سلام دوستان....باز هم منم...امیدوارم که از دست من خسته نشده باشید...
می خواستم با شما در مورد سری های 510-520-530 کانون حرف بزنم...خودم که قصد خرید دوربین دارم با این 3 مدل برخورد کردم....دوربین هایی که زیر 200 تومان قیمت دارند...به 430 هم نظری داشتم ولی خود بخود رفت کنار...
شما می دونید که چرا 510-520 تو بازارهای تهران پیدا نمیش؟تازه یه سالی نیست که از تولیدشون در جهان نمیذره پس چطور میگن دیگه تولید نمیشه...نمایندگی های کانون هم که همین که میگی 520 دارید میگن تولید نمیشه...
در مقایسه ای که می کنید بین 520 و 530 دوستی بهم گفت که از نظر استحکام 520 و 510 بهتر از 530 هستند...خوب 510 رو که هیچجا نداره میری تو سایت dpreview می بینی نسبت به امکاناتش باید قیمت کمتری داشته باشه ولی نمی فهم چرا به طرز عجیبی بیشتره...اینم مقایسه سایت:
http://www.dpreview.com/reviews/comp..._a530&show=all
تو Owners Ratings هم نگاه می کنی شاخ درمیاری که بین این سه تا 530 کمتره...ولی تو Top 20 cameras نگاه می کنی می بینی 530 جزو این لیست هست....ما که نفهمیدیم دنیا دست کدوم یکیشونه؟
در مقام سوال از دوستی از 520 و 530 پرسیدم.ایشان گفتند:
530 با کیفیت بالا به صورت نامحدودی فیلم می گیره...خوبی دیگر آن افکت های رنگیش است....در حالیکه 520 مدهای AV و TV داره که برای تنظیمات شاتر و دیافراگم است ولی 530 برای تنظیمات جداگانه ی شاتر و دیافراگم مشکل پیدا می کنی....
در کل ایشون برای کارهای حرفه ای 520 رو پیشنهاد کردند و برای فیلمبرداری و بهره گیری از افکت 530.در اخر هم بهم گفتند که البته این افکت ها برات عادی میشند....
دوستان حال شما چی میگید؟بین این سه 520 و 530 با فرض وجود 520 در بازار کدام بهتره؟هر دو نیازهای من رو براورده می کنه...ولی فیلمبرداری که از 530 شنیدم 520 رو داره برام رد می کنه....در کل من تفاوت خاصی به جز اینکه شنیدم 530 فیلم برداری بهتر می کنه(افکت رو میشه با نرم افزارها کاریش کرد)بین این دو نمی بینم....ممنون میشم نظرتونو بگید...با سپاس