج بالا تری نسبت به دی 70 و 50 و 200 نخواهد داشت.

اما میشه در این مورد توضیح بفرمایید:

دقيقا در مقايسه Raw اين دوربين ها، نظر شخصي من اين است كه دوربين هاي D70, 350d, 20d, D200, 5D, D2x به ترتيب از چپ به راست تنها از نظر رزولوشن با هم فرق دارند و كيفيت تصاوير همه آن ها بالا هستند و با هم قابل رقابت، هيچ رقم هم نميتوان گفت كيفيت تصوير اين يكي فرق خاصي با قبلي يا بعدي كرده....خود فيل اسكي هم با اين كه خورده شيشه داره، همچين ادعايي نكرده
    .

از آقای محبی واقعا عذر میخواهم و شرمنده ایشون هستم که فرمایشات ایشون رو وسط کشیدم.به هر حال هرچی باشه ایشون بزرگ اینجا هستند و شاید گفته هایشان برای شما مورد قبول باشه.هرچند که بنده این حرف قبل از آقای محبی زدم و زیاد برای شما جذاب نبوده...وبدنید که بنده با استناد به گفته های ایشون چنین مطلبی ننوشتم و چیزی است که خودم با آن برخورد داشتم....
    متاسفانه اگر بنده دیوانی مثل حافظ بنویسم و حتی بهتر به دل شما خوش نمیاد چون من حافظ نیستم....

اما اینکه ۵دی نویز خیلی کمی داره نسبت به دی ۲۰۰ ولی نویز اون تفاوت خاصی با ۲۰ دی نداره!* از اون حرفاست!*و پیچاندن بحث...
    نمیدنم من بحث رو پیچاندم یا کس دیگه منظور شما بود...اما
    شک نکنید که 20 دی نویز کمتری نسبت به دی 200 داره . به اختلاف چشم گیرش کاری ندارم چون کمتره...اما ملاک انتخاب نیستند ... چون 5 دی نیستند...
    در مورد جنس نویز هم به نظر من نویز دی 200 شارپ تره و همین مسئله باعث میشه که اگر در نویز با هم برابر باشند باز بیشتر به نظر برسه......
    در مقایسه با 20 دی و 30دی در نظر داشته باشید که ایزو های کانن بالاتر از چیزی هستند که در آن گفته شده و اگر مثلا ایزوی 800 کانن که میشه 1000 ؛ با ایزوی 800 نیکون مقایسه کنیم باز هم نویز کمتری میبینید .حالا اگر ایزوی 800 واقعا 800 بود چی میشد.اختلاف ایزوی 200 زیاد نیست!!!!!!
    ویرایش توسط Ghadiri : Thursday 23 November 2006 در ساعت 23:01
    مسعود قدیری

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1

نقل قول نوشته اصلی توسط a80300d
    البته اگر از من پرسیده بودند که D200 می خوای بهت بدیم یا 30d میگفتم D200.
    ا 30d.
    عجب آدم های بامرامی !
    محمد امین فیروزآبادی
    Mohammad Amin Firuzabadi
    http://www.maf.ir
    آخرین بروز رسانی 1385/1/27
    http://www.irandeserts.com

كاربر همراه
    تشکر کرده
    1

من برای خودم یک تعریف برای کیفیت دارم که با مگا پیکسل عکس یکی نیستند.در واقع کیفیتی که من میگم
    مقایسه دو تصویر هم اندازه شده دو دوربین با تغییر اندازه به اندازه کوچکترین عکس با بهترین حالت هست.

یعنی شما از یک سوژه با چند تا دوربین عکس می گیری یکی d200 یکی 5d یکی هم d70s و d2x

حالا اندازه همه عکس ها رو به اندازه عکس d70s کوچیک میکنید و اندازه خود d70s رو هم با همون روشی که بقیه رو تغییر سایز دادید دوباره می سازید.حالا تعدادی عکس با مگاپیکسل یکسان داریم.

فکر می کنم که مقایسه عکس ها حالا ساده تر باشه.

من فکر میکنم که کیفیت با مگاپیکسل خیلی فرق داره!
    محمد امین فیروزآبادی
    Mohammad Amin Firuzabadi
    http://www.maf.ir
    آخرین بروز رسانی 1385/1/27
    http://www.irandeserts.com

كاربر ويژه Arash آواتار ها
    تشکر کرده
    4010

هرچی این بحثها بیشتر پیش میاد... بیشتر حس میکنم که بیهودست...
    البته نه اینکه مهم نباشه... ولی برای تازه واردین تا بتوانند درک مثبتی نسبت به موارد فنی دوربین ها... مقایسه ها و این حرفها داشته باشن...

