جناب عاشوری نیا جواب یک سوال من رو ندادید...!!!!!!
شما به ایزوی 4000 میگید ایزوهای واقعی.....در این مورد ها دیگه بحثی ندارم....در مورد تفاوت ایزوهای کانن هم خوبه... به جدول های پایین صفحه تست نگاه کنید... که ایزوهای واقعی کانن رو با ایزو های واقعی نیکون مقایسه کرده...و در این مورد بحثی پیش نمیاد.
در اینجا من هم نمیبینم اما در لینکهایی که قبلا هم گذاشته بودم (از همین سایت)....احساس میکنم تستهای این سایت زیاد.....من تفاوت عمده ای نمیبینم... دی ۲۰۰ نویز خاکستری و سیاه داره... و ۳۰ دی نویز رنگی!
اما در مورد آشوری نیا .... آرش خان حتما به خاطر دارید که نام بنده رو با غ مینوشتید....البته برای من مهم نیست...چه واژه معنی دار بشه و چه نشه ...... ضاهرا برای شما مهم بوده......
جناب عاشوری نیا از شما بعید بود که بحث رو با غلط املایی........اشتباه میتنویسید؟
اما درمورد نوشه های شما.....مطمئن باشید تا امروز تمام نوشته های شما رو با دقت و حتی چندین بار هم میخواندم و ...از خود شما هم بهتر میدنم که چی رو کجا و کی نوشتید.....(در مورد چیزی که خوانده باشم....
اما در مورد سایهای معتبر با ریوی یو های معتبر...
متاسفانه درست فهمیدید بنده سواد ندارم.....اما عکس دیدن رو خوب بلد هستم چون نقاش خوبی بودم....
در مورد خواندن هم سوادم به این حد میرسه که 2 رو در 2 ضرب کنم....نیازی هم نیست که شما از این بایت اطمینان پیدا کنید....و در موردش حتی فکری هم کنید....
واقعا بحث بیهوده ای است.....