سلام به دوستان عزیز گرامی...خیلی ممنون که ما رو تنها نذاشتید و یاری کردید...
با توجه به اینکه 520 در بازار نیست و دوستان بزرگوار گفتند A540 امکان Av و Tv داره متقاعد شدم این دوربینو بگیرم...طبق قیمتی که کردم این دوربین با ضمانت پارسه 205 تومان در سناتور جمهوری به فروش می رسد....ضمانت پارسه رو اولین باره شنیدم....به نظر شما آیا خرید A540 به مراتب خیلی بهتر از a530 است؟!به حرف اقای حیرتی و دوستان گوش کردم و یکمی خودمو شل کردم :biggrin: و بودجمو به 250 تومان رساندم...آیا با فرض خرید 205 تومانی از سناتور با 45 تومان می شود برای لوزام جانبی خوب و کارا اقدام کرد!؟راستی محصول مالزی است!یعنی ژاپنی نداره؟مالزی بهتره یا چین؟
در مقایسه مدها من کمی گیچ شدم...البته از دوستان ممنونم که گفتند بهتره برای دوربین به سایت خود محصول مراجعه کنم...در اینجا هم اثری از این تنظیمات Av و Tv پیدا نکردم...منظورتون در قسمت مد اگر باشه من چیزی پیدا نکردم...میشه کمکم کنید بگید این تنظیمات در چه بخشی اند؟
در 540 این امکانات در Modes درج شده:
Auto, Program AE, Shutter priority AE, Aperture priority AE, Manual, Portrait, Landscape, Night Scene, Stitch Assist, Movie, Special Scene (Foliage, Snow, Beach, Fireworks, Underwater, Indoor, Kids Pets, Night Snapshot, Color Accent, Color Swap )
و در 530:
Auto, Program AE, Manual, Portrait, Landscape, Night Scene, Stitch Assist, Movie, Special Scene (Foliage, Snow, Beach, Fireworks, Indoor, Kids Pets, Night Snapshot, Color Accent, Color Swap)
که تفاوت مهمشان همانطور که دوستان گفتند در تقدم شاتر و یافراگم است....
دوستان ببخشید این تنظیمات Av و Tv چیه؟!
آقای حیرتی...در مورد خرید لوازم جانبی به غیر از فروشگاه مربوطه می تونم دلیلتونو بپرسم؟
در مورد کیفیت و زمان فیلمبرداری یه سوالی دارم...540 بهتر است از 530 ...اینطوره؟در بالاترین 640 x 480 با 30 فریم در ثانیه می گیرد ولی 530 با 10 فریم در ثانیه...صحیحه؟پس میشه گفت که در فیلمبرداری 540 بهتر از 530 است....
دوستان ممنون میشم در خرید بهم کمک کنید...با سپاس