در مورد لغت کیفیت!
    احتمالا همه ما باید در مورد ادبیاتمون تجدید نظر کنیم....
    بجای حرفهای کلی فنی بحث کنیم...
    بسیاری جاها منظور همه ما از کیفیت همون رزولوشن تصویر هست یا همون مگاپیکسل....
    خوبه که اینها رو به زبون بیاریم....
    چون کیفیت برای من بیشتر از همه همون مگاپیکسل رو تداعی میکنه...

در تمام تستها در دی50 و دی 70 و حتی دی 200 مشکل ثبت تصاویر شطرنجی و راه راه وجود داره که نمیدونم این شامل ترکیب رنگ میشه یا نه....!!
    در دی ۷۰ و حتی دی ۵۰ مساله نویز های رنگی دیده میشه...که البته ربط مستقیم به پروسس تصویر داره...
    اما دی دی ۲۰۰؟ من چنین مساله ای رو ندیدم...
    کافیه به این صفحه نگاهی بیندازیم:

http://www.dpreview.com/reviews/nikond200/page30.asp
    من چندتا نکته توش می‌بینم...
    جاهایی که اختلالات رنگی در جزییات در ۲۰ دی محسوس است... و در ۵ دی جزئی... در دی ۲۰۰ خبری نیست!
    اما D2x بحثش جداست.
    در عکسهای این دوربین عدد ها با بقیه فرق میکنه... و گمان میکنم وضعیت مشابه با ۵دی داشته باشه....
    نکته آخر در این صفحه ! رزولوشن بالاتر دی ۲ ایکس نسبت به ۵ دی است!

این از این!
    حالا در مورد نویز:
    شک نکنید که 20 دی نویز کمتری نسبت به دی 200 داره . به اختلاف چشم گیرش کاری ندارم چون کمتره...اما ملاک انتخواب نیستند ... چون 5 دی نیستند...
    در مورد جنس نویز هم به نظر من نویز دی 200 شارپ تره و همین مسئله باعث میشه که اگر در نویز با هم برابر باشند باز بیشتر به نظر برسه......
    در مقایسه با 20 دی و 30دی در نظر داشته باشید که ایزو های کانن بالاتر از چیزی هستند که در آن گفته شده و اگر مثلا ایزوی 800 کانن که میشه 1000 ؛ با ایزوی 800 نیکون مقایسه کنیم باز هم نویز کمتری میبینید .حالا اگر ایزوی 800 واقعا 800 بود چی میشد.اختلاف ایزوی 200 زیاد نیست!!!!!!
    حالا خوبه به این صفحه نگاهی بیندازیم:
    [URL="http://www.dpreview.com/reviews/canoneos30d/page20.asp"]http://www.dpreview.com/reviews/canoneos30d/page20.asp[/URL
    ]
    برای من خیلی جالبه که آقای فیل دی ۲۰۰ رو همیشه با ۵ دی مقایسه کرده!‌نه با ۲۰ دی! برای همین مجبوریم تستهای ۳۰ دی با دی ۲۰۰ رو ببینیم...
    خوب! من تفاوت عمده ای نمیبینم... دی ۲۰۰ نویز خاکستری و سیاه داره... و ۳۰ دی نویز رنگی!
    در مورد تفاوت ایزوهای کانن هم خوبه... به جدول های پایین صفحه تست نگاه کنید... که ایزوهای واقعی کانن رو با ایزو های واقعی نیکون مقایسه کرده...و در این مورد بحثی پیش نمیاد.

اما آقای قدیری... چطور میتوان حافظ شد؟ یا فیل اسکی ... یا هر کسی که دوست دارید؟
    وقتی بعد از یکسال اسم من رو که در تمام پستهایم هست؟ اشتباه می‌تنویسید؟ چطور می‌توانم فکر کنم نوشته های من رو درست می‌خوانید؟ و یا Review های سایتهای معتبر رو؟ و حتی عکسها رو دقیق نگاه می‌کنید؟
    آرش عاشوری‌نیا
    www.arashnia.com/blog
    www.kosuf.com

صفحه 2 از 5 نخستنخست 1 2 3 4 5 آخرینآخرین